Γειά σας, τι κάνετε; Παιδιά θα ήθελα μια συμβουλή από σας καθώς διαβάζω το forum χρόνια και υπάρχουν άτομα εδώ με αρκετή εμπειρία. Ο κολλητός τα έχει με μια κοπέλα που είναι κολλημένη με την παρέα της. 3 κοπέλες και ο γκομενοβοσκός τους. Πώς να την κάνει να ξεκολλήσει καθώς τον έχει πρήξει με τους φίλους της?? Πληροφοριακά δεν θέλει να χωρίσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Του είπα να αδιαφορήσει. Εσείς έχετε καμιά ιδέα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενοβοσκός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα beri
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρωτα τον Bull φιλε ειναι μεγιστος γκομενοβοσκος,βεβαια αυτος γαμαει τις κατσικες του αλλα καποια εμπειρια την εχειΓειά σας, τι κάνετε; Παιδιά θα ήθελα μια συμβουλή από σας καθώς διαβάζω το forum χρόνια και υπάρχουν άτομα εδώ με αρκετή εμπειρία. Ο κολλητός τα έχει με μια κοπέλα που είναι κολλημένη με την παρέα της. 3 κοπέλες και ο γκομενοβοσκός τους. Πώς να την κάνει να ξεκολλήσει καθώς τον έχει πρήξει με τους φίλους της?? Πληροφοριακά δεν θέλει να χωρίσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Του είπα να αδιαφορήσει. Εσείς έχετε καμιά ιδέα;
CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
Γειά σας, τι κάνετε; Παιδιά θα ήθελα μια συμβουλή από σας καθώς διαβάζω το forum χρόνια και υπάρχουν άτομα εδώ με αρκετή εμπειρία. Ο κολλητός τα έχει με μια κοπέλα που είναι κολλημένη με την παρέα της. 3 κοπέλες και ο γκομενοβοσκός τους. Πώς να την κάνει να ξεκολλήσει καθώς τον έχει πρήξει με τους φίλους της?? Πληροφοριακά δεν θέλει να χωρίσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Του είπα να αδιαφορήσει. Εσείς έχετε καμιά ιδέα;
κοιτα αφου δεν μπορει να ξεκολησει πες του να κανονισει ενα "καρε" με τον γκομενοβοσκο.......
μπας και γουσταρει την "αγρια" φυση....
Όχι να ξεκόψει να ξεκολλήσει λίγο. Όπου και να πάνε τους κουβαλάει μαζί της. Και το παιδί είναι εμφανίσιμο και μορφωμένο και φράγκα και καλή δουλειά και από κάλη οικογένεια. Του λέω να χωρίσει αλλά αυτός εκεί. Αυτή είναι μέτρια 7 πρόσωπο, 4 σώμα. Γάμησετα δλδ. Κ σκατόψυχη μεγάλη εγωίστρια.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
1ο λαθος..........καμια φορα (να μην πω σχεδον παντα) δεν κολαει πουθενα η σχοληΌχι να ξεκόψει να ξεκολλήσει λίγο. Όπου και να πάνε τους κουβαλάει μαζί της. Και το παιδί είναι εμφανίσιμο και μορφωμένο και φράγκα και καλή δουλειά και από κάλη οικογένεια. Του λέω να χωρίσει αλλά αυτός εκεί. Αυτή είναι μέτρια 7 πρόσωπο, 4 σώμα. Γάμησετα δλδ. Κ σκατόψυχη μεγάλη εγωίστρια.
2ο λαθος..........τα φραγκα (καποια πραγματα ειναι ανεκτιμητα)
3ο λαθος..........το οτι ειναι μετρια..αυτα ειναι ΓΟΥΣΤΑ!!! αυτα τα θεματα ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
επισης για να ξεκοψει.....πρεπει να βρει ο ιδιος τον τροπο.....πως να τραβηξει την προσοχη της!!
αν δεν αξιζει για το παλικαρι και να πληγωθει δεν πειραζει....απο τα λαθη μαθαινουμε....την επομενη φορα θα ξερει!
Η υποθεση σηκωνει μακιαβελισμο.Όχι να ξεκόψει να ξεκολλήσει λίγο. Όπου και να πάνε τους κουβαλάει μαζί της. Και το παιδί είναι εμφανίσιμο και μορφωμένο και φράγκα και καλή δουλειά και από κάλη οικογένεια. Του λέω να χωρίσει αλλά αυτός εκεί. Αυτή είναι μέτρια 7 πρόσωπο, 4 σώμα. Γάμησετα δλδ. Κ σκατόψυχη μεγάλη εγωίστρια.
Η αλλες τι λενε απο εμφανιση?
Ο καλητερος τροπος να ξεκοψουν γκομενες μεταξυ τους ειναι να πεσει ζητημα ψωλης.
Ο φιλος σου χρειαζεται ενισχυση.
Καποιον για ειδικες αποστολες. Να την πεσει στις δυο και να τις διαβαλει.
Δεν πρεπει να το κανει ο ιδιος γιατι θα τις ενωσει χειροτερα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ποσο χρονων ειναι τα παιδακια? 15?
καλη η παρεα αλλα αυτες οι υπερβολες πια...
δοκιμασε να της πει ξεκαθαρα οτι το να θεωρει οτι πρεπει να φερνει τις φιλες τς παντου κ παντοτε ειναι βλακωδεστατη αντιληψη κ να το κοψει για να μην την κοψει?
δοκιμασε να της πει ξεκαθαρα οτι το να θεωρει οτι πρεπει να φερνει τις φιλες τς παντου κ παντοτε ειναι βλακωδεστατη αντιληψη κ να το κοψει για να μην την κοψει?
Επισκέπτης
Φιλαρα δεν στελενεις τα γκομενακια, χωρις τον πουστη, μια βολτα απο το χωριο μου. Εκει που βγαζω για βοσκη τις κατσικουλες μου, θα χαρω να βγαλω και τις δικες σας. Ασε που εχω και τρυγο αυτες τις μερες και ολο και καποια χερια θα χρειαστω.
Θα σου απαντουσα αλλα με φωναζει η μαμα μου για να φαω.ποσο χρονων ειναι τα παιδακια? 15?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ακριβως......ποσο χρονων ειναι τα παιδακια? 15?
στην τυχη (14-17)λεω εγω μια ηλικια!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
παθετικ καταστασεις...
μαγειρευει καλα η μανουλα σου? χαχαχα
λεγοντας παιδακια δεν εννοουσα εσας (μηπως κ με παρεξηγησες σταμπιτο ) αλλα τα παιδακια της παρεας της γκομενας κ την ιδια
να φας να μεγαλωσειςΘα σου απαντουσα αλλα με φωναζει η μαμα μου για να φαω.
λεγοντας παιδακια δεν εννοουσα εσας (μηπως κ με παρεξηγησες σταμπιτο ) αλλα τα παιδακια της παρεας της γκομενας κ την ιδια
Όχι να ξεκόψει να ξεκολλήσει λίγο. Όπου και να πάνε τους κουβαλάει μαζί της. Και το παιδί είναι εμφανίσιμο και μορφωμένο και φράγκα και καλή δουλειά και από κάλη οικογένεια. Του λέω να χωρίσει αλλά αυτός εκεί. Αυτή είναι μέτρια 7 πρόσωπο, 4 σώμα. Γάμησετα δλδ. Κ σκατόψυχη μεγάλη εγωίστρια.
με το συμπαθειο αλλα ο φιλος σου αν οντως δεν ειναι πιτσιρικας ειναι πολυ μαλακας. Θα το καταλαβει αργοτερα οταν ξεμπλεξει με την ηλιθια που εμπλεξε. Μηπως αυτη τον θελει για παρεουλα και χορηγο και δεν τον βλεπει για κατι παραπανω? Αρα αυτη τη δουλεια της κανει, ο φιλος σου ειναι βοδι.
Αυτοσαρκαστικα καλη μου bITE. :-*παθετικ καταστασεις...να φας να μεγαλωσεις
Για να σε παρεξηγησει καποιος πρεπει ή να εχει τρια ποστ στο σαιτ ή να ειναι κομπλεξικος
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειπα κ εγω χρυσο μου *PΑυτοσαρκαστικα καλη μου bITE. :-*
Για να σε παρεξηγησει καποιος πρεπει ή να εχει τρια ποστ στο σαιτ ή να ειναι κομπλεξικος
:-*
Την επομενη φορα που θα της κανει δωρο να της παρει κουδουνες για εκεινη και τις κολητες τις που βαζουν στις γιδες, και ενα σφυριχτρακι για μαντροσκυλα.Λεφτα εχει το παληκαρι. Και αντι να τις τραβαει σε κλαμπ( υποθετω) να τις παρκαρει εξω απο κανενα κτηνιατριο. Εγω ετσι θα εκανα και θα εριχνα και γελιο.Τα παιδιά είναι 24.... Της το πε πριν αλλά αυτή εκεί το ζωόν. Από ότι μου λέει το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζετε στον κολλήτο/ή. Όλες είναι μπαζόλες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 202
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις