Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η καλυτερη γκομενοπαγίδα ειναι αν εισαι αερατος και να δειχνεις οτι εισαι δυνατος, ανετος πετυχημενος κτλ. ΥΑτο θελουν, ειτε ειναι αληθινο ειτε ψευτικο, αυτο τις τραβάει
επειδη το τραβηξα και δε θελω να λεω παρα πολλα,η ουσια ειναι να περασεις καλα οπως μπορεις χωρις να σκεφτεσαι τον εαυτο σου σε σχεση με τους αλλους ως προς τη δυναμη κτλ...εσυ κοιτα τι κανεις κι ασε τους αλλους...
δεν ακυρωνομαι γιατι ναι μεν τις τραβαει η δυναμη αλλα οταν εχουν κουραστει τοσο πολυ αρκει ενα μονο ελαχιστο δειγμα για να στην πεσουν...απο ενα βλεμμα μεχρι απλως μια χειρονομια.κι αυτο δυναμη ειναι για πολλες.και φυσικα το πορτοφολι!Αν μιλάς προσωπικά για μένα, τις περισσότερες νύχτες έχω νουνί στο κρεβάτι μου.
Δεν είμαι φιλοτομαριστής όμως και φρικάρω με τη γενικότερη κατάσταση που ισχύει στην Ελλάδα (και με τις Ελλεηνίδες που συναντώ παντού, σαν κατάρα)!
Και ακυρώνεσαι όταν λες ότι μετά από κάποια ηλικία οι Ελλεηνίδες την πέφτουν σε οποιονδήποτε άντρα. Πάντα στη ΔΥΝΑΜΗ πάνε (στον πιθηκο-βάρβαρο που από περιέγραψα από την πρώτη στιγμή)....
Δεν είμαι φιλοτομαριστής όμως και φρικάρω με τη γενικότερη κατάσταση που ισχύει στην Ελλάδα (και με τις Ελλεηνίδες που συναντώ παντού, σαν κατάρα)!
Και ακυρώνεσαι όταν λες ότι μετά από κάποια ηλικία οι Ελλεηνίδες την πέφτουν σε οποιονδήποτε άντρα. Πάντα στη ΔΥΝΑΜΗ πάνε (στον πιθηκο-βάρβαρο που περιέγραψα από την πρώτη στιγμή)....
Η γκομενοπαγίδα κατά τη γνώμη μου είναι διαφορετική για κάθε ηλικία. Η γυναίκα γενικότερα από τη φύση της θέλει να αισθάνεται ασφάλεια και γι αυτό το λόγο την έλκει, από το αντίθετο φύλλο, ο πιο ισχυρός.
Τα χρόνια του δημοτικού σχολείου, την έλκει το παιδάκι που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο στην αυλή, που μπορεί να δείρει τα άλλα παιδάκια, που κερδίζει στα χαρτάκια κλπ.
Τα χρόνια του γυμνασίου – λυκείου, την έλκει αυτός που κάνει πνεύμα στην τάξη, που είναι καλός στα μαθήματα, που πηγαίνει στην καφετέρια αντί για τα g00dys, που καπνίζει το προαύλιο.
Τα φοιτητικά χρόνια, την έλκει αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του και μπορεί να την πάει βόλτα, που ντύνεται πιο τρέντυ, που έχει πολλές γνωριμίες στην καφετέρια που την βγάζει έξω, που την πηγαίνει στο κλαμπ μέρα παρά μέρα .
Μετά τις σπουδές και μόλις βγει στην αγορά εργασίας γενικότερα, την έλκει αυτός που έχει καλή δουλειά με κοινωνικά κριτήρια ( ήτοι να είναι γόνος επιχειρηματία, γιατρού, δικηγόρου, πάντως κάποιου πλούσιου, και σε καμία περίπτωση υπάλληλος ), που έχει καλό αυτοκίνητο, καλό διαμέρισμα δικό του ( όχι με στεγαστικό δάνειο και αποπληρωμή σε 30 χρόνια ) και μητέρα που να μην τον εξουσιάζει ( αλλά και αυτό να συμβαίνει, ξέρει αυτή τον τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ της ), που του ζητάει ο,τι θέλει και της το παίρνει και του κάθεται που και που, βασικά όταν θέλει αυτή μόνο.
Anal Hunter επειδή το παίζεις πολύ μάγκας μου κάνεις μια περιγραφή του εαυτού σου;
Και θα σε πείραζε να βγούμε απόψε μαζί σε 3-4 bar - pubs να δούμε πόσες Ελλεηνίδες θα μαμήσεις; Τα ποτά κερασμένα από μένα!
Palios pounai alios έγραψε:Μεγάλε anal hunter προσπαθείς να μου την βγεις ενώ είμαι πειραιωτάκι και δεν χαμπαριάζω από τέτοια....
Palios pounai alios έγραψε:Με κατηγορείς ότι λέω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς να τεκμηριώνεις το ποιες είναι αυτές οι μαλακίες!
Palios pounai alios έγραψε:Σε πείραξε που διάβασες ότι μαμάω κάθε βράδυ γκόμενα ενώ στην πραγματικότητα έγραψα ότι
τις περισσότερες φορές δεν μου λείπει νουνί από το κρεβάτι (αλήθεια είναι φίλε μου, τι να κάνω τώρα...)
Palios pounai alios έγραψε:Και μου λες θα σε πείραζε κιόλας να βγεις απόψε μαζί μου! Ξέρεις έχω μια φαγούρα... Αλλά ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ είσαι φίλε! Γιατί αν απόψε πάμε σε 3-4 bars - pubs μαζί εσύ που το παίζεις μάγκας και καραγαμίκουλας θα φας χοντρή χιλόπιτα από τις γυναίκες. Γι' αυτό και δεν δέχεσαι την πρόσκληση μου!
Ίσα μωρή κότα anal hunter...
Πετάχτηκες σαν την πορδή και μπήκες στη μέση ενώ συνομιλούσα με τον drummer...
Μου την βγήκες επιθετικά χωρίς να σε έχω θίξει ποτέ μου...
Σου είμαι αδιάφορος και καλά και γράφεις εκτενή κείμενα εναντίον μου (λέγοντας μου ότι έχω και πρόβλημα)...
Κάνε μου τη χάρη ρε ανθρωπάκο....