Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Η καλυτερη γκομενοπαγίδα ειναι αν εισαι αερατος και να δειχνεις οτι εισαι δυνατος, ανετος πετυχημενος κτλ. ΥΑτο θελουν, ειτε ειναι αληθινο ειτε ψευτικο, αυτο τις τραβάει

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Η καλυτερη γκομενοπαγίδα μακραν ειναι να εχεις πολλαααααααααααααααααααααα λεφτα.παρα πολλα λεφτα.τοτε εισαι και φαινεσαι γαμιας.και να μην εισαι στα ματια των περισσοτερων θηλυκων θα γινεις :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
επειδη το τραβηξα και δε θελω να λεω παρα πολλα,η ουσια ειναι να περασεις καλα οπως μπορεις χωρις να σκεφτεσαι τον εαυτο σου σε σχεση με τους αλλους ως προς τη δυναμη κτλ...εσυ κοιτα τι κανεις κι ασε τους αλλους...

Αν μιλάς προσωπικά για μένα, τις περισσότερες νύχτες έχω νουνί στο κρεβάτι μου.

Δεν είμαι φιλοτομαριστής όμως και φρικάρω με τη γενικότερη κατάσταση που ισχύει στην Ελλάδα (και με τις Ελλεηνίδες που συναντώ παντού, σαν κατάρα)!

Και ακυρώνεσαι όταν λες ότι μετά από κάποια ηλικία οι Ελλεηνίδες την πέφτουν σε οποιονδήποτε άντρα. Πάντα στη ΔΥΝΑΜΗ πάνε (στον πιθηκο-βάρβαρο που περιέγραψα από την πρώτη στιγμή)....

Επισκέπτης
ναι βρε παιδια η δυναμη τις τραβαει αλλα για ποια δυναμη να μιλαμε οταν οι περισσοτεροι ουτε να τις κοιταξουν δε μπορουν για παραπανω απο 3 λεπτα και χωρις να πουν μαλακια...

Επισκέπτης
Αν μιλάς προσωπικά για μένα, τις περισσότερες νύχτες έχω νουνί στο κρεβάτι μου.

Δεν είμαι φιλοτομαριστής όμως και φρικάρω με τη γενικότερη κατάσταση που ισχύει στην Ελλάδα (και με τις Ελλεηνίδες που συναντώ παντού, σαν κατάρα)!

Και ακυρώνεσαι όταν λες ότι μετά από κάποια ηλικία οι Ελλεηνίδες την πέφτουν σε οποιονδήποτε άντρα. Πάντα στη ΔΥΝΑΜΗ πάνε (στον πιθηκο-βάρβαρο που από περιέγραψα από την πρώτη στιγμή)....
δεν ακυρωνομαι γιατι ναι μεν τις τραβαει η δυναμη αλλα οταν εχουν κουραστει τοσο πολυ αρκει ενα μονο ελαχιστο δειγμα για να στην πεσουν...απο ενα βλεμμα μεχρι απλως μια χειρονομια.κι αυτο δυναμη ειναι για πολλες.και φυσικα το πορτοφολι!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Και ακυρώνεσαι όταν λες ότι μετά από κάποια ηλικία οι Ελλεηνίδες την πέφτουν σε οποιονδήποτε άντρα. Πάντα στη ΔΥΝΑΜΗ πάνε (στον πιθηκο-βάρβαρο που περιέγραψα από την πρώτη στιγμή)....

Λες μεγαλες μαλακιες φιλε!!

Μα πολυ μεγαλες ομως!

Αμα το παιξεις σωστα, ΟΠΩΣ και να εισαι θα τη γαμησεις.

Σου ξαναλεω, λες τεραστιες μαλακιες.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Drummer δεν κουράζονται ποτέ οι Ελλεηνίδες! Έχουν μπει σε μια τρελή κούρσα να βρουν τον ΤΕΛΕΙΟ άντρα! Και πάντα αυτός ειναι (στο μυαλό τους) ο άντρας που έχει ΔΥΝΑΜΗ!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Anal Hunter επειδή το παίζεις πολύ μάγκας μου κάνεις μια περιγραφή του εαυτού σου;

Και θα σε πείραζε να βγούμε απόψε μαζί σε 3-4 bar - pubs να δούμε πόσες Ελλεηνίδες θα μαμήσεις; Τα ποτά κερασμένα από μένα!

Επισκέπτης
ρε συ τι λες τωρα,ποιον τελειο αντρα,δες λιγο με τι κυκλοφορουν κατι κουκλαρες και θα καταλαβεις.προσωπικα εχω παραδειγματα να σου πω που τυποι σα το φιλο μου πριν που ανεφερα πηδανε τις πιο ωραιες και τις κερατωνουν κιολας,σκεψου λιγο που ζουμε.ολες κρα κανουν για αντρα,γι αυτο δε θελω εγω να μακρηγορω ,μη χανετε την ουσια

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η γκομενοπαγίδα κατά τη γνώμη μου είναι διαφορετική για κάθε ηλικία. Η γυναίκα γενικότερα από τη φύση της θέλει να αισθάνεται ασφάλεια και γι αυτό το λόγο την έλκει, από το αντίθετο φύλλο, ο πιο ισχυρός.
Τα χρόνια του δημοτικού σχολείου, την έλκει το παιδάκι που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο στην αυλή, που μπορεί να δείρει τα άλλα παιδάκια, που κερδίζει στα χαρτάκια κλπ.
Τα χρόνια του γυμνασίου – λυκείου, την έλκει αυτός που κάνει πνεύμα στην τάξη, που είναι καλός στα μαθήματα, που πηγαίνει στην καφετέρια αντί για τα g00dys, που καπνίζει το προαύλιο.
Τα φοιτητικά χρόνια, την έλκει αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του και μπορεί να την πάει βόλτα, που ντύνεται πιο τρέντυ, που έχει πολλές γνωριμίες στην καφετέρια που την βγάζει έξω, που την πηγαίνει στο κλαμπ μέρα παρά μέρα .
Μετά τις σπουδές και μόλις βγει στην αγορά εργασίας γενικότερα, την έλκει αυτός που έχει καλή δουλειά με κοινωνικά κριτήρια ( ήτοι να είναι γόνος επιχειρηματία, γιατρού, δικηγόρου, πάντως κάποιου πλούσιου, και σε καμία περίπτωση υπάλληλος ), που έχει καλό αυτοκίνητο, καλό διαμέρισμα δικό του ( όχι με στεγαστικό δάνειο και αποπληρωμή σε 30 χρόνια ) και μητέρα που να μην τον εξουσιάζει ( αλλά και αυτό να συμβαίνει, ξέρει αυτή τον τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ της ), που του ζητάει ο,τι θέλει και της το παίρνει και του κάθεται που και που, βασικά όταν θέλει αυτή μόνο.

Μπράβο φίλε είπες το σωστότερο.Επίσης να προσθέσω οτι αυτά ισχύουν και παγκοσμίως, όχι μόνο για τις ελλεεινίδες.Ας μου πει κάποιος κάποιο μοντέλο (Ρωσσίδα, Βραζιλιάνα, Ιταλίδα, Γερμανίδα, Αμερικανίδα κτλ)που κάνει μόνιμη σχέση με κάποιον που δεν πληρεί τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που παράθεσες.Απλά το πρόβλημα είναι οτι για τις Ελληνίδες τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια ξεκινάνε  να ισχύουν απο μικρότερη ηλικία απ ότι θα έπρεπε κανονικά και είναι τόσο υψηλά όσο και κάποιων επαγγελματίων μοντέλων.... Βέβαια αυτό μπορεί να εξηγηθεί στο ότι η Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες δυτικές δεν είναι ώριμη ακόμη κοινωνικά. Κάποιος που έχει γνωρίσει κορίτσια απο αυτές τις χώρες (και όχι στις διακοπές) θα καταλάβει αμέσως την διαφορά. Ικανοποιούνται και με λιγότερα από τις μαλακίες που ζητάνε οι δικές μας. Πχ όταν πας να κεράσεις πολλές προσβάλλονται σε αντίθεση με τις δικές μας που το θεωρούν δεδομένο και αν δεν κερνάς σε θεωρούν φυσικά μαλάκα.Σε κάποια χρόνια θα διορθωθεί και αυτό. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια μην τις πάιρνει όλες η μπάλα απλά είναι δύσκολο να τις βρεις και πρέπει να είσαι τυχερός. :helpplea:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Anal Hunter επειδή το παίζεις πολύ μάγκας μου κάνεις μια περιγραφή του εαυτού σου;

Και θα σε πείραζε να βγούμε απόψε μαζί σε 3-4 bar - pubs να δούμε πόσες Ελλεηνίδες θα μαμήσεις; Τα ποτά κερασμένα από μένα!

Δεν ειμαι εγω αυτος που λεω οτι καθε βραδυ εχω "και καλα" γυναικεια συντροφια μεγαλε.

Εχεις τις αποψεις σου για τους λογους που τις εχεις, εχω και εγω τις δικες μου. Τα βλεπεις πολυ απολυτα τα πραγματα και δεν ειναι ετσι. Σιγα μην χρειαζεται να εχω και 500 χιλιαρικα στη τραπεζα για να γαμησω.

Εχω γαμησει και την εβαλα να μου αγορασει και πρωινο κιολας γιατι δεν ηθελα να χαλασω 50ευρω και μετα ουτε που την ξαναειδα. Και ποσα αλλα...

Απλα εχετε πηξει στον ξυλινο λογο και τους χαρακτηρισμους και νομιζετε οτι ειστε οι υπερ γαμιαδες ρε φιλε, ελεος δηλαδη.

Στο chat αλλα και σε ανυποπτες φασεις σε thread ποσοι και ποσοι εχουν γραψει τις ιστοριες της ζωης τους που ολο κι ολο ηταν μια πικρα απο μια σαπια γκομενα που δεν τους καθισε και τους πληγωσε το υπερ-εγω τους.

Και ναι θα με πειραζει να βγω μαζι σου για ποτο. Αλλα μη το παρεις προσωπικα, κουβεντα κανουμε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μεγάλε anal hunter προσπαθείς να μου την βγεις ενώ είμαι πειραιωτάκι και δεν χαμπαριάζω από τέτοια....

Με κατηγορείς ότι λέω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς να τεκμηριώνεις το ποιες είναι αυτές οι μαλακίες!

Σε πείραξε που διάβασες ότι μαμάω κάθε βράδυ γκόμενα ενώ στην πραγματικότητα έγραψα ότι
τις περισσότερες φορές δεν μου λείπει νουνί από το κρεβάτι (αλήθεια είναι φίλε μου, τι να κάνω τώρα...)

Και μου λες θα σε πείραζε κιόλας να βγεις απόψε μαζί μου! Ξέρεις έχω μια φαγούρα... Αλλά ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ είσαι φίλε! Γιατί αν απόψε πάμε σε 3-4 bars - pubs μαζί εσύ που το παίζεις μάγκας και καραγαμίκουλας θα φας χοντρή χιλόπιτα από τις γυναίκες. Γι' αυτό και δεν δέχεσαι την πρόσκληση μου! 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Palios pounai alios έγραψε:
Μεγάλε anal hunter προσπαθείς να μου την βγεις ενώ είμαι πειραιωτάκι και δεν χαμπαριάζω από τέτοια....

Ποιος το παιζει γαμηκουλας τωρα δηλαδη  :2funny:

Εισαι πειραιωτακι και με εξυναν τα αρχιδια μου ξερεις...

Χαλαρωσε, κανεις δε γαμησε μονο και μονο επειδη ηταν πειραιωτακι φιλε. ( η δεν ξερω και εγω τι ... )

Με κατηγορείς ότι λέω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς να τεκμηριώνεις το ποιες είναι αυτές οι μαλακίες!

Εγραψα σε τι διαφωνω φιλαρακο, τωρα αν θες να στα ξαναπω μαλλον εχεις προβλημα.

Εκανα quote εκει που θεωρησα οτι λες μεγαλες μαλακιες. ΤΙ ακριβως δεν καταλαβες και θελεις και τεκμηριωση? Να στο ξανα εξηγησω αν ειναι.

Σε πείραξε που διάβασες ότι μαμάω κάθε βράδυ γκόμενα ενώ στην πραγματικότητα έγραψα ότι
τις περισσότερες φορές δεν μου λείπει νουνί από το κρεβάτι (αλήθεια είναι φίλε μου, τι να κάνω τώρα...)

Αν οταν ελεγες πως δεν σου λειπει μουνι απο το κρεβατι καθε βραδι σχεδον, ΔΕΝ ενννοουσες πως γαμουσες κιολας, τοτε οντως εχεις προβλημα.

Αν οντως ισχυει αυτο, γιατι να με πειραξει ρε φιλε? Στα αρχιδια μου κιολας, και μπραβο σου αν ισχυει.

Απλα επειδη λες οτι το παιζω γαμηκουλας... αλλος ειναι αυτος που το παιζει γαμιας φιλε ;)

Και μου λες θα σε πείραζε κιόλας να βγεις απόψε μαζί μου! Ξέρεις έχω μια φαγούρα... Αλλά ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ είσαι φίλε! Γιατί αν απόψε πάμε σε 3-4 bars - pubs μαζί εσύ που το παίζεις μάγκας και καραγαμίκουλας θα φας χοντρή χιλόπιτα από τις γυναίκες. Γι' αυτό και δεν δέχεσαι την πρόσκληση μου!

Κατσε ρε φιλε, εσυ δεν με ρωτησες αν θα με πειραζε να βγω μαζι σου για ποτακι? Γιατι να σου πω ψεμματα δηλαδη? Δεν εχεις μαθει να ακους καμια φορα αυτα που δεν θελεις? Μαλλον αυτο ειναι, κλασσικος ελληνας κι εσυ. Αλλη ορεξη δεν ειχα, να βγαινω με εναν ασχετο και αδιαφορο τυπο απο το bourdela.com για να αποδειξω αν μπορω να γαμησω μετα απο καμακι... Πας καλα ρε φιλε ? :idiot:

Δες ξανα το ποστ σου και δες ξανα ποιος το παιζει γαμηκουλας και σουπερ ντουπερ γαμιας και μετα τα ξαναλεμε ;)

Eννοια σου και ξερω πως να ριξω μια γκομενα που γουσταρω, αλλωστε το εχω κανει οσες φορες το εχω προσπαθησει, απλα δεν εχω την ιδια αναγκη με εσενα... να ερθω δηλαδη εδω στο site και να το παιζω γαμιας και να προσκαλω και καλα σε ποτο τον καθε ενα για να δειξω ποσο γαμιας και καλα ειμαι :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ίσα μωρή κότα anal hunter...

Πετάχτηκες σαν την πορδή και μπήκες στη μέση ενώ συνομιλούσα με τον drummer...

Μου την βγήκες επιθετικά χωρίς να σε έχω θίξει ποτέ μου...

Σου είμαι αδιάφορος και καλά και γράφεις εκτενή κείμενα εναντίον μου (λέγοντας μου ότι έχω και πρόβλημα)...

Κάνε μου τη χάρη ρε ανθρωπάκο....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ίσα μωρή κότα anal hunter...

Πετάχτηκες σαν την πορδή και μπήκες στη μέση ενώ συνομιλούσα με τον drummer...

Μου την βγήκες επιθετικά χωρίς να σε έχω θίξει ποτέ μου...

Σου είμαι αδιάφορος και καλά και γράφεις εκτενή κείμενα εναντίον μου (λέγοντας μου ότι έχω και πρόβλημα)...

Κάνε μου τη χάρη ρε ανθρωπάκο....

Πας καλα ρε φιλε? :2funny:

Forum ειμαστε αν δεν το εχεις καταλαβει, ο οποιοσδηποτε γραφει αυτο που θελει να γραψει, οποτεδηποτε θελησει να το γραψει. Ελεος εισαι φιλε :2funny:

Δεν γραφω κειμενα εναντιον σου, ασχετα αν το βλεπεις εσυ ετσι επειδη νομιζεις οτι ασχολουμαι μαζι σου. Κουβεντα λεγεται αυτο, αν δεν το εχεις καταλαβει ΚΑΙ αυτο, οχι οτι ασχολουμαι με το προσωπο σου. ( Που δεν σε ξερω )

Αν εχεις να πεις κατι το λες φιλε, αν νομιζεις οτι σου επιτιθεμαι ξανακοιτα λιγο τους χαρακτηρισμους στο ποστ σου, και στο μελλον αν ποτε μπορεσεις να μου απαντησεις, καντο.

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μην τσακωνεστε, στοχος μας ειναι το μουνι, μην ξεφευγουμε..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.061
Πόντοι
22.785
Βρε παιδια κουλαρεται ...........  :headbang: :headbang:κανη
και ζεστη κιολας....

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
:- τι έγινε ρε παιδιά?
βλέπω έπεσε ψυχρασία μεταξύ των μελών-συναδέλφων του θρέτ.
πάντως αν βρείτε τι ακριβώς θέλουν οι Ελληνίδες σήμερα για να τσιμπήσουν,
να τους το πείτε, γιατί ούτε κι αυτές ξέρουν  :think:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Chilli για να παίξουν και να μαμηθούν το έχω πει και το ξαναλέω:

Θέλουν άντρα ψηλό, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλη, γκοφραχλιδάτο!

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και σκάσεις μύτη σε κάποιο από τα ψημένα μπαράκια ή pub στην Αθήνα κατά 90% θα βρεθείς να μιλάς πριβέ με κάποια που γνώρισες εκεί μέσα - με πολλές πιθανότητες να συνεχίσετε μαζί τη βραδυά σας.

Το ωσάνω τρίπτυχο κάνει θραύση στις ελεεινίδες!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καθεστε και μιλατε για υψος λεφτα ιστοριες για να καταληξετε στις Ελληνιδες...........τι τις βρισκετε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom