Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μπράβο φίλε είπες το σωστότερο.Επίσης να προσθέσω οτι αυτά ισχύουν και παγκοσμίως, όχι μόνο για τις ελλεεινίδες.Ας μου πει κάποιος κάποιο μοντέλο (Ρωσσίδα, Βραζιλιάνα, Ιταλίδα, Γερμανίδα, Αμερικανίδα κτλ)που κάνει μόνιμη σχέση με κάποιον που δεν πληρεί τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που παράθεσες.Απλά το πρόβλημα είναι οτι για τις Ελληνίδες τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια ξεκινάνε  να ισχύουν απο μικρότερη ηλικία απ ότι θα έπρεπε κανονικά και είναι τόσο υψηλά όσο και κάποιων επαγγελματίων μοντέλων.... Βέβαια αυτό μπορεί να εξηγηθεί στο ότι η Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες δυτικές δεν είναι ώριμη ακόμη κοινωνικά. Κάποιος που έχει γνωρίσει κορίτσια απο αυτές τις χώρες (και όχι στις διακοπές) θα καταλάβει αμέσως την διαφορά. Ικανοποιούνται και με λιγότερα από τις μαλακίες που ζητάνε οι δικές μας. Πχ όταν πας να κεράσεις πολλές προσβάλλονται σε αντίθεση με τις δικές μας που το θεωρούν δεδομένο και αν δεν κερνάς σε θεωρούν φυσικά μαλάκα.Σε κάποια χρόνια θα διορθωθεί και αυτό. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια μην τις πάιρνει όλες η μπάλα απλά είναι δύσκολο να τις βρεις και πρέπει να είσαι τυχερός. :helpplea:

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Drummer δεν κουράζονται ποτέ οι Ελλεηνίδες! Έχουν μπει σε μια τρελή κούρσα να βρουν τον ΤΕΛΕΙΟ άντρα! Και πάντα αυτός ειναι (στο μυαλό τους) ο άντρας που έχει ΔΥΝΑΜΗ!

Δύναμη στις γυναίκες = Αυτοπεποίθηση + Αέρας

Και μου λες θα σε πείραζε κιόλας να βγεις απόψε μαζί μου! Ξέρεις έχω μια φαγούρα... Αλλά ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ είσαι φίλε! Γιατί αν απόψε πάμε σε 3-4 bars - pubs μαζί εσύ που το παίζεις μάγκας και καραγαμίκουλας θα φας χοντρή χιλόπιτα από τις γυναίκες. Γι' αυτό και δεν δέχεσαι την πρόσκληση μου! 

Το να γαμάς φίλε μου διαφορετικές γυναίκες δεν είναι θέμα επίδειξης  - ότι είσαι πιο αρσενικό από τους υπόλοιπους- αλλά προσωπικής ανάγκης

Chilli για να παίξουν και να μαμηθούν το έχω πει και το ξαναλέω:

Θέλουν άντρα ψηλό, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλη, γκοφραχλιδάτο!

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και σκάσεις μύτη σε κάποιο από τα ψημένα μπαράκια ή pub στην Αθήνα κατά 90% θα βρεθείς να μιλάς πριβέ με κάποια που γνώρισες εκεί μέσα - με πολλές πιθανότητες να συνεχίσετε μαζί τη βραδυά σας.

Το ωσάνω τρίπτυχο κάνει θραύση στις ελεεινίδες!

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που λέγεται μη δεδομένος. Αυτός ο τύπος άντρα γαμάει μόνος του όσες γαμάει ο άντρας που περιγράφεις Θέλουν άντρα ψηλό, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλη, γκοφραχλιδάτο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο μή δεδομένος άντρας δεν παίζει καθόλου για γκομενοπαγίδα. Για να το παίξεις "μη δεδομένος" σε μία γυναίκα σημαίνει ότι πρώτα σου έχει δώσει σημασία αυτή. Και αν δεν είσαι "ψηλός, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, γκοφραχλιδάτος" χλωμό κάποια ελλεηνίδα σήμερα να σου δώσει σημασία...

Επισκέπτης
Ο μή δεδομένος άντρας δεν παίζει καθόλου για γκομενοπαγίδα. Για να το παίξεις "μη δεδομένος" σε μία γυναίκα σημαίνει ότι πρώτα σου έχει δώσει σημασία αυτή. Και αν δεν είσαι "ψηλός, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, γκοφραχλιδάτος" χλωμό κάποια ελλεηνίδα σήμερα να σου δώσει σημασία...

Λάθος κάνεις φίλε μου. Οι γυναίκες διαισθάνονται με πολύ μεγάλη άνεση τον μη δεδομένο από τον μπακούρο....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν δεν έχει ένας άντρας την εμφάνιση και τα (τυποποιημένα) standards που ζητάνε οι Ελλεηνίδες όσο "μη δεδομένος" και αν το παίζει στο κλάσιμο θα τον έχουν...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
να ειναι ο εαυτος του και να μην ντρεπεται μην πω αυτο πως θα κανω αυτο πως το αλλο κτλ.
1 με 2 ποτακια θα βοηθουσαν!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
να ειναι ο εαυτος του και να μην ντρεπεται μην πω αυτο πως θα κανω αυτο πως το αλλο κτλ.
1 με 2 ποτακια θα βοηθουσαν!

Σωστο ;)

Ολα τα αλλα μαλακιες ειναι.

Γκοφραχλιδατος, βαρβαρουλης και αρχιδιες.

Λεει καποιος μια μαλακια στο bourdela.com, και οι απανταχου αγαμητοι το κανουν σημαια ( μαζι και αυτος ) για να δικαιολογησουν το φτυσιμο απο τις ελλεηνιδες και την αγαμια που τους δερνει.

Ε ρε Ελληνες...

Υ.Γ. Παλιε που εισαι "αλλιως" μη το παρεις σαν προσωπικη επιθεση και αυτο το post και αρχιζεις παλι να κλαψομουνιαζεις.  :2funny:

Απλα δεξου οτι αυτα που λες ειναι μεγιστες μαλακιες και δεν ισχυουν στην εκτος bourdela.com ζωη.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενα δυο ποτακια η καλυτερα ενας μπαφος για να εισαι high all the time.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω η Ελληνιδα ,παντα ειχε μια παγιδα
μπεμπα καμπριο.
γυαλιζει το ματι της σαν δει το σηματακι και φανταστει τον εαυτο της μεσα να διασχιζει τη γειτονια και να την βλεπουν ,αδερφες ,ξαδερφεςκαι ολο το βλαχοσογο.
οχι οτι δε γαμας αλλιως ,ισα ισα αμα εχεις μπλα μπλα και δεν εισαι και ντιπ μαλακας ,κατι θα γινει.
σημερα νομιζω ,το μεγαλυτερο λουκι το τραβανε οι πιτσιρικαδες.
αμα ειναι στην αποξω ,δε γαμανε με τιποτα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σωστος ο φιλος παρε αμαξι ντυσου καλα κ κυριως πουλα χοντρο παραμυθι εχεις ριξει τις 99 στις 100 παντρεμενη ελευθερη δεσμευμενη κτλ και χαλιας να εισαι. αυτες εχουν ανταγωνισμο οταν μαζευοντε λενε εμενα εχει πουντο εμενα ιμπιζα εμενα χεχε BMW π.χ. οποτε ανεβανει στην παρεα, εμενα θα με παει ποταμο εμενα Χαλκιδικη εμενα Κατερινη εμενα σε ενα εξωτικο μερος παλι ανεβαινει -ασχετα αν το λες μονο για να την ριξεις- ολα ειναι για το χρημα δεν κοιτανε ομορφιες και καλοσυνες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.061
Πόντοι
22.785
Το μηχανακι μου..... εχει δη η σελα του μουνακια
αχχχχ αμαρτια τρελη GSX -R 750 :think: :think: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom