amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.081
- Πόντοι
- 22.785
ΗρεμαααααααααααΚαι το καλο χορτο αρκει.......
ΗρεμαααααααααααΚαι το καλο χορτο αρκει.......
Και το καλο χορτο αρκει.......
...ισως,για καποιους!
Οι "γραμμικες" γκομενες δε μασανε απο τετοια! ;)
Τι παπουτσι δλδ?Είπαμε ο άντρας στο παπούτσι φαίνεται...
χαχαΣωστα, εσύ με τέτοιο άβαταρ πού να καταλάβεις από παπούτσι
Βορεια Ελλαδα ισως εχει πιο πολλες ανατολικες γκομενες....παντως χρηζει αναλυσης το θεμα....οι Ελληνιδες ειναι περισσοτερες απο εμας αναλογικα και παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν τον κυριο Τελειο και οτι δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....τελικα ολες αυτες πως τη βρισκουν σεξουαλικα ?
Εμεις οι αντρες εχουμε λυσεις(μπουρδελα,στουντιο,call girl) , οτι τραβαει η ψυχη σου...αυτες πως την βγαζουν ?
Θελω να ανοιξει η αγορα και να ερχονται και σοβαρα ατομα απο Ανατολικη Ευρωπη ,οχι μονο πουτανες....εκει να δειτε πως θα βρεθουν εκτος αγορας οι Ελλεεινιδες...
...παντως χρηζει αναλυσης το θεμα....οι Ελληνιδες ειναι περισσοτερες απο εμας αναλογικα και παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν τον κυριο Τελειο και οτι δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....τελικα ολες αυτες πως τη βρισκουν σεξουαλικα ?
Εμεις οι αντρες εχουμε λυσεις(μπουρδελα,στουντιο,call girl) , οτι τραβαει η ψυχη σου...αυτες πως την βγαζουν ?
Θελω να ανοιξει η αγορα και να ερχονται και σοβαρα ατομα απο Ανατολικη Ευρωπη ,οχι μονο πουτανες....εκει να δειτε πως θα βρεθουν εκτος αγορας οι Ελλεεινιδες...
Απλά το target group αντρών με το οποίο μαμιέται η σημερινή Ελλεηνίδα είναι τόσο standard, ανεγκέφαλο, προκατ και περιορισμένο που οι περισσότερες πάνε και μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα! Έτσι, μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα μαμάει τρελά και η πλειοψηφία μένει με το λούτσο στο χέρι!
αμα δεν πηδιεσαι απ το πρωτο ραντεβου τι περιμενεις...Χαχαχαχα... πολύ σωστή ανάλυση, συμφωνώ. Με μία διευκρίνιση: εκτός από όλα τα άλλα, το συγκεκριμένο target group εμένα μου φαίνετεαι ιδιαίτερα πολυάριθμο. Αν ξέρετε πού βρίσκονται οι άλλοι, πείτε μου κι εμένα παρακαλώ
εμενα πολλες φορες αλλα μολις αγγιξω καμια στο δρομο φωναζει ''αστυνομια ,αστυνομια'' αχαχαχαχαχαχαΧορτα, "γραμμες", αυτοκινητα και μαλακιες... Σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο ότι το καλυτερο αφροδισιακό για μια γυναικα μπορει να ειναι το αγγιγμα σας?
Εγραψες παλι τυμπανακο μουεμενα πολλες φορες αλλα μολις αγγιξω καμια στο δρομο φωναζει ''αστυνομια ,αστυνομια'' αχαχαχαχαχαχα
ασε ρε τωρα με τους κρετινους με τις μυτιες και ξερω γω τι...το εχω γραψει 100 φορες οτι αντρα θελετε ,κανεις δεν καταλαβαινει...κλαιγονται σα μικρα παιδια ολοι,ξεφτιλα...Εγραψες παλι τυμπανακο μου