Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά όλα αυτά με τα αμάξια που λέτε μια χαρά είναι. Και οι "μπέμπες" και τα Ζ4...

Όμως πες ότι είμαι σε κάποιον κοινωνικό χώρο (καφετέρια, pub, bar κ.λ.π.) και  θέλω να ρίξω το θεόνουνο που κάθεται δίπλα μου. Πώς θα το ρίξω; Θα βγάλω γιαγαντο-αφίσα πόστερ με εμένα στο τιμόνι της "μπέμπας" (που εν τω μεταξύ την έχω παρκάρει 200m μακρυά) και θα την ανεμίζω ανέμελα μέχρι να το προσέξει η γκόμενα;

Το αμάξι είναι "συνοδευτικό", να παίζεις ήδη σε μία παρέα  όπου υπάρχουν γκόμενες, να σε ξέρουν ήδη και να είναι της "μόστρας" (να θέλουν να επιδειχθούν μέσα σε ένα ωραίο αμάξι). Μιλάμε όμως και πάλι για μικρές ηλικίες, γιατί οι γυναίκες σήμερα έχουν φράγκα και πλούσιες εμπειρίες με άντρες (και συχνά καλό δικό τους αμάξι).

Οπότε και πάλι καταλήγουμε στο ότι η εμφάνιση είναι το υπ' αριθμόν ένα κίνητρο για να σε προσέξει και να ασχοληθεί μαζί σου μία ελλεηνίδα. Και το τρίπτυχο "ψηλός, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, γκοφραχλιδάτος" είναι ακατανίκητο στις σημερινές ελλεηνίδες.   

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ντυμενος καλα και με αερα ο γιος του γαμαω δεν θα περασεις απαρατιρητος αυτες κοιτανε κινητο παπουτσια ρολοι και μπρελοκ

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είπαμε ο άντρας στο παπούτσι φαίνεται...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι καθεστε και ασχολεισται με Ελληνιδες.......
Οι πιο αναπηρες γυναικες...........
Αυτες αμα εχουν μπροστα τους δυο αντρες εναν καλογυμνασμενο και εναν κουασιμοδο τον κουασιμοδο θα διαλεξουν.
Ολες τους εχουν απο κοντα ενα φιλο ψιλοαδερφη και γενικα εχουν νοοτροπια 16χρονου.......

Δε ξαναμιλαω καν γι'αυτες...ουτε το σαλιο μου δε χαλαω.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σωστα, εσύ με τέτοιο άβαταρ πού να καταλάβεις από παπούτσι  :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...παντως χρηζει αναλυσης το θεμα....οι Ελληνιδες ειναι περισσοτερες απο εμας αναλογικα και παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν τον κυριο Τελειο και οτι δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....τελικα ολες αυτες πως τη βρισκουν σεξουαλικα ?
Εμεις οι αντρες εχουμε λυσεις(μπουρδελα,στουντιο,call girl) , οτι τραβαει η ψυχη σου...αυτες πως την βγαζουν ?
Θελω να ανοιξει η αγορα και να ερχονται και σοβαρα ατομα απο Ανατολικη Ευρωπη ,οχι μονο πουτανες....εκει να δειτε πως θα βρεθουν εκτος αγορας οι Ελλεεινιδες...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
...παντως χρηζει αναλυσης το θεμα....οι Ελληνιδες ειναι περισσοτερες απο εμας αναλογικα και παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν τον κυριο Τελειο και οτι δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....τελικα ολες αυτες πως τη βρισκουν σεξουαλικα ?
Εμεις οι αντρες εχουμε λυσεις(μπουρδελα,στουντιο,call girl) , οτι τραβαει η ψυχη σου...αυτες πως την βγαζουν ?
Θελω να ανοιξει η αγορα και να ερχονται και σοβαρα ατομα απο Ανατολικη Ευρωπη ,οχι μονο πουτανες....εκει να δειτε πως θα βρεθουν εκτος αγορας οι Ελλεεινιδες...

Βορεια Ελλαδα ισως εχει πιο πολλες ανατολικες γκομενες.

Οσο για τις Ελληνιδες οσο υπαρχουν μαλακες τα ιδια θα κανουν.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Πώς τη βγάζουν; Μα φυσικά μαμιώνται φίλε μου! Και μαμιώνται πολύ (παρ' όλο που ίδιες αφήνουν  να αιωρείται η εντύπωση πώς δεν μαμιώνται, για να "μην τις πουν  πουτάνες"!)

Απλά το target group αντρών με το οποίο μαμιέται η σημερινή Ελλεηνίδα είναι τόσο standard, ανεγκέφαλο, προκατ και περιορισμένο που οι περισσότερες πάνε και μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα! Έτσι, μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα μαμάει τρελά και η πλειοψηφία μένει με το λούτσο στο χέρι!   

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Απλά το target group αντρών με το οποίο μαμιέται η σημερινή Ελλεηνίδα είναι τόσο standard, ανεγκέφαλο, προκατ και περιορισμένο που οι περισσότερες πάνε και μαμιώνται με τον ίδιο τύπο άντρα! Έτσι, μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα μαμάει τρελά και η πλειοψηφία μένει με το λούτσο στο χέρι!   

Χαχαχαχα... πολύ σωστή ανάλυση, συμφωνώ. Με μία διευκρίνιση: εκτός από όλα τα άλλα, το συγκεκριμένο target group εμένα μου φαίνετεαι ιδιαίτερα πολυάριθμο. Αν ξέρετε πού βρίσκονται οι άλλοι, πείτε μου κι εμένα παρακαλώ  :dancing:

Επισκέπτης
Χαχαχαχα... πολύ σωστή ανάλυση, συμφωνώ. Με μία διευκρίνιση: εκτός από όλα τα άλλα, το συγκεκριμένο target group εμένα μου φαίνετεαι ιδιαίτερα πολυάριθμο. Αν ξέρετε πού βρίσκονται οι άλλοι, πείτε μου κι εμένα παρακαλώ  :dancing:
αμα δεν πηδιεσαι απ το πρωτο ραντεβου τι περιμενεις...

Επισκέπτης
Χορτα, "γραμμες", αυτοκινητα και μαλακιες... Σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο ότι το καλυτερο αφροδισιακό για μια γυναικα μπορει να ειναι το αγγιγμα σας?

Επισκέπτης
Χορτα, "γραμμες", αυτοκινητα και μαλακιες... Σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο ότι το καλυτερο αφροδισιακό για μια γυναικα μπορει να ειναι το αγγιγμα σας?
εμενα πολλες φορες αλλα μολις αγγιξω καμια στο δρομο φωναζει ''αστυνομια ,αστυνομια'' αχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Χρησιμοποιωντας υποκαταστατα το μονο που παιρνεις, ειναι υποκαταστατα και οχι της real thing. Οταν ξερεις να κανεις σεξ  καλυτερο απο όταν εχεις παρει γραμμες, χωρις να χεις παρει, αυτο ειναι το καλυτερο αφροδιασικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom