Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
Τελικά έκανα λάθος στη ζωή μου. Έπρεπε να είχα πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο. Ως φοιτητής είχα πουλήσει ένα διαμέρισμα της γιαγιάς μου και τα λεφτά τα είχα φάει σε cg.Μάλλον αν είχα πάρει μια porsche β' χέρι με τα ίδια χρήματα θα γαμούσα περισσότερες γκόμενες , τσάμπα.

Ένας φίλος πήρε μια carrera β' χέρι 70.000€ και ξεσκίζεται στα μουνιά ο πούστης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελπιζω να μην τις πηδαει μεσα στο αμαξι........εγω θα το λυπομουνα........βεβαια και τον ιδιο τον λυπαμαι οπως και αυτες που πηδαει αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο........

εγω παντως ειχα ψηφισει "επαγγελμα".......και σημερα που ξαναβλεπω αυτο το θρεντ παλι το ιδιο θα ψηφιζα :)

οι επιδοξοι "γαμιαδες" που κυλοφορουν στο θρεντ ειναι η ζωντανη αποδειξη του γιατι δεν ψηφιζω οτιδηποτε αλλο...

Επισκέπτης
Ελπιζω να μην τις πηδαει μεσα στο αμαξι........εγω θα το λυπομουνα........βεβαια και τον ιδιο τον λυπαμαι οπως και αυτες που πηδαει αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο........

εγω παντως ειχα ψηφισει "επαγγελμα".......και σημερα που ξαναβλεπω αυτο το θρεντ παλι το ιδιο θα ψηφιζα :)

οι επιδοξοι "γαμιαδες" που κυλοφορουν στο θρεντ ειναι η ζωντανη αποδειξη του γιατι δεν ψηφιζω οτιδηποτε αλλο...

1.Μέσα στο καρέρα δε βολεύει το γαμήσι...άσε που αν έχεις καρέρα,συνήθως γαμάς στο χίλτον...όχι στο αμάξι...;)

2.Tι επάγγελμα σε τραβάει...??? (απλή περιέργεια)!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1.Μέσα στο καρέρα δε βολεύει το γαμήσι...άσε που αν έχεις καρέρα,συνήθως γαμάς στο χίλτον...όχι στο αμάξι...;)

2.Tι επάγγελμα σε τραβάει...??? (απλή περιέργεια)!!!

1. μπορει να ειναι κανενας καρμιρης κακομοιρης απο αυτους που παιρνουν το καρερα και μετα δουλευουν 7 δουλειες για να το συντηρησουν....δεν εχεις γνωρισει ποτε σου κανεναν? αν ησουν γκομενακι θα ειχε γνωρισει σιγουρα.....τραγικη κατηγορια ανθρωπων με την οποια μπορεις να κανεις πολυ χαβαλε.....σιγα μην εχουν λεφτα για χιλτον λοιπον....στην καλυτερη μενουν με τη μαμα η οποια τους κανει και τη λατρα......

2. δεν εχω κατι υποψην μου.....αλλα δεν υποκρινομαι λεγοντας πως "ο,τι δουλεια και να κανει ο αλλος εγω βαζω τα συναισθηματα μου απο πανω" για τον μοναδικο λογο οτι ιντριγκαρομαι εγκεφαλικα.....θελω τον αντρα να τον θαυμαζω, να εχει γνωσεις....να ειναι μεντορας και πυγμαλιωνας...να μαθαινω πραγματα απο αυτον....γιαυτο ισως και δεν εχω μπλεξει ποτε με καποιον του κλαδου μου......τους βαριεμαι φοβερα....  πως να το κανουμε δηλαδη? αμα δε θαυμαζεις τον αντρα σου ποιον θα θαυμασεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τωρα που το ξανασκεφτομαι.........αντρας  ο οποιος αγοραζει αμαξι για να βγαλει γκομενα προφανως ανηκει στο 1. που προανεφερα.....θλιβερο πολυ......και θλιβερες οσες του καθονται.......

Επισκέπτης
1. μπορει να ειναι κανενας καρμιρης κακομοιρης απο αυτους που παιρνουν το καρερα και μετα δουλευουν 7 δουλειες για να το συντηρησουν....δεν εχεις γνωρισει ποτε σου κανεναν? αν ησουν γκομενακι θα ειχε γνωρισει σιγουρα.....τραγικη κατηγορια ανθρωπων με την οποια μπορεις να κανεις πολυ χαβαλε.....σιγα μην εχουν λεφτα για χιλτον λοιπον....στην καλυτερη μενουν με τη μαμα η οποια τους κανει και τη λατρα......

2. δεν εχω κατι υποψην μου.....αλλα δεν υποκρινομαι λεγοντας πως "ο,τι δουλεια και να κανει ο αλλος εγω βαζω τα συναισθηματα μου απο πανω" για τον μοναδικο λογο οτι ιντριγκαρομαι εγκεφαλικα.....θελω τον αντρα να τον θαυμαζω, να εχει γνωσεις....να ειναι μεντορας και πυγμαλιωνας...να μαθαινω πραγματα απο αυτον....γιαυτο ισως και δεν εχω μπλεξει ποτε με καποιον του κλαδου μου......τους βαριεμαι φοβερα....  πως να το κανουμε δηλαδη? αμα δε θαυμαζεις τον αντρα σου ποιον θα θαυμασεις?

1.Παίζει κ αυτή η περίπτωση...(ευτυχώς)...αλλά νομίζω οτι είναι θέμα ωρών να καταλάβεις τον φτωχομπινέ....για να μην πω λεπτών...

2.Συγγνώμη αλλά δε σε νιώθω....θες να έχει γνώσεις γενικά ? έπειτα,θες να θαυμάζεις τις γνώσεις ή τον γκόμενο ?
Π.χ....βοθρατζής με γνώσεις επι της ζωής παίζει...πολιτικός μηχανικός με συγκεκριμένες γνώσεις παίζει...τι διαλέγεις ?
(ας πουμε κ οι 2 πολυ ωραίοι,με τα δικά σου γούστα πάντα)!

Επισκέπτης
Τωρα που το ξανασκεφτομαι.........αντρας  ο οποιος αγοραζει αμαξι για να βγαλει γκομενα προφανως ανηκει στο 1. που προανεφερα.....θλιβερο πολυ......και θλιβερες οσες του καθονται.......

Άντρας που αγοράζει αμάξι για να γαμήσει..σίγουρα περίεργη περίπτωση...απλά κρατώ επιφυλάξεις...γιατί εξαρτάται απ'την ηλικία....κ τα κόμπλεξ που τυχόν έχει κάποιος ως προσωπικότητα...ή που έχει ως τότε αποκτήσει απ'τη ζωή του....

Όσο για τα γκομενάκια που γαμιούνται με αυτοσκοπό...πολύ μ'αρέσουν....έχουν στόχο...περνάνε καλά...κ στο τέλος κλαίνε....ενώ ο "γαμπρός"...απλά κάνει τη δουλειά του...xa xa xa...

Επισκέπτης
Εγω ξερω μονο να τρωω πιτσες και να πινω μπιρες...και ασχολουμαι μονο με μπουρδελα.κομ αλλα η νιτσα με αγαπαει και με βρισκει πολυ ενδιαφερων ατομο!

Επισκέπτης
1.Παίζει κ αυτή η περίπτωση...(ευτυχώς)...αλλά νομίζω οτι είναι θέμα ωρών να καταλάβεις τον φτωχομπινέ....για να μην πω λεπτών...

Μην το λες ρε...μερικες ειναι τοσο χαζες που οτι τους λες το χαφτουν!Στο χερι σου ειναι ποσο κοντα θα της αφηνεις να πλησιαζουν να ελενγχουν τα οικονομικα σου στο σπιτι :2funny:

Επισκέπτης
Μην το λες ρε...μερικες ειναι τοσο χαζες που οτι τους λες το χαφτουν!Στο χερι σου ειναι ποσο κοντα θα της αφηνεις να πλησιαζουν να ελενγχουν τα οικονομικα σου στο σπιτι :2funny:

Πληρώνω για 1 χαζή....σε κερνάω πίτσες κ μπύρες για ένα χρόνο αν μου βρεις μια πραγματικά χαζή...που θα πιστεύει ότι της λέω....

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θελει γιατρο η δικηγορο η κυρια, οπως και τα περισσοτερα ψωνια..

Επισκέπτης
Πληρώνω για 1 χαζή....σε κερνάω πίτσες κ μπύρες για ένα χρόνο αν μου βρεις μια πραγματικά χαζή...που θα πιστεύει ότι της λέω....

δεν ξερω αν θα πιστευει οτι της λες αλλα καποια  πραγματα παντως μπορεις να τα παραποιησεις και γενικα να τα φουσκωσεις...
Τωρα αν την εχεις κορωνα μεσα στο σπιτι σου ολη μερα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα λεει το παλληκαρι ψωνιο??? ασπρουλιαρη κολονα του σπιτιου μου για ξηγησουυυυυυυυυυυυυ

μακλειν......αυτο που εννοω ειναι οτι θελω να τον θαυμαζω γενικοτερα.......και σου ξαναλεω οσο κομπλεξικο κι αν ακουγεται μου αρεσει ο αντρας να ειναι πιο πανω απο μενα....να κανει καλυτερη δουλεια, να εχει περισσοτερες γνωσεις, περισσοτερα λεφτα και μεγαλυτερο κυρος........χωρις αυτο να σημιανει οτι θελω να υπαρχει χαωδης διαφορα......ποτε μου ας πουμε δε μπορεσα να συννενοηθω με ατομα που ειχαν πολλα φραγκα γιατι πολυ απλα εχω συνηθισει σε τελειως διαφορετικο τροπο ζωης.....επισης μου αρεσουν οι αντρες που εχουν ενδιαφεροντα......που θα με ιντριγκαρουν....που θα με κανουν να ασχοληθω μαζι τους....οχι δημοσιοι υπαλληλοι στον τροπο ζωης τους.....
δεν ξερω αν ειναι δυσνοητο αυτο που λεω ή αν ακουγεται ψωνιστικο δεν το λεω με τετοιο σκεπτικο παντως και ειμαι απολυτα ειλικρινης....

παρολαυτα εχω υπαρξει με οικοδομο που ειχε "γνωσεις ζωης" οπως εσυ το αποκαλεσες......αυτο ομως ηταν ΕΝΑ περιστατικο (και η μεγαλυτερη μου σχεση)

κατα ταλλα χωρις να εχω διαθεση διακρισεων ή ρατσισμου (δεν το βλεπω καθολου ετσι) θελω να ειμαι με εναν αντρα οπως αυτον που προανεφερα.....εαν ο αλλος ειναι βοθρατζης και καταφερει να μου πηδηξει τοσο πολυ το μυαλο τι να σου πω......μαγκια του......δε μου εχει τυχει ομως μεχρι στιγμης.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εαν ο αλλος ειναι βοθρατζης και καταφερει να μου πηδηξει τοσο πολυ το μυαλο τι να σου πω......μαγκια του......δε μου εχει τυχει ομως μεχρι στιγμης.....
αυτός δε θα σου πηδήξει το μυαλό...
θα σε χέσει.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οικοδομο θα ειχες στην εφηβια σου πιστευω(γιατι τωρα μονο αλλοδαποι δουλευουν),αλλα πεστο "θελω επιστημονα για να εχω "επιπεδο" και ασε τα περι βοθρων κλπ..

Επισκέπτης

Σιγά μεγάλε, πήρες φόρα. Ο τύπος δεν είναι τόσο μαλάκας, παρόλο που πήρε porsche.Καταρχήν την πήρε μετρητοίς. Έπειτα η τιμή ήταν καλή, το αμάξι είναι σχετικά καινούργιο , ελάχιστα χλμ και σε άψογη κατάσταση. Έπειτα δεν την πήρε για να γαμήσει, γαμούσε και πριν.Μένει μόνος από το 2000 και τη μάνα του την πήρε ο καρκίνος το 2002.

Το θέμα είναι ότι αφότου την πήρε, του την πέφτουν διάφορες γκόμενες χωρίς να το κυνηγάει. Ξεφτυλισμένες μεν , μυαλό σκατά , μισθωτές του κερατά , αλλά ωραία μουνιά , που τον παίρνουν εύκολα και τα κάνουν όλα!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μεγαλη  κουβεντα ειπε η μουνιτσα !μακάρι όλες οι κοπέλες να παραδέχονταν ή να θελαν να θαυμαζουν τον όποιο γκόμενο ή ανδρα τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom