Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
ξερεις ποσα μπαζα εγω δει μεσα σε bmw? :grin:

k ποσα μουνια δικαβαλο κ τρικαβαλο σε παπιοσκουτερακια? :grin:
Στην πρώτη περίπτωση θα έκανε καμιά εξυπηρέτηση και στην 2η ο τύπος με την πάπια θα πήγαινα την γκόμενα στον γκόμενο γιατί το παίζει φίλος της επειδή δεν μπορεί να την γαμήσει χωρίς φράγκα!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιδια μην λεμε μαλακιες.τα φραγκα κανουν πολλους αντρες κουκλους.και μην ακουσω τπτ μαλακιες τυπου εγω θελω να ειναι καλος χαρακτηρας κτλ.παραδειγμα.. εαν ειναι ενας πολυ ωραιος και καλο παιδι αλλα παίρνει 700ε και απο την αλλη ενας αδιαφορης ομορφιας και λιγο μαλακακος αλλα με σπιτια ferrari καταθεσεις κτλ.ποιον θα διαλεγε μια γυναικα για να παντρευτει????βασικα δεν ειναι δίλημμα......

Επισκέπτης
παιδια μην λεμε μαλακιες.τα φραγκα κανουν πολλους αντρες κουκλους.και μην ακουσω τπτ μαλακιες τυπου εγω θελω να ειναι καλος χαρακτηρας κτλ.παραδειγμα.. εαν ειναι ενας πολυ ωραιος και καλο παιδι αλλα παίρνει 700ε και απο την αλλη ενας αδιαφορης ομορφιας και λιγο μαλακακος αλλα με σπιτια ferrari καταθεσεις κτλ.ποιον θα διαλεγε μια γυναικα για να παντρευτει????βασικα δεν ειναι δίλημμα......
Αυτό που λες το καταλαβαίνω απο εμένα, στην αρχή που σπούδαζα και είχα το παπάκι δουλεύοντας delivery  με γράφανε επιδεικτικά γιατί η αφραγκία μου δεν μου επέτρεπε καν να το παίζω λεφτάς! 12 χρόνια μετά τώρα που έχω καλό αυτοκίνητο και ξέρουν τι δουλειά κάνω πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!

Επισκέπτης

να παντρευτει ναι να πηδηχτει οχι

Επισκέπτης
Αυτό που λες το καταλαβαίνω απο εμένα, στην αρχή που σπούδαζα και είχα το παπάκι δουλεύοντας delivery  με γράφανε επιδεικτικά γιατί η αφραγκία μου δεν μου επέτρεπε καν να το παίζω λεφτάς! 12 χρόνια μετά τώρα που έχω καλό αυτοκίνητο και ξέρουν τι δουλειά κάνω πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!

εγω ειμαι 23 κ εχω καμπριο κ λεφτα απο τα 20.Μονο φετος αρχισα να ριχνω πολυ γαμησι.γιατι λες να συμβαινει αυτο αραγε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
εγο με τι καντινα εχο ελπιδες να γαμισο

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

μα δεν το ειπα στην τυχη.και εγω η 1η μου δουλεια ηταν σε super market και ειχα nissan sunny,τωρα δουλευω σε μια απο της μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανιες  και εχω golf gt(για την φαση μου ακριβο ειναι)και περνω τα 3πλασια απο οτι επαιρνα

Επισκέπτης
μπερδευουν τα μπουτια τους μερικοι...αλλο να γαμησεις μια βραδια ,αλλο να βρεις μια να γαμιεστε που και που η καθε μερα,αλλο η σχεση η ''κανονικη''κι αλλο ο γαμος...για τα πρωτα 2 και ψιλοασχημουλης να σαι και να παιρνεις 500 κι 700 ευρω κατι θα βρεις ...για γαμο η για σχεση αρχιζουν και παιζουν τα φραγκα πιο πολυ αν και αποσο παρατηρω παρα πολλες κερατωνουν τους λεφταδες τους με κατι αλβανους,κατι δικους μας κωλοπαιδαραδες κτλ...ολα σχετικα ειναι  σ αυτη τη ζωη....

Επισκέπτης
Μήπως ήταν νοικιασμένο? :grin:

οχι καινουργιο ηταν ουτε απο Γερμανιες κ μαλακιες που φερνουν μερικοι μεσα στη σκουρια κ στο αλατι.Αλλα κ νοικιασμενο να ηταν οι γκομενες δεν το ξερουν.Αν θες απαντησε στην προηγουμενη ερωτηση

Επισκέπτης
οχι καινουργιο ηταν ουτε απο Γερμανιες κ μαλακιες που φερνουν μερικοι μεσα στη σκουρια κ στο αλατι.Αλλα κ νοικιασμενο να ηταν οι γκομενες δεν το ξερουν.Αν θες απαντησε στην προηγουμενη ερωτηση
Μήπως παρα είσαι χάλια? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom