Επισκέπτης
εγώ δεν κάνω κλικ.....
κάνω τζιγκιτιγκλον......
τιβιτιγκλον θελεις να πεις
εγώ δεν κάνω κλικ.....
κάνω τζιγκιτιγκλον......
Στην πρώτη περίπτωση θα έκανε καμιά εξυπηρέτηση και στην 2η ο τύπος με την πάπια θα πήγαινα την γκόμενα στον γκόμενο γιατί το παίζει φίλος της επειδή δεν μπορεί να την γαμήσει χωρίς φράγκα!ξερεις ποσα μπαζα εγω δει μεσα σε bmw?
k ποσα μουνια δικαβαλο κ τρικαβαλο σε παπιοσκουτερακια?
Γιατί, πότε είχες?εγώ που είμαι γιώτα 5 δλδ δεν έχω ελπίδα να γαμήσω ε;
όταν σε γνώρισαΓιατί, πότε είχες?
Αυτό που λες το καταλαβαίνω απο εμένα, στην αρχή που σπούδαζα και είχα το παπάκι δουλεύοντας delivery με γράφανε επιδεικτικά γιατί η αφραγκία μου δεν μου επέτρεπε καν να το παίζω λεφτάς! 12 χρόνια μετά τώρα που έχω καλό αυτοκίνητο και ξέρουν τι δουλειά κάνω πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!παιδια μην λεμε μαλακιες.τα φραγκα κανουν πολλους αντρες κουκλους.και μην ακουσω τπτ μαλακιες τυπου εγω θελω να ειναι καλος χαρακτηρας κτλ.παραδειγμα.. εαν ειναι ενας πολυ ωραιος και καλο παιδι αλλα παίρνει 700ε και απο την αλλη ενας αδιαφορης ομορφιας και λιγο μαλακακος αλλα με σπιτια ferrari καταθεσεις κτλ.ποιον θα διαλεγε μια γυναικα για να παντρευτει????βασικα δεν ειναι δίλημμα......
παιδια μην λεμε μαλακιες.τα φραγκα κανουν πολλους αντρες κουκλους.και μην ακουσω τπτ μαλακιες τυπου εγω θελω να ειναι καλος χαρακτηρας κτλ.παραδειγμα.. εαν ειναι ενας πολυ ωραιος και καλο παιδι αλλα παίρνει 700ε και απο την αλλη ενας αδιαφορης ομορφιας και λιγο μαλακακος αλλα με σπιτια ferrari καταθεσεις κτλ.ποιον θα διαλεγε μια γυναικα για να παντρευτει????βασικα δεν ειναι δίλημμα......
Αυτό που λες το καταλαβαίνω απο εμένα, στην αρχή που σπούδαζα και είχα το παπάκι δουλεύοντας delivery με γράφανε επιδεικτικά γιατί η αφραγκία μου δεν μου επέτρεπε καν να το παίζω λεφτάς! 12 χρόνια μετά τώρα που έχω καλό αυτοκίνητο και ξέρουν τι δουλειά κάνω πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!
Μήπως ήταν νοικιασμένο?εγω ειμαι 23 κ εχω καμπριο κ λεφτα απο τα 20.Μονο φετος αρχισα να ριχνω πολυ γαμησι.γιατι λες να συμβαινει αυτο αραγε?
Το ψωμάκι απο το λουκάνικο!εγο με τι καντινα εχο ελπιδες να γαμισο
Αυτό που λες το καταλαβαίνω απο εμένα, στην αρχή που σπούδαζα και είχα το παπάκι δουλεύοντας delivery με γράφανε επιδεικτικά γιατί η αφραγκία μου δεν μου επέτρεπε καν να το παίζω λεφτάς! 12 χρόνια μετά τώρα που έχω καλό αυτοκίνητο και ξέρουν τι δουλειά κάνω πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!
Μήπως ήταν νοικιασμένο?
αφτο το βαρεθικα.. ολο το ιδιο κ το ιδιοΤο ψωμάκι απο το λουκάνικο!
αφτο το βαρεθικα.. ολο το ιδιο κ το ιδιοΤο ψωμάκι απο το λουκάνικο!
Μήπως παρα είσαι χάλια?οχι καινουργιο ηταν ουτε απο Γερμανιες κ μαλακιες που φερνουν μερικοι μεσα στη σκουρια κ στο αλατι.Αλλα κ νοικιασμενο να ηταν οι γκομενες δεν το ξερουν.Αν θες απαντησε στην προηγουμενη ερωτηση
αφτο το βαρεθικα.. ολο το ιδιο κ το ιδιο
Στην Ισπανία γαμάνε το συκώτι, το βάζουν μέσα σε βάζο και του δίνουν και καταλαβαίνει!Να βαλεις ΚΕΜΠΑΜΠ
Ο κιμας εχει καλητερη εσθηση