Επισκέπτης
Μήπως παρα είσαι χάλια?
ναι κ φετος επισκεφτηκα τον Φουστανο κ με εσιαξε γιαυτο γαμαω
Μήπως παρα είσαι χάλια?
σιγουρα υπαρχουν πολων ειδων γυναικες..υπαρχουν ομωσς κ γυνΑΙΚΕς Π ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΚ Π ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ..εγω παντα λειτουργουσα με γνωμονα το κλικ π θα μ κανει ο αντρας κ οχι με το ποσα βγαζει..εχω κ δικα μ λεφτα δν ψαχνουμε ολες χορηγους οι σπονσορες..
Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω ότι η δύναμη της γοητείας ενός άντρα είναι.... μαντέψτε????
ΤΟ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!
Όσα ποιο πολλά έχεις, τόσο περισσότερο όμορφος γίνεσαι! Π.χ. Μπορεί να είσαι "σαν κακό χρόνο να 'χεις" και να κυκλοφορείς με πέντε θεές στον πεζόδρομο του Θησείου μένοντας όλοι με ανοικτό το σώμα (άνδρες-γυναίκες).
Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.
Σαν άφραγκος τώρα θα μου πεις ότι αυτή την ηδονή της εξουσίας-υποταγής-καύλας-εξτρεμιστικής δύναμης δεν πρόκειται να την ζήσεις αλλά.... δεν γαμιέται. Εμείς να είμαστε καλά. Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος: ".... και εμείς γαμάμε τις πατσαβούρες" εννοώντας φυσικά εμάς τους "λαϊκούς".
αμα δε μπαζώσεις δε μπορείς να χτύσεις!!!Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω ότι η δύναμη της γοητείας ενός άντρα είναι.... μαντέψτε????
ΤΟ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!
Όσα ποιο πολλά έχεις, τόσο περισσότερο όμορφος γίνεσαι! Π.χ. Μπορεί να είσαι "σαν κακό χρόνο να 'χεις" και να κυκλοφορείς με πέντε θεές στον πεζόδρομο του Θησείου μένοντας όλοι με ανοικτό το σώμα (άνδρες-γυναίκες).
Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.
Σαν άφραγκος τώρα θα μου πεις ότι αυτή την ηδονή της εξουσίας-υποταγής-καύλας-εξτρεμιστικής δύναμης δεν πρόκειται να την ζήσεις αλλά.... δεν γαμιέται. Εμείς να είμαστε καλά. Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος: ".... και εμείς γαμάμε τις πατσαβούρες" εννοώντας φυσικά εμάς τους "λαϊκούς".
Για πολλές και καλές γυναίκες μόνον ομορφιά.Ακούστε τον παλιό.
Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω ότι η δύναμη της γοητείας ενός άντρα είναι.... μαντέψτε????
[size=12pt]Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.[/size]
ξερεις ποσα μπαζα εχω δει μεσα σε bmw?
k ποσα μουνια δικαβαλο κ τρικαβαλο σε παπιοσκουτερακια?
Στην πρώτη περίπτωση θα έκανε καμιά εξυπηρέτηση και στην 2η ο τύπος με την πάπια θα πήγαινα την γκόμενα στον γκόμενο γιατί το παίζει φίλος της επειδή δεν μπορεί να την γαμήσει χωρίς φράγκα!
η τζουλια τα λεει ολα στο τραγουδι της στοχος ειναι τα λεφτα
Το τραγούδι αυτό είναι ορόσημο! Είναι το Α και το Ω. In other words...είναι ο ύμνος της πουτάνας
Γι'αυτο θελουν ολοι να την γαμησουν τη πουτανα.
Πάει πολύ όμως το μαλλί!