Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
κοροιεβετε ετσι δε πιραζι κατι θα βρο να γαμισο

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σιγουρα υπαρχουν πολων ειδων γυναικες..υπαρχουν ομωσς κ γυνΑΙΚΕς Π ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΚ Π ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ..εγω παντα λειτουργουσα με γνωμονα το κλικ π θα μ κανει ο αντρας κ οχι με το ποσα βγαζει..εχω κ δικα μ λεφτα δν ψαχνουμε ολες χορηγους οι σπονσορες.. :dancing: :booty:

Με μια απλή αναφορά στο κλικ έπεσαν να απαντήσουν...

Κοίτα να δεις τι σου κάνει ένα κλικ!  :P :P

gmbgk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για πολλές και καλές γυναίκες μόνον ομορφιά.Ακούστε τον παλιό.

gmbgk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα είναι μαζί μ'αυτούς με τα προαναφερθέντα "προσόντα" και με την πρώτη ευκαιρία θα έρχεται σ'εσένα που γουστάρει.Όπως εσύ "κυνηγάς" μια ωραία γυναίκα, το αντίστροφο κάνει κι'αυτή.Ο πολύ παλιός.

Inalterabile

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω ότι η δύναμη της γοητείας ενός άντρα είναι.... μαντέψτε????

ΤΟ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Όσα ποιο πολλά έχεις, τόσο περισσότερο όμορφος γίνεσαι! Π.χ. Μπορεί να είσαι "σαν κακό χρόνο να 'χεις" και να κυκλοφορείς με πέντε θεές στον πεζόδρομο του Θησείου μένοντας όλοι με ανοικτό το σώμα (άνδρες-γυναίκες).
Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.
Σαν άφραγκος τώρα θα μου πεις ότι αυτή την ηδονή της εξουσίας-υποταγής-καύλας-εξτρεμιστικής δύναμης δεν πρόκειται να την ζήσεις αλλά.... δεν γαμιέται. Εμείς να είμαστε καλά. Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος: ".... και εμείς γαμάμε τις πατσαβούρες" εννοώντας φυσικά εμάς τους "λαϊκούς". :helpplea:  :s&m_2:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως μάγκες πιστεύω ότι η δύναμη της γοητείας ενός άντρα είναι.... μαντέψτε????

ΤΟ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Όσα ποιο πολλά έχεις, τόσο περισσότερο όμορφος γίνεσαι! Π.χ. Μπορεί να είσαι "σαν κακό χρόνο να 'χεις" και να κυκλοφορείς με πέντε θεές στον πεζόδρομο του Θησείου μένοντας όλοι με ανοικτό το σώμα (άνδρες-γυναίκες).
Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.
Σαν άφραγκος τώρα θα μου πεις ότι αυτή την ηδονή της εξουσίας-υποταγής-καύλας-εξτρεμιστικής δύναμης δεν πρόκειται να την ζήσεις αλλά.... δεν γαμιέται. Εμείς να είμαστε καλά. Όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος: ".... και εμείς γαμάμε τις πατσαβούρες" εννοώντας φυσικά εμάς τους "λαϊκούς". :helpplea:  :s&m_2:

εσυ ρε ντερβισι απο ποια ελληνικη ταινια πηδηξες?

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

αμα δε μπαζώσεις δε μπορείς να χτύσεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

[size=12pt]Αν όμως ανήκεις στην εργατική τάξη, κυκλοφορείς με κάνα μπάζο (λαϊκό φυσικά), και περνάς ΣΧΕΔΟΝ απαρατήρητος. Και κάτω να πέσεις ουρλιάζοντας από πόνους, δεν πρόκειται να γυρίσει κανείς μα κανείς έστω να δει ποιος πούστης κραυγάζει.[/size]

Και φτωχός και πούστης  :2funny: :2funny: :2funny:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις ποσα μπαζα εχω δει μεσα σε bmw? :grin:

k ποσα μουνια δικαβαλο κ τρικαβαλο σε παπιοσκουτερακια? :grin:

Εγώ να δεις!

Στην πρώτη περίπτωση θα έκανε καμιά εξυπηρέτηση και στην 2η ο τύπος με την πάπια θα πήγαινα την γκόμενα στον γκόμενο γιατί το παίζει φίλος της επειδή δεν μπορεί να την γαμήσει χωρίς φράγκα!

Και δεν μπορεί σε όλες τις περιπτώσεις να γίνεται αυτό που λέει ο Ταράτσα.

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω περιμενα να διαβάσω εδω μεσα για παγιδες και ολοι μιλανε για λεφτα, κοτερα, αλλες γκομενες κτλ...
Τιποτα απο ολα αυτα δεν βοηθαει για να ριξεις μια γκομενα. Η καλυτερη παγίδα είναι η εξής:
φτιαχνεις με μια τριχια μια θηλεια και την απλωνεις στο μπαρ ή οπουδηποτε αλλου διακριτικα διπλα σου, μολις πλησιασει το υποψηφιο θυμα, τραβας το σκοινι και αμεσως η γκομενα πεφτει. Ευγε!
Εναλλακτικη λυση αποτελει κι η λεγομενη ποντικοπαγίδα με τις δαγκάνες που θα αιχμαλωτισουν τραυματιζοντας ελαφρα το ποδαρακι του θυματος. Υπαρχουν επίσης και διαφορες φακες, κουτια εγκλωβισμου μεγαλων ζωων, σιγουρα μερικα θα κανουν και για το ζωο ''γκομενα''.
Ακομα και παγιδα gel μπορει να χρησιμοποιηθει. Την απλωνεται γυρω σας, η γκομενα κολλαει πανω της και δεν μπορει να σας φυγει με τιποτα.
Μπορειτε να τις συνδιαζεται και με τροφοελκυστικες ουσιες για ακομη καλυτερα αποτελεσματα, αναλογα παντα με τα γουστα της καθεμιας (μερικες προτιμουν γλυκες ή αλμυρες γευσεις κτλ). Ελπιζω να βοηθησα.  ;) 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η τζουλια τα λεει ολα στο τραγουδι της στοχος ειναι τα λεφτα
:rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν ειπωθηκε προηγουμενως, καλη γκομενοπαγιδα παντως ειναι και η "Κουζινα ολοταχως", οταν ο αντρας μαγειρευει προσθετει ποντους στο προφιλ του. Αν φυσικα παιζει και σπιτι τοτε ευκολα πεφτει προταση του στυλ "ελα να σου κανω το τραπεζι και να δουμε ταινια", εντυπωσιαζεται συνηθως η γκομενα μια και ο ανδρας εισβαλλει σε εναν γυναικοκρατουμενο χωρο..Απ την αλλη μπορεις απλως να παραγγειλεις κατι σπεσιαλ απο delivery μιση ωρα πριν ερθει η δικια σου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom