Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εμενα λεει το παλληκαρι ψωνιο??? ασπρουλιαρη κολονα του σπιτιου μου για ξηγησουυυυυυυυυυυυυ

μακλειν......αυτο που εννοω ειναι οτι θελω να τον θαυμαζω γενικοτερα.......και σου ξαναλεω οσο κομπλεξικο κι αν ακουγεται μου αρεσει ο αντρας να ειναι πιο πανω απο μενα....να κανει καλυτερη δουλεια, να εχει περισσοτερες γνωσεις, περισσοτερα λεφτα και μεγαλυτερο κυρος........χωρις αυτο να σημιανει οτι θελω να υπαρχει χαωδης διαφορα......ποτε μου ας πουμε δε μπορεσα να συννενοηθω με ατομα που ειχαν πολλα φραγκα γιατι πολυ απλα εχω συνηθισει σε τελειως διαφορετικο τροπο ζωης.....επισης μου αρεσουν οι αντρες που εχουν ενδιαφεροντα......που θα με ιντριγκαρουν....που θα με κανουν να ασχοληθω μαζι τους....οχι δημοσιοι υπαλληλοι στον τροπο ζωης τους.....
δεν ξερω αν ειναι δυσνοητο αυτο που λεω ή αν ακουγεται ψωνιστικο δεν το λεω με τετοιο σκεπτικο παντως και ειμαι απολυτα ειλικρινης....

παρολαυτα εχω υπαρξει με οικοδομο που ειχε "γνωσεις ζωης" οπως εσυ το αποκαλεσες......αυτο ομως ηταν ΕΝΑ περιστατικο (και η μεγαλυτερη μου σχεση)

κατα ταλλα χωρις να εχω διαθεση διακρισεων ή ρατσισμου (δεν το βλεπω καθολου ετσι) θελω να ειμαι με εναν αντρα οπως αυτον που προανεφερα.....εαν ο αλλος ειναι βοθρατζης και καταφερει να μου πηδηξει τοσο πολυ το μυαλο τι να σου πω......μαγκια του......δε μου εχει τυχει ομως μεχρι στιγμης.....

βρε κοπελια, αν σου φτιαξω μεσα στο μυαλο εναν κοσμο ο οποιος να σε ιντριγκαρει,σε βαλω να ζησεις μεσα σε αυτον και μετα σε βαρεθω και σε δουλευω, θα το γουσταρεις ? Η απαντηση ειναι ναι και το ξερω..αλλα σκεψου το, δεν ειναι καθολου προοδευτικο..

Σε αντιλαμβανομαι απολυτα και μαρεσεις, αλλα αυτο που ζητας ειναι πολυ δυσκολο. Δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι τυποι που να σε κανουν να ζεις, και να νιωθεις διαφορετικα,εστω και αν ολα αυτα συμαβινουν μεσα στο μυαλο σου και τα ζεις μονο εσυ και μονο απο εκει..

Απαξ και τον βρεις κολλησες μια για παντα...(δεν ειναι υπερ κανενος αυτο)

Αλλα οι συγκεκριμενοι τυποι , ακριβως επειδη ειναι ψαγμενοι, δεν προκειται να ασχοληθουν μαζι σου για πολυ, οσο γατα και να εισαι!

Παιζεις με τη φωτια,με το μελλον και τη ζωη σου, ετσι οπως σκεφτεσαι.. και αυτο για λιγο παθος, τρελα, και μια αραδα ονειρα.. αξιζει?ναι , αλλά.. και ειναι πολλα τα γαμημενα τα αλλά...

Ευχη και καταρα να γνωρισει οποιαδηποτε γυναικα οποια και να ειναι οτι και να ειναι, τετοιο παιδι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχεις απολυτο δικιο πινκ.......και το γνωριζω αυτο που λες......αλλα καλο ειναι να το ξαναλεμε για να προσγειωνομαστε λιγο στην πραγματικοτητα.....το θεμα ειναι οτι σαφως τετοιοι αντρες δεν κυκλοφορουν πολλοι  αλλα το προφανες ειναι οτι δε θα κυνηγαμε και μη πραγματοποιησιμες καταστασεις......εμενα με ενδιαφερει ο αλλος ως ατομο να ψαχνεται διαρκως και αυτος ειναι και το μεσο για να τον θαυμαζω....

το αν θα ειναι παραμυθι ή οχι νομιζω φαινεται απο ενα σημειο και μετα....απλα ελπιζεις και ευχεσαι να μην την εχεις πατησει μαζι του μεχρι εκεινο το σημειο......προσωπικα παντως μιας και το ανεφερες προτιμω να μεινω μονη παρα να συμβιβαστω με μια μετριοτητα και μια βαρεμαρα.......δε με χαλαει......αλλωστε ειμαι ιδιαιτερα μοναχικο ατομο :)

Zlatan λυπαμαι αν αυτο καταλαβες απο τα γραπτα μου......και εγω επιστημονας ειμαι οποτε δεν ειναι απωτερος στοχος μου να βρω τον γιατρουδακο ή τον χασοδικη για να με βγαλει απο το τελμα μου...ισα ισα που πληττω με κατι τετοιους τυπους που το μονο που μπορουν να συζητησουν ειναι ο,τι αφορα τη δουλεια τους, το χρηματιστηριο και τα αυτοκινητα απλα για να δειχθουν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μεγαλη  κουβεντα ειπε η μουνιτσα !μακάρι όλες οι κοπέλες να παραδέχονταν ή να θελαν να θαυμαζουν τον όποιο γκόμενο ή ανδρα τους...

μα νομιζω ετσι πρεπει να ειναι.......καλως ή κακως μπραβο στο φεμινισμο και στα οσα καταφερε αλλα υπαρχουν καποιοι ρολοι και καποιες ισορροπιες και καλο ειναι να τηρουνται....ο αντρας πρεπει να ειναι απο πανω σε καποια ζητηματα....και εμενα προσωπικα μου αρεσει να νιωθω ασφαλεια διπλα του.......ουτε να βγαζω πιο πολλα μου αρεσει, ουτε να ειμαι πιο τσαμπουκας απο αυτον, ουτε να εχω καλυτερη θεση ουτε γενικοτερα να τον κανω να νιωθει κατωτερος και κομπλεξικος γιατι ετσι νιωθω και εγω κομπλεξικα......

τωρα προφανως βαση της δικης μου οικονομικης θεσης, της δουλειας μου, του χαρακτηρα και των γνωσεων μου προυποθετει σαφως εναν αντρα καποιων συγκεκριμενων προδιαγραφωνς καλως ή κακως......οχι δε μιλαω για τον βελτσο αλλα μεσα σε λογικα πλαισια.......και δεν το λεω ψωνιστικα το τονιζω αυτο!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εχεις απολυτο δικιο πινκ.......και το γνωριζω αυτο που λες......αλλα καλο ειναι να το ξαναλεμε για να προσγειωνομαστε λιγο στην πραγματικοτητα.....το θεμα ειναι οτι σαφως τετοιοι αντρες δεν κυκλοφορουν πολλοι  αλλα το προφανες ειναι οτι δε θα κυνηγαμε και μη πραγματοποιησιμες καταστασεις......εμενα με ενδιαφερει ο αλλος ως ατομο να ψαχνεται διαρκως και αυτος ειναι και το μεσο για να τον θαυμαζω....

το αν θα ειναι παραμυθι ή οχι νομιζω φαινεται απο ενα σημειο και μετα....απλα ελπιζεις και ευχεσαι να μην την εχεις πατησει μαζι του μεχρι εκεινο το σημειο......προσωπικα παντως μιας και το ανεφερες προτιμω να μεινω μονη παρα να συμβιβαστω με μια μετριοτητα και μια βαρεμαρα.......δε με χαλαει......αλλωστε ειμαι ιδιαιτερα μοναχικο ατομο :)

Zlatan λυπαμαι αν αυτο καταλαβες απο τα γραπτα μου......και εγω επιστημονας ειμαι οποτε δεν ειναι απωτερος στοχος μου να βρω τον γιατρουδακο ή τον χασοδικη για να με βγαλει απο το τελμα μου...ισα ισα που πληττω με κατι τετοιους τυπους που το μονο που μπορουν να συζητησουν ειναι ο,τι αφορα τη δουλεια τους, το χρηματιστηριο και τα αυτοκινητα απλα για να δειχθουν

μα νομιζω ετσι πρεπει να ειναι.......καλως ή κακως μπραβο στο φεμινισμο και στα οσα καταφερε αλλα υπαρχουν καποιοι ρολοι και καποιες ισορροπιες και καλο ειναι να τηρουνται....ο αντρας πρεπει να ειναι απο πανω σε καποια ζητηματα....και εμενα προσωπικα μου αρεσει να νιωθω ασφαλεια διπλα του.......ουτε να βγαζω πιο πολλα μου αρεσει, ουτε να ειμαι πιο τσαμπουκας απο αυτον, ουτε να εχω καλυτερη θεση ουτε γενικοτερα να τον κανω να νιωθει κατωτερος και κομπλεξικος γιατι ετσι νιωθω και εγω κομπλεξικα......

τωρα προφανως βαση της δικης μου οικονομικης θεσης, της δουλειας μου, του χαρακτηρα και των γνωσεων μου προυποθετει σαφως εναν αντρα καποιων συγκεκριμενων προδιαγραφωνς καλως ή κακως......οχι δε μιλαω για τον βελτσο αλλα μεσα σε λογικα πλαισια.......και δεν το λεω ψωνιστικα το τονιζω αυτο!

!!!!!
δεν σε αναγνωρίζω...
ήθελα αρχικά να υπογραμμίσω κάποια σημεία στο κείμενο, αλλά είδα ότι θα έπρεπε να το υπογραμμίσω όλο και το άφησα τελικά έτσι!

πάντως πράγματι:
"προτιμω να μεινω μονη παρα να συμβιβαστω με μια μετριοτητα και μια βαρεμαρα.......δε με χαλαει......αλλωστε ειμαι ιδιαιτερα μοναχικο ατομο"

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Η παγκόσμια στατιστική, εχει αναδείξει ως ''καλύτερες γκομενοπαγίδες'' τις παρακάτω αντρικές ιδιότητες/skills με σειρά σπουδαιότητας:

1. Εξουσία/Δύναμη (το απόλυτο γυναικείο αφροδησιακό)
2. Οικονομική Δυνατότητα
3. Διαπροσωπικά χαρακτηριστικά (εξυπνάδα, δυναμισμός, κπλ)

Μην κουράζεστε άδικα ψάχνοντας. Αυτά είναι. Ολα τα υπόλοιπα είναι επιπτώσεις/επακόλουθα των ανωτέρω.

....ο Henry Kissinger ηταν Υπεξ των Αμερικανων επι Νιξον.....Πουτανας γιος , ανακατεμενος σε ολες τις βρωμικες υποθεσεις(Κυπρος,Βιετναμ,Χιλη κλπ κλπ).....θεωρειται για πολλους εγληματιας πολεμου , αντ'αυτου του εδωσαν Νομπελ Ειρηνης...λενε οτι ακομα και τωρα καθοριζει την αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη....50 -55 χρ. τοτε , κοντος , χοντρος , ασχημος Κουασιμοδος....κι ομως εβγαινε με τις μεγαλυτερες μουναρες της εποχης....οταν τον ρωτησε ενας δημοσιογραφος πως τα καταφερνει ειπε την ατακα που εμεινε στην ιστορια...." ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι το μεγαλυτερο αφροδισιακο ειναι η εξουσια ? "

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
οταν τον ρωτησε ενας δημοσιογραφος πως τα καταφερνει ειπε την ατακα που εμεινε στην ιστορια...." ποτε θα καταλαβετε επιτελους οτι το μεγαλυτερο αφροδισιακο ειναι η εξουσια ? "
Σωστο ο Καρλος . Ποσο μαλλον στην Ελλαδα του φαινεσθαι και της φιγουρας. Εκει κι αν μετραει  :-

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
!!!!!
δεν σε αναγνωρίζω...
ήθελα αρχικά να υπογραμμίσω κάποια σημεία στο κείμενο, αλλά είδα ότι θα έπρεπε να το υπογραμμίσω όλο και το άφησα τελικά έτσι!

πάντως πράγματι:
"προτιμω να μεινω μονη παρα να συμβιβαστω με μια μετριοτητα και μια βαρεμαρα.......δε με χαλαει......αλλωστε ειμαι ιδιαιτερα μοναχικο ατομο"

ειδες αμα πω να μιλησω σοβαρα ε?? αγνωριστη γινομαι....χααχχαχαχαχα

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σιγουρα υπαρχουν πολων ειδων γυναικες..υπαρχουν ομωσς κ γυνΑΙΚΕς Π ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΚ Π ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ..εγω παντα λειτουργουσα με γνωμονα το κλικ π θα μ κανει ο αντρας κ οχι με το ποσα βγαζει..εχω κ δικα μ λεφτα δν ψαχνουμε ολες χορηγους οι σπονσορες.. :dancing: :booty:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
σιγουρα υπαρχουν πολων ειδων γυναικες..υπαρχουν ομωσς κ γυνΑΙΚΕς Π ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΙΚ Π ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ..εγω παντα λειτουργουσα με γνωμονα το κλικ π θα μ κανει ο αντρας κ οχι με το ποσα βγαζει..εχω κ δικα μ λεφτα δν ψαχνουμε ολες χορηγους οι σπονσορες.. :dancing: :booty:
Αν εισαι απο αυτες μπραβο σου αλλα δυστυχως για πολλες το κλικ ειναι το money clip! ;)

Επισκέπτης
Όλες εδώ μέσα μόνο με κλικ λειτουργούν! :jerking:
Πως γίνεται αυτό? :uglystupid:

Επισκέπτης
Μαλακίες είναι όλα αυτά, οι όμορφες γυναίκες γουστάρουν το κλικ απο το κλείσιμο της πόρτας στην BMW και οι άσχημες αναγκαστικά βολεύονται με αυτούς που έχουν παπακι! :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όλες εδώ μέσα μόνο με κλικ λειτουργούν! :jerking:
Πως γίνεται αυτό? :uglystupid:
Οι γυναικες απλως δεν ειναι τοσο ειληκρινες οσο εμας για να πουν τι ακριβως θελουν.
Κλικ μπλικ ντιγκ και νταγκ και μαλακιες οπως και να γαμησεις τον εγκεφαλο της.Τι μαλακιες λενε ωρες ωρες και τις εχω ακουσει αρκετες φορες μικρος νομιζα οτι προκειτε για ανδρικο μυθο.
Ακου κλικ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ δεν κάνω κλικ.....
κάνω τζιγκιτιγκλον......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εκτος απο λεφτα κοιτανε τον αλλο να ειναι γιοτα1 γιατι εχουν ανασφαλειες γι αυτο και δεν κανουν παρεα με αδερφες.

Σιγα και να μουβγει κανας μπουστης λεει η αλλη τωρα

Επισκέπτης
Μαλακίες είναι όλα αυτά, οι όμορφες γυναίκες γουστάρουν το κλικ απο το κλείσιμο της πόρτας στην BMW και οι άσχημες αναγκαστικά βολεύονται με αυτούς που έχουν παπακι! :grin:

ξερεις ποσα μπαζα εχω δει μεσα σε bmw? :grin:

k ποσα μουνια δικαβαλο κ τρικαβαλο σε παπιοσκουτερακια? :grin:

Επισκέπτης
Οι γυναικες απλως δεν ειναι τοσο ειληκρινες οσο εμας για να πουν τι ακριβως θελουν.
Κλικ μπλικ ντιγκ και νταγκ και μαλακιες οπως και να γαμησεις τον εγκεφαλο της.Τι μαλακιες λενε ωρες ωρες και τις εχω ακουσει αρκετες φορες μικρος νομιζα οτι προκειτε για ανδρικο μυθο.
Ακου κλικ
Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, εδώ μόλις τις γνωρίσεις σου κάνουν συνέχεια παράπονα για τον χαρακτήρα σου δηλαδη να αλλάξεις εκείνο το άλλο κ.λ.π και μετά απο λίγο καιρό σου λένε δεν είσαι αυτός που γνώρισα και ερωτεύτηκα!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκτος απο λεφτα κοιτανε τον αλλο να ειναι γιοτα1 γιατι εχουν ανασφαλειες γι αυτο και δεν κανουν παρεα με αδερφες.

Σιγα και να μουβγει κανας μπουστης λεει η αλλη τωρα

εγώ που είμαι γιώτα 5 δλδ δεν έχω ελπίδα να γαμήσω ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom