Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Εμενα λεει το παλληκαρι ψωνιο??? ασπρουλιαρη κολονα του σπιτιου μου για ξηγησουυυυυυυυυυυυυ
μακλειν......αυτο που εννοω ειναι οτι θελω να τον θαυμαζω γενικοτερα.......και σου ξαναλεω οσο κομπλεξικο κι αν ακουγεται μου αρεσει ο αντρας να ειναι πιο πανω απο μενα....να κανει καλυτερη δουλεια, να εχει περισσοτερες γνωσεις, περισσοτερα λεφτα και μεγαλυτερο κυρος........χωρις αυτο να σημιανει οτι θελω να υπαρχει χαωδης διαφορα......ποτε μου ας πουμε δε μπορεσα να συννενοηθω με ατομα που ειχαν πολλα φραγκα γιατι πολυ απλα εχω συνηθισει σε τελειως διαφορετικο τροπο ζωης.....επισης μου αρεσουν οι αντρες που εχουν ενδιαφεροντα......που θα με ιντριγκαρουν....που θα με κανουν να ασχοληθω μαζι τους....οχι δημοσιοι υπαλληλοι στον τροπο ζωης τους.....
δεν ξερω αν ειναι δυσνοητο αυτο που λεω ή αν ακουγεται ψωνιστικο δεν το λεω με τετοιο σκεπτικο παντως και ειμαι απολυτα ειλικρινης....
παρολαυτα εχω υπαρξει με οικοδομο που ειχε "γνωσεις ζωης" οπως εσυ το αποκαλεσες......αυτο ομως ηταν ΕΝΑ περιστατικο (και η μεγαλυτερη μου σχεση)
κατα ταλλα χωρις να εχω διαθεση διακρισεων ή ρατσισμου (δεν το βλεπω καθολου ετσι) θελω να ειμαι με εναν αντρα οπως αυτον που προανεφερα.....εαν ο αλλος ειναι βοθρατζης και καταφερει να μου πηδηξει τοσο πολυ το μυαλο τι να σου πω......μαγκια του......δε μου εχει τυχει ομως μεχρι στιγμης.....
βρε κοπελια, αν σου φτιαξω μεσα στο μυαλο εναν κοσμο ο οποιος να σε ιντριγκαρει,σε βαλω να ζησεις μεσα σε αυτον και μετα σε βαρεθω και σε δουλευω, θα το γουσταρεις ? Η απαντηση ειναι ναι και το ξερω..αλλα σκεψου το, δεν ειναι καθολου προοδευτικο..
Σε αντιλαμβανομαι απολυτα και μαρεσεις, αλλα αυτο που ζητας ειναι πολυ δυσκολο. Δεν υπαρχουν πολλοι τετοιοι τυποι που να σε κανουν να ζεις, και να νιωθεις διαφορετικα,εστω και αν ολα αυτα συμαβινουν μεσα στο μυαλο σου και τα ζεις μονο εσυ και μονο απο εκει..
Απαξ και τον βρεις κολλησες μια για παντα...(δεν ειναι υπερ κανενος αυτο)
Αλλα οι συγκεκριμενοι τυποι , ακριβως επειδη ειναι ψαγμενοι, δεν προκειται να ασχοληθουν μαζι σου για πολυ, οσο γατα και να εισαι!
Παιζεις με τη φωτια,με το μελλον και τη ζωη σου, ετσι οπως σκεφτεσαι.. και αυτο για λιγο παθος, τρελα, και μια αραδα ονειρα.. αξιζει?ναι , αλλά.. και ειναι πολλα τα γαμημενα τα αλλά...
Ευχη και καταρα να γνωρισει οποιαδηποτε γυναικα οποια και να ειναι οτι και να ειναι, τετοιο παιδι!