Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Βασικά,

δεν έχω κανένα από τα 'καλα' χαρακτηριστικα που αναφερθηκαν.
Ειμαι ομως παντρεμενος με 2 παιδια στα 30 μου και χωρις κοιλια.
Οι ελλεηνιδες κανουν ουρα για παρτι μου, χωρις τσιπα που τη πεφτουν σε παντρεμενο.

Πως το κρινεις;

χρηστακη οχι.. αμα εισαι κοντος.. να κοιτας τις κοντες... 165-λες να τα εχω πληγωσει τοσο πολυ?
παιδια αν δεν μπορειτε να κοιταξετε πλεον τον κοσμο με ψηλα το κεφαλι λογω της υποθεσης μου οτι σας φτυνουν (οχι ολες αυτες με τ αυτοκινητα)... να σας ζητησω κ σορρυ.. να σας κανω ενα καφε της παρηγοριας.. να σας δωσω σοκολατακια να σας γλυκανω...

εισαι λιγο υπερβολικος παλαιε.. τεσπα ειναι το στυλ σου ετσι τι να κανεις κ συ *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχεις κρυφα χαρισματα? χαχαχα

τι πως το κρινω? καλος εισαι κ συ πανδρεμενος ανθρωπος... καλες κ αυτες... :rolleyes:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

χρηστακη οχι.. αμα εισαι κοντος.. να κοιτας τις κοντες... 165

Εγω το ανεφερα ως γενικο φαινομενο.........

Επειδη οι γυναικες εινια ηλιθιες..........

Δεν παει να ειναι μικροτσουτσουνος-βλακας-φλωρος-παιδι της μαμας-ψιλοαδερφη............αμα ειναι ψηλος ολα οκ......
Δεν μπορω να σας καταλαβω........

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν σου φαινομαι εγω ως τετοια... μαλλον δεν εχεις δει τα χειροτερα εδω μεσα :2funny:

ουτε εμενα μου αρεσει σε οτι γραφω να ζητανε να τ αναλυω κ να μην αντιλαμβανονται οτι παντα κανω χιουμορ κ μαλιστα καλοπροαιρετα.. ακομη κ οταν θελω να πω κατι σοβαρο κ να παρεξηγουνται... αλλα ειναι φορουμ οπως ειπες κ συ κ δεν θα μ απασχολησει κιολας περισσοτερο

Ρε συ bite όλο τον τελευταίο λόγο θέλεις να έχεις!

Ο εγωισμός σου είναι υψηλότερος και από του Everest!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν σου φαινομαι εγω ως τετοια... μαλλον δεν εχεις δει τα χειροτερα εδω μεσα :2funny:

ουτε εμενα μου αρεσει σε οτι γραφω να ζητανε να τ αναλυω κ να μην αντιλαμβανονται οτι παντα κανω χιουμορ κ μαλιστα καλοπροαιρετα.. ακομη κ οταν θελω να πω κατι σοβαρο κ να παρεξηγουνται... αλλα ειναι φορουμ οπως ειπες κ συ κ δεν θα μ απασχολησει κιολας περισσοτερο

Ο εγωισμός σου δείχνει να είναι ψηλότερος και από το Everest! Και έχεις μάλιστα εκείνο το είδος του "πονηρού" εγωισμού που έχουν οι γυναίκες, που υποτίθεται ότι ποτέ δεν προβάλουν τον εαυτό τους ή πάνε να την "βγουν" σε κάποιον αλλά όλα για το καλό των άλλων τα κάνουν!

Εσύ απλά όλο πλάκα κάνεις, όλο καλοπροαίρετα μιλάς, αλλά παράλληλα κρίνεις ακατάπαυστα και αυτόκλητα και γίνεσαι εισαγγελέας μετά πάσης ευκολίας!

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Κοιτα δεν ειμαι ο Γκουσκουνης.
Αλλα μολις δουν βέρα, ξυπναει το συγκριτικο-εγωιστικο-εγωπαθες: Δηλαδη η γυναικα του ειναι καλυτερη απο μενα; Και βουρ να αποδειξουν -σε ποιον;- τη 'αξια' τους ως γυναικες. Κουτορνιθια της ξεπετας.
Σε πληροφορω να ξερεις οτι ειμαι απολυτα πιστος στο ταιρι μου. Μονο σε επι πληρωμη διαδικασιες απολαμβανω εναλλακτικα το σεξ.

εχεις κρυφα χαρισματα? χαχαχα

τι πως το κρινω? καλος εισαι κ συ πανδρεμενος ανθρωπος... καλες κ αυτες... :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ισα ισα που το τελευταιο λογο δεν θελω να τον εχω ποτε.. αλλα αμα θελουν απαντηση τα ποστς σου δεν φταιω εγω μετα που απανταω *P
κ στη τελικη αμα σ αρεσει  παλαιε.. πωωω
αλλιως μην με διαβαζεις κ μην με σχολιαζεις... αμα σε χαλαει.. μην ανησυχεις θα το ξεπερασω
αν ηξερες οτι τους περισσοτερους που μιλαω κ σου φαινεται οτι τους κρινω τους μιλαω κ πριβε κ μια χαρα συζηταμε.. δεν νομιζω να στραβωνες ολη την ωρα με τα ποστ μου... τεσπα!
Εγω το ανεφερα ως γενικο φαινομενο.........

Επειδη οι γυναικες εινια ηλιθιες..........

Δεν παει να ειναι μικροτσουτσουνος-βλακας-φλωρος-παιδι της μαμας-ψιλοαδερφη............αμα ειναι ψηλος ολα οκ......
Δεν μπορω να σας καταλαβω........

ε δεν ειναι ετσιιιιιιιιι.... απλα αν δεν ειναι πιο ψηλος απο μας, κ ολα τα καλα να εχει.. δεν...(τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει)... αν παλι ειναι κ ειναι κ ολα αυτα που ειπες παλι δεν.. ειναι αναγκαια μεν αλλα οχι ικανη συνθηκη δε χρηστακο...
θυμαμαι το ξανα αναλυσαμε αυτο... *P (τοση συζητηση για το υψος πια) σκεψου το σαν.. αν η γκομενα ειναι 100 κιλα δεν πα να ειναι κ η μαδερ τερεζα απο χαρακτηρα... δεν θα γουσταρεις

χουχου.. καλα το επι πληρωμη δεν ειναι ακριβως κ πληρης πιστη... αλλα τεσπα.. τι να σου πω? κ εγω ηλιθιες τις θεωρω κατι τετοιες

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ο εγωισμός σου δείχνει να είναι ψηλότερος και από το Everest! Και έχεις μάλιστα εκείνο το είδος του "πονηρού" εγωισμού που έχουν οι γυναίκες, που υποτίθεται ότι ποτέ δεν προβάλουν τον εαυτό τους ή πάνε να την "βγουν" σε κάποιον αλλά όλα για το καλό των άλλων τα κάνουν!

Εσύ απλά όλο πλάκα κάνεις, όλο καλοπροαίρετα μιλάς, αλλά παράλληλα κρίνεις ακατάπαυστα και αυτόκλητα και γίνεσαι εισαγγελέας μετά πάσης ευκολίας!

Eαν δεν ειναι λιγο εγωιστρια η γκομενα δεν εχει νοημα ρε Παλιε?Τελικα εισαι παλιος η νεος?Επρεπε να τα ξερεις αυτα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα ξέρω ρε paragwge! Τις έχω μάθει πολύ καλά! Το μεγαλύτερο όπλο της γυναίκας είναι ότι σχεδόν τα πάντα πάνω της είναι κρυφά  (βλέπε π.χ. το νουνί της - ενώ ο δικός μας οπλισμός είναι γενικά διακριτός).

Και ένα από τα πιο κρυφά της όπλα είναι ο εγωισμός της. Υποτίθεται ότι εμείς οι άντρες είμαστε πιο εγωιστές από τις γυναίκες. Και όμως, ο γυναικείος εγωισμός σπάει κόκαλα! Μία γυναίκα ταβλώνει φοβερά να την βγαίνει σε έναν άντρα (που υποτίθεται ότι είναι σωματικά κ.λ.π. πιο ισχυρός). Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο ταβλώνουν οι γυναίκες που μπαίνουν εδώ μέσα και τη βγαίνουν με μία δημοσίευση τους σε χιλιάδες άντρες!

Και το πιο πονηρό της υπόθεσης είναι ότι ο γυναικείος εγωισμός δεν φαίνεται, αφού η ίδια η γυναίκα φροντίζει να περνάει προς τα έξω την εικόνα ότι για το καλό των άλλων τα κάνει όλα...

Και το πιο προχωρημένο είναι ότι η (έχω ένα εγωισμό σαν το Everest) bite μου λέει "αν σ' αρέσει, αλλιώς μη με διαβάζεις". Ήθελα να ήξερα αν σε ένα forum γυναικών έμπαινε ένας άντρας και μίλαγε έτσι σε μία γυναίκα πόσες γυναίκες θα είχαν πέσει πάνω του να τον φάνε!

Ναι ρε bite, εκ των πραγμάτων θα σε διαβάζω αφού είσαι από τις λίγες γυναίκες που γράφουν σε ένα site μπουρδελιάρηδων (αν και πιστεύω ότι μας διαβάζουν χιλιάδες γυναίκες αλλά επειδή γενικά από τη φύση τους οι γυναίκες είναι κρυφές φροντίζουν να μην αφήνουν ίχνη εδώ). Bite και θα σε διαβάζω και θα σε στηλιτεύω, όσο κρίνεις εξ απαλών ονύχων και γίνεσαι εισαγγελέας!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
απλα αν δεν ειναι πιο ψηλος απο μας, κ ολα τα καλα να εχει.. δεν...(τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει)... αν παλι ειναι κ ειναι κ ολα αυτα που ειπες παλι δεν.. ειναι αναγκαια μεν αλλα οχι ικανη συνθηκη δε χρηστακο...
θυμαμαι το ξανα αναλυσαμε αυτο... *P (τοση συζητηση για το υψος πια) σκεψου το σαν.. αν η γκομενα ειναι 100 κιλα δεν πα να ειναι κ η μαδερ τερεζα απο χαρακτηρα... δεν θα γουσταρεις

χουχου.. καλα το επι πληρωμη δεν ειναι ακριβως κ πληρης πιστη... αλλα τεσπα.. τι να σου πω? κ εγω ηλιθιες τις θεωρω κατι τετοιες
Καλα οχι οτι με νοιαζει.......
Ξερεις που τα εχω γραμμενα ολα αυτα........................λες και με ενδιαφερουν οι απλες γυναικες..........

Στο τελος τι εννοεις ακριβως?

paragwgos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ποιες γυναικες σε ενδιαφεροιυν χρηστο οι σουπερ η οι αμολυβδες? :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλα οχι οτι με νοιαζει.......
Ξερεις που τα εχω γραμμενα ολα αυτα........................λες και με ενδιαφερουν οι απλες γυναικες..........

Στο τελος τι εννοεις ακριβως?

ποιο τελος? τ ο χουχου κλπ...? στον whowho εννοουσα... :2funny:

αυτο που δεν σ ενδιαφερουν οι απλες γυναικες φοβαμαι να το σχολιασω ετσι δημοσιως παλι.. γιατι θα παρω καμια απαντηση απο καποιους (ονοματα δεν λεμε χαχα) οτι κρινω εισαγγελικα... εχω απειρο εγωισμο κ μου καλαρεσει (να το θεσω κομψα)  να τα χωνω σε 794563468 ανδρες.. :2funny: :2funny:

αλλα επειδη ποσως μ ενδιαφερει... να μου εξηγησεις παρακαλω πολυ ποιες γυναικες σ ενδιαφερουν??? οι ανατολικες δλδ δεν ειναι απλες ειναι συνθετες??? *P *P *P

deathstar64

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ισα ισα που το τελευταιο λογο δεν θελω να τον εχω ποτε.. αλλα αμα θελουν απαντηση τα ποστς σου δεν φταιω εγω μετα που απανταω *P
κ στη τελικη αμα σ αρεσει  παλαιε.. πωωω
αλλιως μην με διαβαζεις κ μην με σχολιαζεις... αμα σε χαλαει.. μην ανησυχεις θα το ξεπερασω
αν ηξερες οτι τους περισσοτερους που μιλαω κ σου φαινεται οτι τους κρινω τους μιλαω κ πριβε κ μια χαρα συζηταμε.. δεν νομιζω να στραβωνες ολη την ωρα με τα ποστ μου... τεσπα!
ε δεν ειναι ετσιιιιιιιιι.... απλα αν δεν ειναι πιο ψηλος απο μας, κ ολα τα καλα να εχει.. δεν...(τουλαχιστον για μενα αυτο ισχυει)... αν παλι ειναι κ ειναι κ ολα αυτα που ειπες παλι δεν.. ειναι αναγκαια μεν αλλα οχι ικανη συνθηκη δε χρηστακο...

Bite, πόσο ψηλή είσαι? Από περιέργεια..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λυπαμαι.. χαχαχα
αν εισαι 190 θα σε φλερταρω εγω με χαι χιλς :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή στις αμέσως παραπάνω δημοσιεύσεις ο εγωισμός (και η δήθεν πλάκα) πάνε σύννεφο ξαναδημοσιεύω τα τυπικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο άντρας κατά τη σημερινή Ελλεηνίδα ώστε να του την πέσει:

"ΨΗΛΟΣ, ΠΙΘΗΚΟ-ΒΑΡΒΑΡΟ-ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ, ΓΚΟΦΡΑΧΛΙΔΑΤΟΣ"

Και επειδή σε προηγούμενη δημοσίευση κάποιος φίλος μίλαγε για δημοκρατία του έρωτα θα ήθελα να τονίσω ότι ειδικά στην εποχή μας και στην Ελλάδα υπάρχει το "φασισταριό" του έρωτα! Μπορεί στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίες του '60 οι γυναίκες να αναζητούσαν το καλό παιδί, όμως σήμερα με την απελευθέρωση και το ξεσάλωμα τους οι σημερινές Ελλεηνίδες κυνηγάνε λυσσασμένα τους άντρες του ωσάνω τρίπτυχου (ψηλός, βαρβαρογλυκούλης κ.λ.π.)προσπερνώντας τα "καλά παιδιά" ή και θεωρώντας τα μαλάκες!

Μία μειοψηφία Ελλήνων (που ανήκει στο ωσάνω τρίπτυχο) μαμάει τρελά και η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών λένε το νουνί νουνάκι...Αφύσικα πράγματα!

Κλείνω με μία διήγηση (εμφανίσημης) κολητής μου που είχε πάει με φίλη της σε μπαράκι. Την πλησιάζει εντυπωσιασκός Έλληνας του ωσάνω τριπτύχου (ψηλός κ.λ.π.) και αφού της αρχίζει το παραμύθι τις καλεί στην παρέα του, όπου ήταν άλλος ένας Έλληνας του ίδιου στυλ και 2 εμφανίσημες ελλεηνίδες. Και το κλου ποιο ήταν ρε παιδιά; Τους είπαν με τρόπο να πάνε όλοι μαζί να κάνουνε παρτούζα! Ήμαρτον ρε παιδιά (που λέει και ο κουτσοδόντης), ήμαρτονννν!!!! 

Επισκέπτης
Επειδή στις αμέσως παραπάνω δημοσιεύσεις ο εγωισμός [size=18pt](και η δήθεν πλάκα)[/size] πάνε σύννεφο
ευτυχως το καταλαβες και εσυ γιατι στο τελος θα εβγαινα και κομπλεξικος με αυτα που ακουμε

Και επειδή σε προηγούμενη δημοσίευση κάποιος φίλος μίλαγε για δημοκρατία του έρωτα θα ήθελα να τονίσω ότι ειδικά στην εποχή μας και στην Ελλάδα υπάρχει το "φασισταριό" του έρωτα! Μπορεί στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίες του '60 οι γυναίκες να αναζητούσαν το καλό παιδί, όμως σήμερα με την απελευθέρωση και το ξεσάλωμα τους οι σημερινές Ελλεηνίδες κυνηγάνε λυσσασμένα τους άντρες του ωσάνω τρίπτυχου ([size=18pt]ψηλός[/size], βαρβαρογλυκούλης κ.λ.π.)προσπερνώντας τα "καλά παιδιά" ή και θεωρώντας τα μαλάκες!
μπα παλιε και εγω ψηλος ειμαι και με εχουν στο κλασιμο,δεν παιζει αυτο που λες :2funny: :2funny:

υσ-->επειδη οσο γραφεις αρχιζω και σε συμπαθω ολο και περισσοτερο σου λεω ξεκαθαρα να σταματησεις να μπαινεις σε αντιδικιες με γυναικες νικ ναιμ και ο λογος ειναι ξεκαθαρος...σκεψου ρε παλιε πισω απο το νικ ναιμ να κρυβετε μια θεοκοντη 180 κιλα σπυριαρα με γυαλαμπουκες κακασχημη,κ εμεις(το εκανα στο παρελθον και εγω)να χαλαμε φαια ουσια και να καθομαστε να αναλυουμαι τις σκεψεις μας σε μια η οποιοα ειναι εκτος συναγωνισμου(καλο?)εχεις ωραια πεννα εαν και στην αρχη διαγωνουσα μαζι σου,και σου λεω οτι εχει τοσα ωραια θεματα που θα ηθελα κ εγω να βλεπω τις αποψεις σου μιας κ μ αρεσουν οπως προειπα...μην καθεσε να αναλωνεσαι σε αυτο το θεμα ουτε να το συζητας με γκομενες αλλα ουτε και με αντρες...θα δεις οτι ετσι θα νιωσεις ποιο ωραια....κ παιζε τα σκηνικα σου εκει που τα παιζεις ;) και με αυτες που τα παιζεις και ασε τους αλλους να κουρευονται ;)

υσ-->ελπιζω να επιασες το πνευμα που το λεω ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εγω πιστευω να δωσεις σημασια παλαιε στα υγ του μουν.. μπας κ σταματησεις ν ασχολεισαι με την εγωιστικη μου παρουσια στο σαιτ :2funny:

επι του θεματος... τελικα επαιξε παρτουζα?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μουνίλα είσαι σπέσιαλ και σε γουστάρω!

Η ελλεηνίδα δεν τσιμπάει μόνο με το  ψηλός. Με τόσους πολλούς άντρες που έχει διαθέσιμους γύρω της κυνηγάει το "ιδανικό": δηλαδή KAI ψηλός ΚΑΙ πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης ΚΑΙ γκοφραχλιδάτος"!

Αυτός ρε παιδιά είναι ο "Ιδανικός" άντρας στα μάτια της σημερινής Ελλεηνίδας!

Επομένως ρε μουνίλα μάλλον δεν είσαι "πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης" :rockon:

Αλλά ούτε και γκοφραχλιδάτος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom