Ρε συ bite pου ξέρεις ότι τα παιδιά αυτά τα "φτύνουν" οι γυναίκες, έτσι χαρακτηριστικά όπως το γράφεις κιόλας;
Έχουν τρελαθεί απλά τα παιδιά και αναρωτιώνται τι θέλουν τελικά οι γυναίκες για να τους κάτσουν. Λογικό είναι! Ειδικά αν ζεις σε μία χώρα όπου οι γυναίκες εκδηλώνουν όταν βρίσκονται έξω στον κόσμο μία από τις χειρότερες συμπεριφορές που μπορεί να συναντήσει ένας άντρας παγκοσμίως (εγωκεντρική, επιδεικτική, αλλαζονική, υποκριτική, καθόλου φιλική και πολλές φορές απάνθρωπη)!
Πάντως η δική μου εντύπωση είναι ότι οι γυναίκες δεν τρέχουν με τη μιας πάνω στον λεφτά. Ήμουν με γνωστό μου αμερικάνο που είχε κότερο και ακόμη κι αυτός ναύλωνε βίζιτες στο κότερο. Αρκετές φορές προσπαθήσαμε να ψαρέψουμε ελεεινίδες από παραλίες για να τις ανεβάσουμε στο κότερο αλλά οι περισσότερες αρνιόντουσαν.
Το έχουν γράψει αρκετοί συναγωνιστές εδώ και συμφωνώ μαζί τους. Οι Ελλεηνίδες μαμιώνται σήμερα σαν τρελές. Αυτή η απελευθέρωση τους όμως δεν βρίσκει μία αντίστοιχη ίση κατανομή στους Έλληνες άντρες. Αντί να μαμάει τρελά και η πλειοψηφία των Ελλήνων, στην Ελλάδα τα πράγματα γίνονται τόσο διεστραμμένα που όλη αυτή η ιστορία έχει καταλήξει στο να μαμάει τελικά αβέρτα - κουβέρτα μόνο μία μειοψηφία αντρών στη χώρα μας!
Και αν θέλετε να σας περιγράψω τα χαρακτηριστικά αυτής της μειοψηφίας πηδήκουλων σημερινών Ελλήνων, που μαμάει τρελά Ελλεηνίδες, οι άντρες αυτοί (τα έχω ξαναπεί)είναι ως τα εξής:
" ΨΗΛΟΙ, ΠΙΘΗΚΟ-ΒΑΡΒΑΡΟ-ΓΛΥΚΟΥΛΗΔΕΣ - ΓΚΟΦΡΑΧΛΙΔΑΤΟΙ "!
Αυτό είναι το περιορισμένο και προκάτ target group της σημερινής Ελλεηνίδας, σε τέτοιους άντρες πέφτει πάνω σα λυσσασμένη και ανοίγει διάπλατα τα σκέλια. Αυτή η μειοψηφία Ελλήνων μαμάει με τρελούς σχετικά ρυθμούς τις νευρο-σπαστικο-"απελευθερωμένες" σημερινές Ελλεηνίδες! Η υπόλοιπη - πλειοψηφία - Ελλήνων μένει τα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα με τον λούτσο στο χέρι!