Μην το κουραζετε τσαμπα...η μεγαλυτερη γκομενοπαγιδα για μενα κ μαλλον για τις περισσοτερες γυναικες ειναι ενας τυπος σαν το γκομενο μου...
θεος στο προσωπο, θεος στο κορμι, θεος στο κρεβατι,ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, με σοβαρα ενδιαφεροντα ,μου δειχνει ποσο ενδιαφερεται για μενα κ ειναι συνεχεια διπλα μου κ οχι στα μπουρδελα κ στα κωλομπαρα(μην πειτε οτι παει κρυφα γιατι σας διαβεβαιω οτι δεν παει)...γιατι ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι κ δεν θελουν τα ιδια πραγματα οπως κ για τις γυναικες ισχυει το ιδιο...
κ απο λεφτα?ουτε ευρω δεν ειχε οταν τον γνωρισα...κ ξερετε γιατι ειμαι καψουρα μαζι του?γιατι τον θαυμαζω που μπορεσε μονος του με το μυαλο κ τις ικανοτητες του να αποκτησει λιγα...κ οταν λεω λιγα δεν εννοω για bmw κ κοτερα...κ χαιρομαι που δε θελει ουτε αυτος κοτερα κ αυτοκινητα...γιατι μου δειχνει οτι δε μενει στην επιφανεια...επισης μην σκεφτειτε οτι με ριχνει με το μπλα-μπλα γιατι δεν εχει καθολου.κ ουτε θελω να εχει.πραξεις θελω κ ξεκαθαρα πραγματα
-ξενερωνω με τους αντρες που πηρανε mercedes κ χαιρονται γιατι ειναι σαν να βλεπω ενα μωρο να χαιρεται επειδη πηρε γλυφιντζουρι.
-επεισης ξενερωνω με τους αντρες κατω των 30 με λεφτα που τα ξοδευουν κ τα επιδεικνυουν γιατι ειναι λεφτα του μπαμπα κ απορω, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι γινονται ρεζιλι δειχνοντας οτι η μονη ικανοτητα που εχουν ειναι να παιρνουν ετοιμα λεφτα κ να τα ξοδευουν?ο καθενας μπορει να το κανει αυτο, σιγα τα λαχανα...
-επεισης ξενερωνω με τους ανω των 30 γενικοτερα με λεφτα η χωρις γιατι μου πεφτουν μεγαλοι
σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι γκομενες θελουν λεφτα η γαμο!υπαρχουν γκομενες που θελουν καποια πραγματα κ γκομενες που θελουν αλλα!ειναι απλο!αποφασιστε τι θελετε εσεις κ μετα βρειτε κ την αναλογη γκομενα.τοσο απλο
Μαλλον δεν ποσταρεις πλεον στο φορουν κριμα, μου αρεσαν τα ποστ σου μου δινουν πολλες ευκαιριες να σε <<καρφωνω>> πνευματικα.
Τελοσπαντων ενα σχολιο. Λυπαμαι που τα δεδομενα διαψευδουν την ουτοπια σου αλλα αν ο <<θεος>> σου δεν ανηκει σε καποια απο τις τρεις παυλες που εσυ η ιδια παρεθεσες, τοτε η κοινωνια μας δεν ηθισται να τον αποκαλει θεο, αλλα loser.
>>ξενερωνω με τους αντρες που πηρανε mercedes κ χαιρονται γιατι ειναι σαν να βλεπω ενα μωρο να χαιρεται επειδη πηρε γλυφιντζουρι
ΥΓ. Οταν ερθει η ωρα, που στο ευχομαι ολοψυχα, να παντρευτεις τον <<θεο>> σου, με μεγαλη μου χαρα θα δεχτω PM σου να σας δανεισω το CLS του πατερα μου, γιατι γαμωτο ακομα ηθισται σε αυτη την παλιοχωρα να πηγαινουν οι νυφουλες με μερσεντικα στην εκκλησια, ε και δεν λεει τωρα μεσα σε τοσα εξοδα του γαμου, μιας που δεν εχετε και πολλα λεφτα, να νοικιαζετε και αμαξι.
Καλη σου εσπερα.