DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Μπα. βαριέμαι να ασχολούμαι και τα αμάξια είναι ωραία. Με τη νοοτροπία που επικρατεί εδώ, απλά κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.
Αν ειναι να ειμαι τοσο απεγνωσμενος ωστε να παρω αμαξι για να γαμαω, και μαλιστα μερτσεντε, τοτε κλαφτα χαραλαμπε.
Σιγουρα δεν ειναι 18 χρονων στο ΤΕΙ αιγαλεω κανοντας τρακα 10 ευρω για να πιει τον καφε του και πιθανον να μη χρησιμοποιει τη λεξη μουνι, μαλακας, γκομενα, γαυρος, σουβλακια ανα πεντε δευτερολεπτα (μπροστα στις γκομενες....οι κολλητοι ειναι αλλη ιστορια)
εγω τουλαχιστον αν εβλεπα ενα τετοιο ατομο να μου μιλαει για μερσεντες θα ημουν καχυποπτη...γενικα εαν μου μιλαγε καποιος για το αμαξι του θα ημουν καχυποπτη
Μπα. βαριέμαι να ασχολούμαι και τα αμάξια είναι ωραία. Με τη νοοτροπία που επικρατεί εδώ, απλά κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.
Σιγουρα δεν ειναι 18 χρονων στο ΤΕΙ αιγαλεω
...........
Σιγουρα δεν ειναι 18 χρονων στο ΤΕΙ αιγαλεω κανοντας τρακα 10 ευρω για να πιει τον καφε του και πιθανον να μη χρησιμοποιει τη λεξη μουνι, μαλακας, γκομενα, γαυρος, σουβλακια ανα πεντε δευτερολεπτα (μπροστα στις γκομενες....οι κολλητοι ειναι αλλη ιστορια)
εγω τουλαχιστον αν εβλεπα ενα τετοιο ατομο να μου μιλαει για μερσεντες θα ημουν καχυποπτη...γενικα εαν μου μιλαγε καποιος για το αμαξι του θα ημουν καχυποπτη
σιγά μωρη ψαροκασέλα που θες να είμαστε και του τει για να σε πάρουμεΣιγουρα δεν ειναι 18 χρονων στο ΤΕΙ αιγαλεω κανοντας τρακα 10 ευρω για να πιει τον καφε του και πιθανον να μη χρησιμοποιει τη λεξη μουνι, μαλακας, γκομενα, γαυρος, σουβλακια ανα πεντε δευτερολεπτα (μπροστα στις γκομενες....οι κολλητοι ειναι αλλη ιστορια)
η καβλίτσα εχει βγάλει ανωτάτη εμπορική του κώλουΣ.ΤΕ.Φ. η Σ.Δ.Ο. λες τωρα???
και θέλει και άντρα του τει αιγάλεω.Δεν της φτάνει να ειναι μπετατζής η παλιογαλώτσα,εχει και απαιτήσειςΕίναι γνωστό ότι η ελεεινίδα είναι πολύ της κουλτούρας. Διαβάζει (κώδικα νταβίντσι), ενημερώνεται (κόσμο ή και μαρι κλαιρ), διασκεδάζει (σκυλάδικο, ορθάδικο, παρακμιακό κλαμπάκι), καλλιεργεί την κοινωνικότητά της (με άλλες λάμιες), γνωρίζει την τεχνολογία (στέλνει συνέχεια χεσεμες).
οπως η κατίνα,η καβλίτσα και η bi-sex που έχουν φέρει εδω μέσαμε λιγα λογια να πανε να γ...θουν οι ελεεινιδες γιατι στις ανεπτυγμενες χωρες ξεσκιζονται σαν τα σκυλια και οταν βλεπουν ελληνες δονειται το ξανθομουνο τους και εδω μας το παιζουν ιστορια και κουλτουρα..βρε ουστ ουστ ουστ σιχαμενες..
Mounitsa φαίνεσαι δύσκολη γκομενίτσα,
και είσαι πραγματική πρόκληση για κάθε υποψήφιο καμάκι!