Επισκέπτης
Έλα τώρα, την έχουμε ξανακούσει την παραμύθα
Τόσο ιστορία διαβάζεις παλικάρι και σε θαυμάζω για αυτό, θα έπρεπε την αλήθεια να ξέρεις να την δέχεσαι και να μην την λες απο εγωισμο παραμύθα.Στο εύχομαι
Και εσείς φίλε μου και εσείς και τα καταπίνετε αμάσητα συχνά πυκνά = γουσταρω να μου λενε ψεματα
Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε γυναίκες και εσείς άντρες = ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω και θα ριξω και ενα που@@@τσο παραπανω
Τόσο ιστορία διαβάζεις παλικάρι και σε θαυμάζω για αυτό, θα έπρεπε την αλήθεια να ξέρεις να την δέχεσαι και να μην την λες απο εγωισμο παραμύθα.Στο εύχομαι
παιδια ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται..αλλα χαιρονται!!
εχετε δει πως γουρλωνουν τα ματια μιας γκομενας οταν ακουει οτι εχεις δικια σου επιχειρηση, δικο σου σπιτι, συτοκινητο..και ας μην εχεις τιποτα!σου καθεται με τη μια και αν οχι με την δυο!
Ρε τί τραβάμε!!! Αφού ο ψεύτης δύναται, δια των ψεμάτων του, να ισχυριστεί ότι είναι όλα αυτά που γράφει η λίστα της ψηφοφορίας και να γαμήσει το μυαλό της γκόμενας...στα γρήγορα, γιατί πρέπει και να την πουλέψει γρήγορα
και επειδη εξαντλησαμε το θεμα για τα ψεμματα που ζητουν να τους λεμε οι γκομενες, ας θιξουμε και την δευτερη στη στην ιεραρχια γκομενο παγιδα που ειναι...μια γκομενα!
Μια μουναρα γκομενα αποτελει γκομενοπαγιδα γιατι οταν ο κοινωνικος σου περιγυρος και μαζι οι γκομενες σας βλεπουν τοτε ανεβαινει το reputation σου οπως και με τα λεφτα και το ακριβο αμαξι.Οι αλλες γκομενες για να βλεπουν την μουναρα μαζι σου πιστευουν οτι σιγουρα εχεις προσοντα και μπαινουν στην ουρα για να τα δοκιμασουν!
Ναι εχεις δίκιο. Αλλά τέτοιες χάρες μόνο σε φίλους. Κακόμοιρα που έχετε φτάσει για ενα πήδημα..
Με τις ελεινιδες που ζουμε εχουμε κανει το φλερτ επιστημη.Αλλα μην χαιρεστε και πολυ ευτυχως υπαρχουν και τα χρυσα μας κοριτσια απο Ανατολικο μπλοκ.Θα ερθουν μερες που θα παρακαλατε να βρειτε ψωλη.
Με τις ελεινιδες που ζουμε εχουμε κανει το φλερτ επιστημη.Αλλα μην χαιρεστε και πολυ ευτυχως υπαρχουν και τα χρυσα μας κοριτσια απο Ανατολικο μπλοκ.Θα ερθουν μερες που θα παρακαλατε να βρειτε ψωλη.
Στις ελληνίδες δε κάνουμε φλερτ ρε. Άπλά καθόμαστε δίπλα τους. Άμα αντέχουμε τα κύματα μαλακιας χαχαχ συνεχίζουμε, αλλιώς αλλού
Μια μουναρα γκομενα αποτελει γκομενοπαγιδα γιατι οταν ο κοινωνικος σου περιγυρος και μαζι οι γκομενες σας βλεπουν τοτε ανεβαινει το reputation σου οπως και με τα λεφτα και το ακριβο αμαξι.Οι αλλες γκομενες για να βλεπουν την μουναρα μαζι σου πιστευουν οτι σιγουρα εχεις προσοντα και μπαινουν στην ουρα για να τα δοκιμασουν!
Μία χαζή απορία ρε παιδιά...Αφού λοιπόν, σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή καβατζώσαμε τη μουνάρα γκόμενα και καλογαμάμε, τί μας νοιάζει αν θα έρθουν κι άλλες;Για γκομενοπαγίδα τη θέλουμε ή για τη γαμάμε; Αφού, είπαμε, καλογαμάμε τη μουνάρα
τσ τσ φλες, ντροπιαζεις το αντρικό φύλο
Δηλαδή πειράζει που αρκούμαι στο να πηδάω μια μουνάρα;Από το να μην πηδάω καμία, καλύτερα είναι