Επισκέπτης
Η καλυτερη γκομενοπαγις ειναι τα ΨΕΜΜΑΤΑ!!
Και αυτό κύριοι λέγεται αντρισμός!!
Ναι ειμαι ΑΝΤΡΑΣ ομορφος και ωραιος / αν θελεις πανε ρωτα στην Πειραιως .....
Πες τι της ειπες και την εριξες στο κρεβατι ??? / θα σε κανω βουκινο σε ολη την Αθηνα παλιοαλητη
Υπουργέ μου είχα μια σκασίλα.. αν σας τα τρώνε τα μπουρδέλα ΄.. με το συμπάθειο ..ΝΑ!
DIKY σε αμολαω και πες τα ολα / εχω και το πρωτο ονομα στην πιατσα ....
να τα πω ολα υπουργε?? / οσο για το ονομα εγω σαν παρτακια σε ξερω μονο!!
αστο καλυτερα μην τα πεις γιατι θα πλακωσει η μπατσαρια κατω απο τα σπιτια ΜΑΣ / οσο για το παρτακια παρτο πισω γιατι στο Κολωνακι καλα σε εφκιαξα / μην μου την μπαινεις γιατι δεν θα εχει αλλο γλυκο ....
Τωρα για να μιλησω σοβαρα / γκομενο - παγιδες δεν υπαρχουν / γκομενο - χωρες υπαρχουν π.χ. Ρωσια,Τσεχια,Ουγγαρια κ.τ.λ. / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε ....
ε αντε να γινει ανταλλαγη πληθυσμων...
τι παγιδα να στησεις υπουργε μου σε μια κακομοιρα γκρινιαρα ελληνιδα?..και να πεσει θα αξιζει τον κοπο συμφωνω και υπερμαχομαι στην ιδεα της μεταναστευτικης πολιτικης απο το τεως ανατολικο μπλοκ
Και γω μαζι σας!Οχι στις Ελεινιδες!!!Ναι στις γκομενες απο Ανατολικο μπλοκ!
Και αυτό γουστάρεις/γουστάρετε
τι παγιδα να στησεις υπουργε μου σε μια κακομοιρα γκρινιαρα ελληνιδα?..και να πεσει θα αξιζει τον κοπο συμφωνω και υπερμαχομαι στην ιδεα της [size=11pt]μεταναστευτικης πολιτικης απο το τεως ανατολικο μπλοκ [/size]
Και εσείς φίλε μου και εσείς και τα καταπίνετε αμάσητα συχνά πυκνά.
Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε γυναίκες και εσείς άντρες κατ ευφημισμό, δηλαδή σπίνοι.. ;) ;)
ωστε φλεσακο... προστιθεται κ ο ψευτης στα κριτηρια μας τωρα... ωραια να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη... να ξερουμε που να οδευσουμε τελικως...