Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πες τι της ειπες και την εριξες στο κρεβατι ??? / θα σε κανω βουκινο σε ολη την Αθηνα παλιοαλητη  :birdman: :birdman: :birdman:

οτι λεω σε ολες υπουργουλη..χαιρομαι που σε ξετρυπωσα παλι! ρε μπας ξημεροβραδιαζεσαι εδω περιμενοντας να γραψω κατι για να μαθεις τι κανω?? :2funny:Δεν προκειται να κανω καμμια δηλωση! :rockon: :rockon: :dancing:πρωτα το αλμυρο και μετα το γλυκο :birdman:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
να τα πω ολα υπουργε?? :think: / οσο για το ονομα εγω σαν παρτακια σε ξερω μονο!! :dancing: :dancing:

αστο καλυτερα μην τα πεις γιατι θα πλακωσει η μπατσαρια κατω απο τα σπιτια ΜΑΣ / οσο για το παρτακια παρτο πισω γιατι στο Κολωνακι καλα σε εφκιαξα / μην μου την μπαινεις γιατι δεν θα εχει αλλο γλυκο ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τωρα για να μιλησω σοβαρα / γκομενο - παγιδες δεν υπαρχουν / γκομενο - χωρες υπαρχουν π.χ. Ρωσια,Τσεχια,Ουγγαρια κ.τ.λ. / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αστο καλυτερα μην τα πεις γιατι θα πλακωσει η μπατσαρια κατω απο τα σπιτια ΜΑΣ / οσο για το παρτακια παρτο πισω γιατι στο Κολωνακι καλα σε εφκιαξα / μην μου την μπαινεις γιατι δεν θα εχει αλλο γλυκο ....

απο τα γλυκακια σου χορτασα και προτιμω τωρα τις τουρτες μου! αλλα για να απολαυσεις και συ ενα κομματακι θελω τη ν....ι
!!  :tickedoff:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τωρα για να μιλησω σοβαρα / γκομενο - παγιδες δεν υπαρχουν / γκομενο - χωρες υπαρχουν π.χ. Ρωσια,Τσεχια,Ουγγαρια κ.τ.λ. / ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε ....

τι παγιδα να στησεις υπουργε μου σε μια κακομοιρα γκρινιαρα ελληνιδα?..και να πεσει θα αξιζει τον κοπο :huh: συμφωνω και υπερμαχομαι στην ιδεα της μεταναστευτικης πολιτικης απο το τεως ανατολικο μπλοκ :rockon:

Επισκέπτης
τι παγιδα να στησεις υπουργε μου σε μια κακομοιρα γκρινιαρα ελληνιδα?..και να πεσει θα αξιζει τον κοπο :huh: συμφωνω και υπερμαχομαι στην ιδεα της μεταναστευτικης πολιτικης απο το τεως ανατολικο μπλοκ :rockon:

Και γω μαζι σας!Οχι στις Ελεινιδες!!!Ναι στις γκομενες απο Ανατολικο μπλοκ!

Επισκέπτης
Και αυτό κύριοι λέγεται αντρισμός!!

Και αυτό γουστάρεις/γουστάρετε :rockon: :rockon: :rockon:

Και εσείς φίλε μου και εσείς και τα καταπίνετε αμάσητα συχνά πυκνά.
Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε γυναίκες και εσείς άντρες κατ ευφημισμό, δηλαδή σπίνοι.. ;) ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι παγιδα να στησεις υπουργε μου σε μια κακομοιρα γκρινιαρα ελληνιδα?..και να πεσει θα αξιζει τον κοπο :huh: συμφωνω και υπερμαχομαι στην ιδεα της [size=11pt]μεταναστευτικης πολιτικης απο το τεως ανατολικο μπλοκ [/size]:rockon:

Ρε παιδιά, μια απορία...Στο τέως ανατολικό μπλοκ, δεν υπήρχαν αγάμητοι; :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπουργε... προς το μελλον ομως να προχωρησουμε σε πιο αποτελεσματικα μετρα...

ωστε φλεσακο... προστιθεται κ ο ψευτης στα κριτηρια μας τωρα... ωραια να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη... να ξερουμε που να οδευσουμε τελικως...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και εσείς φίλε μου και εσείς και τα καταπίνετε αμάσητα συχνά πυκνά.
Η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε γυναίκες και εσείς άντρες κατ ευφημισμό, δηλαδή σπίνοι.. ;) ;)

Έλα τώρα, την  έχουμε ξανακούσει την παραμύθα :boobies:

ωστε φλεσακο... προστιθεται κ ο ψευτης στα κριτηρια μας τωρα... ωραια να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη... να ξερουμε που να οδευσουμε τελικως...

Ρε τί τραβάμε!!! Αφού ο ψεύτης δύναται, δια των ψεμάτων του, να ισχυριστεί ότι είναι όλα αυτά που γράφει η λίστα της ψηφοφορίας και να γαμήσει το μυαλό της γκόμενας...στα γρήγορα, γιατί πρέπει και να την πουλέψει γρήγορα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom