Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αν ειναι να παιξεις καθαρα ωπος το λετε για "γκομενα"=γαμιση το μονο πιστευο ειναι το μπλα-μπλα και λιγοστη εμφανιση.τα πολλα ευρω,αμαξια,σπιτια,κτλπ ειναι για να σπτιτωσεις γκομενα.αν ειναι μονο για να γαμισεις θελει να της φλομοσεις στο ψεμα.να "φεναισε"ταχα με μεγαλο πορτοφολι,με 1-2 τραπεζια της γαμας και σε hotel.αλλα υποψιν ολα απο το επαγγελα+πορτοφολι ξεκινανε.στην γκομενα αν το παιξεται δημοσιοι υπαλληλοι,μεγαλοεπιχειρηματιες εκει ειναι ο προλογος του παραμυθιου!αλλα υποψην σε γκομενα για γαμιση μονο οχι για σπιτωμα

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
αν ειναι να παιξεις καθαρα ωπος το λετε για "γκομενα"=γαμιση το μονο πιστευο ειναι το μπλα-μπλα και λιγοστη εμφανιση.τα πολλα ευρω,αμαξια,σπιτια,κτλπ ειναι για να σπτιτωσεις γκομενα.αν ειναι μονο για να γαμισεις θελει να της φλομοσεις στο ψεμα.να "φεναισε"ταχα με μεγαλο πορτοφολι,με 1-2 τραπεζια της γαμας και σε hotel.αλλα υποψιν ολα απο το επαγγελα+πορτοφολι ξεκινανε.στην γκομενα αν το παιξεται δημοσιοι υπαλληλοι,μεγαλοεπιχειρηματιες εκει ειναι ο προλογος του παραμυθιου!αλλα υποψην σε γκομενα για γαμιση μονο οχι για σπιτωμα

Σωστός  ο φίλος 

brianna

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην το κουραζετε τσαμπα...η μεγαλυτερη γκομενοπαγιδα για μενα κ μαλλον για τις περισσοτερες γυναικες ειναι ενας τυπος σαν το γκομενο μου...

θεος στο προσωπο, θεος στο κορμι, θεος στο κρεβατι,ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, με σοβαρα ενδιαφεροντα ,μου δειχνει ποσο ενδιαφερεται για μενα κ ειναι συνεχεια διπλα μου κ οχι στα μπουρδελα κ στα κωλομπαρα(μην πειτε οτι παει κρυφα γιατι σας διαβεβαιω οτι δεν παει)...γιατι ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι κ δεν θελουν τα ιδια πραγματα οπως κ για τις γυναικες ισχυει το ιδιο...
κ απο λεφτα?ουτε ευρω δεν ειχε οταν τον γνωρισα...κ ξερετε γιατι ειμαι καψουρα μαζι του?γιατι τον θαυμαζω που μπορεσε μονος του με το μυαλο κ τις ικανοτητες του να αποκτησει λιγα...κ οταν λεω λιγα δεν εννοω για bmw κ κοτερα...κ χαιρομαι που δε θελει ουτε αυτος κοτερα κ αυτοκινητα...γιατι μου δειχνει οτι δε μενει στην επιφανεια...επισης μην σκεφτειτε οτι με ριχνει με το μπλα-μπλα γιατι δεν εχει καθολου.κ ουτε θελω να εχει.πραξεις θελω κ ξεκαθαρα πραγματα

-ξενερωνω με τους αντρες που πηρανε mercedes κ χαιρονται γιατι ειναι σαν να βλεπω ενα μωρο να χαιρεται επειδη πηρε γλυφιντζουρι.
-επεισης ξενερωνω με τους αντρες κατω των 30 με λεφτα που τα ξοδευουν κ τα επιδεικνυουν γιατι ειναι λεφτα του μπαμπα κ απορω, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι γινονται ρεζιλι δειχνοντας οτι η μονη ικανοτητα που εχουν ειναι να παιρνουν ετοιμα λεφτα κ να τα ξοδευουν?ο καθενας μπορει να το κανει αυτο, σιγα τα λαχανα...
-επεισης ξενερωνω με τους ανω των 30 γενικοτερα με λεφτα η χωρις γιατι μου πεφτουν μεγαλοι

σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι γκομενες θελουν λεφτα η γαμο!υπαρχουν γκομενες που θελουν καποια πραγματα κ γκομενες που θελουν αλλα!ειναι απλο!αποφασιστε τι θελετε εσεις κ μετα βρειτε κ την αναλογη γκομενα.τοσο απλο

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μην το κουραζετε τσαμπα...η μεγαλυτερη γκομενοπαγιδα για μενα κ μαλλον για τις περισσοτερες γυναικες ειναι ενας τυπος σαν το γκομενο μου...

θεος στο προσωπο, θεος στο κορμι, θεος στο κρεβατι,ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, με σοβαρα ενδιαφεροντα ,μου δειχνει ποσο ενδιαφερεται για μενα κ ειναι συνεχεια διπλα μου κ οχι στα μπουρδελα κ στα κωλομπαρα(μην πειτε οτι παει κρυφα γιατι σας διαβεβαιω οτι δεν παει)...γιατι ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι κ δεν θελουν τα ιδια πραγματα οπως κ για τις γυναικες ισχυει το ιδιο...
κ απο λεφτα?ουτε ευρω δεν ειχε οταν τον γνωρισα...κ ξερετε γιατι ειμαι καψουρα μαζι του?γιατι τον θαυμαζω που μπορεσε μονος του με το μυαλο κ τις ικανοτητες του να αποκτησει λιγα...κ οταν λεω λιγα δεν εννοω για bmw κ κοτερα...κ χαιρομαι που δε θελει ουτε αυτος κοτερα κ αυτοκινητα...γιατι μου δειχνει οτι δε μενει στην επιφανεια...επισης μην σκεφτειτε οτι με ριχνει με το μπλα-μπλα γιατι δεν εχει καθολου.κ ουτε θελω να εχει.πραξεις θελω κ ξεκαθαρα πραγματα
Με λιγα λογια η μεγαλύτερη γκομενοπαγιδα είναι ο ανδρας να είναι ως εξης :Ζυγωματικά και θεϊκό προσωπο..,σώμα σπριντερ,επιβήτορας,με IQ 167 ,ενδιαφέροντα σοβαρά (ποιηση,λογοτεχνια,συμμετοχή στα κοινά) και με λίγα ευρώ.. :grin:

Περι σώματος και προσώπου...υπάρχει για όλους μας ο Φουστανος...όσον αφορά τα ενδιαφέροντα μπορεί να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια..σχετικά με ευρω εξανεμίζονται σε μια νύχτα...Αλλα το γαμημένο το IQ  :think:..εχω παραπάνω 30 μονάδες...σε ποιον να τις χαρίσω..  :grin:

Επισκέπτης
Ανήκεις στο 1% που νομίζει ότι βρήκε γκόμενο διαμάντι. Προφανώς κάτι έχει και σου καλύπτει τη γυναικεία σου ματαιοδοξία, αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... Όσο για το τι θέλω προσωπικά να σου το πω αμέσως, θέλω όλες οι γκόμενες να με καψουρέυονται, να χαλάω όλα μου τα λεφτά στον τζόγο, να γαμάω τις πουτάνες που θέλω, να πίνω ουίσκι με το κιλό και τύπισες σαν εσένα να με κοιτάνε και να αναρωτιούνται από ποιον πλανήτη κατέβηκα ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μπραϊάνα, εδώ θέλει κουβέντα....
τον "θεό" σου που λες, άλλες μπορεί να μην τον θεοπειούν τόσο!
Που ξέρεις αν δεν πάει σε μπουρδελά, στούντιο, στριπ κλπ;; Τον παρακολουθείς;;
Κανείς δεν είναι τέλειος ;) κανεις....

με τα υπολοιπα περί ξενερώματς θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά...
μη λες μεγάλα λόγια ;) Θεούς και δαίμονες.... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Καλώς όρισες, γκόμενα, αν και γι’ αυτό το τελευταίο κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις, γιατί ΠΟΛΛΑ έχουν δει τα μάτια μας εδώ μέσα...

Κόκκινα τα δικά σου, μη σας ταράξω στην παράθεση τώρα!

brianna  Νέος  Μηνύματα:1
Αφού ο δικός σου δε μπουρδελιάζει, πώς έμαθες εσύ για τό site? Απ τις φίλες σου?

Μην το κουραζετε τσαμπα...η μεγαλυτερη γκομενοπαγιδα για μενα κ μαλλον για τις περισσοτερες γυναικες ειναι ενας τυπος σαν το γκομενο μου...Άμα δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει.

θεος στο προσωπο, θεος στο κορμι, θεος στο κρεβατι, ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,
Μήπως το πρώτο σου post έπρεπε καλύτερα να μπει στο thread “Ποια είναι η θρησκεία σας”?

με σοβαρα ενδιαφεροντα,
Αυτό μου θυμίζει λίγο το «σοβαρός και εχέμυθος» που λένε κάποιες αγγελίες, ρε γαμώτο...

μου δειχνει ποσο ενδιαφερεται για μενα κ ειναι συνεχεια διπλα μου
Του φοράς κανενός είδους λουράκι?

κ οχι στα μπουρδελα κ στα κωλομπαρα
Μασατζίδικα? Strip Live Show? Studio? Τα εξέτασες κι αυτά?

(μην πειτε οτι παει κρυφα γιατι σας διαβεβαιω οτι δεν παει)...
Δεχόμαστε τη διαβεβαίωσή σου ως αληθή.

γιατι ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι κ δεν θελουν τα ιδια πραγματα οπως κ για τις γυναικες ισχυει το ιδιο...
Ούτε και όλοι οι γάϊδαροι είναι το ίδιο...

κ απο λεφτα?ουτε ευρω δεν ειχε οταν τον γνωρισα...Κανένα δολάριο μήπως?

κ ξερετε γιατι ειμαι καψουρα μαζι του?
Όχι, πώς να το ξέρουμε?

γιατι τον θαυμαζω που μπορεσε μονος του με το μυαλο κ τις ικανοτητες του να αποκτησει λιγα...
Γιατί ρε κοπελιά, εμείς οι άλλοι δηλαδή πως τα αποκτήσαμε? Με βοήθεια, και χωρίς ικανότητες και χωρίς μυαλό?

κ οταν λεω λιγα δεν εννοω για bmw κ κοτερα...κ χαιρομαι που δε θελει ουτε αυτος κοτερα κ αυτοκινητα...
Και τι θέλει? Τανκς και μοτοσυκλέτες?

γιατι μου δειχνει οτι δε μενει στην επιφανεια...
Α, κατάλαβα, είναι επαγγελματίας αυτοδύτης!

επισης μην σκεφτειτε οτι με ριχνει με το μπλα-μπλα
Όχι. Δε το σκεφτόμαστε. Με το μπλα-μπλα σε σηκώνει.

γιατι δεν εχει καθολου.
Θα του ‘πεσε στο δρόμο...

κ ουτε θελω να εχει.
Ούτε και εγώ.

πραξεις θελω κ ξεκαθαρα πραγματα
Σα “Λαός-Έργα” που λένε ένα πράμα?

-ξενερωνω με τους αντρες που πηρανε Mercedes
Με αυτούς που πήρανε Porsche όμως?

κ χαιρονται γιατι ειναι σαν να βλεπω ενα μωρο να χαιρεται επειδη πηρε γλυφιντζουρι.
Καλά, τι σου έχουν κάνει τα παιδάκια και δε τα αγαπάς?

-επεισης ξενερωνω με τους αντρες κατω των 30 με λεφτα που τα ξοδευουν κ τα επιδεικνυουν γιατι ειναι λεφτα του μπαμπα
Κοίτα, δε θα μας επιβάλεις εδώ τώρα τις κομουνιστικές σου θεωρίες!

κ απορω, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι γινονται ρεζιλι δειχνοντας οτι η μονη ικανοτητα που εχουν ειναι να παιρνουν ετοιμα λεφτα κ να τα ξοδευουν?
Το καταλαβαίνουν. Αλλά δε βρίσκουν ανέτοιμα λεφτά, οπότε ξοδεύουν απ τα έτοιμα.

ο καθενας μπορει να το κανει αυτο, σιγα τα λαχανα...
Ναι, γι αυτό και τα ευρώ σε πράσινο, κίτρινο και μωβ χρώμα τα λέμε “λαχανίδες”

-επεισης ξενερωνω με τους ανω των 30 γενικοτερα με λεφτα η χωρις γιατι μου πεφτουν μεγαλοι
Μεγάλοι στο μάτι, μικροί στο κρεβάτι... Τό ‘χεις ακούσει αυτό?

σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι γκομενες θελουν λεφτα η γαμο!
Κοίτα, εδώ είναι ένα ελεύθερο forum! Δε θα μας πεις εσύ με τι θα ασχολιόμαστε!

υπαρχουν γκομενες που θελουν καποια πραγματα κ γκομενες που θελουν αλλα!Και γκόμενες που θέλουν άλλα, και γκόμενες που θέλουν κάποια!
Σαφέστατο αυτό που είπες!

ειναι απλο! αποφασιστε τι θελετε εσεις κ μετα βρειτε κ την αναλογη γκομενα.τοσο απλο
Εγώ έχω αποφασίσει:
Θέλω να μου πεις ΠΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!!!

Welcome και πάλι!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.917
Πόντοι
606
σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι γκομενες θελουν λεφτα η γαμο!υπαρχουν γκομενες που θελουν καποια πραγματα κ γκομενες που θελουν αλλα!ειναι απλο!αποφασιστε τι θελετε εσεις κ μετα βρειτε κ την αναλογη γκομενα.τοσο απλο
χρησιμες οι συμβουλες σου,θα τις λαβουμε σοβαρα υπ"οψιν... :jerking:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μην το κουραζετε τσαμπα...η μεγαλυτερη γκομενοπαγιδα για μενα κ μαλλον για τις περισσοτερες γυναικες ειναι ενας τυπος σαν το γκομενο μου...σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι γκομενες θελουν λεφτα η γαμο!υπαρχουν γκομενες που θελουν καποια πραγματα κ γκομενες που θελουν αλλα!ειναι απλο!αποφασιστε τι θελετε εσεις κ μετα βρειτε κ την αναλογη γκομενα.τοσο απλο

Ήταν κάποτε ένα μέλος με nickname brianna banks, λες?

brianna

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εψαξα να βρω ενα φορουμ για να δω πως σκεφτονται κ τι λενε καποιοι αντρες μεταξυ τους...κ βρηκα το πλεον καταλληλο!ενα φορουμ στο οποιο μαζευονται αντρες που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν απο το να καθονται με τις ωρες κ να συζητανε για τα φτωχα τους ενδιαφεροντα κ ακρως μονοπλευρα θα τολμησω να πω, κ να εχουν μια τοσο αλλιωμενη εικονα για τις γυναικες κ τοσο καθετη που εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν την τυφλα τους απο τη ζωη γενικοτερα...οι γνωσεις μερικων περιοριζονται στα βυζια κ στους φραπεδες!φυσικα δεν ειναι ετσι ολα τα μελη του φορουμ αυτου,ενα μερος τους μονο,κ το λεω γιατι δεν ειμαι εγω αυτη που κρινει την ποιοτητα του ανθρωπου απο το φυλο ουτε αυτη που θα πει οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι ουτε οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια κ τα σχετικα...ισα ισα εχω γνωρισει πολλους αντρες που πραγματικα αξιζαν... κ αυτο ειπα ...

οσο για το οτι ειναι το 1ο μου post...εσυ ξεκινησες στο φορουμ με 2ο?δεν το καταλαβα το επιχειρημα σου...αυτο που εχει πλακα ειναι οτι απλα ειπα τη γνωμη μου!ειπα ποιους αντρες γουσταρω!κ ειπα οτι υπαρχουν τετοιοι αντρες!πολλοι!κ εσυ πηρες αυτα που εγραψα κ καθησες να ασχοληθεις τοσο πολυ που προταση στην προταση προσπαθησες να με ειρωνευτεις...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ!κατεβαλες μεγαλη προσπαθεια δηλαδη...σκεψου οτι εκοψες τις προτασεις φραση-φραση!κ αυτο επειδη υποκινουμενος απο τη στενομυαλια σου σκεφτηκες "αλλη μια γυναικα,δηλαδη αλλο ενα μπαζο που το παιζει γκομενα"!

χρησιμοποιησα εντονο επιθετικο υφος γιατι αυτο χρησιμοποιητε κ εσεις κ αυτο ταιριαζει στο φορουμ...ετσι δε μιλατε?ειπα να μιλησω στη γλωσσα σας καθοτι αντρικο φορουμ...κ πραγματικα θελησα να δωσω εμφαση στο ποσο λαθος κανετε να γενικευετε ετσι γουστα κ επιθυμιες...δεν εκανα προσωπικη επιθεση σε κανεναν(στο προηγουμενο post)!ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!κ εσυ εδειξες ενα κομπλεξ κ ενα μισος χωρις προηγουμενο!

καταλαβαινω ομως οτι οπως ειπα κ πριν ειναι αντρικο φορουμ, συνεπως ειναι λαθος μου να μπερδευομαι στις συζητησεις σας κ να λεω τη γνωμη μου, συγνωμη, αναγνωριζω το δικαιωμα σας να μειωνετε ανενοχλητοι το γυναικειο φυλο!συνεχιστε ελευθερα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
εψαξα να βρω ενα φορουμ για να δω πως σκεφτονται κ τι λενε καποιοι αντρες μεταξυ τους.......συνεχιστε ελευθερα...

Καλούτσικα ξεκίνησες, χειρότερα συνεχίζεις. Δεν πειράζει.

Δεν έκανα κανένα ιδιαίτερο κόπο να σου γράψω. Τα πέρασα σε ένα word, και πρόσθεσα τα δικά μου. Copy-paste, αν ξέρεις. Τάκα τάκα.

Και δεν κατάλαβες: Δεν είπα "Άλλο ένα μπάζο". Είπα "Άλλος ένας μαλάκας", χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος. Θα δείξει, αν συνεχίσεις.

Λες και διάφορες ανακρίβειες:
Προσωπικά εγώ, δεν έχω "μειώσει" το γυναικείο φύλο, αλλά δικαιολογείσαι να μη το ξέρεις, ως καινούρια.

Αυτό που δε δικαιολογείται (σε μένα) είναι η έλλειψη χιούμορ.

Και είναι λάθος εκτίμηση το να θεωρείς ότι είσαι ανεπιθύμητη. Δεν είσαι. Πάσα προσφορά δεκτή.

Τα υπόλοιπα που γράφεις δε τα σχολιάζω, και ούτε θα σου ξανα"κολλήσω".

Welcome, πάλι.

brianna

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που δε δικαιολογείται (σε μένα) είναι η έλλειψη χιούμορ.
Αν εννοεις οτι εκανες χιουμορ τοτε λυπαμαι που θα σου το πω αλλα μαλλον δεν εχεις χιουμορ κ προσπαθησε να δικαιολογησεις τον εαυτο σου γιαυτο!Η μπορει να παιζει κ κατι αλλο:δεν μπορεις να ξεχωρισεις το χιουμορ απο την ειρωνια...

Δεν έκανα κανένα ιδιαίτερο κόπο να σου γράψω. Τα πέρασα σε ένα word, και πρόσθεσα τα δικά μου. Copy-paste, αν ξέρεις. Τάκα τάκα.
κ η ειρωνια συνεχιζετα...ακουστα το εχω το copy-paste αυτη τη διαδικασια σχολιασα!
"Τα περασα σε ενα word..."!Δε χρειαζοταν να τα περασεις σε word για να κανεις copy-paste παντως...

Και είναι λάθος εκτίμηση το να θεωρείς ότι είσαι ανεπιθύμητη. Δεν είσαι. Πάσα προσφορά δεκτή.
Welcome, πάλι.
Ευχαριστω για τα καλωσορισματα!ηταν τοσο ευγενικα που δε θα παρω!Παρολο που δεν ειχα σκοπο να μπω να γραψω μονο ενα post...αλλαξα γνωμη

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γράψε και άλλα απλά κατάλαβε που γράφεις

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
πω πω την εστειλες την κοπελιτσα,βλεπω να αρχιζει τα αντικατα8λιπτικα!

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0

-ξενερωνω με τους αντρες που πηρανε mercedes κ χαιρονται γιατι ειναι σαν να βλεπω ενα μωρο να χαιρεται επειδη πηρε γλυφιντζουρι.
-επεισης ξενερωνω με τους αντρες κατω των 30 με λεφτα που τα ξοδευουν κ τα επιδεικνυουν γιατι ειναι λεφτα του μπαμπα κ απορω, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι γινονται ρεζιλι δειχνοντας οτι η μονη ικανοτητα που εχουν ειναι να παιρνουν ετοιμα λεφτα κ να τα ξοδευουν?ο καθενας μπορει να το κανει αυτο, σιγα τα λαχανα...

Σοβαρά? Δηλαδή άμα είσαι ωραίος μπορεί να βρεις γκόμενα?
Εεεελα μουνί στον τόπο σου….σοβαρά…?η εξωτερική εμφάνιση μετράει?
Καλά που μας το είπες  τώρα είδαμε το φως είμαστε όλοι άσχημοι…
Και όσο για το μυαλό οκ…
Απλά  μάλλον πρέπει να υπάρχουν πολλές γυναίκες με μεγάλο δείκτη νοημοσύνης  και εμείς όλοι εδώ είμαστε χαζοί βεβαίως βεβαίως
Γι αυτό  παιδία απλά μην  τις ακούτε 
Την κατάσταση την βλέπετε ..βλέπετε ποίοι γαμάνε και ποίοι όχι
Αφήστε τις να λένε τις μαλακίες τους και να νομίζουν πως έχουν και δίκιο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
χαμηλοκολες και κοντοποδαρες ελληνιδες αγαμητες θα μεινετε ολες οταν ολα τα παιδια εισαγαγουν απο το εξωτερικο γυναικες

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Αν εννοεις οτι εκανες χιουμορ τοτε λυπαμαι που θα σου το πω αλλα μαλλον δεν εχεις χιουμορ κ προσπαθησε να δικαιολογησεις τον εαυτο σου γιαυτο!Η μπορει να παιζει κ κατι αλλο:δεν μπορεις να ξεχωρισεις το χιουμορ απο την ειρωνια...
κ η ειρωνια συνεχιζετα...ακουστα το εχω το copy-paste αυτη τη διαδικασια σχολιασα!
"Τα περασα σε ενα word..."!Δε χρειαζοταν να τα περασεις σε word για να κανεις copy-paste παντως...
Ευχαριστω για τα καλωσορισματα!ηταν τοσο ευγενικα που δε θα παρω!Παρολο που δεν ειχα σκοπο να μπω να γραψω μονο ενα post...αλλαξα γνωμη

Ααα  και μια περίεργη ερώτηση θέλω όμως να μου απαντήσεις  ειλικρινά..
Πόσο χρόνων είστε εσύ και ο γκόμενος σου?

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
χαμηλοκολες και κοντοποδαρες ελληνιδες αγαμητες θα μεινετε ολες οταν ολα τα παιδια εισαγαγουν απο το εξωτερικο γυναικες
Και εσύ ρε μαν ηρέμισε λίγο  αυτό που λες είναι κάπως ουτοπικό
Μακάρι να μπορούσαμε να εισάγουμε αλλά δεν είναι και τόσο
εύκολο
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

sosat

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μονο τα λεφτα μετρανε αγαπητοι φιλτατοι,
Ολες οι γυναικες ή ολες οι πουτανες ,  κατα βαθος το ιδιο κανει,  μονο για το χρημα ενδιαφερονται και για την καλοπεραση τους

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μονο τα λεφτα μετρανε αγαπητοι φιλτατοι,
Ολες οι γυναικες ή ολες οι πουτανες ,   κατα βαθος το ιδιο κανει,  μονο για το χρημα ενδιαφερονται και για την καλοπεραση τους

Βασικά υπάρχουν 2 ειδών γυναικών οι πουτάνες και αυτές που θέλουν να γίνουν πουτάνες αλλά δεν μπορούν γιατί είναι πολύ άσχημες και εντάξει και μία ελεεινά μικρή μειοψηφία  που δεν είναι βέβαια και αυτό που λέμε αγίες αλλά εντάξει…τουλάχιστον νιώθουν….. και  όλα αυτά όχι γιατί φτενέ οι ίδιες αλλά γιατί η ίδια μας η κοινωνία δείχνει  στις γυναίκες και ιδικά στις όμορφες  μια προκλητικά προνομιακή μεταχείριση ….απλά κοιτά γύρω  σου και γενικά από τους μουνοδουλους που κυκλοφορούν …..(που κανονικά θα έπρεπε να τους μάζευαν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και να τους έκαναν σαπούνια)
Αλλά και από αλλά όπως ότι οι γυναίκες δεν πηγαίνουν στρατό, (αυτές που βλέπονται) βρίσκουν πιο εύκολα δουλεία  και τα λοιπά και τα λοιπά…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom