papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.439
- Πόντοι
- 27.261
Χαχαχα η πλάκα είναι οτι οι κοντοί άνδρες θέλουν εννοείται τις ψηλές γκόμενες.
Αλλοι άνδρες λένε δεν με πειράζει να μην είναι και πολύ ψηλή χαχαχα
Λες και πρόκειται ποτέ την ψηλή και ωραία να την βγάλει γκόμενα ο κοντός αχαχαχαχα
Μπορει ο κοντος να εχει μακρια ψωληΧαχαχα η πλάκα είναι οτι οι κοντοί άνδρες θέλουν εννοείται τις ψηλές γκόμενες.
Αλλοι άνδρες λένε δεν με πειράζει να μην είναι και πολύ ψηλή χαχαχα
Λες και πρόκειται ποτέ την ψηλή και ωραία να την βγάλει γκόμενα ο κοντός αχαχαχαχα
Ενταξει, ενα like εκανε ο ανθρωποςΔε κρατήθηκε ο @Odin_
Οτι το λενε ολοι δεν σημαινει οτι δεν ισχυει για κανενα ουτε οτι ισχυει για ολους.Ολοι οι κοντοί αυτό λένε οπως και οι άσχημοι άνδρες.
Ο ψηλός άνδρας δεν χρειάζεται αποδείξεις οι γυναίκες το ξέρουν.
Μιλάμε για Γυναίκες και οχι για κομοδίνα.
....μαγκα μου περιμενεις να κανεις κουβεντα τωρα?!?!?!Οτι το λενε ολοι δεν σημαινει οτι δεν ισχυει για κανενα ουτε οτι ισχυει για ολους.
Τυπε τι κολλημα ειναι αυτο με τους κοντους; Εχω ηδη απαντησει. Ειναι το ιδιο πιθανο να την εχει μεγαλη και να την εχει μικρη. Ουτε επιβαλλεται ουτε αποκλειεται.Δηλαδή για να καταλάβω βάση ανατομίας του ανδρικού σώματος σε γενικές γραμμές,
θεωρείς οτι ο κοντός άνδρας εχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πουτσαράς, ενω ο γίγαντας ψηλός κοντοψώλης ?
Αν ηθελα να κανω ερωτηση θα ειχα βαλει ερωτηματικο. Την τελευταια προταση μαλλον εγω θα επρεπε να την γραψω αφου εσυ ρωτησες, οχι εγω.Το κόλλημα δεν το εχω εγώ.
Εκανες ερώτηση και σου απάντησα.
Αν δεν σου αρέσει η απάντηση μου, είναι δικό σου θέμα και οχι δικό μου.
Παλι λαθος εισαι. Δεν μιλαω για τον εαυτο μου. Μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Αν εκφρασω αποψη για τους ναυτικους δεν σημαινει οτι ειμαι ναυτικος.Δεν σου φταίω ρε φίλε που είσαι κοντός.
Και ούτε σε ρώτησα κάτι περίεργο.
Την άποψη μου λέω και σε όποιον γουστάρει.
Α. Mr ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Α. Mr ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Σε περιμένει ο κολλητός σου φυλής
6 / 3 ποσο κανει ρε παιξοπουλη ελμουφαδορ ?????
Σε περιμένει ο κολλητός σου φυλής
ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
10-8 ποσο κανει ρε παιξοπουλη ελμουφαδορ ????
μαθε του κανα κονε με κανα τραβελακι, γιατι με τις γυναικες ειναι προωρος.Νταξει... αυτός τουλάχιστον έχει και κάνα φράγκο, δε παίρνει τα πατατάκια σπίτι τυλιγμένα στη χαρτοπετσέτα.
αφου με ζηλευεις μωρακιΑχ όταν απαντάς διπλωματικα από φόβο, είσαι γλυκύτατος.