You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενάρες στη Βουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAMOYTA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πολύ το κουράσαμε! Ένα είναι το τοπ: Κατερίνα Παπακώστα, τέλος! Η γυναίκα όχι απλά είναι δίμετρη, όχι απλά είναι τούμπανο, την έχει δει και μια φίλη μου από κοντά και έμεινε μαλάκας, τη χαρακτήρισε με μια λέξη: Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η! Δεν ξέρω τι λένε για τις ικανότητές της ως βουλευτής αλλά σαν εμφάνιση η γυναίκα είναι από άλλον πλανήτη! Όσοι έχουν facebook ας μπουν στο προφίλ της να δουν φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, με κολλητά παντελόνια, φούστες κλπ για του λόγου το αληθές...
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Παιδιά, την Καιλή να την βλέπετε από την μέση και πάνω, διότι από κώλο γάμα τα. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ……. Clasic ελληνίδα στα χειρότερά της…..
Πολύ το κουράσαμε! Ένα είναι το τοπ: Κατερίνα Παπακώστα, τέλος! Η γυναίκα όχι απλά είναι δίμετρη
Ποιος στο είπε αυτό? Ρωτάω γιατί την έχω δει από κοντά και δεν είναι καθόλου δίμετρη
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Το πιο γαμηστερό μουνι της βουλής ειναι η Έλενα Ραπτη παίδες και με τρελή διαφορά από τις άλλες. Την κορμάρα της δεν την έχει καμία. Επίπεδο city tour και βάλε.
Φιλαράκι θα συμφωνούσα αν είχε κάποια κιλά παραπάνω. Η τύπισσα είναι ακριβώς το αντίθετο με την Καιλή. Μιλάμε υπερβολικά αδύνατη, αλλά μέχρι αηδίας ….
Πολύ το κουράσαμε! Ένα είναι το τοπ: Κατερίνα Παπακώστα, τέλος! Η γυναίκα όχι απλά είναι δίμετρη, όχι απλά είναι τούμπανο, την έχει δει και μια φίλη μου από κοντά και έμεινε μαλάκας, τη χαρακτήρισε με μια λέξη: Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η! Δεν ξέρω τι λένε για τις ικανότητές της ως βουλευτής αλλά σαν εμφάνιση η γυναίκα είναι από άλλον πλανήτη! Όσοι έχουν facebook ας μπουν στο προφίλ της να δουν φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, με κολλητά παντελόνια, φούστες κλπ για του λόγου το αληθές...
εχει στόμα με κατάληλη διάπλαση για
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Και πού πήγε;Η μισσ ονλαιν χαρη σε εμας προχωρησε
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Και πού πήγε;
Σε πλειστηριασμό με 300 ευρω αρχική τιμή αν θυμάμαι καλά για να βγεις μαζί της
αααα ναι, και έτερο πλειστηριασμό όπου μπορούσες να πάρεις το βρακί της από
polyoraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
διαφωνώ το καλοκαίρι μύκονο έσκιζε με μπικίνι στον πάνορμο...Παιδιά, την Καιλή να την βλέπετε από την μέση και πάνω, διότι από κώλο γάμα τα. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ……. Clasic ελληνίδα στα χειρότερά της…..
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άμα αυτή είναι γκομενάρα τότε εγώ είμαι ο Έλληνας Τζορτζ Κλούνεϊ.
Κατεβαινει με το ΠΑ.ΣΟΚ.Κ η μαιρη ακριβοπουλου
Συνημμένα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειχε ξανακατεβει και ηταν και προσωπικη επιλογη του γιωργου στην σαλονικη....
ειχε ξανακατεβει και ηταν και προσωπικη επιλογη του γιωργου στην σαλονικη....
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28