You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενάρες στη Βουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAMOYTA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εχουμε φωτο?κι η νεοεκλεγεισα βουλευτινα της Καστοριας φαινεται μπανικη
Virgin Boy
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Κατια Μακρη ειναι ο λογος να αρχισω να βλεπω το ΠΑΣΟΚ με περισσοτερη συμπαθεια!!!
Κλείδωσε τελικά η συμμετοχή της Νομαρχιακής Συμβούλου Λίνας Χατζή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία. Η νεαρή και όμορφη Αγρινιώτισσα εγκαταλείπει την αυτοδιοίκηση και ανοίγει φτερά για την κεντρική πολιτική σκηνή και η παρουσία της τόσο αν εκλεγεί όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί!Σας το γράφω από τώρα και θυμηθείτε το. Η υποψηφιότητα που θα...
συζητηθεί και θα προκαλέσει παραπολιτικά και σχόλια ακόμα και σε κεντρικές εφημερίδες και μπλοκ είναι αυτή της Λίνας Χαντζή που φλέρταρε 2 φορές με το ψηφοδέλτιο αλλά η Ν.Δ. επέλεξε να τη ρίξει τώρα στα δύσκολα. Η ίδια αποδέχτηκε πριν από μερικές ώρες την πρόκληση και είναι το πρώτο όνομα από όσα έχουν συζητηθεί που έκλεισαν για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό. Επιτέλους να δούμε το νέο πρόσωπο της πολιτικής. Βρε παιδί μου να ξυπνήσει από το λήθαργο και την αδιαφορία και το εκλογικό σώμα, να συνέλθει από την πλήξη, να αποκτήσουν νόημα οι περιοδείες, να καθίσουμε με όρεξη να δούμε μια εκπομπή προεκλογική
Από News24
συζητηθεί και θα προκαλέσει παραπολιτικά και σχόλια ακόμα και σε κεντρικές εφημερίδες και μπλοκ είναι αυτή της Λίνας Χαντζή που φλέρταρε 2 φορές με το ψηφοδέλτιο αλλά η Ν.Δ. επέλεξε να τη ρίξει τώρα στα δύσκολα. Η ίδια αποδέχτηκε πριν από μερικές ώρες την πρόκληση και είναι το πρώτο όνομα από όσα έχουν συζητηθεί που έκλεισαν για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό. Επιτέλους να δούμε το νέο πρόσωπο της πολιτικής. Βρε παιδί μου να ξυπνήσει από το λήθαργο και την αδιαφορία και το εκλογικό σώμα, να συνέλθει από την πλήξη, να αποκτήσουν νόημα οι περιοδείες, να καθίσουμε με όρεξη να δούμε μια εκπομπή προεκλογική
Από News24
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.513
- Πόντοι
- 17.885
πρέπει να σαι βάζελος και δεξιός.... Μπλιαξ!
(αν και έχει πλάκα το άβατάρ σου)
πρέπει να σαι βάζελος και δεξιός.... Μπλιαξ!
Βαζελος και εχω να ψηφίσω 4 5 εκλογες
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορώ να μην το πω.
Καλλίτερα να βλέπω την Λίνα παρά ...... τον Βερελή.
Είναι θέμα αισθητικής.
Είναι θέμα αισθητικής.
Άμα αυτή είναι γκομενάρα τότε εγώ είμαι ο Έλληνας Τζορτζ Κλούνεϊ.
δεν είναι και κακή.. αξιογάμητη είναι....
Δεν μπορώ να μην το πω.
Είναι θέμα αισθητικής.
Άμα αυτή είναι γκομενάρα τότε εγώ είμαι ο Έλληνας Τζορτζ Κλούνεϊ.
απο ψαρουδα μπενακη και βασω παπανδρεου.....
Kαλα ρε φιλε ειπαμε.... κανεισ προεκλογικο αγωνα για την κοπελα και την εβαλες στο bourdela.tv??? δεν πας καλα!!! Παρε εναν αλβανο μαζι σου και τραβα για αφισοκολληση καλυτερα!! Και μεταχυ μας.. μην περιμενεις απο 152-153 που ηταν οι 50-60 8α ψαχνουν για δουλεια σε ενα μηνα... τζαμπα τρεχεις!!!!!!Κλείδωσε τελικά η συμμετοχή της Νομαρχιακής Συμβούλου Λίνας Χατζή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία. Η νεαρή και όμορφη Αγρινιώτισσα εγκαταλείπει την αυτοδιοίκηση και ανοίγει φτερά για την κεντρική πολιτική σκηνή και η παρουσία της τόσο αν εκλεγεί όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί!Σας το γράφω από τώρα και θυμηθείτε το. Η υποψηφιότητα που θα...
Από News24
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
ευα καιλη.....
παιδες..προσωπαρα..και απιστευτα μεγαλες βυζαρες.....που να βρεις ομως φωτο της να τις δειχνει
παιδες..προσωπαρα..και απιστευτα μεγαλες βυζαρες.....που να βρεις ομως φωτο της να τις δειχνει
Kαλα ρε φιλε ειπαμε.... [size=16pt]κανεισ προεκλογικο αγωνα για την κοπελα[/size] και την εβαλες στο bourdela.tv??? δεν πας καλα!!! Παρε εναν αλβανο μαζι σου και τραβα για αφισοκολληση καλυτερα!! Και μεταχυ μας.. μην περιμενεις απο 152-153 που ηταν οι 50-60 8α ψαχνουν για δουλεια σε ενα μηνα... τζαμπα τρεχεις!!!!!!
ρε πατε καλά... Ακου προεκλογικο αγωνα!!!!!!
Αν και εδω που τα λεμε.......... Η μισσ ονλαιν χαρη σε εμας προχωρησε
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
Εισαι αρχηγος.....Αλλα που να τη δεις καλοκαιρι σε beach-bar με μαγιο και παρεο