Για τους Θεσσαλονικείς φιλους, το απόλυτο must: Εύα Καϊλή
ΘΕΑ !!!
Για τους Θεσσαλονικείς φιλους, το απόλυτο must: Εύα Καϊλή
Mary Ακριβοπουλου
υποψηφια στην Βουλγαρια(Θεσσαλονικη)
Ρε συνάδελφοι (ιδιαίτερα ο συνάδελφος leonoro) δεν δώσατε την πρέπουσα σημασία στις προεκλογικές δηλώσεις της εν λόγω υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης:
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.gr/images/library_Greece_1/image_839_12.jpg[/img[/URL]]
[b]Μιλάμε πάντα για εσώρουχα, σωστά; Γιατί εγώ αυτό θέλω να καταλάβω.[/b]
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.
[b]Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;[/b]
Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.
[b]Τα οποία και φοράς όταν αξιοποιείς τη χορευτική σου παιδεία χορεύοντας πριβέ για κάποιον άντρα;[/b]
Πριβέ όχι, αλλά έπαιξα σε μια παράσταση (Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών του Μπρεχτ) όπου έκανα και μια στριπτιζού.
[b]Πώς έκανες το σχετικό research;[/b]
Αυτό το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. Θα σ’ το επιβεβαιώσουν οι φίλοι και οι συμφοιτητές μου από τη Νομική τους οποίους μάζευα πιωμένους από τα μαγαζιά όπου πήγαιναν.
[b]Δεν πιστεύω να πήγαινες στα στριπτιζάδικα, να σου «τριβόταν» η όποια Σβετλάνα και εσύ να την έκρινες με βάση το πόσο καλά χορεύει;[/b]
[color=red][u][b]Νομίζω ότι οι κοπέλες στα στριπτιζάδικα είναι καταπληκτικές χορεύτριες. Δεν μπορώ παρά να το κρίνω έτσι. Όταν βλέπεις κάτι τόσο όμορφο, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς κλισέ ή να έχεις ηθικούς φραγμούς.[/b][/u][/color] Επίσης, έχω να καταγγείλω το εξής: Οι άντρες που χορεύουν σε τέτοια μαγαζιά δεν είναι τόσο ωραίοι όσο οι γυναίκες, και αυτό είναι φασισμός.
Και στριπτιζάδικα και Μπρεχτ (ακούς Bluevertigo;)
Ρε δεν περνάει ο φασισμός λέμε....
[img]http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.gr/images/library_Greece_1/image_840_12.jpg[/img[/URL]]
Προσωπική επιλογή του Γιωργάκη λέμε. Και το είχαμε παραξηγήσει το παιδί. Παίζει το μάτι του, ξέρει να διαλέγει.
Αλλάζει τώρα ή δεν αλλάζει το πολιτικό σκηνικό;
[/quote]
Της έδωσα την πρέπουσα, αλλά η πολιτική ξεφτίλα είναι πιο σημαντική για μένα από τις μουνάρες (ακόμα).
Αν ήθελε πάντως, της χόρευα :2funny:
με εκεινο το βλεμα το γλαρο ωσαν απο μαστουρα.Δεν μπορείς να πείς όμως και η Βάσω δεν πάει πίσω?
[size=10pt]Παπακώστα,την εχω δει απο κοντα σε διακοπες, γυναικάρα [/size]
ασε καλυτερα μπορει να του αρεσει και τι κανουμε υστερα στα ψυχικα θα το ριξουμε;democrat ελα στη βουλγαρια να μας πεις για τη βουλγαρια κ μετα τα λεμε...
προσεχε το γκροβερακι σου μονο
Μακραν η ΚΑΒΛΟΤΕΡΗ υποψηφια των εκλογων αυτων !!!!!Φάτε μάτια ψάρια συναγωνιστές:
Αυτήν την είδα κι από κοντά στη γειτονιά μου τις προάλλες!
Βρεεε τον Γιοργάααακη τι διαλέγει..
Μόνο η Μαριέτα είναι μουνάρα.Και από μυαλό,να φάνε και οι κότες...πίτουρα!