Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.073
Πόντοι
3.346
μ αρεσει που μιλατε και με σιγουρια.
εγω απαξιω οποιαδήποτε εξω γκομενα,δεν σπαταλαω χρονο χρημα και ενεργεια για μια γκομενα τη στιγμη που με μονο λιγο χρημα μπορω να πηδηξω μια ιεροδουλη.
με 30 ευρω τυπε που εδωσα εχθες..βγαινω 3-4 φορες με την γκομενα την βδομαδα και θα την πηδηξω οσο θελω..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.903
Πόντοι
10.411
Η εικόνα που επικρατεί στα καφέ και στα μπαράκια είναι η απάντηση που ψάχνεις

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
πριν μερες σε θεμα το οποιο κλειδωσε είχαμε ερθει σε αντιπαραθεση εμεις οι μπουρδελιαριδες με τους αγαπουληδες.
αυτοι υποστηριζαν τις εξω γκομενες και κατηγορουσαν τον αγοραιο ερωτα.
από την άλλη οι μπουρδελιαριδες στηριζαν τις ιεροδουλες και κατηγορουσαν τις εξω γκομενες.
αυτό το θεμα ανοιχτηκε για να συνεχιστεί η αντιπαραθεση αυτή εδώ.
περιμενουμε αποψεις.

O Πίκερ είσαι;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μ αρεσει που μιλατε και με σιγουρια.
εγω απαξιω οποιαδήποτε εξω γκομενα,δεν σπαταλαω χρονο χρημα και ενεργεια για μια γκομενα τη στιγμη που με μονο λιγο χρημα μπορω να πηδηξω μια ιεροδουλη.
Οταν τα ελεγε ο πικερ αυτά τον κραζαμε που έβγαζε τον κωλο του φωτό για δημοπρασία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σίγουρα υπερτερούν οι ψωλες των τραβελιων της Αγκυρας που σε γαμανε απο τη δική σουΣε ανοιξαν?
:2funny:
εισαι ενας συκοφάντης και ασχετος εντελως.
τα δικα σου τα ξεχασες που σε παρατησε μια γκομενα και επεσες στα βαρια.
εισαι παράδειγμα προς αποφυγην μπουλη

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
εισαι ενας συκοφάντης και ασχετος εντελως.
τα δικα σου τα ξεχασες που σε παρατησε μια γκομενα και επεσες στα βαρια.
εισαι παράδειγμα προς αποφυγην μπουλη
Ποια δικα μου ρε τραβελορουφηχτρα?
Στειλε παράθεση να μαθω και εγω!
Μηπως ρωταγες τα τραβελια αν ανοιξαν για ενα φιλο σπο το χωριο?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.073
Πόντοι
3.346
και να ξερεις τυπε οι χειροτεροι αγαπουληδες ειναι αυτοι που πανε με γλυκα και λουλουδια στις ιεροδουλες..νομιζοντας οτι η κοπελα τους εχει ερωτευτει :2funny: :S

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
καμμια σχεση τυπε.

Κανένα θέμα τύπε μου, αστειεύτηκα. Για να προσπαθήσω να απαντήσω στο ερωτημά σου, ο αγοραίος έρωτας είναι σαν να έχεις δει το trailer. Μία κανονική σχέση είναι σαν να έχεις δει όλο το έργο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ποια δικα μου ρε τραβελορουφηχτρα?
Στειλε παράθεση να μαθω και εγω!
Μηπως ρωταγες τα τραβελια αν ανοιξαν για ενα φιλο σπο το χωριο?
βρες εσυ τοτε παραθεση που λεω ότι μ αρεσουν τα τραβελια.
σου ειπα εισαι συκοφάντης και το ξερουν ολοι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.073
Πόντοι
3.346
Κανένα θέμα τύπε μου, αστειεύτηκα. Για να προσπαθήσω να απαντήσω στο ερωτημά σου, ο αγοραίος έρωτας είναι σαν να έχεις δει το trailer. Μία κανονική σχέση είναι σαν να έχεις δει όλο το έργο.
και παντα στα τρειλερ βαζουν τα καλυτερα πλανα..αλλα στην ταινια δεν ειναι αναλογη η συνεχεια.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΕΣ

1ον. Γαμάμε οποτεδήποτε μας κάνει κέφι
το ιδιο γινεται και με τις γκομενες,αν ξερεις να την φτιαξεις μαι χαρα ριχνεις τα γαμησια σου οποτε γουσταρεις αν δεις οτι δεν γουσταρει οσο συχνα γουσταρεις εσυ τοτε ή την στελνεις και βρισκεις αλλη ή πας και ριχνεις κανενα πουτσο σε καμια πουτανα ή παιζεις σε δυο τρια ταμλπο

2ον. Δεν χαλάμε ώρα στα προκαταρκτικά
αν δεν ξερεις να γαμησεις λογικο ειναι να θεωρεις τα προκαταρκτικα χασιμο χρονου

3ον. Δεν έχουμε καμία ανησυχία αν θα ικανοποιήσουμε τη γυναίκα
το ιδιο με το νουμερο 2
4ον. Είναι σχεδόν αδύνατο κάποια γκόμενα, εκτός κι αν πέσουμε σε φοβερό ξέκωλο, να μπορεί να κάνει τις πίπες και τα εξτρά που μπορεί να κάνει η μέση σεξεργάτρια

εχει να κανει καθαρα με το ποσο καλα μπορεις να της γαμισεις το μυαλο,ενας χλιμιτζουρας δεν θα μπορεσει αν βγαλει ποτε στην επιφανεια την πουτανα που κρυβει η καθε γυναικα μεσα της,και φυσικα ειναι περισσοτερο καυλωτικο να εκπαιδευσεις μια γκομενα να κανει τα απιστευτα στο κρεβατι απο το να τα κανει η χ πουτανα οπως τα κανει

5ον. Ειδικά για όσους πέρασαν κάποια ηλικία, είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσουν να γοητεύσουν γυναίκα 20 και 30 χρόνια νεότερη από αυτούς
σε αυτο εχεις ενα ποιντ δεν παιζει για ολους αλλα για αρκετους

6ον. Δεν θα ακούσουμε ποτέ δικαιολογίες τύπου έχω πονοκέφαλο, έχω περίοδο, δεν έχω όρεξη
παμε στο νουμερο ενα

7ον. Τελικά θα μας στοιχίσει πολύ φτηνότερα στη διαδρομή του χρόνου από οποιαδήποτε γκόμενα
5ον.  
καμαι σχεση εχω γαμησει γκομενες οχι απλα με μηδεν εξοδα αλλα με αρνητικα εξοδα
μου εχουν σκασει μυτη με τα σφηνακια στο χερι στην πορτα
αλλες τις εχω γαμησει με 0 εξοδα, αλλες με εναν καφε
αν παρουμε την φτηνοτερη πουτανα θα σκασεις 10 ευρο οσο 3 καφεδες
οποτε εγω με τα ιδια λεφτα θα εχω γαμησει το λιγοτερο 3 διαφορετικες γκομενες για οση ωρα θελω και γνωριζοντας οτι πριν 5 λεπτα δεν την γαμουσε ο πακης, ο χοντρος, ο μπιχλας, ο 70αρης,  ο, ο, ο,

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
βρες εσυ τοτε παραθεση που λεω ότι μ αρεσουν τα τραβελια.
σου ειπα εισαι συκοφάντης και το ξερουν ολοι.
Εντάξει μπήκες τυχαία σε ενα τραβελονημα και τους εγραψες αυτο.
ελπιζω από δευτερα να ανοίξετε..
Δεν εχεις επισκεπτει ποτε,μα ποτε τον τραβελοοικο.
Ηλπιζες να ανοίξουν για τους τραβελακηδες,προς θεου εσυ δεν ανήκεις σε αυτην την κατηγορία.
Εσυ και ο Νικ1410

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
το ιδιο γινεται και με τις γκομενες,αν ξερεις να την φτιαξεις μαι χαρα ριχνεις τα γαμησια σου οποτε γουσταρεις αν δεις οτι δεν γουσταρει οσο συχνα γουσταρεις εσυ τοτε ή την στελνεις και βρισκεις αλλη ή πας και ριχνεις κανενα πουτσο σε καμια πουτανα ή παιζεις σε δυο τρια ταμλπο
αν δεν ξερεις να γαμησεις λογικο ειναι να θεωρεις τα προκαταρκτικα χασιμο χρονου
το ιδιο με το νουμερο 2
εχει να κανει καθαρα με το ποσο καλα μπορεις να της γαμισεις το μυαλο,ενας χλιμιτζουρας δεν θα μπορεσει αν βγαλει ποτε στην επιφανεια την πουτανα που κρυβει η καθε γυναικα μεσα της,και φυσικα ειναι περισσοτερο καυλωτικο να εκπαιδευσεις μια γκομενα να κανει τα απιστευτα στο κρεβατι απο το να τα κανει η χ πουτανα οπως τα κανει
σε αυτο εχεις ενα ποιντ δεν παιζει για ολους αλλα για αρκετους
παμε στο νουμερο ενα
καμαι σχεση εχω γαμησει γκομενες οχι απλα με μηδεν εξοδα αλλα με αρνητικα εξοδα
μου εχουν σκασει μυτη με τα σφηνακια στο χερι στην πορτα
αλλες τις εχω γαμησει με 0 εξοδα, αλλες με εναν καφε
αν παρουμε την φτηνοτερη πουτανα θα σκασεις 10 ευρο οσο 3 καφεδες
οποτε εγω με τα ιδια λεφτα θα εχω γαμησει το λιγοτερο 3 διαφορετικες γκομενες για οση ωρα θελω και γνωριζοντας οτι πριν 5 λεπτα δεν την γαμουσε ο πακης, ο χοντρος, ο μπιχλας, ο 70αρης,  ο, ο, ο,

Αφού είσαι τόσο καλό καμάκι, τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ, ο μοναδικός σκοπός του οποίου είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες για σεξεργάτριες; ποιος είναι ο λόγος που συμμετέχεις σε κάτι που σου είναι άχρηστο;

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Αφού είσαι τόσο καλό καμάκι, τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ, ο μοναδικός σκοπός του οποίου είναι να ανταλλάξουμε πληροφορίες για σεξεργάτριες; ποιος είναι ο λόγος που συμμετέχεις σε κάτι που σου είναι άχρηστο;
Ολοι εδω μεσα ειναι υπεργαμιαδες που τους πληρώνουν οι γυναίκες.
Καλα και μονο οτι κανουν γλειφομούνι για να ικανοποιήσουν τη γυναίκα...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ειναι σαν να ρωτας καποιον αφου στο σπιτι του εχει πατερα μανα και γυναικα σεφ γιατι παραγγελνουν πιτσες και σουβλακια οποτε καυλωνουν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.073
Πόντοι
3.346
Η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετους εδω μεσα που δεν μπορουν να βγαλουν γκομενα και αρκετους εξω που δεν ασχολουνται με ιεροδουλες..εδω περα λογικα εαν δεν σ ενδιαφερει να μαθεις κατι για το αθλημα, τζαμπα μπαινεις και χανεις τον χρονο σου.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετους εδω μεσα που δεν μπορουν να βγαλουν γκομενα και αρκετους εξω που δεν ασχολουνται με ιεροδουλες..εδω περα λογικα εαν δεν σ ενδιαφερει να μαθεις κατι για το αθλημα, τζαμπα μπαινεις και χανεις τον χρονο σου.
αναλογα το τι θες να μαθεις και πως αναλωνεις τον χρονο σου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εχθες πηδηξα ρε τυπε και ακομα κλαιω τα 30 που εδωσα..δεκα λεπτα αγγαρια η αλλη και εμεις θελουμε 8 ωρες δουελιας για να τα βγαλουμε..πλακα κανεις;;

με 30 ευρω τυπε που εδωσα εχθες..βγαινω 3-4 φορες με την γκομενα την βδομαδα και θα την πηδηξω οσο θελω..

Προσυπογράφω και τα δύο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom