citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Ανοίγω αυτό το θρεντ για να μην γράφονται όλα όσα αφορούν το συγκεκριμένο θέμα αλλού
για αλλους ταιριαζουν οι γκομενες και για αλλους οι πουτανες. Κατα τη γνωμη μου μετα απο χρονια πιρφοριλικι σε γκομενες θεωρω οτι οποιος δεν το παει για γαμο και παιδια ειναι μαλακας να ασχολειται με γκομενες ή ειναι χασομερης.
Εσυ μ'εμας εισαι η με τους αλλους??πριν μερες σε θεμα το οποιο κλειδωσε είχαμε ερθει σε αντιπαραθεση εμεις οι μπουρδελιαριδες με τους αγαπουληδες.
αυτοι υποστηριζαν τις εξω γκομενες και κατηγορουσαν τον αγοραιο ερωτα.
από την άλλη οι μπουρδελιαριδες στηριζαν τις ιεροδουλες και κατηγορουσαν τις εξω γκομενες.
αυτό το θεμα ανοιχτηκε για να συνεχιστεί η αντιπαραθεση αυτή εδώ.
περιμενουμε αποψεις.
εγω είμαι μπουρδελιαρης,εσυ ησουν με τους αλλους αν θυμαμαι καλαΕσυ μ'εμας εισαι η με τους αλλους??
Νταβατζης εισαι ρε τυπε? :Sδεν σπαταλάμε χρονο χρημα και ενεργεια για να ριξουμε μια γκομενα,απαξιωνουμε την κάθε γκομενα και ασχολούμαστε μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Εχθες πηδηξα ρε τυπε και ακομα κλαιω τα 30 που εδωσα..δεκα λεπτα αγγαρια η αλλη και εμεις θελουμε 8 ωρες δουελιας για να τα βγαλουμε..πλακα κανεις;;εγω είμαι μπουρδελιαρης,εσυ ησουν με τους αλλους αν θυμαμαι καλα
Εχει κομπλεξ με τις εξω γυναικες, μαλλον γιατι δεν του καθεται καμια.εντελως ακυρη η συγκριση,ειναι δυο ασχετα μεταξυ τους θεματα το μονο κοινο που εχουν ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για γυναικες
το πιθανοτεροΕχει κομπλεξ με τις εξω γυναικες, μαλλον γιατι δεν του καθεται καμια.
Ενταξει δικο του θεμα αυτο..αλλα δεν χρειαζεται να κραζει τις κοπελες εξω,κι εγω εχθες πεταξα 30 σε ιεροδουλη που εμφανησιακα ηταν πολυ ομορφη αλλα μεσα ξεπετα..και ομως δεν θα κραξω τις αλλες γιατι εχω περασει και καλα μαζι τους.το πιθανοτερο
Εχει κομπλεξ με τις εξω γυναικες, μαλλον γιατι δεν του καθεται καμια.
μ αρεσει που μιλατε και με σιγουρια.το πιθανοτερο
πριν μερες σε θεμα το οποιο κλειδωσε είχαμε ερθει σε αντιπαραθεση εμεις οι μπουρδελιαριδες με τους αγαπουληδες.
από την άλλη οι μπουρδελιαριδες στηριζαν τις ιεροδουλες και κατηγορουσαν τις εξω γκομενες.
περιμενουμε αποψεις.
Σίγουρα υπερτερούν οι ψωλες των τραβελιων της Αγκυρας που σε γαμανε απο τη δική σουπριν μερες σε θεμα το οποιο κλειδωσε είχαμε ερθει σε αντιπαραθεση εμεις οι μπουρδελιαριδες με τους αγαπουληδες.
περιμενουμε αποψεις.
Σε ανοιξαν?ελπιζω από δευτερα να ανοίξετε..