Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πίκερ τις κανονικές γυναικες πως τις ρίχνεις στο κρεβατι; τους ταζεις γαμο;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Την περασμένη εβδομάδα εγώ γάμησα 3 νέες γκόμενες στο Μεταξουργείο. Εσύ πόσες γάμησες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μια γαμαω εδω και λιγο καιρο τυπε....δεν σε φτανω ειδικα απο μεταξι   :2funny: :2funny: :2funny:
κανονικη γυναικα εχεις γαμησει ποτε?¨?
αστο σε βαριεμε μην απαντησεις

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μια γαμαω εδω και λιγο καιρο τυπε....δεν σε φτανω ειδικα απο μεταξι   :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως ακόμα και οι πουτάνες πολλές φορές έχουν γκόμενο ο οποίος τις  :knockinb: στο τζάμπα. :rolleyes:

Επισκέπτης

Τι θα πει "κανονική"; Αυτές οι "κανονικές" είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πουτάνες; Μπορεί από πίσω σου να δουλεύουν σε μπουρδέλο κι εσύ να καυχιέσαι ότι τις έριξες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τι θα πει "κανονική"; Αυτές οι "κανονικές" είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πουτάνες; Μπορεί από πίσω σου να δουλεύουν σε μπουρδέλο κι εσύ να καυχιέσαι ότι τις έριξες.
καλα κουκλε πηγαινε σε κανα ψυχιατρο και τα λεμε αλλη φορα....μην φοβασαι γυναικες ειναι δεν θα σου κανουν κακο ψυχακια

Επισκέπτης
καλα κουκλε πηγαινε σε κανα ψυχιατρο και τα λεμε αλλη φορα....μην φοβασαι γυναικες ειναι δεν θα σου κανουν κακο ψυχακια

Καλύτερα να κοιταχτείς εσύ που νομίζεις ότι επειδή σου κάθησαν "τζάμπα" μερικές ηλίθιες γκόμενες κάτι έκανες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλύτερα να κοιταχτείς εσύ που νομίζεις ότι επειδή σου κάθησαν "τζάμπα" μερικές ηλίθιες γκόμενες κάτι έκανες.
κουκλε να κοιταχτεις εσυ που ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΜΙΑ,ασε με εμενα εκει που ειμαι (που ουτε στο ονειρο σου δεν θα δεις)...

Επισκέπτης
κουκλε να κοιταχτεις εσυ που ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΜΙΑ,ασε με εμενα εκει που ειμαι (που ουτε στο ονειρο σου δεν θα δεις)...

Μου έχουν κάτσει 6 χωρίς να τις πληρώσω αλλά δεν θα με πείραζε καθόλου να μη μου είχε κάτσει καμία. Μια μαλακία είναι. Πόσο βλάκας είσαι που καυχιέσαι για κάτι τόσο ασήμαντο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μου έχουν κάτσει 6 χωρίς να τις πληρώσω αλλά δεν θα με πείραζε καθόλου να μη μου είχε κάτσει καμία. Μια μαλακία είναι. Πόσο βλάκας είσαι που καυχιέσαι για κάτι τόσο ασήμαντο.
6??????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τοσες πολλες????δεν σε πειραζω αλλο ,αλλα να πας να δεις γιατρο συντομα....
καληνυχτα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτές Πίκερ πως τις έριξες? Τις ρώτησες αν κάνουν πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom