kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ανετα ....αλλα δεν εχει σημασια.....Γιατί; Αμφιβάλλεις;
ανετα ....αλλα δεν εχει σημασια.....Γιατί; Αμφιβάλλεις;
ανετα ....αλλα δεν εχει σημασια.....
χαχαχαχα οκ παω πασο....Κακώς αμφιβάλλεις. Σου ρίχνω στα αυτιά.
χαχαχαχα οκ παω πασο....
με ξερεις χρονια ε?
Πίκερ τις κανονικές γυναικες πως τις ρίχνεις στο κρεβατι; τους ταζεις γαμο;
Την περασμένη εβδομάδα εγώ γάμησα 3 νέες γκόμενες στο Μεταξουργείο. Εσύ πόσες γάμησες;
Πάντως ακόμα και οι πουτάνες πολλές φορές έχουν γκόμενο ο οποίος τις στο τζάμπα.
μια γαμαω εδω και λιγο καιρο τυπε....δεν σε φτανω ειδικα απο μεταξι
κανονικη γυναικα εχεις γαμησει ποτε?¨?
αστο σε βαριεμε μην απαντησεις
μια γαμαω εδω και λιγο καιρο τυπε....δεν σε φτανω ειδικα απο μεταξι
κανονικη γυναικα εχεις γαμησει ποτε?¨?
αστο σε βαριεμε μην απαντησεις
Πάντως ακόμα και οι πουτάνες πολλές φορές έχουν γκόμενο ο οποίος τις στο τζάμπα.
καλα κουκλε πηγαινε σε κανα ψυχιατρο και τα λεμε αλλη φορα....μην φοβασαι γυναικες ειναι δεν θα σου κανουν κακο ψυχακιαΤι θα πει "κανονική"; Αυτές οι "κανονικές" είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πουτάνες; Μπορεί από πίσω σου να δουλεύουν σε μπουρδέλο κι εσύ να καυχιέσαι ότι τις έριξες.
καλα κουκλε πηγαινε σε κανα ψυχιατρο και τα λεμε αλλη φορα....μην φοβασαι γυναικες ειναι δεν θα σου κανουν κακο ψυχακια
κουκλε να κοιταχτεις εσυ που ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΜΙΑ,ασε με εμενα εκει που ειμαι (που ουτε στο ονειρο σου δεν θα δεις)...Καλύτερα να κοιταχτείς εσύ που νομίζεις ότι επειδή σου κάθησαν "τζάμπα" μερικές ηλίθιες γκόμενες κάτι έκανες.
κουκλε να κοιταχτεις εσυ που ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΜΙΑ,ασε με εμενα εκει που ειμαι (που ουτε στο ονειρο σου δεν θα δεις)...
6???????????????????Μου έχουν κάτσει 6 χωρίς να τις πληρώσω αλλά δεν θα με πείραζε καθόλου να μη μου είχε κάτσει καμία. Μια μαλακία είναι. Πόσο βλάκας είσαι που καυχιέσαι για κάτι τόσο ασήμαντο.
6???????????????????
τοσες πολλες????δεν σε πειραζω αλλο ,αλλα να πας να δεις γιατρο συντομα....
καληνυχτα
Αυτές Πίκερ πως τις έριξες? Τις ρώτησες αν κάνουν πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό?Μου έχουν κάτσει 6 χωρίς να τις πληρώσω αλλά δεν θα με πείραζε καθόλου να μη μου είχε κάτσει καμία. Μια μαλακία είναι. Πόσο βλάκας είσαι που καυχιέσαι για κάτι τόσο ασήμαντο.
Αυτές Πίκερ πως τις έριξες? Τις ρώτησες αν κάνουν πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό?
Αυτές Πίκερ πως τις έριξες? Τις ρώτησες αν κάνουν πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό?
Και τι σου έλεγε το Ροσιδάκι? ''Κεράσει πουτό,ντώσει κώλο?''Οι 4 ήταν μέσα από τη δουλειά, η μία Ρωσίδα τουρίστρια και η άλλη από εδώ.