Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.
Ετσι.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
μπορουν και τωρα να το κανουν αυτο που λες .αλλα βλεπεις δεν τις απασχολει η πουτσα αλλα τα φραγκα.
Στο υποθετικο μου σεναριο, προφανως δεν θα υπαρχει οικονομικο προβλημα και οι αντρες δεν θα ειναι τοσο λιγουρια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το συμπέρασμα ειναι το εξης ... πως οι γκομενες ειναι σκευη ηδονης και τιποτα περισσοτερο, οποτε εχουν φτιαχτει μονο να τις γαμαμε ... σωστα??
σωστα

Σίγουρα δε φτιάχτηκαν για να μιλάμε μαζί τους για τα ψυχολογικά τους,την περίοδο,τις γοβες,τα φουστάνια και το μαλλί και τα νύχια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Αναζητουσα μια περιοδο νεες προκλησεις σε αυτον τον τομεα(μιλφς,πιπινια,ακριβες φθινες οτιδηποτε) αλλα η ανηδονια παρατεινοταν..
Μηχανικες εκτονωσεις επι πληρωμη ισαξιες χειρονακτικης εργασιας.
Ετσι το κοψα το σπορ..

Απο την αλλη η "γκομενα" με την ενοια που την καταλαβαινει η μεση ελληνιδα του 2014 ειναι μπελας.
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.
Εξαιρεσεις υπαρχουν,αλλα μιλαω για τον κανονα.

Γκομενα ή πουτανα,το παν ειναι στο τελος της ημερας να κανεις οτι σου εξοικονομει φθορα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Αναζητουσα μια περιοδο νεες προκλησεις σε αυτον τον τομεα(μιλφς,πιπινια,ακριβες φθινες οτιδηποτε) αλλα η ανηδονια παρατεινοταν..
Ετσι το κοψα το σπορ..

Απο την αλλη η "γκομενα" με την ενοια που την καταλαβαινει η μεση ελληνιδα του 2014 ειναι μπελας.
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο της ανασφαλειας και υποταγης στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.

Γκομενα ή πουτανα,το παν ειναι στο τελος της ημερας να κανεις οτι σου εξοικονομει φθορα.
γιαυτό η λύση είναι γκομενα ξενη

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
σωστα

Σίγουρα δε φτιάχτηκαν για να μιλάμε μαζί τους για τα ψυχολογικά τους,την περίοδο,τις γοβες,τα φουστάνια και το μαλλί και τα νύχια...

μην το λες τυπε,υπαρχει κι ο λιλας που δανειζεται τα ρουχα και τα μεϊκ απ τις γιωτας  :S

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο
Μεγαλη αληθεια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ετσι το κοψα το σπορ..

Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.

τι θλιμμένο πόστ

Επισκέπτης
Ετσι το κοψα το σπορ..

Όλα τα νησιά, η μισή παραθαλάσσια Ελλάδα και το κέντρο της Αθήνας είναι τίγκα σε τουρίστριες απ όλο τον κόσμο που ψάχνουν απλά να γαμηθούν αυθημερόν

Γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα ρε τύποι;  :think: :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
πουτσος Χ 3 ειναι η καλυτερη θεραπεια για ολα.....

3 φορές την ημέρα;  :huh:  ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. χρειάζομαι κάποιον για φαρμακευτικη αγωγη 3 την ημερα  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τέρμα οι γκόμενες. Μόνο ερωμένες.

το κέντρο της Αθήνας είναι τίγκα σε τουρίστριες απ όλο τον κόσμο που ψάχνουν απλά να γαμηθούν αυθημερόν

Έχεις γαμήσει τουρίστρια Αθήνα; Χλωμό.

Επισκέπτης
O συγκεκριμένος δεν νομίζω να έχει γαμήσει γενικότερα,το πολύ πολύ καμιά πουτάνα στη Φυλής.

Άμα έχω γαμήσει τις διπλάσιες από σένα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ (αν είσαι μικρότερος)
ή συνολικά αν είσαι μεγαλύτερος

ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ 10.00 ΜΕ 14.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ MAC DONALDS ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom