Ετσι.Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενα ή Πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Στο υποθετικο μου σεναριο, προφανως δεν θα υπαρχει οικονομικο προβλημα και οι αντρες δεν θα ειναι τοσο λιγουριαμπορουν και τωρα να το κανουν αυτο που λες .αλλα βλεπεις δεν τις απασχολει η πουτσα αλλα τα φραγκα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σωστατο συμπέρασμα ειναι το εξης ... πως οι γκομενες ειναι σκευη ηδονης και τιποτα περισσοτερο, οποτε εχουν φτιαχτει μονο να τις γαμαμε ... σωστα??
Σίγουρα δε φτιάχτηκαν για να μιλάμε μαζί τους για τα ψυχολογικά τους,την περίοδο,τις γοβες,τα φουστάνια και το μαλλί και τα νύχια...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ο αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Αναζητουσα μια περιοδο νεες προκλησεις σε αυτον τον τομεα(μιλφς,πιπινια,ακριβες φθινες οτιδηποτε) αλλα η ανηδονια παρατεινοταν..
Μηχανικες εκτονωσεις επι πληρωμη ισαξιες χειρονακτικης εργασιας.
Ετσι το κοψα το σπορ..
Απο την αλλη η "γκομενα" με την ενοια που την καταλαβαινει η μεση ελληνιδα του 2014 ειναι μπελας.
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.
Εξαιρεσεις υπαρχουν,αλλα μιλαω για τον κανονα.
Γκομενα ή πουτανα,το παν ειναι στο τελος της ημερας να κανεις οτι σου εξοικονομει φθορα.
Αναζητουσα μια περιοδο νεες προκλησεις σε αυτον τον τομεα(μιλφς,πιπινια,ακριβες φθινες οτιδηποτε) αλλα η ανηδονια παρατεινοταν..
Ετσι το κοψα το σπορ..
Απο την αλλη η "γκομενα" με την ενοια που την καταλαβαινει η μεση ελληνιδα του 2014 ειναι μπελας.
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.
Γκομενα ή πουτανα,το παν ειναι στο τελος της ημερας να κανεις οτι σου εξοικονομει φθορα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιαυτό η λύση είναι γκομενα ξενηΟ αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Ετσι το κοψα το σπορ..
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο της ανασφαλειας και υποταγης στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
σωστα
Σίγουρα δε φτιάχτηκαν για να μιλάμε μαζί τους για τα ψυχολογικά τους,την περίοδο,τις γοβες,τα φουστάνια και το μαλλί και τα νύχια...
μην το λες τυπε,υπαρχει κι ο λιλας που δανειζεται τα ρουχα και τα μεϊκ απ τις γιωτας :S
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
και σε συνδοιασμο με πουτανες για ποικιλια, ασθηση ισορροπίας και ικανοποιησης, συναισθηματικης τε και σωματικηςγιαυτό η λύση είναι γκομενα ξενη
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Μεγαλη αληθειαΠερισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
τι θλιμμένο πόστΟ αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Ετσι το κοψα το σπορ..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τον εχουμε βαλει ηδη σε αγωγη με efexorτι θλιμμένο πόστ
Επισκέπτης
Ο αγοραιος ερωτας πλεον μου αφηνει ενα συναισθημα παντελους κενοτητας μετα το περας του.
Ετσι το κοψα το σπορ..
Όλα τα νησιά, η μισή παραθαλάσσια Ελλάδα και το κέντρο της Αθήνας είναι τίγκα σε τουρίστριες απ όλο τον κόσμο που ψάχνουν απλά να γαμηθούν αυθημερόν
Γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα ρε τύποι;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
τον εχουμε βαλει ηδη σε αγωγη με efexor
Για εφε; Εγω τι αγωγή να πάρω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πουτσος Χ 3 ειναι η καλυτερη θεραπεια για ολα.....Για εφε; Εγω τι αγωγή να πάρω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
πουτσος Χ 3 ειναι η καλυτερη θεραπεια για ολα.....
3 φορές την ημέρα; ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. χρειάζομαι κάποιον για φαρμακευτικη αγωγη 3 την ημερα
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τέρμα οι γκόμενες. Μόνο ερωμένες.
Έχεις γαμήσει τουρίστρια Αθήνα; Χλωμό.
το κέντρο της Αθήνας είναι τίγκα σε τουρίστριες απ όλο τον κόσμο που ψάχνουν απλά να γαμηθούν αυθημερόν
Επισκέπτης
Γιατί το θεωρείς τόσο δύσκολο;
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
O συγκεκριμένος δεν νομίζω να έχει γαμήσει γενικότερα,το πολύ πολύ καμιά πουτάνα στη Φυλής.Τέρμα οι γκόμενες. Μόνο ερωμένες.
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατί το θεωρείς τόσο δύσκολο;
Φυλάνε το μουνί τους για τα νησιά.
Επισκέπτης
O συγκεκριμένος δεν νομίζω να έχει γαμήσει γενικότερα,το πολύ πολύ καμιά πουτάνα στη Φυλής.
Άμα έχω γαμήσει τις διπλάσιες από σένα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ (αν είσαι μικρότερος)
ή συνολικά αν είσαι μεγαλύτερος
ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ 10.00 ΜΕ 14.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ MAC DONALDS ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
Επισκέπτης
Φυλάνε το μουνί τους για τα νησιά.
εγώ πιστεύω γίνεται παιχνίδι άνετα, ειδικά τώρα Αύγουστο