Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν μπορω να καταλαβω κατι.αφου ολες οι γυναικες το πουλανε.και αφου ολοι οι αντρες θελουν μονο το μουνι. για ποιο λογο να ασχολουμαστε με τις ηλιθιες διαδικασιες που εχει βαλει η κοινωνια για να βαλεις το πουλι σου σε μια τρυπα.για ποιο λογο ο αντρας να υποστει ολα τα βασανα που χρειαζονται για να ριξει μια ελληνιδα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ήμουν κάπου παραλιακά,
και στο διπλανό τραπέζι ήταν ένας εμφανίσιμος νεαρός γύρω στα 25
ο οποίος συνόδευε ένα κήτος πάνω απο 100κιλά χωρίς στήθος
ψιλο-χάλια πρόσωπο που της έλειπε ένα πίσω δόντι...

ήταν ένα σκηνικό hardcore , και οφέιλω να παραδεχτώ τον άγνωστο πιρφόρο-κασκαντέρ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν χρειαζομαστε τις ηλιθιες σημερινες σχεσεις που καταστρεφουν την κοινωνια.δεν χρειαζομαστε γκομενες.οι γκομενες ειναι κακη επιρροη για τον μεσο αντρα.τον βαζουν να κανει πραγματα που δεν θα εκανε ποτε.βλεπε αποτριχωση και αλλα πολλα φρικιαστικα πραματα που δεν εχει σημασια να τα πουμε τωρα.εφοσον αυτες ειναι δυσκολες και απροσιτες το ιδιο θα ειμαστε και εμεις.αδιαφορια σε ολες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ήμουν κάπου παραλιακά,

ήταν ένα σκηνικό hardcore , και οφέιλω να παραδεχτώ τον άγνωστο πιρφόρο-κασκαντέρ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μαλλον θα ηταν ο φιλος μου :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το συμπέρασμα ειναι το εξης ... πως οι γκομενες ειναι σκευη ηδονης και τιποτα περισσοτερο, οποτε εχουν φτιαχτει μονο να τις γαμαμε ... σωστα??

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
γκόμενα που το παίζει πουτάνα τότε.

644_1000.jpg

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Πουτανα. Ειδικα μετα το καζο που εφαγα με την τελευταια.

Πουτανα και παλι πουτανα.

:rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
ήμουν κάπου παραλιακά,

τυπε μπορει να ηταν ο διαδοχος του bbw lover  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Δεν χρειαζομαστε τις ηλιθιες σημερινες σχεσεις που καταστρεφουν την κοινωνια.δεν χρειαζομαστε γκομενες.οι γκομενες ειναι κακη επιρροη για τον μεσο αντρα.τον βαζουν να κανει πραγματα που δεν θα εκανε ποτε.βλεπε αποτριχωση και αλλα πολλα φρικιαστικα πραματα που δεν εχει σημασια να τα πουμε τωρα.εφοσον αυτες ειναι δυσκολες και απροσιτες το ιδιο θα ειμαστε και εμεις.αδιαφορια σε ολες

τυπε ο μονος τροπος να απαξιωσεις ολοκληρωτικα μια ελλεηνιδα σημερα ειναι να εισαι σπανος και πορνος  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το συμπέρασμα ειναι το εξης ... πως οι γκομενες ειναι σκευη ηδονης και τιποτα περισσοτερο, οποτε εχουν φτιαχτει μονο να τις γαμαμε ... σωστα??
οι πουτανες ειναι σκευη ηδονης.οι υπολοιπες δεν αποκτησαν αυτη την ιδιοτητα απο τοτε που γεννηθηκαν     μεχρι σημερα.βλεπε δονητες

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.
μπορουν και τωρα να το κανουν αυτο που λες .αλλα βλεπεις δεν τις απασχολει η πουτσα αλλα τα φραγκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom