Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οταν πατε σε ενα μπουρδελο να γαμηστετε,γαματε οπος θα γαμουσατε την κοπελα σας,η στο μπουρδελο γαματε και ποιο αγρια,και ακνετε περισοτερα στο σεξ,τι περισοτερο κανετε εκει απο οτι με την κοπελα σας ?

mmmm μου αρέσει να κάνω γούτσου γούτσου με την κοπέλα μου και μετά να παο με πουτάνα και στο καπάκι να παο μονος σπίτι να ρίξω και ένα σκούφο..
μονο έτσι χαλαρώνω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστειεύομαι.. :grin:
πέρα από την πλακα συμπεριφέρομαι το ίδιο τρυφερά σε όλες, είτε einai ιερόδουλη είτε κοπέλα μου!
οποτε το ίδιο μου κάνει! :cheesy:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Το έχω ξαναπεί αυτό,ότι η μεγαλύτερη κάβλα- που ακυρώνει όλες τις άλλες- είναι να έχεις γκόμενα βιζιτού ή πορνοστάρ !!   Ακόμα την ψάχνω,αλλα ελπίζω στο μέλλον κάτι να γίνει !!
παντως οι γκομενες με καταλληλη επαιδευση γινονται πουτανες, ειδικα οι ελληνιδες. κανουν πως δεν θελουν αλλα αμα τους βρεις το κουμπι γαμιονται σαν σκυλες... ;)

Επισκέπτης
παντως οι γκομενες με καταλληλη επαιδευση γινονται πουτανες, ειδικα οι ελληνιδες. κανουν πως δεν θελουν αλλα αμα τους βρεις το κουμπι γαμιονται σαν σκυλες... ;)

Κι'εγώ πιστεύω ότι οι Ελληνίδες ίσως και να είναι πιο "βρώμικες" στο κρεβάτι από πολλές ξένες ! Αυτό που με χαλάει είναι ότι στο φλερτ το παίζουν δύσκολες και τα περιμένουν όλα από τον άντρα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

πολύ σωστό. δεν νομίζω οτι το CΙΜ ας πούμε είναι τόσο δύσκολο να το έχεις σήμερα από μια κοπέλα που σε γουστάρει. επίσης και το πρωκτικό, για όσους το γουστάρουν.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πολύ σωστό. δεν νομίζω οτι το CΙΜ ας πούμε είναι τόσο δύσκολο να το έχεις σήμερα από μια κοπέλα που σε γουστάρει. επίσης και το πρωκτικό, για όσους το γουστάρουν.
μη σου πω οτι το πρωκτικο ειναι πιο ευκολο απο το CΙΜ :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σωστος ριγκορ πολλες φορες συζηταω με τις πρωην μου γιατι μας θελουν μετα το σεξ στο κρεββατι ενω εμεις ειμαστε πτωματα και πραγματικα επιθυμουμε την μοναξια μας μετα την εκσπερματωση!!
αμα δουμε στο ζωικο βασιλειο κανενα αρσενικο μετα την πραξη δεν κανει αγκαλιτσες με το θυληκο ετσι ειναι γεννθμενος και ο ανδρας μετα το σεξ να φευγει και να πηγαινει οπουδηποτε αλλου εκτος απο την κορασιδα που πηδηξαμε!!! γιατι λοιπον να απαρνηθουμε τη φυση μας και να αναγλαζομαστε απο αυτες να τους κανουμε με το ζορι τα κεφια τους!????????

η ηδονή της "μετεκσπερματικής εξαφάνισης" που λέμε  :2funny:

εγώ πολλές φορές βλέπω εφιάλτες με τον "μετεκσπερματικό εγκλωβισμό" , πολύ φοβιστικό πράμα η δέσμευση ...

για τις γυναίκες το καταλαβαίνω ότι θέλουν την δέσμευση , γιατί κυνηγούν την αποκατάσταση και καλά κάνουν

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οποοιοσ γουσταρει να πουμε για το ποσο πουτανεσ ειναι οι γκομενεσ μας ελατε msn trompas1111@hotmail.com

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εγώ πολλές φορές βλέπω εφιάλτες με τον "μετεκσπερματικό εγκλωβισμό" , πολύ φοβιστικό πράμα η δέσμευση ...

σε κόβω να χρειάζεσαι ηρεμιστικά εσύ.

"μετεκσπερματικός εγκλωβισμός", πολύ φοβιστικό πράγμα η δέσμευση, σιγά ρε μπέμπηδες, μας φάγαν οι Τούρκοι. προσεξτε μην καταπιείτε την πιπίλα σας.  :grin:

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η δικια μου α κανει ολα παντως χαχαχα

Επισκέπτης
Πάντοτε ερευνούσα για το ακριβές ποσοστό των Ελληνίδων (των σχετικά νέων βέβαια) 1)που παίρνουν πίπα  2)που δίνουν κώλο  3)που μαλακίζονται    !!                                 Εγώ εκτιμώ 1)πάνω από 80%  2)30 με 40%   3)70 %   Για πείτε καμιά εκτίμηση...  

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Πάντοτε ερευνούσα για το ακριβές ποσοστό των Ελληνίδων (των σχετικά νέων βέβαια) 1)που παίρνουν πίπα  2)που δίνουν κώλο  3)που μαλακίζονται    !!                                 Εγώ εκτιμώ 1)πάνω από 80%  2)30 με 40%   3)70 %   Για πείτε καμιά εκτίμηση... 
εκανες γκαλοπ φιλε?  :think:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχω κάνει σχέση οπότε δεν ξέρω - 11%. Δεν ήξερα ότι ήμασταν τόσοι πολλοί.

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τί διαφορά έχει η γκόμενα από την πουτάνα δηλαδή...; Και οι δυο σου τρώνε λεφτά, και οι δύο προσποιούνται, και οι δύο δεν γουστάρουν να είσαι πολύ πολύ μαζί τους μόλις περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, και οι δυο σου αφήνουν μια πικρή γεύση μετά το κρεββάτι ή/και τις γλύκες. Άσε που είναι και το άλλο που έπαθα εγώ, να βγάλεις γκόμενα, να είναι πουτάνα, να μην το ξέρεις και να το μαθαίνεις στην πορεία.

Ό,τι κρατεί κανείς βοήθειά του. Αλλαγές και ποικιλία. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο  :priest:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πάντοτε ερευνούσα για το ακριβές ποσοστό των Ελληνίδων (των σχετικά νέων βέβαια) 1)που παίρνουν πίπα  2)που δίνουν κώλο  3)που μαλακίζονται    !!                                 Εγώ εκτιμώ 1)πάνω από 80%  2)30 με 40%   3)70 %   Για πείτε καμιά εκτίμηση...  

εμενα η κοπέλα μου μου ορκίζεται στο λάβαρο τις αγίας λαύρας ότι δεν έχει πάρει πίπα σε άλλον πάντως.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γκόμενα ή Πουτάνα;

TΡΑΒΕΣΤΑΚΙΙΙΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ!!!!  για την ιστορια δυο σχεσεις με τρανς ειχα και περασα τελεια! :rockon: :knockinb: :fuck2: :kissass:

μονο ενα αγοτι με εμφανιση γυναικας μπορει να σε νιωσει! εχω υπαρξει και παντρεμενος με ασιατισα και παρ'ολα αυτα δεν βρηκα πουθενα αυτο που ηθελα στην αγαπη,κατανοηση,σεβασμο μονο στα αγαπημενα μου τρανσακια που γινονται οι ποιο ομορφα θυληκες υπαρξεις!

Επισκέπτης
εμενα η κοπέλα μου μου ορκίζεται στο λάβαρο τις αγίας λαύρας ότι δεν έχει πάρει πίπα σε άλλον πάντως.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να ορκίζεται στο λάβαρο μπορεί να είναι καλή χριστιανή,οπότε έχεις βάσιμες ελπίδες να σου λέει αλήθεια  :cheesy: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom