lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
το να σου πω μια θεωρια δε λεει τιποταποια ειναι η δικη σου αποψη?
το να σου πω μια θεωρια δε λεει τιποταποια ειναι η δικη σου αποψη?
σαν τα βοδια."γκόμενα" με τον τρόπο που συνηθίζεται να εννοείται στην κοινωνία, προφανώς και επεδίωκα να μην είχα
είμαι διαγνωσμένος sex addict ;)
ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ......MASTER 21.....σαν τα βοδια.
σ'ευχαριστώ για το κομπλιμέντο , νιώθω γοητευμένος ;)σαν τα βοδια.
σ'ευχαριστώ για το κομπλιμέντο , νιώθω γοητευμένος ;)
...και πάλι sorry στις δεσποινίδες , δεν μπορώ κορίτσια να κάνω σχέση μαζί σας, είμαι ξεκάθαρος εξ'αρχής
sorry :-* :-* :-*
Εσύ κι ο Τζόι Τριμπιάνι τύπε
(Βασικά εσένα σε κόβω για Τζόι Τηνπιάνει)
γκομενα με τον τροπο που εννοεις εσυ,ειχες?και καθε ποτε εχεις?"γκόμενα" με τον τρόπο που συνηθίζεται να εννοείται στην κοινωνία, προφανώς και επεδίωκα να μην είχα
είμαι διαγνωσμένος sex addict ;)
είναι κάποιοι άντρες (οι περισσότεροι) που ο οργανισμός τους ταιριάζει σ'αυτό το μοντέλο της μόνιμης και κατ'αποκλειστικότητα "σχέσης"
και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι απλά sex addicts που δεν "χωράνε" σ'αυτό το μοντέλο , γιατί πολύ απλά τους αρέσει μόνο το σέξ...και όχι η συναισθηματική δέσμευση με το θηλυκό άτομο που τους το προσφέρει.
πραγματικά βρίσκω πολύ αστείο το γεγονός μικρά παιδάκια 17-18 χρονών , να πιθηκίζουν αυτό το μοντέλο σχέσης και να κάνουν σχετικά μόνιμα ζευγάρια και όλοι να τους λένε ο "κύριος και κυρία τάδε..." , είναι καθαρά πιθηκισμός απο τους μεγάλους
εγώ 18 χρονών μάζευα πώς και πώς 100ευρώ να κάνω σε κανά studio την παρτούζα που έβλεπα στις τσόντες , και μετά να πλακώσω τίποτα σουβλάκια !! , υπήρχε απο την αρχή διαφορά νοοτροπίας
μην το κανεις ρε συ.θα κοψουν φλεβες.δεν τις λυπασαι;σ'ευχαριστώ για το κομπλιμέντο , νιώθω γοητευμένος ;)
...και πάλι sorry στις δεσποινίδες , δεν μπορώ κορίτσια να κάνω σχέση μαζί σας, είμαι ξεκάθαρος εξ'αρχής
sorry :-* :-* :-*
χμμ κάμποσες φορές... ,γκομενα με τον τροπο που εννοεις εσυ,ειχες?και καθε ποτε εχεις?
προς τι η ειρωνεία ? δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σουμην το κανεις ρε συ.θα κοψουν φλεβες.δεν τις λυπασαι;
ειναι που ησουν χαλαρος και ανετος πριν...χμμ κάμποσες φορές... ,
αλλά προς τι τα ερωτήματα ?
είσαι κάποιου τύπου γνώστης ή κριτής εσύ ή άλλος ένας πανηλίθιος άντρας που ενδημεί στο μπουρδέλα ?
ειναι που ησουν χαλαρος και ανετος πριν...
ειμαι καποιος που εχει βαρεθει να διαβαζει τις μαλακιες του καθε τρομπα
Δεν ειναι ειρωνεια ρε συ.Ειχα μια κουλη ξαδερφη και ελεγα να στην γνωρισω αλλα μου τα χαλασες.προς τι η ειρωνεία ? δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου
περίμενες να σε αποκαταστήσω και τώρα μου θίχτηκες ?
τί το κουράζετε ρε μάγκες ?
Ο κάθε άνθρωπος να κάνει αυτό που γουστάρει , χωρίς να τον νοιάζει τί θα πει η κοινωνία
Κουμάντο στο πούτσο του καθενός δεν θα κάνουμε
Άλλος τη βρίσκει έτσι, άλλος τη βρίσκει αλλιώς
Άλλος είναι "της σχέσης" , άλλος όχι
περί ορέξεως...
γκομενα με τον τροπο που εννοεις εσυ,ειχες?και καθε ποτε εχεις?