Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
επίσης ταιριάζει γάντι και αυτό σε ότι αφορά τis συνήθειες ζευγαρώματος τwν κοινωνιών.
ταδε εφη Λένα Κιτσοπούλου !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δυο επί δυο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας ''μακάρι την κόρη μου να τη γ.....ε ένας ωραίος μαύρος, να βγει το εγγονάκι μου ωραίο.'' Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει την φάτσα, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ' αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται...."

http://[URL unfurl="true"]www.lamiareport.gr/images/jun/kitsopoulou(1).jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
πολύ όμορφα , αλλά θέλω να σου απευθύνω μερικά ερωτήματα ειλικρινά καλοπροαίρετα :

εσύ γιατί να θεωρείσαι πχ πιο άντρας απο μένα (ή κάποιον άλλο) , που το μόνο που κάνεις είναι να ικανοποιείς τις γυναικείες πανηλίθιες απαιτήσεις σε αντάλλαγμα της σέξουαλικής εκτόνωσης ?

γιατί να είσαι άντρας που πρωτίστως αποβλέπεις να ικανοποιήσεις και δευτερευόντως να ικανοποιηθείς ?

ποιό βιβλίο φυσιολογίας , δείχνει ότι ο άντρας είναι ένα μονογαμικό όν , και τρίβεται επι μακρόν σε ένα συγκεκριμένο θήλυ ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες αποκατάστασης που έχει διαμορφώσει τεχνητά η κοινωνία  στα θήλεα ?

άν θέλετε την άποψή μου , ο άντρας είναι πολυγαμικό ζώο και ηδονίζεται με την αλλαγή και όχι με την σταθερότητα , απλά η κοινωνία (για οικονομικοπολιτικούς λόγους) έχει χαλιναγωγήσει το σεξουαλικό ένστικτο έτσι ώστε να μένουν επι μακρόν με ένα θήλυ , κάνοντας αυτό το πανηλίθιο και παραφύση φαινόμενο της "σχέσης" που είναι προάγγελος της οικογένειας και της τεκνοποιίας

η σταθερότητα είναι για τα γελοία θύματα , η ηδονή προέρχεται απο την αλλαγή
...τυπε εγω δε δηλωσα μονογαμικος ,εγω ειπα οτι δε μετραει το πληρωμενο γαμησι οπως αυτο που κανεις με καποια γκομενα που ερχεται μαζι σου επειδη γουσταρει απλα να πηδηχτει ,οταν μπαινει στη μεση το χρημα τοτε ειναι συναλλαγη και μονο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
poutana(ρωσσιδα) για γκομενα..
prosto eto!!! ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν βγει κανεις εξω, η ξερω γω καπου  σε αλλη χωρα και βγαλει στην φορα της αποριες του μπου.κομ θα μας κλεισουν μεσα..

δηλαδη η κοινωνια ειναι ανωμαλη και εμεις εδω φυσιολογικοι?  :2funny:

το θεμα ειναι οτι η ερωτηση αυτη δεν στεκει καθολου... ειναι δυο δρομοι που δεν εχουν καμια σχεση..

αφηστε της μονογαμιες και της παπαριες ,αυτα ειναι μυθοποιησεις, μεγαλο ποσοστο αντρων η γυναικων ριχνουν κερατο , ο αντρας με πιτσιρικες εαν ειναι ματσωμενος,η γυναικα με πιτσιρικαδες...

τα εχουμε χιλιοπει σε αλλα θρεντ, μια πορνη δεν μπορει να καλυψει σε καμια περιπτωση αλλες αναγκες του αντρα... εκτος αυτην του σεξ..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...τυπε εγω δε δηλωσα μονογαμικος ,εγω ειπα οτι δε μετραει το πληρωμενο γαμησι οπως αυτο που κανεις με καποια γκομενα που ερχεται μαζι σου επειδη γουσταρει απλα να πηδηχτει ,οταν μπαινει στη μεση το χρημα τοτε ειναι συναλλαγη και μονο...

φίλε καταλαβαίνω τι λές
αλλά εγώ μιλάω για τηνδιάρκεια
αν είσαι με μία γκόμενα επι μακρόν , τότε στη δική μου κοσμοθεωρία είσαι μαλάκας
και φυσικά θα σε γουστάρει, πάλι επειδή είσαι μαλάκας ! δλδ τύλιξε το κελεπούρι και τον μελλοντικό γαμπρό άρα γιατί να μην σε γουστάρει ?

αλλά εσύ γιατί να είσαι περήφανος γι'αυτό ?
φεμινίστρια είσαι ?

δεν μπορώ να εννοήσω πως κάποιοι άνθρωποι είναι περήφανοι που ικανοποιούν τα "θέλω" των γυναικών
και ικανοποιούνται μόνο ικανοποιώντας...

τέλοσπάντων εμένα με φοβίζει πολύ η δέσμευση , δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου έτσι
αλλά έκαστος στο είδος του

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
φίλε καταλαβαίνω τι λές
αλλά εγώ μιλάω για τηνδιάρκεια
αν είσαι με μία γκόμενα επι μακρόν , τότε στη δική μου κοσμοθεωρία είσαι μαλάκας
και φυσικά θα σε γουστάρει, πάλι επειδή είσαι μαλάκας ! δλδ τύλιξε το κελεπούρι και τον μελλοντικό γαμπρό άρα γιατί να μην σε γουστάρει ?

αλλά εσύ γιατί να είσαι περήφανος γι'αυτό ?
φεμινίστρια είσαι ?

δεν μπορώ να εννοήσω πως κάποιοι άνθρωποι είναι περήφανοι που ικανοποιούν τα "θέλω" των γυναικών
και ικανοποιούνται μόνο ικανοποιώντας...

τέλοσπάντων εμένα με φοβίζει πολύ η δέσμευση , δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου έτσι
αλλά έκαστος στο είδος του
...μα δε μιλησα εγω για δεσμευση ,κι εγω καθαρα για σεξ μιλαω, αλλα το καλο σεξ προυποθετει τη συμμετοχη και των 2 ,με τις πουτανες συμμετεχεις μονο εσυ ενω η αλλη δε βλεπει την ωρα να τελειωνει να παρει τον επομενο ,τη γυναικα πρεπει να την κερδιζεις ,να την κανεις να σου δινεται...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...μα δε μιλησα εγω για δεσμευση ,κι εγω καθαρα για σεξ μιλαω, αλλα το καλο σεξ προυποθετει τη συμμετοχη και των 2 ,με τις πουτανες συμμετεχεις μονο εσυ ενω η αλλη δε βλεπει την ωρα να τελειωνει να παρει τον επομενο ,τη γυναικα πρεπει να την κερδιζεις ,να την κανεις να σου δινεται...
δεν μιλάω αποκλειστικά για πουτάνες

...εγώ αν νιώσω ότι μου δίνεται πολύ , τότε αυτομάτως νιώθω ότι πρέπει να εξαφανιστώ πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά  :badair: :badair:

μία επι ενάμιση μήνα με έπαιρνε τηλέφωνα , μου τα κανε πεπόνια για να ξεκολλήσει , μου χει μείνει τραυματική εμπειρία αυτό  :S  :2funny: 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θελουμε μια γκόμενα που να γαμιέται (μαζί μας) σαν πουτανα και
μια πουτάνα που να γαμιεται σαν να ειναι η γκομενα μας.
Αβυσσος η ψυχή και το κρεβατι ενος αντρα  :2funny:
Όλα στο μυαλο μας ειναι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μιλάω αποκλειστικά για πουτάνες

...εγώ αν νιώσω ότι μου δίνεται πολύ , τότε αυτομάτως νιώθω ότι πρέπει να εξαφανιστώ πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά  :badair: :badair:

μία επι ενάμιση μήνα με έπαιρνε τηλέφωνα , μου τα κανε πεπόνια για να ξεκολλήσει , μου χει μείνει τραυματική εμπειρία αυτό  :S  :2funny:   
αρα εσυ φοβασαι της δεσμευσεις  ;) ;)

κοιταξε, δεν διαφερουμε και πολυ,αλλα εαν η αλλη ειναι ηρεμη, και οχι σπασαρχιδο οπως οι περισσοτερες δηλαδη..

δηλαδη ρε φιλε, εγω που κοβω βολτες σε ολη την αθηνα, εαν καποια με παρει και μου πει στο τηλ, << τι κανεις, που εισαι, τι θες εκει, γιατι εισαι εκει> αισθανομαι φυλακισμενος  :headbang: :helpplea:

υγ
παντως αν θες την γνωμη μου χωσου οσο μπορεις, κανε την δουλεια σου και οταν βαρεθεις το κοβεις με τροπο..
γιατι θα περασουν τα χρονια, θα γινεις και εσυ πουρο, δεν θα εχεις την νεανικη ποια εμφανιση και θα κυνηγα εσυ μετα της γυναικες, ε και θα σου γυρησει μπουμερανγκ..  :grin:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εγραψες τυπε  :rockon: :rockon: :thumbsup:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

κοιταξε, δεν διαφερουμε και πολυ,αλλα εαν η αλλη ειναι ηρεμη, και οχι σπασαρχιδο οπως οι περισσοτερες δηλαδη..

δηλαδη ρε φιλε, εγω που κοβω βολτες σε ολη την αθηνα, εαν καποια με παρει και μου πει στο τηλ, << τι κανεις, που εισαι, τι θες εκει, γιατι εισαι εκει> αισθανομαι φυλακισμενος  :headbang: :helpplea:

υγ
παντως αν θες την γνωμη μου χωσου οσο μπορεις, κανε την δουλεια σου και οταν βαρεθεις το κοβεις με τροπο..
γιατι θα περασουν τα χρονια, θα γινεις και εσυ πουρο, δεν θα εχεις την νεανικη ποια εμφανιση και θα κυνηγα εσυ μετα της γυναικες, ε και θα σου γυρησει μπουμερανγκ..  :grin:

μετά από τρεις αρραβώνες και σχεδόν ένα γάμο μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν είναι ανεξαρτησία και αυτάρκεια να πληγώνεις ανθρώπους...
κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα.
η το έχεις με τις δεσμεύσεις η όχι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σωστός ο παίκτηηηηης!!!!  :thumbsup:

Σε ό,τι πάντως με αφορά, θέλω 4 αδιαπραγμάτευτα πράγματα, είτε από πουτάνες είτε από γκόμενες.

1. Γλωσσόφιλα
2. 69
3. Ποδολαγνεία πάνω σε στάση κόντρα παξιμάδι.
4. CIM ( αν τα φτυσει ΟΚ, αν τα καταπιεί επίδειξη αγάπης, να τα κάνει γαργάρες ...επίδειξη τεχνικής)

Αλλιώς δεν αισθάνομαι πως έχω γαμήσει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

υγ
γιατί άμα αρραβωνιαστείς και παντρευτείς δεν θα γεράσεις και δεν θα πεθάνεις ? θα μείνεις αθάνατος ?  :think:

άσε μας βρε σταμάτακη , να κάνουμε ότι γουστάρουμε , όσο είμαστε νέοι και ζούμε , γιατί άπαξ και πεθάνουμε άστα  :2funny:

αφήστε τις παντρειές και τις σχέσεις , να ανησυχούν οι γυναίκες όχι εμείς  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
    Σωστός ο παίκτηηηηης!!!!   :thumbsup:

Σε ό,τι πάντως με αφορά, θέλω 4 αδιαπραγμάτευτα πράγματα, είτε από πουτάνες είτε από γκόμενες.

1. Γλωσσόφιλα
2. 69
3. Ποδολαγνεία πάνω σε στάση κόντρα παξιμάδι.
4. CIM ( αν τα φτυσει ΟΚ, αν τα καταπιεί επίδειξη αγάπης, να τα κάνει γαργάρες ...επίδειξη τεχνικής)

Αλλιώς δεν αισθάνομαι πως έχω γαμήσει.
 :thumbsup:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
γιατί άμα αρραβωνιαστείς και παντρευτείς δεν θα γεράσεις και δεν θα πεθάνεις ? θα μείνεις αθάνατος ?  :think:

άσε μας βρε σταμάτακη , να κάνουμε ότι γουστάρουμε , όσο είμαστε νέοι και ζούμε , γιατί άπαξ και πεθάνουμε άστα  :2funny:

αφήστε τις παντρειές και τις σχέσεις , να ανησυχούν οι γυναίκες όχι εμείς  ;)

Σωστό σε βρίσκω φίλτατε  :thumbsup:, έτσι είναι τα πράγματα !

5677998_f260.jpg

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Σαν παντρεμένος που είμαι και έχοντας δοκιμάσει κ τις 2 επιλογές, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι προτιμώ γκόμενα.

Συμφέρει απο τις εξής πλευρές : 1) οικονομικά, το μόνο που πληρώνεις είναι κανα ξενοδοχείο δηλ οχι πάνω απο 20-30 ευρώ ή καμια τούρτα παγωτό αν η φάση γίνεται σπίτι της.. Αντίθετα οι τιμές για τάνα της προκοπής ξεκινάνε απο 40-50 ευρώ για το πολύ 20 λεπτά δράση ή πάνω απο 100 αν καλέσεις cg για (υποτίθεται) μια ώρα.
2) Δεν χάνεις ποτέ χρόνο περιμένωντας το cg που κάλεσες.. Η γκόμενα είναι πάντα στην ώρα της (οταν είναι να γαμηθούν δεν αργούν ποτέ!!)
3) Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις πχ. μπάζο που το παίζει cg πολυτελείας και χρεώνει τα μαλιοκέφαλα της ή βαριεστημένη πουτάνα που σε ξενερώνει..
4)Η γκόμενα είναι πάντα καθαρή και καυλομένη για σένα
5)Δεν βιάζεσαι ούτε σε αγχώνει με το χρόνο.

Για να ισχύσουν όλα τα παραπάνω πρέπει να η γκόμενα να ξέρει οτι είσαι παντρεμενος  ή δεσμευμένος κ να συμφωνεί οτι η σχέση σας θα είναι καθαρά σεξουαλική.

Μα τα λέτε στα σοβαρά κάποιοι τέτοια πράγματα ???

Είναι δυνατόν ενας άντρας να λέει οτι η γκόμενά του δεν του έχει κοστίσει οικονομικά , ψυχικά κ.λ.π. ακόμα δε περισσότερο να την έχεις παντρευτεί και να σε απειλεί οτι θα σου πάρει τα παιδιά σου και δεν θα τα ξαναδείς αν πρώτα δεν της δώσεις τα "χρήματα της κεφαλής σου" ???

www.sos-sygapa.eu/]http://www.sos-sygapa.eu/[/url]

Μπορεί για τις μανάδες μας τα παλιά χρόνια να υπήρχαν εξαιρετικές γυναίκες. Τώρα η συντριπτική πλειοψηφεία είναι κακομαθημένες "αμερικανάκια", κακή αντιγραφή του sex-and-the-city και απαιτούν τα πάντα χωρίς θα έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν το αντίκρισμα!

ΆΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ένα σωρό ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ", δείτε τις μαλακισμένες που κατακλύζουν το ALCATRAZ  κ.α.  τα βράδυα για να δουν άλλες γυναίκες να γδύνονται και να τις πληρώσουν να κάνουν χορό μαζί τους  :jerking:  σα να ήταν άντρες...   :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.203
Πόντοι
22.266
Μα τα λέτε στα σοβαρά κάποιοι τέτοια πράγματα ???

Είναι δυνατόν ενας άντρας να λέει οτι η γκόμενά του δεν του έχει κοστίσει οικονομικά , ψυχικά κ.λ.π. ακόμα δε περισσότερο να την έχεις παντρευτεί και να σε απειλεί οτι θα σου πάρει τα παιδιά σου και δεν θα τα ξαναδείς αν πρώτα δεν της δώσεις τα "χρήματα της κεφαλής σου" ???

www.sos-sygapa.eu/]http://www.sos-sygapa.eu/[/url]

Μπορεί για τις μανάδες μας τα παλιά χρόνια να υπήρχαν εξαιρετικές γυναίκες. Τώρα η συντριπτική πλειοψηφεία είναι κακομαθημένες "αμερικανάκια", κακή αντιγραφή του sex-and-the-city και απαιτούν τα πάντα χωρίς θα έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν το αντίκρισμα!

ΆΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ένα σωρό ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ", δείτε τις μαλακισμένες που κατακλύζουν το ALCATRAZ  κ.α.   τα βράδυα για να δουν άλλες γυναίκες να γδύνονται και να τις πληρώσουν να κάνουν χορό μαζί τους  :jerking:  σα να ήταν άντρες...   :think:
file πραγματικα συγχαρητηρια οσκαρ υπομονης απαντησες στον αλλον sakis μετα απο 6 χρονια περιπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
...μα θελει και ρωτημα τυποι μου ? εννοειται γκομενα ,η πουτανα κοιταει να σε ξεπεταξει και να παρει τα φραγκα ,δεν την απασχολει ποιος εισαι η το πως εισαι ,δεν ειναι γαμησι, αυτο ειναι απλα μια σκαλα πανω απ τη μαλακια ,αναγκαιο κακο ειναι οι πουτανες οταν ξεμενουμε, η οταν βαρεθουμε την γκομενα μας και θελουμε ποικιλια ,απορω με καποιους που πανε και πληρωνουν και κανουν και το μαγκα κι απο πανω, καλα το λεν οι γκομενες οτι δεν υπαρχουν αντρες ,φτου...!

ουτε και γυναικες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν μερικα χρονια ειχα μπει σε ενα τσατ.....

με φωτογραφιες κανονικα.... και εγω ειχα και οι αλλες...

μιλησα σε καμια 25αρια γκομενες... απο τις οποιες απαντησαν οι 3.

Οι 2 ετσι και ετσι η 1 μουναρα.....

μεχρι που αποφασισα να παιξω αλλιως..... οποτε μπηκα και μιλησα σε αλλες 30
και αρχισα να τις ρωταω αμα τους αρεσουν τα ακριβα αμαξια οτι εχω πορσε και αλλα τετοια...

απο τις 30... τσιμπησαν οι 15.... εκ των οποιων οι 10 ηταν μουναρες.

:2funny: :2funny: :2funny:

καργιολιτσες!!!!!!! Γουσταρουν καλοπεραση τα μουνακια τους !!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom