Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
σαν γαμήσι ποσοτικά και ποιοτικά αξίζει η γκόμενα..αλλά οι επιπτώσεις και τα παρελκόμενα της σχέσης ενδεχομένως να σε ταλαιπωρούν αρκετό καιρό μετα τον χωρισμό..
αν κάποιος μπορει να έχει γκομενα χωρίς να σπαταλάει αρκετό χρήμα και χωρίς να δένεται πολύ συναισθηματικά,τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σαν γαμήσι ποσοτικά και ποιοτικά αξίζει η γκόμενα..αλλά οι επιπτώσεις και τα παρελκόμενα της σχέσης ενδεχομένως να σε ταλαιπωρούν αρκετό καιρό μετα τον χωρισμό..
αν κάποιος μπορει να έχει γκομενα χωρίς να σπαταλάει αρκετό χρήμα και χωρίς να δένεται πολύ συναισθηματικά,τότε αυτή είναι η καλύτερη λύση!
Αυτή είναι πολύ σωστή απάντηση  ;)

Γιατί συμπεριλαμβάνει το συναισθηματικό κόστος,  και αλοίμονο αν κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε απλά σέξ,  να δενόμαστε συναισθηματικά με το "αντικείμενο σεξουαλικής εκτόνωσης "...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εμενα η γυναικα μου ειναι και πουτανα. χα χα χα

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όσοι είστε νέοι πρέπει να έχετε γκόμενες και να γλεντάτε τη ζωή. Μόνο να μην κολλάτε σε μία. Ελεύθεροι κι αλήτες.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Μπορεί για τις μανάδες μας τα παλιά χρόνια να υπήρχαν εξαιρετικές γυναίκες. Τώρα η συντριπτική πλειοψηφεία είναι κακομαθημένες "αμερικανάκια", κακή αντιγραφή του sex-and-the-city και απαιτούν τα πάντα χωρίς θα έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν το αντίκρισμα!
Πολύ σωστά. Παιδιά , κακά τα ψέματα , αυτές είναι οι σύγχρονες όμορφες γυναίκες
Και αν δεν ξοδέψεις δεν θα τις έχεις
Τις γυναίκες πια τις αγοράζεις. Δε θα σου πει "Σκασ'τα μου να σου κάτσω" έτσι σκέτα, αλλά αν δεν σε κόψει για τύπο που έχεις λεφτά τότε δεν...

εεε, χαίρω πολύ. Προφανώς, ισχύει αυτό

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
αφηστε ρε τη θεωρια και περαστε στην πραξη

και γκομενες και πουτανες και ζαργανες  :zfuck:

γαματε γιατι χανομαστε

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
   Σωστός ο παίκτηηηηης!!!!   :thumbsup:

Σε ό,τι πάντως με αφορά, θέλω 4 αδιαπραγμάτευτα πράγματα, είτε από πουτάνες είτε από γκόμενες.

1. Γλωσσόφιλα
2. 69
3. Ποδολαγνεία πάνω σε στάση κόντρα παξιμάδι.
4. CIM ( αν τα φτυσει ΟΚ, αν τα καταπιεί επίδειξη αγάπης, να τα κάνει γαργάρες ...επίδειξη τεχνικής)

Αλλιώς δεν αισθάνομαι πως έχω γαμήσει.

69 σε πουτανα
URL]]

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
file πραγματικα συγχαρητηρια οσκαρ υπομονης απαντησες στον αλλον sakis μετα απο 6 χρονια περιπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπα καμία σχέση φίλτατε.

Απλώς μου τη "βάρεσαν" τα λεγόμενα στο συγκεκριμμένο  post . Έλεος πια με τις ελλεϊνίδες και τους πυρφόρους που δεν λένε να σταματήσουν να τις κακομαθαίνουν (και με τις κρυφολεσβίες που μπαίνουν εδω μέσα με τάχα ανδρικό προφίλ για να λένε τα πράγματα ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ και τις ΒΟΛΕΥΕΙ  ! )  :headbang:

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

V for Vendetta

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eννοειται οτι φταινε και οι αντρες τα χουμε ξαναπει.

Για αυτο μολις δεις αντρα να ερθει για παραπονα... να εισαι υποψιασμενος
οτι καποια μαλακια εκανε κ παει να τα ριξει μονο στην αλλη  :dancing:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Eννοειται οτι φταινε και οι αντρες τα χουμε ξαναπει.

Για αυτο μολις δεις αντρα να ερθει για παραπονα... να εισαι υποψιασμενος
οτι καποια μαλακια εκανε κ παει να τα ριξει μονο στην αλλη  :dancing:
  ...το λεει κι ο μεγαλος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Είμαι αντίθετης άποψης.

Όπως κι αν το δω οι πουτάνες έρχονται φτηνότερα.

1. Γαμάς όποια θες και όσες θες χωρίς περιορισμούς.
2. Αν γαμάς πουτάνα, ποτέ δεν θα σου πει γιατί πας και πηδάς άλλη πουτάνα. Αν γαμάς γκόμενα, θα σου κάνει σκηνή αν μάθει πως πηδάς άλλην γκόμενα ή πας στις πουτάνες.
3. Βγαίνεις έξω με γκόμενα. Καφέδες, φαγητό, ποτά, ξενοδοχείο σύνολο κάνα 300άρι. Με 350 ευρώ παίρνω 2 ώρες την Juliet που είναι και άγγελος, το πωπουδακι της είναι βελούδινο και δεν ξέρει και αγγλικά, οπότε 2 ώρες μόνο γαμήσι.. Όχι την Κούλα από τις Μπραχάμες με κώλο τίγκα στο σπυρί....
4. Το πιο μεγάλο πρόβλημα με τις γκόμενες είναι πως θέλουν να μείνουν την επόμενη μέρα μαζί σου για παρέα.... Να ξυπνήσετε μαζί, να της φτιάξεις και καφέ... Ούστ μωρη κάργια...
5. Χώρια τα προβλήματα μετά... Σε βλέπει στο δρόμο με άλλην και σου κάνει σκηνή επί τόπου...
6. Αν δει πολυτελές αυτοκίνητο η γκόμενα σου γίνεται τσιμπούρι ελπίζοντας σε αποκατασταση....
7. Ενώ οι πουτανίτσες.... μια τίμια συναλλαγή.... Γαμας , πληρώνεις, φεύγεις... Κύριος...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ειναι τυπε σου ζαλιζουν τ αρχιδια μεχρι να τις γαμησεις "δε ειμαι ετοιμη ακομα"
"ειναι νωρις ακομα"  και μαλακιες

ειχα φιλαρακι που τη δειπνιζε για ενα μηνα και...  και μετα τον παρατησε το βλακα...
ειχε φαει καζουρα απο τη παρεα....
ολο για φαγητο πηγαιναν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ετσι ειναι τυπε σου ζαλιζουν τ αρχιδια μεχρι να τις γαμησεις "δε ειμαι ετοιμη ακομα"
"ειναι νωρις ακομα"  και μαλακιες

ειχα φιλαρακι που τη δειπνιζε για ενα μηνα και...  και μετα τον παρατησε το βλακα...
ειχε φαει καζουρα απο τη παρεα....
ολο για φαγητο πηγαιναν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:     
...τον ειχε παρει χαμπαρι τον τυπο οτι γουσταρε και τον εκμεταλευτηκε ,δε φταιει η γκομενα ,ο τυπος φταιει ,ακου ενα μηνα , λογικο ειναι που δε γαμησε ,στη βδομαδα πανω επρεπε να την κανει και να ψαξει για αλλη...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είναι κάποιοι άντρες (οι περισσότεροι) που ο οργανισμός τους ταιριάζει σ'αυτό το μοντέλο της μόνιμης και κατ'αποκλειστικότητα "σχέσης"
και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι απλά sex addicts που δεν "χωράνε" σ'αυτό το μοντέλο , γιατί πολύ απλά τους αρέσει μόνο το σέξ...και όχι η συναισθηματική δέσμευση με το θηλυκό άτομο που τους το προσφέρει.

πραγματικά βρίσκω πολύ αστείο το γεγονός μικρά παιδάκια 17-18 χρονών , να πιθηκίζουν αυτό το μοντέλο σχέσης και να κάνουν σχετικά μόνιμα ζευγάρια και όλοι να τους λένε ο "κύριος και κυρία τάδε..." , είναι καθαρά πιθηκισμός απο τους μεγάλους

εγώ 18 χρονών μάζευα πώς και πώς 100ευρώ να κάνω σε κανά studio την παρτούζα που έβλεπα στις τσόντες , και μετά να πλακώσω τίποτα σουβλάκια !! , υπήρχε απο την αρχή διαφορά νοοτροπίας  

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
είναι κάποιοι άντρες (οι περισσότεροι) που ο οργανισμός τους ταιριάζει σ'αυτό το μοντέλο της μόνιμης και κατ'αποκλειστικότητα "σχέσης"
και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι απλά sex addicts που δεν "χωράνε" σ'αυτό το μοντέλο , γιατί πολύ απλά τους αρέσει μόνο το σέξ...και όχι η συναισθηματική δέσμευση με το θηλυκό άτομο που τους το προσφέρει.

πραγματικά βρίσκω πολύ αστείο το γεγονός μικρά παιδάκια 17-18 χρονών , να πιθηκίζουν αυτό το μοντέλο σχέσης και να κάνουν σχετικά μόνιμα ζευγάρια και όλοι να τους λένε ο "κύριος και κυρία τάδε..." , είναι καθαρά πιθηκισμός απο τους μεγάλους

εγώ 18 χρονών μάζευα πώς και πώς 100ευρώ να κάνω σε κανά studio την παρτούζα που έβλεπα στις τσόντες , και μετά να πλακώσω τίποτα σουβλάκια !! , υπήρχε απο την αρχή διαφορά νοοτροπίας  
αμα δεν ειχες ποτε γκομενα,"δε μπορεις" να χεις αποψη ομως...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αμα δεν ειχες ποτε γκομενα,"δε μπορεις" να χεις αποψη ομως...
"γκόμενα" με τον τρόπο που συνηθίζεται να εννοείται στην κοινωνία, προφανώς και επεδίωκα να μην είχα
είμαι διαγνωσμένος sex addict  ;)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
"γκόμενα" με τον τρόπο που συνηθίζεται να εννοείται στην κοινωνία, προφανώς και επεδίωκα να μην είχα
είμαι διαγνωσμένος sex addict  ;)

δηλαδη πηγες σε γιατρο και σε διεγνωσε sex addict  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom