Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ τυπε σε site για πουτανες εισαι, τι θεματα περιμενες δηλαδη να βρεις, αναλυση για την υφαλοκρηπιδα και το casus belli  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε να ξερεις οτι ο μαστερ ειναι αυθεντικο τυπακι

γιατι κανει τον αγωνα του χωρις να τρωει  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ τυπε σε site για πουτανες εισαι, τι θεματα περιμενες δηλαδη να βρεις, αναλυση για την υφαλοκρηπιδα και το casus belli  :think:
δεν ειναι για πουτανες μονο,ειναι σεξ πορταλ,σαιτ ποικιλου περιεχομενου. :2funny: :2funny: :2funny:
απλα μου την δινουν οι αγαμητοι που κλαιγονται ολη την ωρα.

Επισκέπτης
Τύπε δεν ξέρω για το casus belli, αλλά είμαι σίγουρος ότι για την υφαλοκρηπίδα έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις :2funny:

Επισκέπτης
μετα απο απαιτηση των τηλεθεατων ξαναανεβαζω το θρεντακι με το αιωνι διλλημα αν και πριν χωρις να ξερω τους λογους μαλλον ο adm  το εσβησε η τιποτα αλλο δεν ξερω διοτι παλιας σχολης που ειμαι δεν κατεχω απο αυτο το κουτι του σατανα που χειριζομαι τωρα!!! λοιπον το διλλημα παντα θα παιζει στις σκεψεις μας και φυσικα μιλαμε για πετυχιμενη επισκεψη σε ιδρυματα η πατυχενεβες συνευρεσεις με cg η ct !!!πανρως οπως ειπα και πριν το καλυτερο ειναι η γκομενα σου να μπει στο ρολο της πουτανας και το καλο οτι στο τελος δεν πληρωνεις :grin: :grin: :grin:
αλα απειδη δεν μπορει να τα εχουμε ολα δικα μας διαλεγουμε και παραθετουμε τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της καθεμιας με σεβασμο προς τις ανταγωνιστριες κοπελες(γκομενες-πορνες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά από τον τρόπο που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω αν είσαι άνθρωπος ή ρομπότ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το θρεντ είναι ενδιαφέρον αλλά
το δίλημμα είναι τεχνητό κατ'εμέ,
σημασία έχει να γίνεσαι καλύτερος
και να μην βολεύεσαι είτε ώς αγαπούλης
είτε ώς πουτανιάρης , αλλιώς στην καλύτερη
θα παραμένεις στο μέτριο

γιατί όσο πιο πολύ βολεύεσαι στην ευκολία και στη μαλακία τόσο περισσότερα
λεφτά & χρόνο θα ξοδεύεις σε μία πόρνη για να σε κάνει να χύσεις (στυτική δυσλειτουργία λόγω αδράνειας)
και τόσο περισσότερο θα σε έχουν κοκεράκι τους οι γκόμενες
και θα ικανοποιείς τις ανάγκες τους προκειμένου να γλύψεις ένα κοκκαλάκι

άρα πιρφόρος δεν είναι μόνο ο αγαπούλης-θύμα που ο ίδιος προσφέρει τον έλεγχο της ικανοποίησής του στην γκόμενα , είναι και ο πουτανιάρης που ξοδεύεται (αναλόγως της ευκολίας ή δυσκολίας να χύσει) σε τελευταίες γυναίκες κοινής χρήσης

σημασία έχει η εξέλιξη λοιπόν σε ότι και αν κάνεις και απ'όπου και αν άρχισες ,
αλλιώς μένεις μαλάκας και κατηγορείς τους άλλους και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου...

και επειδή μου άρεσε το avatar του θεματοθέτη , μιας και ο Ταξιτζής είναι απ'τις αγαπημένες μου ταινίες και πολύ συμβολική , κλείνω μ'αυτό :

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτα ειναι αναλογα την φαση  :)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το θρεντ είναι ενδιαφέρον αλλά
το δίλημμα είναι τεχνητό κατ'εμέ,
σημασία έχει να γίνεσαι καλύτερος
και να μην βολεύεσαι είτε ώς αγαπούλης
είτε ώς πουτανιάρης , αλλιώς στην καλύτερη
θα παραμένεις στο μέτριο

γιατί όσο πιο πολύ βολεύεσαι στην ευκολία και στη μαλακία τόσο περισσότερα
λεφτά & χρόνο θα ξοδεύεις σε μία πόρνη για να σε κάνει να χύσεις (στυτική δυσλειτουργία λόγω αδράνειας)
και τόσο περισσότερο θα σε έχουν κοκεράκι τους οι γκόμενες
και θα ικανοποιείς τις ανάγκες τους προκειμένου να γλύψεις ένα κοκκαλάκι

άρα πιρφόρος δεν είναι μόνο ο αγαπούλης-θύμα που ο ίδιος προσφέρει τον έλεγχο της ικανοποίησής του στην γκόμενα , είναι και ο πουτανιάρης που ξοδεύεται (αναλόγως της ευκολίας ή δυσκολίας να χύσει) σε τελευταίες γυναίκες κοινής χρήσης

σημασία έχει η εξέλιξη λοιπόν σε ότι και αν κάνεις και απ'όπου και αν άρχισες ,
αλλιώς μένεις μαλάκας και κατηγορείς τους άλλους και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου...

και επειδή μου άρεσε το avatar του θεματοθέτη , μιας και ο Ταξιτζής είναι απ'τις αγαπημένες μου ταινίες και πολύ συμβολική , κλείνω μ'αυτό :

Συμφωνω, το καλυτερο ειναι να εχεις γκομενα, να παιζεις με αλλες, να πας και στις πουτανες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.204
Πόντοι
22.266
να μεσυγχωρειτε για τα λαθη αλλα μολις χτες εκανα επενβαση ανοιχτου οφθαμ=λμου!!
ηταν στα 90'ς οτανπρωτοηγα με μια ντανα σε μια επαρχιακη πολη καιτοπρωτο πραμμα που μου ρωτησε ηταν αν ειχα γκομενα? και ασφαλως της απαντησα αβ ειχα δεν θα βρισκομουν εδω και εσεις δεν θα ηχατε δουλεια!!απισηςπολλες φορες τα κολ γκερλ στην βουλγαρια με ρωτουσαν αν εχω παλι γκομενα και παντα με ου εκαναν εντθπωση η ερωτησης τουε!!!καποιες απο αυτες μου ελεγαν οτι και να εχεις αλλο ειναι να πηδςα ντανα διοτι βγαζεις ολα τα γουστα σου η ακομα ολα τα κομπλεξ σου αλλα ποτε δεν καταλαβα τι ειναι το καλθ=υτερο??!!! αν και γερασα ισως κανεις δεν θα μπορεσει να εξηγηση την πραγματικοτητα παντως ισως ειναι το αγνωστο καμια φορα που μας συναρπαζει η πολλα αλλα με τις ντανες αλλα βεβαια παντα θα υπαρχουν και οι τυψεις γιατι να μην ειχα μια γκομενα τωρα να σκιζω οποτε θελω χα χαχα
αποψεις και οχι τρολαρισμα περικαλω

Επισκέπτης
και μενα με ρωτουσαν εγω τις ελεγα οτι ειχα αλλα δεν μου κανει ολα τα κολπα και οι πουτανες σκιζονταν να με ευχαριστησουν πουτανια θελει και η πουτανα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.204
Πόντοι
22.266
και μενα με ρωτουσαν εγω τις ελεγα οτι ειχα αλλα δεν μου κανει ολα τα κολπα και οι πουτανες σκιζονταν να με ευχαριστησουν πουτανια θελει και η πουτανα
σωστος ποτε δεν το ειχα σκεφτει καλλη ιδεα

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...μα θελει και ρωτημα τυποι μου ? εννοειται γκομενα ,η πουτανα κοιταει να σε ξεπεταξει και να παρει τα φραγκα ,δεν την απασχολει ποιος εισαι η το πως εισαι ,δεν ειναι γαμησι, αυτο ειναι απλα μια σκαλα πανω απ τη μαλακια ,αναγκαιο κακο ειναι οι πουτανες οταν ξεμενουμε, η οταν βαρεθουμε την γκομενα μας και θελουμε ποικιλια ,απορω με καποιους που πανε και πληρωνουν και κανουν και το μαγκα κι απο πανω, καλα το λεν οι γκομενες οτι δεν υπαρχουν αντρες ,φτου...!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...μα θελει και ρωτημα τυποι μου ? εννοειται γκομενα ,η πουτανα κοιταει να σε ξεπεταξει και να παρει τα φραγκα ,δεν την απασχολει ποιος εισαι η το πως εισαι ,δεν ειναι γαμησι, αυτο ειναι απλα μια σκαλα πανω απ τη μαλακια ,αναγκαιο κακο ειναι οι πουτανες οταν ξεμενουμε, η οταν βαρεθουμε την γκομενα μας και θελουμε ποικιλια ,απορω με καποιους που πανε και πληρωνουν και κανουν και το μαγκα κι απο πανω, καλα το λεν οι γκομενες οτι δεν υπαρχουν αντρες ,φτου...!

πολύ όμορφα , αλλά θέλω να σου απευθύνω μερικά ερωτήματα ειλικρινά καλοπροαίρετα :

εσύ γιατί να θεωρείσαι πχ πιο άντρας απο μένα (ή κάποιον άλλο) , που το μόνο που κάνεις είναι να ικανοποιείς τις γυναικείες πανηλίθιες απαιτήσεις σε αντάλλαγμα της σέξουαλικής εκτόνωσης ?

γιατί να είσαι άντρας που πρωτίστως αποβλέπεις να ικανοποιήσεις και δευτερευόντως να ικανοποιηθείς ?

ποιό βιβλίο φυσιολογίας , δείχνει ότι ο άντρας είναι ένα μονογαμικό όν , και τρίβεται επι μακρόν σε ένα συγκεκριμένο θήλυ ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες αποκατάστασης που έχει διαμορφώσει τεχνητά η κοινωνία  στα θήλεα ?

άν θέλετε την άποψή μου , ο άντρας είναι πολυγαμικό ζώο και ηδονίζεται με την αλλαγή και όχι με την σταθερότητα , απλά η κοινωνία (για οικονομικοπολιτικούς λόγους) έχει χαλιναγωγήσει το σεξουαλικό ένστικτο έτσι ώστε να μένουν επι μακρόν με ένα θήλυ , κάνοντας αυτό το πανηλίθιο και παραφύση φαινόμενο της "σχέσης" που είναι προάγγελος της οικογένειας και της τεκνοποιίας

η σταθερότητα είναι για τα γελοία θύματα , η ηδονή προέρχεται απο την αλλαγή

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιας και το φερε η κουβέντα παραθέτω μια απόδειξη του ότι τα άρρενα άτομα που εμπλέκονται σε ρομαντικές σταθερές σχέσεις έχουν χαμηλότερη τεστοστερόνη στο αίμα τους απο άλλα άρρενα άτομα, 

μάλλον η κοινωνία τους έχει διαμορφώσει την Libido σύμφωνα με τα δικά της μέτρα και σταθμά :

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εσύ γιατί να θεωρείσαι πχ πιο άντρας απο μένα (ή κάποιον άλλο) , που το μόνο που κάνεις είναι να ικανοποιείς τις γυναικείες πανηλίθιες απαιτήσεις σε αντάλλαγμα της σέξουαλικής εκτόνωσης ?

κακά τα ψέματα αλλα και τα συναισθήματα είναι στην ανθρώπινη φύση παρα
το γεγονός ότι τα συναισθήματα είναι ταυτόχρονα και χίμαιρες, οποτε δικό σου το πρόβλημα γιατί είσαι διαυγής και όχι πρόβατο!!
ας προσεχες xari.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί να είσαι άντρας που πρωτίστως αποβλέπεις να ικανοποιήσεις και δευτερευόντως να ικανοποιηθείς ?

δίωτi από τι φύση του άνθρωπος ψάχνει κάποιο νόημα ύπαρξης...
η οικογένεια και η αγάπη μπορεί να δώσει νόημα.
τώρα αν υπάρχει πραγματικά νόημα είναι άλλο θέμα... :grin:

άν θέλετε την άποψή μου , ο άντρας είναι πολυγαμικό ζώο και ηδονίζεται με την αλλαγή και όχι με την σταθερότητα , απλά η κοινωνία (για οικονομικοπολιτικούς λόγους) έχει χαλιναγωγήσει το σεξουαλικό ένστικτο έτσι ώστε να μένουν επι μακρόν με ένα θήλυ , κάνοντας αυτό το πανηλίθιο και παραφύση φαινόμενο της "σχέσης" που είναι προάγγελος της οικογένειας και της τεκνοποιίας

όπως έλεγε και ένας καθηγητής ψυχίατρος τα γρανάζια τις κοινωνίας "βασισονται" στα ψέματα....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φίλε όλη αυτή η σεξουαλική ηθική της κοινωνίας είναι μια σαβούρα που την αγοράζουν πανηλίθιοι πιρφόροι, ώστε να αναπαραχθούν και να διατηρήσει η κοινωνία μια βιομάζα που θα εκτελεί τις εντολές της, πραγματικά θλιβερό φαινόμενο

προσωπικά τρέφω βαθύτατο σεβασμό στους "ελευθέριους" που πετάνε απο δώ κι απο κεί, και λυπάμαι όσους ικανοποιούν επι μακρόν και κατ'αποκλειστικότητα την  ματαιδοξία μίας γυναίκας σε αντάλλαγμα του σέξ , εξάλλου δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογική η σταθερότητα και η μονογαμία , είναι απλά μια κοινωνική μόδα για την οποία υπερηφανεύονται βλαμμένοι άνθρωποι

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν βρίσκω η όχι θλιβερούς αυτούς που ακολουθούν τυφλά κάθε κοινωνική επιταγή.....
μάλλον μονο αδιαφορία εμπνέει η κατασταστασh...

και η ζωή είναι μικρή για παράπονα και θλίψη....

σε τελική όσοι έχουν τα γενιά ας βρούνε και τα χτένια.
αρκεί να μην μου τα ζαλίζουν με τις καταθλίψεις τους...
καινούργια μόδα και η κατάθλιψη....
και αυτή η μόδα έχει μεγάλη σχέση με όσα προαναφέραμε παραπάνω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μεγάλη αλήθεια!!!  :thumbsup:
εννοείται  ;)
δεν ξέρω αν βρίσκω η όχι θλιβερούς αυτούς που ακολουθούν τυφλά κάθε κοινωνική επιταγή.....
μάλλον μονο αδιαφορία εμπνέει η κατασταστασh...

και η ζωή είναι μικρή για παράπονα και θλίψη....

σε τελική όσοι έχουν τα γενιά ας βρούνε και τα χτένια.
αρκεί να μην μου τα ζαλίζουν με τις καταθλίψεις τους...
καινούργια μόδα και η κατάθλιψη....
και αυτή η μόδα έχει μεγάλη σχέση με όσα προαναφέραμε παραπάνω.

η θεραπεία είναι μία:

:knockinb:FUCK :knockinb:

:2funny:

ciao φίλε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom