Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αν βρείτε γκόμενα που να ξέρει ότι όλη μέρα θέλω μουσική,τσόντες,αλκοόλ και 2-3 διαφορετικές ιερόδουλες τι βδομάδα και δεν έχει πρόβλημα με αυτό εγώ την παντρεύομαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τελευταία αρραβωνιαστικιά μου πάντως είχε, παρόλο που την είχα προειδοποιήσει ότι θέλω απόλυτη ανεξαρτησία.. :2funny: :2funny: :2funny:

απλά κάποιοι άνθρωποι είναι συναισθηματικά αυτάρκεις και τους είναι άχρηστες οι "σχέσεις".... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα εσυ κώλε μην εισαι πολυ αυταρκης και χεστεις καμια μερα πανω σου προσεχε.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καλα εσυ κώλε μην εισαι πολυ αυταρκης και χεστεις καμια μερα πανω σου προσεχε.

σιγά μη σου πέσει κάνα αρχίδι από την πολύ μαγια... :birdman: :birdman: :birdman:
μαλακα πατακε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αρχίδι τις φωκίωνος νέγρι
:kissass2: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν βρείτε γκόμενα που να ξέρει ότι όλη μέρα θέλω μουσική,τσόντες,αλκοόλ και 2-3 διαφορετικές ιερόδουλες τι βδομάδα και δεν έχει πρόβλημα με αυτό εγώ την παντρεύομαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η τελευταία αρραβωνιαστικιά μου πάντως είχε, παρόλο που την είχα προειδοποιήσει ότι θέλω απόλυτη ανεξαρτησία.. :2funny: :2funny: :2funny:
απλά κάποιοι άνθρωποι είναι συναισθηματικά αυτάρκεις και τους είναι άχρηστες οι "σχέσεις".... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αφού βολεύεσαι με τις τσόντες, ούτε καν ιερόδουλες δεν χρειάζεσαι ρε, τζάμπα λεφτά να ούμ.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
 Εχω μια απορία παίδες.Αν έχεις γκόμενα και βγεί πουτάνα την πάτησες, ενω αν είναι πουτάνα και την έχεις γκόμενα έιναι μαγκιά;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
 Εχω μια απορία παίδες.Αν έχεις γκόμενα και βγεί πουτάνα την πάτησες, ενω αν είναι πουτάνα και την έχεις γκόμενα έιναι μαγκιά;
Κατα μια εννοια........Δεν σουρθε ξαφνικο.......Το ξερειs απ την αρχη

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι,γιατι αμα εχεις γκομενα και νομιζεις οτι δεν ειναι πουτανα,την εχεις ερωτευτει και μετα σου βγαινει πουτανα κι απογοητευεσαι

ενω αμα ειναι πουτανα ,τη βλεπεις σα χυσοδοχειο και εισαι μαγκας αμα την πηδας τζαμπα

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
οταν πατε σε ενα μπουρδελο να γαμηστετε,γαματε οπος θα γαμουσατε την κοπελα σας,η στο μπουρδελο γαματε και ποιο αγρια,και ακνετε περισοτερα στο σεξ,τι περισοτερο κανετε εκει απο οτι με την κοπελα σας ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οταν πατε σε ενα μπουρδελο να γαμηστετε,γαματε οπος θα γαμουσατε την κοπελα σας,η στο μπουρδελο γαματε και ποιο αγρια,και ακνετε περισοτερα στο σεξ,τι περισοτερο κανετε εκει απο οτι με την κοπελα σας ?

...δεν χρειάζεται να μείνουμε μετά την εκσπερμάτιση  ;)

προσωπικά ηδονίζομαι κυρίως...φεύγοντας , ανεξάρτητα απο την ποιότητα του "σεξουαλικού τριψίματος"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ειναι το ιδιο........Αλλο το ξεχαρμανιασμα , γιατι ετσι μου την εδωσε  και αλλο το αγαπησιαρικο........Και σαν θεμα χρονου το ενα ειναι με το ρολοι στο χερι   ενω το αλλο........
Αs οψεται η αρρωστεια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
σφουγγαρίζω και τρώω μακαρόνια. Επιπλέον κάνω γνωριμίες που με βοηθούν στην πρόοδό μου ως κοινωνικό άτομο.
Μαθαίνω ξένες λέξεις όπως:

Μούγια
Μινιέτ-Γκλάταϊ σούκα μπούιστρα
Κουρζρούνιι

και ενίοτε κάνω επανάληψη διάφορες θεωρίες του Δαρβίνου τόσο για την τσατσά και την εργαζόμενη όσο και για τους διάφορους περιπλανώμενους σκίστες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όταν κάνω σεξ με πουτάνα είναι όπως με την εκάστοτε κοπέλλα μου και όταν κάνω σεξ με την κοπέλλα μου είναι όπως με την πουτάνα.
Δεν θα πήγαινα με μία πουτάνα για να κάνω μαζί της πράγματα που δεν θα έκαμνα με μία γυναίκα, να γίνω ένας άλλος και καλά άνδρας από αυτός που είμαι.
Μόνον ανδρείκελα το κάνουν αυτό.
Τα δε πιο "σκληρά" "πορνο" γαμήσια τα έχω κάνει με μη πουτάνες. Τότε έχει αξία το PSE όπως λέμε στο χωριό μου.  :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.195
Πόντοι
22.266
Σωστος ριγκορ πολλες φορες συζηταω με τις πρωην μου γιατι μας θελουν μετα το σεξ στο κρεββατι ενω εμεις ειμαστε πτωματα και πραγματικα επιθυμουμε την μοναξια μας μετα την εκσπερματωση!!
αμα δουμε στο ζωικο βασιλειο κανενα αρσενικο μετα την πραξη δεν κανει αγκαλιτσες με το θυληκο ετσι ειναι γεννθμενος και ο ανδρας μετα το σεξ να φευγει και να πηγαινει οπουδηποτε αλλου εκτος απο την κορασιδα που πηδηξαμε!!! γιατι λοιπον να απαρνηθουμε τη φυση μας και να αναγλαζομαστε απο αυτες να τους κανουμε με το ζορι τα κεφια τους!????????

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχω  παει σε μπουρδελο κιενω με τσιμπουκωνε η κοπελα μιλουσα με την γκομενα μου στο τηλεφωνο δεν υπαρχει αυτη η καυλα...

Επισκέπτης
Το έχω ξαναπεί αυτό,ότι η μεγαλύτερη κάβλα- που ακυρώνει όλες τις άλλες- είναι να έχεις γκόμενα βιζιτού ή πορνοστάρ !!  Ακόμα την ψάχνω,αλλα ελπίζω στο μέλλον κάτι να γίνει !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom