Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Άμα έχω γαμήσει τις διπλάσιες από σένα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ (αν είσαι μικρότερος)
ή συνολικά αν είσαι μεγαλύτερος

ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ 10.00 ΜΕ 14.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΑ MAC DONALDS ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
Kαλύτερος ήσουν ως Μένιος33 που είχες αυτοκτονικές τάσεις  :'(

Επισκέπτης
Πολλη παιχνιδι. Αστους να λενε
;)

imag0006.jpg

ας τους να

%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%82.jpg

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Απο την αλλη η "γκομενα" με την ενοια που την καταλαβαινει η μεση ελληνιδα του 2014 ειναι μπελας.
Πολλα τα "πρεπει" και λιγες οι απολαβες..Περισσοτερο μια αναγκη καταφυγιου απο την ανασφαλεια και μια υποταγη στην κοινωνικη νορμα μου φαινονται οι περισσοτερες σχεσεις πλεον παρα για κατι ουσιαστικο.
Εξαιρεσεις υπαρχουν,[size=16pt]αλλα μιλαω για τον κανονα[/size].

Γκομενα ή πουτανα,το παν ειναι στο τελος της ημερας να κανεις οτι σου εξοικονομει φθορα.

Πολύ ΣΩΣΤΟΣ ερίτιμε συναγωνιστή, αλλά μου φαίνεται δεν βίωσες τις ηρωικές εποχές για τις οποίες μας φθονούν οι ελλεϊνίδες (και μας τιμωρούσαν του χειμερινούς μήνες ενίοτε), δηλαδή την χρυσή δεκαετία του '80 με τις βορειοευρωπαίες. Δεν ένιωσες να λαχταρά η άλλη πως να μαζέψει χρήματα ένα ολόκληρο χειμώνα για το εισητήριο κλπ. στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να σε ξαναβρεί. Να σου κάνουν ΟΛΑ τα έξοδα όταν σε φιλοξενεί στην χώρα της και να είναι κατενθουσιασμένη και ευγνώμων. Περιμένεις αυτά από τις δικές μας , που το μοναδικό κέντρο προσοχής είναι ο εαυτούλης τους ???  Μήπως για να νιώσεις "όπως πρέπει" με μια σύντροφο θα πρέπει να το προσπαθήσεις με μια ξένη που να αξίζει όλη σου την αγάπη την θέρμη και την προσφορά   ???

V

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τουριστρια στην αθηνα (γιατι τωρα ειμαι θεσσαλονικη και δεν εχει τετοια) μια κολλησα και εκατσε,
φιλος μου πριν ενα μηνα κολλησε μια και επισης γαμησε.
2 στα 2
στην θεσσαλονικη εχω κολλησει επισης 1 τουριστρια και εκατσε και αυτη
συνολο 3 στα 3
δε λεω ποσες εχουμε κολλησει ελληνιδες και σε αθηνα και σε θεσσαλονικη και τα ποσοστα γιατι θα ξευτιλιστουμε

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.

Δεν είναι έτσι διότι υπάρχουν πολλοί που για να μπορέσουν να καλύψουν βασικές βιολογικές ανάγκες, κάνουν σα σκυλάκια πεκινουά και σκύβουν υποταγμένα το κεφάλι στις ελλεϊνίδες...και άσχημες και χοντρές και ό,τι να ναι , πάντα βρίσκουν έναν κακομοιρούλη για να ικανοποιήσουν τη γυναικεία τους ματαιοδοξία...

οπότε όσο δεν ξυπνάμε εμείς οι Έλληνες δεν πρόκειται να σύμβεί τίποτα από τα λεγόμενα παραπάνω...

V

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
   Είμαι αντίθετης άποψης.

Όπως κι αν το δω οι πουτάνες έρχονται φτηνότερα.

1. Γαμάς όποια θες και όσες θες χωρίς περιορισμούς.
2. Αν γαμάς πουτάνα, ποτέ δεν θα σου πει γιατί πας και πηδάς άλλη πουτάνα. Αν γαμάς γκόμενα, θα σου κάνει σκηνή αν μάθει πως πηδάς άλλην γκόμενα ή πας στις πουτάνες.
3. Βγαίνεις έξω με γκόμενα. Καφέδες, φαγητό, ποτά, ξενοδοχείο σύνολο κάνα 300άρι. Με 350 ευρώ παίρνω 2 ώρες την Juliet που είναι και άγγελος, το πωπουδακι της είναι βελούδινο και δεν ξέρει και αγγλικά, οπότε 2 ώρες μόνο γαμήσι.. Όχι την Κούλα από τις Μπραχάμες με κώλο τίγκα στο σπυρί....
4. Το πιο μεγάλο πρόβλημα με τις γκόμενες είναι πως θέλουν να μείνουν την επόμενη μέρα μαζί σου για παρέα.... Να ξυπνήσετε μαζί, να της φτιάξεις και καφέ... Ούστ μωρη κάργια...
5. Χώρια τα προβλήματα μετά... Σε βλέπει στο δρόμο με άλλην και σου κάνει σκηνή επί τόπου...
6. Αν δει πολυτελές αυτοκίνητο η γκόμενα σου γίνεται τσιμπούρι ελπίζοντας σε αποκατασταση....
7. Ενώ οι πουτανίτσες.... μια τίμια συναλλαγή.... Γαμας , πληρώνεις, φεύγεις... Κύριος...

Άσε που και καμιά φορά , συγκεκριμμένη λαδοκόρη σε μασατζίδικο "γουστάρει" και χαίρεται πολύ όταν την ξαναεπισκέπτεσαι όχι μόνο για τα φράγκα (selbstverständlich), αλλά οτι δεν είσαι κανένας άπλυτος , άξεστος , αντίθετα περνάει μια ευχάριστη και ηδονική ώρα μαζί σου και κατά μια έννοια "δένεται" με τον μόνιμο πελάτη της...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έχω γράψει και αλλού ότι μετά από αρκετά χρόνια απραγίας "σχέσεων" και επισκέψεων σε οίκους,βρήκα
μια κοπελίτσα που επιφανειακώς έχουμε πολλά κοινά και ήθελα να ονομάσω "σχέση".Αντικειμενικά δεν ξέρω
που και πως θα καταλήξει γιατί η τύπισα θέλει σκυλάκι.

Αν δεν είχα πει στον εαυτό μου,κάνοντάς του τεστ πόσο μπορώ να μείνω μακριά απο ιερόδουλες,σίγουρα
θα είχα επισκεφθεί κάποια.

Το ακόμα χειρότερο,που τελικά φαίνεται ότι οι άντρες δυστυχώς ξεφτυλίζουμε το ίδιο μας το φύλο,
είναι ότι οι εκδιδόμενες αντιμετωπίζουν τον άντρα το ίδιο αρνητικά όπως η "σχέση".Τα τελευταία
χρόνια έκανα αμάν να βρώ κορίτσι που να θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη.Για να μαι ακριβοδίκαιος,
οι περισσότερες φέρονται δημοσιουπαλληλικά.Αδιαφορούν αν κάνεις,με τα χρήματα που αυτές ορίζουν,την
δουλειά σου.Πάνω απ όλα να γίνει η δική τους.

Ε,αει και γαμηθείτε και εσείς πουτάνες.Το μουνί του μέλλοντος είναι τα 16άρικα.

ΤΕΛΟΣ.....

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Έχω γράψει και αλλού ότι μετά από αρκετά χρόνια απραγίας "σχέσεων" και επισκέψεων σε οίκους,βρήκα
μια κοπελίτσα που επιφανειακώς έχουμε πολλά κοινά και ήθελα να ονομάσω "σχέση".Αντικειμενικά δεν ξέρω
που και πως θα καταλήξει γιατί η τύπισα θέλει σκυλάκι.

Αν δεν είχα πει στον εαυτό μου,κάνοντάς του τεστ πόσο μπορώ να μείνω μακριά απο ιερόδουλες,σίγουρα
θα είχα επισκεφθεί κάποια.

Το ακόμα χειρότερο,που τελικά φαίνεται ότι οι άντρες δυστυχώς ξεφτυλίζουμε το ίδιο μας το φύλο,
είναι ότι οι εκδιδόμενες αντιμετωπίζουν τον άντρα το ίδιο αρνητικά όπως η "σχέση".Τα τελευταία
χρόνια έκανα αμάν να βρώ κορίτσι που να θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη.Για να μαι ακριβοδίκαιος,
οι περισσότερες φέρονται δημοσιουπαλληλικά.Αδιαφορούν αν κάνεις,με τα χρήματα που αυτές ορίζουν,την
δουλειά σου.Πάνω απ όλα να γίνει η δική τους.

Ε,αει και γαμηθείτε και εσείς πουτάνες.Το μουνί του μέλλοντος είναι τα 16άρικα.

ΤΕΛΟΣ.....

το μουνί του μέλλοντος είναι τα 16άρικα.  τι ενοεις;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.407
Πόντοι
2.356
Πουτανα. Εκτος κι αν σου κατσει μια σχεση Τζοκερ, απλα να δινετε ραντεβου για πηδημα και μετα γεια σου.
Αλλα οι αντρες ειναι γκαου. Φανταστειτε να υπηρχαν οικοι ανοχης με αντρες εκδιδομενους. Δε λεω για φθηνα μπουρδελα, αλλα κατι σαν τα στουντιο. Με ενα 50αρι να μπορουσαν οι γυναικες για κανα 20λεπτο - 30 λεπτο να εχουν εναν αντρα να τον κανουν οτι θελουν. Τί πιστευετε . Εγω πιστευω οι 6 στις 10 δεν θα εκαναν σχεση. Αντε γυρω στα 30 θα εβρισκαν εναν, θα εκαναν ενα παιδι και θα χωριζαν. Η ζωη τους θα ηταν η δουλεια τους, το παιδι τους και 3-4 ραντεβου το μηνα στα στουντιο.

Respect όμως, τα είπες ΟΛΑ! Μεγάλη αλήθεια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μια μαλακία είπε. Καμιά γυναίκα δεν θα πλήρωνε για να γαμηθεί.
εσυ γενικα εισαι αγαμητος και δεν εχεις καμια σχεση με το τι θελει μια γυναικα....πονεμενος εισαι και τιποτα αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom