Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
ειναι σαν να ρωτας καποιον αφου στο σπιτι του εχει πατερα μανα και γυναικα σεφ γιατι παραγγελνουν πιτσες και σουβλακια οποτε καυλωνουν

Θέλω το τηλέφωνο του Ντήλερ σου. Μην κρατάς τα καλά ναρκωτικά για την πάρτυ σου

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
δεν σπαταλάμε χρονο χρημα και ενεργεια για να ριξουμε μια γκομενα,απαξιωνουμε την κάθε γκομενα και ασχολούμαστε μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Επειδή όλοι πηγαίνουμε με πουτανες θα σου πω τι γνώμη μου .. Οι πουτανες από όποιον κλάδο και να προέρχονται ( μπουρδελα, call girl, στούντιο, μασάζ ) είναι παρα πολύ καλές στην δουλειά τους , αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί για αυτό άλλωστε πάμε και μαζί τους. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται το να έχεις σχέση με μια κανονική γυναίκα από το να ρίχνεις όλο σου το βάρος σε μια επαγγελματία. Αν πας μόνο με επαγγελματιεσ στην ζωή σου δεν ζεις , νομίζεις ότι ζεις .Θα μου πεις γιατί αφού είσαι υπέρ των σχέσεων πας με πουτανες ? Είναι πολύ απλό : 1) μου αρέσει και 2) για την συλλογή εμπειριών
Αλλά το να πηγαίνεις μια ζωή μόνο με επαγγελματίες δεν είναι φυσιολογικό (αναφέρομαι στους νεότερους. Τους παππούδες μπορώ να τους καταλάβω διότι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα απλά δεν τον ενδιαφέρει το να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση με τις γυναίκες αλλά για τους νεότερους δεν είναι φυσιολογικό το να πηγαίνουν μόνο με επαγγελματίες του χώρου ακόμα και αν έχουν ζήσει κάποια πράγματα σε σχέση με αλλά άτομα τις γενιάς τους . Ο μόνος λόγος που ένας νέος σχετικά στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραίο έρωτα είναι είτε επειδή έχει πληγωθεί από τις κοινές γυναίκες η επειδή έχει πολλά κόμπλεξ .. άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ διότι ένας φυσιολογικός νέος κοιτάει να περάσει καλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να κάνει κάτι με μια γυναικα που του αρέσει , και αν του αρέσει το άθλημα με τις εργαζόμενες του χώρους ταυτόχρονα κάνει κάτι και με αυτές )

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Επειδή όλοι πηγαίνουμε με πουτανες θα σου πω τι γνώμη μου .. Οι πουτανες από όποιον κλάδο και να προέρχονται ( μπουρδελα, call girl, στούντιο, μασάζ ) είναι παρα πολύ καλές στην δουλειά τους , αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί για αυτό άλλωστε πάμε και μαζί τους. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται το να έχεις σχέση με μια κανονική γυναίκα από το να ρίχνεις όλο σου το βάρος σε μια επαγγελματία. Αν πας μόνο με επαγγελματιεσ στην ζωή σου δεν ζεις , νομίζεις ότι ζεις .Θα μου πεις γιατί αφού είσαι υπέρ των σχέσεων πας με πουτανες ? Είναι πολύ απλό : 1) μου αρέσει και 2) για την συλλογή εμπειριών
Αλλά το να πηγαίνεις μια ζωή μόνο με επαγγελματίες δεν είναι φυσιολογικό (αναφέρομαι στους νεότερους. Τους παππούδες μπορώ να τους καταλάβω διότι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα απλά δεν τον ενδιαφέρει το να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση με τις γυναίκες αλλά για τους νεότερους δεν είναι φυσιολογικό το να πηγαίνουν μόνο με επαγγελματίες του χώρου ακόμα και αν έχουν ζήσει κάποια πράγματα σε σχέση με αλλά άτομα τις γενιάς τους . Ο μόνος λόγος που ένας νέος σχετικά στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραίο έρωτα είναι είτε επειδή έχει πληγωθεί από τις κοινές γυναίκες η επειδή έχει πολλά κόμπλεξ .. άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ διότι ένας φυσιολογικός νέος κοιτάει να περάσει καλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να κάνει κάτι με μια γυναικα που του αρέσει , και αν του αρέσει το άθλημα με τις εργαζόμενες του χώρους ταυτόχρονα κάνει κάτι και με αυτές )

Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος άνθρωπος ΣΗΜΕΡΑ  αφού έχει δει την οικονομική / ψυχολογική καταστροφή που έφερε ένα διαζύγιο στον γείτονα / μεγάλο του αδελφό / πατέρα / θείο / γείτονα θα επιλέξει για λόγους αυτοπροστασίας να μην κάνει μακρόχρονες σχέσεις με γυναίκες, και να στραφεί στις σεξεργάτριες;

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Επειδή όλοι πηγαίνουμε με πουτανες θα σου πω τι γνώμη μου .. Οι πουτανες από όποιον κλάδο και να προέρχονται ( μπουρδελα, call girl, στούντιο, μασάζ ) είναι παρα πολύ καλές στην δουλειά τους
Καλά μην ορκίζεσαι... Η φόλα πάει σύννεφο...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι κάποιος άνθρωπος ΣΗΜΕΡΑ  αφού έχει δει την οικονομική / ψυχολογική καταστροφή που έφερε ένα διαζύγιο στον γείτονα / μεγάλο του αδελφό / πατέρα / θείο / γείτονα θα επιλέξει για λόγους αυτοπροστασίας να μην κάνει μακρόχρονες σχέσεις με γυναίκες, και να στραφεί στις σεξεργάτριες;
δεν σημαίνει  πως ότι πάθει ένα οικιο  η ένα γνωστό μας πρόσωπο θα το πάθουμε και εμείς έτσι ? Τώρα  αν κάποιος βασίζει τις επιλογές του και την ζωή του στο τι κάνουν οι άλλοι τι να πω ? Ας κάνει ότι θέλει .

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Δε θεωρώ ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι άσπρο ή μαύρο...επίσης θέλω να μου εξηγήσεις τί εννοείς με τη φράση "Αν πας μόνο με επαγγελματιεσ στην ζωή σου δεν ζεις , νομίζεις ότι ζεις"?

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Εάν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι η μέση γκόμενα κάνει καλύτερο γαμίσι από τη μέση σεξεργάτρια;
Όχι, δεν το 'πα με αυτή την έννοια. Απλά διαφώνησα με την άποψη ότι οι ιερόδουλες από όποιο κλάδο κι αν προέρχονται (οι «πουτάνες» όπως είπε ο bigshak παραπάνω) είναι «πάρα πολύ καλές στην δουλειά τους». Δυστυχώς υπάρχουν πολλές που δεν είναι καθόλου πάρα πολύ καλές, αντίθετα βλέπουν την δουλειά αυτή σαν έναν εύκολο τρόπο να κάνουν αρπαχτή από τα κορόιδα που θα πέσουν στην παγίδα να τις πάρουν.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δε θεωρώ ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είναι άσπρο ή μαύρο...επίσης θέλω να μου εξηγήσεις τί εννοείς με τη φράση "Αν πας μόνο με επαγγελματιεσ στην ζωή σου δεν ζεις , νομίζεις ότι ζεις"?
Εννοώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να περάσει από όλα τα στάδια . Άμα δεν έχεις νιώσει ποτέ ένα αίσθημα χαράς η ικανοποίησης  όταν ρίχνεις μια γκομενα η όταν περνάς χρόνο μαζί της , αν δεν έχεις τσαντιστεί η αν δεν έχεις στεναχωρηθεί η κλάψει (για τους ποιο ευαίσθητους το λέω αυτό ) από μια χιλοπιτα η από έναν άδοξο χωρισμό , και  αν εκτός από σεξ δεν έχεις επικοινωνήσει ποτέ με γυναίκες λέγοντας μια ανθρώπινη κουβέντα τότε με το να ακολουθήσεις σε όλη την πορεία της ζωής το Περάστε - Πηδήξτε -Τελειώσατε τότε  απλά δεν έχεις ούτε νιώσει ούτε ζήσει  πραγματικά  τίποτα με τις γυναίκες  απλά έχεις πάει με μια κατηγορία γυναικών  που τις περνούν όσοι είναι διατεθημένοι να τις νοικιάσουν για κάποια ώρα και ενδεχομένως να τις έχουμε μοιραστεί-χαρεί  αρκετοί από εμάς .
Ξαναλέω ότι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον οι επαγγελματίες είναι για χόμπι και για συλλογή εμπειριών  και όχι για κάτι παραπάνω . Από εκεί και πέρα ο καθένας κάτι ότι θέλει :hi:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Όχι, δεν το 'πα με αυτή την έννοια. Απλά διαφώνησα με την άποψη ότι οι ιερόδουλες από όποιο κλάδο κι αν προέρχονται (οι «πουτάνες» όπως είπε ο bigshak παραπάνω) είναι «πάρα πολύ καλές στην δουλειά τους». Δυστυχώς υπάρχουν πολλές που δεν είναι καθόλου πάρα πολύ καλές, αντίθετα βλέπουν την δουλειά αυτή σαν έναν εύκολο τρόπο να κάνουν αρπαχτή από τα κορόιδα που θα πέσουν στην παγίδα να τις πάρουν.
Εννοειτε ότι υπάρχουν και φόλες και κομοδίνα... κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό . Άλλωστε πιστεύω πως όλοι την έχουμε  πατήσει σε κάποια φάση της ζωής μας και οποίος πει εγώ δεν την πάτησα θεωρώ ότι λέει ψέματα . Ωστόσο κατά μέσο όρο είναι πολύ καλές  στην δουλειά τους . (Έτσι το έχω βιώσει τουλάχιστον )

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
δεν σημαίνει  πως ότι πάθει ένα οικιο  η ένα γνωστό μας πρόσωπο θα το πάθουμε και εμείς έτσι ? Τώρα  αν κάποιος βασίζει τις επιλογές του και την ζωή του στο τι κάνουν οι άλλοι τι να πω ? Ας κάνει ότι θέλει .

Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει  
Ιωάννη Δεν μιλάμε για γάμους , μιλάμε απλά  για σχέσεις και για γαμησια με γκόμενες και επαγγελματίες  , μην το πας τόσο μακριά και διάβασε σε παρακαλώ τι έχω γράψει στα προηγούμενα ποστ διότι μάλλον δεν Καταλαβενεις τι θέλω να πω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εάν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι η μέση γκόμενα κάνει καλύτερο γαμίσι από τη μέση σεξεργάτρια;

Η μεση πουτανα είναι καλυτερη απο τη μέση γκομενα στο σεξ.Εχει ομως και γκομενες που τις βάζουν κατω τις πουτανες.
Το πρόβλημα με τις πουτανες είναι οτι νιώθεις να σε ξεζουμίζουν,δε νιώθεις καλά μετα το γαμησι εκτός αν είναι σπέσιαλ η άλλη.
Με τις γκόμενες νιώθεις πολύ καλύτερα.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Η μεση πουτανα είναι καλυτερη απο τη μέση γκομενα στο σεξ.Εχει ομως και γκομενες που τις βάζουν κατω τις πουτανες.
Το πρόβλημα με τις πουτανες είναι οτι νιώθεις να σε ξεζουμίζουν,δε νιώθεις καλά μετα το γαμησι εκτός αν είναι σπέσιαλ η άλλη.
Με τις γκόμενες νιώθεις πολύ καλύτερα.
Υπάρχουν όντως πουτανες όπου μετά το σεξ νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο και αυτό συμβαίνει κύριος με τα στανταρακια . Παρόλα αυτά είναι αυτονόητο ότι με τις γκόμενες νιώθεις καλύτερα διότι την πουτανα την πληρώνεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ με μια κανονική  γκομενα μπορείς να κάτσεις σε ένα σπίτι χωρίς πίεση χρόνου  και να περάσεις τέλεια 

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Υπάρχουν όντως πουτανες όπου μετά το σεξ νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο και αυτό συμβαίνει κύριος με τα στανταρακια . Παρόλα αυτά είναι αυτονόητο ότι με τις γκόμενες νιώθεις καλύτερα διότι την πουτανα την πληρώνεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ με μια κανονική  γκομενα μπορείς να κάτσεις σε ένα σπίτι χωρίς πίεση χρόνου  και να περάσεις τέλεια 

ρε τύπε μένω άναυδος με τόση σοφία...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ο μόνος λόγος που ένας νέος σχετικά στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραίο έρωτα είναι είτε επειδή έχει πληγωθεί από τις κοινές γυναίκες η επειδή έχει πολλά κόμπλεξ .. άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ διότι ένας φυσιολογικός νέος κοιτάει να περάσει καλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να κάνει κάτι με μια γυναικα που του αρέσει , και αν του αρέσει το άθλημα με τις εργαζόμενες του χώρους ταυτόχρονα κάνει κάτι και με αυτές )

Υπαρχουν αλλοι 2 παραγοντες.

1) Πολυγαμικοτητα σε συνδυασμο με εντιμοτητα. Δλδ να θεωρεις οτι εισαι πολυγαμικος αλλα μια νορμαλ γυναικα να μη μπορει να διαχειριστει κατι τετοιο στο πλαισιο της σχεσης. Πως εσυ θα παραμεινεις πολυγαμικος εφοσον θες και να πηγαινεις με πολλες αλλα και να εισαι εντιμος με τη σχεση σου? Σχεδον καμμια δε θα το δεχτει.

2) Ο παραγοντας λεφτα. Αν εχεις αρκετα λεφτα και μπορεις να εχεις καθε μερα ποικιλια, γιατι να μη το κανεις?

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Υπαρχουν αλλοι 2 παραγοντες.

1) Πολυγαμικοτητα σε συνδυασμο με εντιμοτητα. Δλδ να θεωρεις οτι εισαι πολυγαμικος αλλα μια νορμαλ γυναικα να μη μπορει να διαχειριστει κατι τετοιο στο πλαισιο της σχεσης. Πως εσυ θα παραμεινεις πολυγαμικος εφοσον θες και να πηγαινεις με πολλες αλλα και να εισαι εντιμος με τη σχεση σου? Σχεδον καμμια δε θα το δεχτει.

2) Ο παραγοντας λεφτα. Αν εχεις αρκετα λεφτα και μπορεις να εχεις καθε μερα ποικιλια, γιατι να μη το κανεις?
1) και ποιος σου είπε ότι θα μάθει τι κάνω ? Η ποιος σου είπε ότι όταν κάποιος έχει γκομενα τις λέει ότι ξέρεις κάτι πάω με πουτανες ... Για τη να το πεις αυτό ? Και γιατί να το μάθει ? Κανείς το χόμπι σου ήρεμα και ωραία ...  Γιατί να μην μαζέψω δηλαδή εμπειριες και παράλληλα να βρω μια κανονική γκομενα ?
2) Αν έχεις λεφτά τότε  κανε ότι θες , κανείς δεν θα σου πει τι θα κανείς με τα λεφτά σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom