Επειδή όλοι πηγαίνουμε με πουτανες θα σου πω τι γνώμη μου .. Οι πουτανες από όποιον κλάδο και να προέρχονται ( μπουρδελα, call girl, στούντιο, μασάζ ) είναι παρα πολύ καλές στην δουλειά τους , αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί για αυτό άλλωστε πάμε και μαζί τους. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται το να έχεις σχέση με μια κανονική γυναίκα από το να ρίχνεις όλο σου το βάρος σε μια επαγγελματία. Αν πας μόνο με επαγγελματιεσ στην ζωή σου δεν ζεις , νομίζεις ότι ζεις .Θα μου πεις γιατί αφού είσαι υπέρ των σχέσεων πας με πουτανες ? Είναι πολύ απλό : 1) μου αρέσει και 2) για την συλλογή εμπειριών
Αλλά το να πηγαίνεις μια ζωή μόνο με επαγγελματίες δεν είναι φυσιολογικό (αναφέρομαι στους νεότερους. Τους παππούδες μπορώ να τους καταλάβω διότι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα απλά δεν τον ενδιαφέρει το να έχει οποιαδήποτε άλλη σχέση με τις γυναίκες αλλά για τους νεότερους δεν είναι φυσιολογικό το να πηγαίνουν μόνο με επαγγελματίες του χώρου ακόμα και αν έχουν ζήσει κάποια πράγματα σε σχέση με αλλά άτομα τις γενιάς τους . Ο μόνος λόγος που ένας νέος σχετικά στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραίο έρωτα είναι είτε επειδή έχει πληγωθεί από τις κοινές γυναίκες η επειδή έχει πολλά κόμπλεξ .. άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ διότι ένας φυσιολογικός νέος κοιτάει να περάσει καλά και κάνοντας τα πάντα ώστε να κάνει κάτι με μια γυναικα που του αρέσει , και αν του αρέσει το άθλημα με τις εργαζόμενες του χώρους ταυτόχρονα κάνει κάτι και με αυτές )