Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
1) και ποιος σου είπε ότι θα μάθει τι κάνω ? Η ποιος σου είπε ότι όταν κάποιος έχει γκομενα τις λέει ότι ξέρεις κάτι πάω με πουτανες ... Για τη να το πεις αυτό ? Και γιατί να το μάθει ? Κανείς το χόμπι σου ήρεμα και ωραία ...  Γιατί να μην μαζέψω δηλαδή εμπειριες και παράλληλα να βρω μια κανονική γκομενα ?
2) Αν έχεις λεφτά τότε  κανε ότι θες , κανείς δεν θα σου πει τι θα κανείς με τα λεφτά σου

1) Γι'αυτο εγραψα πολυγαμικοτητα σε συνδυασμο με εντιμοτητα (δλδ να εισαι ξεκαθαρος στο τι κανεις). Αμα θες να εισαι πολυγαμικος στα κρυφα οκ αυτο γινεται αλλα δεν ειναι εντιμο. Ο καθενας εχει το δικο του κωδικα αξιων και πορευεται με αυτον.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.709
Πόντοι
1.446
Το ερωτημα ειμαι ατοπο και αφελες ...

Το πως θα πληρωσεις μια γυναικα ειναι ασημαντο...

Αυτο που εχει σημασια ειναι αν σου προσφερει αυτο που περιμενεις για τα λευτα που χαλας για εκεινη

Οσα περισοτερα χρηματα εχεις τοσο λιγοτερη αξια δινεις στις γυναικες ...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να βγάλει το νήμα; Στην ουσία συγκρίνετε ανόμια πράγματα

μπορείς να έχεις την πληρωμένη όποτε θες, και ως φίλη να πηγαίνετε σινεμά, να περπατάτε χεράκι χεράκι το καλοκαίρι στο νησί και να τρωτε παγωτό, η να τσατάρετε μέχρι αργά αν είστε μακριά κλπ;

Επίσης το ίδιο είναι να κάνεις έρωτα με κάποια που θέλει κι αυτή να πάρει ηδονή και σε γουστάρει και το ίδιο με την άλλη που μετά από σένα έχει κι άλλα 5-6 ραντεβού και δε θέλει να το κάψει;

Η επαγγελματίας μπορεί να έχει μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και στην καλύτερη των περιπτώσεων όλα γίνονται σε μεγάλο βαθμό μηχανικά - ακόμα και το σόσιαλ πολλές φορές.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
λοιπον παραθετω και την δικια μου γνωμη στην ερωτηση του θεματος Γκόμενα ή Πουτάνα;ειχα σχεση/γκομενα με μωρο πολυ δυνατο και Α κατηγοριας για διαστημα ενος χρονου.Σε ολο αυτο το διαστημα το πηδαγα οπου ηθελα εγω,οποτε ηθελα εγω και οπως ηθελα εγω,να μου ηταν πιστο,με ναζακια κτλ ΩΣΤΟΣΟ το μωρο αυτο δεν ειχε βαλει ποτε το χερι στο πορτοφολι για να πληρωσει κατι,ουτε τις τσιχλες της,ποτε δεν της το ζητησα αλλα και ποτε δεν εκανε την προσποιηση απο μονη της για τα ματια του κοσμου.Οποτε συναδελφοι οπως καταλαβαινετε,το μωρο αυτο ειχε υπογραψει μαζι μου συμβολαιο χορηγου και εκανα τον χορηγο της.Το ηξερα αλλα δεν με ενοχλουσε καθως η θεα στα τεσσερα του 22 χρονου μωρου με εκανε να τα ξεχασω ολα τα υπολοιπα.Βεβαια μετα απο 1 χρονο μαζι,εγινε βαρετο το ολο θεμα/θεαμα και εβαλα τελος, στο οποιο τελος αυτη δεν συμφωνησε και με επρηζε για το επομενο τριμηνο ωσπου τελικα καποια στιγμη το πηρε αποφαση.Και το πηρε αποφαση κανωντας σχεση με ατομο συνομηλικο μου και ιδιου επαγγελματος.Εγω απο τον χωρισμο μου/λυση συμβολαιου με την συγκρεκριμενη περιπλανηθηκα και περιπλανιεμαι με κολ γκιρλς κανωντας το κεφι μου και την ζωη μου.Απο οικονομικης αποψης δεν με ενδιαφερει τα ποσα εφυγαν ειτε σε σχεση ειτε κολ γκιρλς αλλα θεωρω τα ιδια ειναι πανω κατω..το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καλυτερα κολ γκιρλς γιατι γνωριζεις ποικιλια και δεν την εχεις συνεχεια στο σπιτι σου.Την σχεση την φορτωνεσαι, δυστυχως.

Υ.Γ.οι αγαπουληδες θα ειναι παντα τα θυματα των γυναικων, ειτε ειναι με γκομενα ειτε ειναι με κολ γκιρλσ

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Η φαση "γκομενα μονο για σεξ με μισθο" με semi-pro πιπινακια να δειτε οτι θα κανει θραυση!
Εαν δεν κανει ηδη δηλαδη...
Προς τα εκει προσανατολιζομαι και εγω...
Και το ψαχνω εδω και λιγο καιρο...
Προυποθεση να μην δινουμε προσωπικα στοιχεια και φυσικα πακιστανικο αριθμο κινητου...

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Προτιμαω τις ιεροδουλες διοτι ειναι πιο σαφη και οριοθετημενα τα παρε δωσε  συγκριτικα με τις γκομενες που πολλες φορες δεν ξερουν τι θελουν.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
1) Γι'αυτο εγραψα πολυγαμικοτητα σε συνδυασμο με εντιμοτητα (δλδ να εισαι ξεκαθαρος στο τι κανεις). Αμα θες να εισαι πολυγαμικος στα κρυφα οκ αυτο γινεται αλλα δεν ειναι εντιμο. Ο καθενας εχει το δικο του κωδικα αξιων και πορευεται με αυτον.
Αυτό με εντιμότητα που λες είναι παρα μα παρα πολύ σχετικό .
Για παράδειγμα ένας πορνοστάρ ενώ έχει γκομενα η αν έστω είναι παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά τότε τον λες ανήθικο ? Εγώ τον λέω απλά έναν άνθρωπο που κάνει αυτή τη δουλειά από την οποία ζει αυτός και η οικογένεια του , άλλο σεξ , άλλο αισθήματα , υπάρχει διαφορά σε αυτό ...
Επίσης σχετικά με εμένα .. οκ δεν θα κάτσω να βγάλω τα εσώψυχα μου εδώ μέσα .. το μόνο που θα σου πω χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν είναι ότι εγώ δεν είμαι παντρεμένος . Με βάση αυτά που λες λοιπόν ποιος είναι ο ανήθικος εγώ που είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω η αυτός που ενώ έχει οικογένεια στρέφεται στις επαγγελματίες ? Που για μένα οι παντρεμένοι καλά κάνουν, ίσα ίσα τους υποστηρίζω  που ασχολούνται με το σπορ διότι η απιστία δίνει κατά κάποιο τρόπο οξυγόνο στην σχέση ενός ζευγαριού και επίσης ακόμα και αν έχεις βρει το άλλο σου μισό πάντα θες μια ανανέωση ακόμα και σε αυτόν τον τομέα , βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες ... Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας ούτε κρίνω κανέναν απλά  το λέω αυτό διότι η ανεντιμότητα  είναι σχετική  και πολύ παρεξηγημένη λέξη

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
συγκρινεται ρε παιδια η σχεση με πουτανα με αυτη της γκομενας?
Είπαμε η πουτανα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι στον παράδεισο αν έχει εμπειρία και ξέρει να γαμιεται όμως η γκομενα είναι καλύτερη διότι την έχεις όποτε θες ενώ την πουτανα για την έχεις πρέπει να περιμένεις την σειρά σου και να την κλείσεις για ορισμένο χρονικό διάστημα εκτός και αν πληρώσεις τα μαλλιά του κεφαλιού σου . Επίσης παρότι ενδεχομένως θα νιώσεις κάτι το απίστευτο μετά το σεξ που θα κανείς με μια καλή πουτανα όπως και να το κάνουμε θες να κανείς και σεξ και με μια γυναίκα που την θες και  που ξέρεις ότι θέλει να πάει στα αλήθεια μαζί σου

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
γκομενα που σου κανει σεξ πουτανας που δε σου πριζει και πολυ τα παπαρια

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
λοιπον παραθετω και την δικια μου γνωμη στην ερωτηση του θεματος Γκόμενα ή Πουτάνα;ειχα σχεση/γκομενα με μωρο πολυ δυνατο και Α κατηγοριας για διαστημα ενος χρονου.Σε ολο αυτο το διαστημα το πηδαγα οπου ηθελα εγω,οποτε ηθελα εγω και οπως ηθελα εγω,να μου ηταν πιστο,με ναζακια κτλ ΩΣΤΟΣΟ το μωρο αυτο δεν ειχε βαλει ποτε το χερι στο πορτοφολι για να πληρωσει κατι,ουτε τις τσιχλες της,ποτε δεν της το ζητησα αλλα και ποτε δεν εκανε την προσποιηση απο μονη της για τα ματια του κοσμου.Οποτε συναδελφοι οπως καταλαβαινετε,το μωρο αυτο ειχε υπογραψει μαζι μου συμβολαιο χορηγου και εκανα τον χορηγο της.Το ηξερα αλλα δεν με ενοχλουσε καθως η θεα στα τεσσερα του 22 χρονου μωρου με εκανε να τα ξεχασω ολα τα υπολοιπα.Βεβαια μετα απο 1 χρονο μαζι,εγινε βαρετο το ολο θεμα/θεαμα και εβαλα τελος, στο οποιο τελος αυτη δεν συμφωνησε και με επρηζε για το επομενο τριμηνο ωσπου τελικα καποια στιγμη το πηρε αποφαση.Και το πηρε αποφαση κανωντας σχεση με ατομο συνομηλικο μου και ιδιου επαγγελματος.Εγω απο τον χωρισμο μου/λυση συμβολαιου με την συγκρεκριμενη περιπλανηθηκα και περιπλανιεμαι με κολ γκιρλς κανωντας το κεφι μου και την ζωη μου.Απο οικονομικης αποψης δεν με ενδιαφερει τα ποσα εφυγαν ειτε σε σχεση ειτε κολ γκιρλς αλλα θεωρω τα ιδια ειναι πανω κατω..το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καλυτερα κολ γκιρλς γιατι γνωριζεις ποικιλια και δεν την εχεις συνεχεια στο σπιτι σου.Την σχεση την φορτωνεσαι, δυστυχως.

Υ.Γ.οι αγαπουληδες θα ειναι παντα τα θυματα των γυναικων, ειτε ειναι με γκομενα ειτε ειναι με κολ γκιρλσ

αυτό που περιγράφεις δεν είναι νορμάλ σχέση - ήσουνα sugardaddy είτε άθελά σου είτε συνειδητά και από επιλογή. Σε όσες σχέσεις έχω κάνει, δεν πλήρωνα ποτέ τα πάντα όλα. Συνήθως σε όλες τις σχέσεις μου π.χ. σε εξόδους αν κέρναγα ένα γεύμα θα κέρναγαν αυτές μετά ποτό κλπ. Σε καταστάσεις που συζούσα πληρωναμε στα δυο τους λογαριασμούς σουπερμάρκετ κλπ. Δεν ξέρω που πάτε και μπλέκετε μερικοί, γίνεστε θύματα εις γνώση σας για να κυκλοφορήσετε ενδεχομένως κάποια που διαφορετικά δε θα σας καθόταν. Μην τα ρίχνετε όμως μετά ούτε στις γκόμενες, ούτε στις σχέσεις, αφού είναι και επιλογές σας

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
αυτό που περιγράφεις δεν είναι νορμάλ σχέση - ήσουνα sugardaddy είτε άθελά σου είτε συνειδητά και από επιλογή. Σε όσες σχέσεις έχω κάνει, δεν πλήρωνα ποτέ τα πάντα όλα. Συνήθως σε όλες τις σχέσεις μου π.χ. σε εξόδους αν κέρναγα ένα γεύμα θα κέρναγαν αυτές μετά ποτό κλπ. Σε καταστάσεις που συζούσα πληρωναμε στα δυο τους λογαριασμούς σουπερμάρκετ κλπ. Δεν ξέρω που πάτε και μπλέκετε μερικοί, γίνεστε θύματα εις γνώση σας για να κυκλοφορήσετε ενδεχομένως κάποια που διαφορετικά δε θα σας καθόταν. Μην τα ρίχνετε όμως μετά ούτε στις γκόμενες, ούτε στις σχέσεις, αφού είναι και επιλογές σας
Συμφωνώ απόλυτος ...

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
Εγώ που δε βρίσκω γκόμενα θα μου πείτε καλή πουτανα με κατανόηση να ξεπαρθενιαστω?

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Εγω παίδες οσο και αν σας φαίνεται περίεργοείχα γίνει και εγώ χορηγός σε μία πλήρωνα τα πάντα ώσπου οταν το πηδηξα και μετά άλλαξα.
Έκοψα την χορήγηση και η γκόμενά στραβωμουτσουνιαζε ώσπου μια μέρα μου την είπε και της είπα ότι αν είναι να πληρώνω καλύτερα να πηγαινω με call girl και της εδειξα αγγελίες στο κινητό.
Η γκομενα έμεινε και οταν το φιλοσοφησε έκανε πίσω και δεχόταν να πληρώνει.
Η συμβουλή μου είναι μην της μαθαίνετε να τα πληρώνετε εσείς πληρωστε μια δυο αλλα την Τρίτη και μετα μισακα και αν ξενερωσει η θέλει να τη κανει ας τη κάνει γτ ετσι κ αλλιώς θα σας φαει ολα τα λεφτά αν μείνει μαζι σας.
Μην τις μαθαίνετε και τα πληρώνετε ολα εσείς.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Εγώ που δε βρίσκω γκόμενα θα μου πείτε καλή πουτανα με κατανόηση να ξεπαρθενιαστω?
Στην περίπτωση σου αν όντως δεν βρίσκεις γκομενα και θες να βρεις  υπάρχουν 2 σενάρια 1)το καλό πράγμα αργεί να γίνει , 2) κοιτά τι κανείς λάθος

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
αθελα μου δεν εγινε τιποτα ποτε,ηξερα που εμπλεχα και με ποιαν.Απλως ηθελα να τονισω την προθεση περι οικονομικης συνεισφορας της κοπελιας στην ολη ιστορια.Ηταν σαφες οτι μια κοπελα  22χρονων,γυμναστρια δεν θα μπορουσε να συνεσφερει οικονομικα σε αυτα που προτεινα και ηθελα εγω αλλα δεν εκανε ποτε την κινηση για τα ματια του κοσμου. Και στον απολογισμο τον δικο μου καλυτερα κολ γκιρλς,χωρις δεσμευσεις και με ποικιλια..την σχεση την φορτωνεσαι οπως προειπα

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
αθελα μου δεν εγινε τιποτα ποτε,ηξερα που εμπλεχα και με ποιαν.Απλως ηθελα να τονισω την προθεση περι οικονομικης συνεισφορας της κοπελιας στην ολη ιστορια.Ηταν σαφες οτι μια κοπελα  22χρονων,γυμναστρια δεν θα μπορουσε να συνεσφερει οικονομικα σε αυτα που προτεινα και ηθελα εγω αλλα δεν εκανε ποτε την κινηση για τα ματια του κοσμου. Και στον απολογισμο τον δικο μου καλυτερα κολ γκιρλς,χωρις δεσμευσεις και με ποικιλια..την σχεση την φορτωνεσαι οπως προειπα
Φίλε σορού αλλά τα βλέπεις πολύ μονοδιάστατα τα πράγματα ,αυτό που λες έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός, φορτώνεσε μόνο καθαρά ένα αρπαχτικό που σε προσεγγίζει αν είσαι φράγκατος  και στα τρώει από εκεί που δεν το Καταλαβενεις . ‘Φορτώνεται την ‘σχέση’ ο κλασικός αγ... μητος ,ανασφαλής , αφελής μακακας που του έχει πάρει η άλλη από την αρχή τον αέρα και τον έχει καταντήσει τον άλλον ένα σκυλάκι που τρέχει από πίσω της. Σε αυτήν την περίπτωση αυτός ο άνθρωπος είναι άξιος της μοίρας σου  ( και πολλές άλλες περιπτώσεις που βαριέμαι να τις γράψω ) Αν της ξεκαθαρίσεις  από την αρχή και της δώσεις να καταλάβει  ότι ναι μεν την θέλεις αλλά  δεν είσαι το κουτάβι που θα τρέχει από πίσω της τότε δεν θα έχεις πρόβλημα . Επίσης αν στα πρήξει σε περίπτωση που Θες να χωρίσετε  και εσυ της πεις ας ξανα προσπαθήσουμε , ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα και διάφορες μακακιες μόνο και μόνο επειδή κατάφερε να σε τουμπάρεις τότε φταις που κατάφερε να σε τουμπαρει

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
νικ 1410   πραγματικα χρυση εποχη για διαφορους διασημους ντι τζει μπαρ μεν εχω δει και ακουσει απιστευτα πραματα.αυτοι πρεπει να χουν 5  γκομενες σε χαρεμια.φιλε νικ 1410 εχεις δικιο ισως να μη γαμαμε γιατι ειμαστε οι  αδυναμοι αχρηστοι κ οκ ΑΛΛΑ αν ειναι ετσι ο λογος που υπαρχει η κοινωνια ειναι η σκληρη εργασια των  πολλων . και συμφωνα με σενα β αρσενικων.αν αυτοι δε γαμανε και πουν γαμα τα χωραφι ποιος χεζει τις βιομηχανιες γιατι να μαζεψω τα σκουπιδια ?ποιος ασχολειται να σηκωσει αυτο το βαρος αφου με τη παλαμη ειμαι  κοκ.που παμε?θα αναλαβουν οι μπαρμεν μετα?οι ροκ σταρς ?μηπως οι πλουσιοι?πρεπει να γαμανε ολα τα αρσενικα σε  μια κοινωνια οχι μονο ενα 5 τοις εκατο.φιλε νικ δε σε το και ιστορικα αμεσως πριν καταστραφει μια κοινωνια γινεται αυτο που ζουμε τωρα λιγοι αντρες τις γαμανε ολς και οι υπολοιποι απλα αποσυνδεονται απο τη κοινωνια .πχ ρωμη κοκ.  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Η μεση πουτανα είναι καλυτερη απο τη μέση γκομενα στο σεξ.Εχει ομως και γκομενες που τις βάζουν κατω τις πουτανες.
Το πρόβλημα με τις πουτανες είναι οτι νιώθεις να σε ξεζουμίζουν,δε νιώθεις καλά μετα το γαμησι εκτός αν είναι σπέσιαλ η άλλη.
Με τις γκόμενες νιώθεις πολύ καλύτερα.

Ναι. Κι όταν αρχίσουν τη γκρίνια, τις απαιτήσεις, να έχουν κατεβασμένα μούτρα, να ρωτάς τι έχεις; να σου απαντάνε δεν έχω τίποτα, σίγουρα νιώθεις καλύτερα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Ιωάννη Δεν μιλάμε για γάμους , μιλάμε απλά  για σχέσεις και για γαμησια με γκόμενες και επαγγελματίες  , μην το πας τόσο μακριά και διάβασε σε παρακαλώ τι έχω γράψει στα προηγούμενα ποστ διότι μάλλον δεν Καταλαβενεις τι θέλω να πω

οκ, μάλλον βιάστηκα να βάλω την κατάληξη. Αν μπορείς να βρεις γκόμενα που κάνει αξιοπρεπές γαμίσι, δεν είναι γκρινιάρα, δεν στα πρήζει με ύπουλο τρόπο, δεν προσπαθεί να σε απομακρύνει από τους  φίλους σου και το υπόλοιπο περιβάλλον σου για να σε ελέγχει (βλέπε Πρίγκηπα Χάρι που τον πήγε Καναδά η άλλη) δεν έχει συνεχείς απαιτήσεις και δεν σου κρατάει μούτρα για να σε ελέγξει μέσω των ενοχών που σου δημιουργεί, ΦΥΣΙΚΑ και είναι καλύτερη από οποιαδήποτε σεξεργάτρια. ΑΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom