λοιπον παραθετω και την δικια μου γνωμη στην ερωτηση του θεματος Γκόμενα ή Πουτάνα;ειχα σχεση/γκομενα με μωρο πολυ δυνατο και Α κατηγοριας για διαστημα ενος χρονου.Σε ολο αυτο το διαστημα το πηδαγα οπου ηθελα εγω,οποτε ηθελα εγω και οπως ηθελα εγω,να μου ηταν πιστο,με ναζακια κτλ ΩΣΤΟΣΟ το μωρο αυτο δεν ειχε βαλει ποτε το χερι στο πορτοφολι για να πληρωσει κατι,ουτε τις τσιχλες της,ποτε δεν της το ζητησα αλλα και ποτε δεν εκανε την προσποιηση απο μονη της για τα ματια του κοσμου.Οποτε συναδελφοι οπως καταλαβαινετε,το μωρο αυτο ειχε υπογραψει μαζι μου συμβολαιο χορηγου και εκανα τον χορηγο της.Το ηξερα αλλα δεν με ενοχλουσε καθως η θεα στα τεσσερα του 22 χρονου μωρου με εκανε να τα ξεχασω ολα τα υπολοιπα.Βεβαια μετα απο 1 χρονο μαζι,εγινε βαρετο το ολο θεμα/θεαμα και εβαλα τελος, στο οποιο τελος αυτη δεν συμφωνησε και με επρηζε για το επομενο τριμηνο ωσπου τελικα καποια στιγμη το πηρε αποφαση.Και το πηρε αποφαση κανωντας σχεση με ατομο συνομηλικο μου και ιδιου επαγγελματος.Εγω απο τον χωρισμο μου/λυση συμβολαιου με την συγκρεκριμενη περιπλανηθηκα και περιπλανιεμαι με κολ γκιρλς κανωντας το κεφι μου και την ζωη μου.Απο οικονομικης αποψης δεν με ενδιαφερει τα ποσα εφυγαν ειτε σε σχεση ειτε κολ γκιρλς αλλα θεωρω τα ιδια ειναι πανω κατω..το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καλυτερα κολ γκιρλς γιατι γνωριζεις ποικιλια και δεν την εχεις συνεχεια στο σπιτι σου.Την σχεση την φορτωνεσαι, δυστυχως.
Υ.Γ.οι αγαπουληδες θα ειναι παντα τα θυματα των γυναικων, ειτε ειναι με γκομενα ειτε ειναι με κολ γκιρλσ