Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σεβόμενος άλλες απόψεις

Η γκόμενα

-σπάνια θα δώσει σκέτο μουνί.Συνήθως θα σου φορτωθεί για σχέση.Θα θέλει να δεθείτε κτλ
-στα τεχνικά μέρη του σεξ θα είναι κατώτερη μιας πόρνης(χωρίς να είναι και απόλυτο)γιατί γι αυτές πιο σημαντικό είναι να τις δεις σοβαρά παρά να προκαλέσουν ηλεκτροσοκ στο πουλί μας
-ζητούν εξηγήσεις αν δε τις βλέπεις συχνά.
-δυσκολεύει το θέμα να έχεις και κάποια άλλη παράλληλα.
-Εγώ μάγκες έχω νοιώσει πως όταν έχω συναίσθημα γίνεται χειρότερο σεξ:
Αν για παράδειγμα είμαι με κάποια και εκεί που μου κάνει μια άλφα τεχνική στην πίπα βγάλει ξαφνικά μια καλύτετη τεχνική,επειδή ακριβώς έχω συναίσθημα μου μπαίνουν ανησυχιες.μηπως με κερατωσε και καποιος αλλος της το εμαθε το κολπο.

Αν δεν ειχα συναισθημα θα απολαμβανα την αλλαγη αυτη.

Οι πορνες τωρα:

-σου εκμηδενιζουν την επιβεβαιωση σου ως ανδρας μια και πληρωνεις για να γαμησεις.Αρα απο μια πορνη παιρνεις πολλα,επιβεβαιωση ΔΕΝ παιρνεις ομως.
-ειναι σεξυ προκλητικες με ωραια lingerie εσωρουχα και βγαζουν γουστα
-ειναι κατα κανονα καλυτερες στα τεχνικα απο τις κανονικες.Κανουν ωραιες πιπες γαμιουνται ωραια κτλ.Τονιζω:οταν ειναι καλες και οχι κομοδινα.

Θα μπορουσα να πω πως μια κανονικη στο σεξ γκομενα μοιαζει με μια μετριοτητα της φυλης.
-ειναι κακος κοσμος.υποκοσμος.Χωρις εξαιρεσεις.
Με.ξενερωνει αυτη η εστω στοιχειωδης συναναστροφη  μαζι τους.Αρα πας γαμας κυριος και φευγεις

-ειναι πονηρες και το χρημα αξιζει γι αυτες πολυ παραπανω απ οτιδηποτε αλλο.Αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

-Εχουν ποικιλια υπηρεσιων κανουν παρτουζες Το ονειρο καθε ανδρα
Οι κανονικες πολυ σπανια και αν.
Εμενα ολο γκομενες συναισθηματικες και σχεσογκομενες μου τυχαινουν γαμωτο
Καμμια παρτουζιαρα

Σε τελικη αναλυση
Γουσταρω να γαμαω πουτανες

Αλλα και κανονικες γυναικες αρκει να μη μου φορτωνονται για σχεση.

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Σεβόμενος άλλες απόψεις

Η γκόμενα

-σπάνια θα δώσει σκέτο μουνί.Συνήθως θα σου φορτωθεί για σχέση.Θα θέλει να δεθείτε κτλ
-στα τεχνικά μέρη του σεξ θα είναι κατώτερη μιας πόρνης(χωρίς να είναι και απόλυτο)γιατί γι αυτές πιο σημαντικό είναι να τις δεις σοβαρά παρά να προκαλέσουν ηλεκτροσοκ στο πουλί μας
-δυσκολεύει το θέμα να έχεις και κάποια άλλη παράλληλα.
-Εγώ μάγκες έχω νοιώσει πως όταν έχω συναίσθημα γίνεται χειρότερο σεξ:
Αν για παράδειγμα είμαι με κάποια και εκεί που μου κάνει μια άλφα τεχνική στην πίπα βγάλει ξαφνικά μια καλύτετη τεχνική,επειδή ακριβώς έχω συναίσθημα μου μπαίνουν ανησυχιες.μηπως με κερατωσε και καποιος αλλος της το εμαθε το κολπο.

Αν δεν ειχα συναισθημα θα απολαμβανα την αλλαγη αυτη.

Οι πορνες τωρα:

-σου εκμηδενιζουν την επιβεβαιωση σου ως ανδρας μια και πληρωνεις για να γαμησεις.Αρα απο μια πορνη παιρνεις πολλα,επιβεβαιωση ΔΕΝ παιρνεις ομως.
-ειναι σεξυ προκλητικες με ωραια lingerie εσωρουχα και βγαζουν γουστα
-ειναι κατα κανονα καλυτερες στα τεχνικα απο τις κανονικες.Κανουν ωραιες πιπες γαμιουνται ωραια κτλ.Τονιζω:οταν ειναι καλες και οχι κομοδινα.

Θα μπορουσα να πω πως μια κανονικη στο σεξ γκομενα μοιαζει με μια μετριοτητα της φυλης.
-ειναι κακος κοσμος.υποκοσμος.Χωρις εξαιρεσεις.
Με.ξενερωνει αυτη η εστω στοιχειωδης συναναστροφη  μαζι τους.Αρα πας γαμας κυριος και φευγεις

-ειναι πονηρες και το χρημα αξιζει γι αυτες πολυ παραπανω απ οτιδηποτε αλλο.Αλλα αυτο δεν εχει σημασια.

-Εχουν ποικιλια υπηρεσιων κανουν παρτουζες Το ονειρο καθε ανδρα
Οι κανονικες πολυ σπανια και αν.
Εμενα ολο γκομενες συναισθηματικες και σχεσογκομενες μου τυχαινουν γαμωτο
Καμμια παρτουζιαρα

Σε τελικη αναλυση
Γουσταρω να γαμαω πουτανες

Αλλα και κανονικες γυναικες αρκει να μη μου φορτωνονται για σχεση.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι φοβάσαι μη φας κέρατο και πιστεύεις οτι  δεν θα μπορείς να κρατήσεις τον έλεγχο σε μια σχέση, ή ον εαυτό σου σε ππερίπτωση που σε πληγώσει και επιλέγεις τις πουτάνες για την συναισθηματική σου ασφάλεια. Δυστυχώς είναι όλα κομμάτι του πάζλ. Αν δεν πληγωθείς πώς θα καταφέρεις να επιβιώσεις στην επόμενη σχέση σου? Νομίζω οτι έχεις απλά μια παραπάνω δόση καχυποψίας, ίσως να σου πάιξανε πουστιά στο παρελθόν φίλοι ή γκόμενα και να σου μεινε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Τις προάλλες σε καφετέρια έπεσα σε μια τύπισσα (γυρω στα 20 - 22 πρέπει να ηταν) η οποία μιλούσε με τον δικό της στο τηλέφωνο , αρχικά τον ρωτούσε γιατί αργησε τόσο πολυ η κάτι τέτοιο , και αργότερα (ισως δεν την έπεισε η απάντηση που πήρε ; ) τον ρωτουσε που είναι και με ποιά είναι ... μπορεί να τα ρώτησε και απο 5 φορές αυτά τα δύο :P

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Γιατί είμαι κακό παιδί ;
Απεναντίας είμαι φιλάνθρωπος και στηρίζω την ελληνική οικογένεια και το γάμο !!!!

Είμαι μια μεγάλη ψυχή !
Αν το δει κανείς από μια ποιο λογική οπτική το να πάει ένας παντρεμένος με μια άλλη παντρεμένη είναι το ιδανικό διότι  ο παντρεμένος πάει με άλλη επειδή η γυναίκα του δεν του κάθεται (λόγω παιδιών ? δουλειάς ? διαφόρων παραγόντων ? ) Η επειδή είναι άπιστος από την φύση του , η έχει ξενερώσει με την γυναίκα του  ενώ μια παντρεμένη πάει με άλλον επειδή για τους δικούς της λόγους έχει μπουχτίσει μέσα σε έναν γάμο η και αυτή με την σειρά της θέλει απλά να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό  .. Όποτε το αποτέλεσμα να πάει ο συγκεκριμένος παντρεμένος με την συγκεκριμένη παντρεμένη (και το αντίστροφο ) οφελεί και τους δυο , ικανοποιώντας ο καθένας την ανάγκη που έχει  και άρα δεν διαλύουν τις οικογένειες τους

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Είσαι παντρεμένος ;
Εγώ είμαι πάνω από 10 χρόνια.
Τα πιο εύκολα γαμήσια τα έριξα παντρεμένος με παντρεμένες.
Σε ταχύτητα ευκολία μόνο με πουτάνες συγκρίνονται. Ξερό γαμήσι. Έρχονται σε γαμηστρώνες μόνες τους και φεύγουν μόνες τους.
18 είμαι φίλε...

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Είσαι παντρεμένος ;
Εγώ είμαι πάνω από 10 χρόνια.
Τα πιο εύκολα γαμήσια τα έριξα παντρεμένος με παντρεμένες.
Σε ταχύτητα ευκολία μόνο με πουτάνες συγκρίνονται. Ξερό γαμήσι. Έρχονται σε γαμηστρώνες μόνες τους και φεύγουν μόνες τους.
ασε ρε μαν....εγω που ειμαι παντρεμενος...δεν βρισκω εταιρα για ξεκολιασμα οουτε με μικροσκοπιο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Τις προάλλες σε καφετέρια έπεσα σε μια τύπισσα (γυρω στα 20 - 22 πρέπει να ηταν) η οποία μιλούσε με τον δικό της στο τηλέφωνο , αρχικά τον ρωτούσε γιατί αργησε τόσο πολυ η κάτι τέτοιο , και αργότερα (ισως δεν την έπεισε η απάντηση που πήρε ; ) τον ρωτουσε που είναι και με ποιά είναι ... μπορεί να τα ρώτησε και απο 5 φορές αυτά τα δύο :P

Το ότι μας τα κάνουν αερόστατα είναι δεδομένο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ασε ρε μαν....εγω που ειμαι παντρεμενος...δεν βρισκω εταιρα για ξεκολιασμα οουτε με μικροσκοπιο

Δεν παίζεις σωστά !
Παιδιά έχεις ;;;
Φίλους έχουν ;;;;;;

Για ψώνια ;;; Αφήνεις τη γυναίκα σου να τρέχει στα σούπερ μάρκετ ;;;;;;;;;;;;
Σαν δεν ντρέπεσαι !!!!!!

BigJay

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
1
Έτσι που έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανε οι γκόμενες χρειάζονται την πλήρη απαξίωση. Οι πόρνες είναι καλύτερες και σαν γυναίκες και από άποψη τεχνικής.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Οποτε ημουν σε σχεση ,στο χρονο περιπου επανω,ειχα την επιθυμια 'μυρισω' και το μουνακι της πουτανας...διοτι οι παλιες καλες συνηθιες ,και η αγαπη  για αυτα τα κοριτσια δεν σταματαει ευκολα.. βιτσια ειναι αυτα,που σε φτιαχνουν...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.709
Πόντοι
1.446
Ποια ειναι η πουτανα και ποια η γκομενα ...

Ιδου η απορια...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Ποια ειναι η πουτανα και ποια η γκομενα ...

Ιδου η απορια...
Πολύ εύκολη απάντηση ... Πουτανα είναι αυτή που θα την νοικιάσεις για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να την χαρείς και θα την ξανανοικιασεις εάν θες να την ξαναχαρείς.
Γκομενα είναι αυτή που την έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και την χαίρεσαι  επειδή πάλεψες για να την έχεις

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πολύ εύκολη απάντηση ... Πουτανα είναι αυτή που θα την νοικιάσεις για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να την χαρείς και θα την ξανανοικιασεις εάν θες να την ξαναχαρείς.
Γκομενα είναι αυτή που την έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και την χαίρεσαι  επειδή πάλεψες για να την έχεις

Σωστός .....
Επιτέλους και άρχισα να πιστεύω οτι είμαι εγω ο περίεργος...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Γκομενα είναι αυτή που την έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και την χαίρεσαι  επειδή πάλεψες για να την έχεις

Η Ανν Νικόλ Σμιθ επικροτεί πλήρως την άποψή σου. Ο Άντρας της την κέρδισε με το σπαθί του

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.706
Πόντοι
486
Μόνο με πουτάνες γιατί δε πιστεύω σε έρωτες, σχέσεις, και δευσμεύσεις. Θέλω να γαμάω όποια μου αρέσει και όχι όποια μου κάτσει, χωρίς κόπο, και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Η Ανν Νικόλ Σμιθ επικροτεί πλήρως την άποψή σου. Ο Άντρας της την κέρδισε με το σπαθί του

Tα δισεκατομμυρια κερδισε με το σπαθι του ο παππους και τα δισεκατομμυρια με τη σειρα τους την Ανν Νικολ Σμιθ...
Ο Θεος να την αναπαυσει...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Μποκολε αυτό μόνο ως χαβαλέ θα το πάρω , διότι αν εννοείς κάτι διαφορετικό τότε η δεν κατάλαβες τι έγραψα η λες την δίκη σου άποψη για τις γυναίκες. Αν είναι αυτή η άποψη σου για τις γυναίκες γενικά τότε οκ δεν θα προσπαθήσω  να σου αλλάξω γνώμη. Δεν έχει και νόημα άλλωστε . Καθένας πιστεύει ότι θέλει

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Μποκολε αυτό μόνο ως χαβαλέ θα το πάρω , διότι αν εννοείς κάτι διαφορετικό τότε η δεν κατάλαβες τι έγραψα η λες την δίκη σου άποψη για τις γυναίκες. Αν είναι αυτή η άποψη σου για τις γυναίκες γενικά τότε οκ δεν θα προσπαθήσω  να σου αλλάξω γνώμη. Δεν έχει και νόημα άλλωστε . Καθένας πιστεύει ότι θέλει

Να ρωτησω εγω κατι? Οταν λες κερδισε τη γυναικα με το σπαθι του τι εννοεις?
Σε μονομαχια την κερδισε? Με σπαθια?
Γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι οταν παψει η γυναικα να ειναι 16-17 χρονων κοριτσακι και μπει στην κοινωνια τοτε τις γυναικες τις κερδιζει
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
Μπορει να τυχει να παιξουν και με καποιον για μικρο διαστημα γιατι ειναι ομορφος η γαμαει καλα, αλλα οταν βρεθουν απεναντι σε καποιον με
ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
Τοτε πεφτουν στα γονατα, του τον παιρνουν στο στομα και να παει να γαμηθει ο κουκλακος με το ωραιο καβλι...
Θα τον θυμαται απο την ξαπλωστρα της πισινας...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom