Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Να ρωτησω εγω κατι? Οταν λες κερδισε τη γυναικα με το σπαθι του τι εννοεις?
Σε μονομαχια την κερδισε? Με σπαθια?
Γιατι η δικη μου αποψη ειναι οτι οταν παψει η γυναικα να ειναι 16-17 χρονων κοριτσακι και μπει στην κοινωνια τοτε τις γυναικες τις κερδιζει
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
Μπορει να τυχει να παιξουν και με καποιον για μικρο διαστημα γιατι ειναι ομορφος η γαμαει καλα, αλλα οταν βρεθουν απεναντι σε καποιον με
ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
Τοτε πεφτουν στα γονατα, του τον παιρνουν στο στομα και να παει να γαμηθει ο κουκλακος με το ωραιο καβλι...
Θα τον θυμαται απο την ξαπλωστρα της πισινας...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι (χωρίς να θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση )  Ο λόγος που το λες αυτό είναι επειδή όσες γυναίκες γνώρισες σε είδαν σαν πορτοφόλι και μόνο ? Δεν σε ρωτάω για να τσακωθούμε απλά είναι μια απορία που πραγματικά την έχω . Έχω ακούσει διάφορες μπαρούφες ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα η οτι δεν ερωτεύονται . Το μόνο που έχω να πω είναι ότι προφανώς κάποιοι έχετε μπερδέψει τον αγοραίο ερωτα με τον έξω κόσμο . Κανείς δεν διαφωνεί ότι υπάρχουν διάφορες καπάτσες οι οποίες κοιτάνε το πορτοφόλι του καθενός . Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν γυναίκες αρπακτικά που κοιτάνε να βρουν ένα κουτορνίθι για να κάνουν την τύχη τους . Όμως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι σε αυτόν τον κόσμο . Από εκεί και πέρα το τι ατυχία είχε ο καθένας στην ζωή του με τις γυναίκες ( διότι άτυχος έχει υπάρξει για τον οποιοδήποτε λόγο οποίος θεωρεί ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες ) δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Μποκολε αυτό μόνο ως χαβαλέ θα το πάρω , διότι αν εννοείς κάτι διαφορετικό τότε η δεν κατάλαβες τι έγραψα η λες την δίκη σου άποψη για τις γυναίκες. Αν είναι αυτή η άποψη σου για τις γυναίκες γενικά τότε οκ δεν θα προσπαθήσω  να σου αλλάξω γνώμη. Δεν έχει και νόημα άλλωστε . Καθένας πιστεύει ότι θέλει

έγραψα ένα απόλυτα κραυγαλέο παράδειγμα για τις γυναίκες που κερδίζεις με το σπαθί σου. Ναι, κάποιοες θα σε ερωτευτούν, όταν είσαι νέος και δεν έχεις δα και πολλά, εκτός αν είσαι γόνος. Στη συνέχεια και κυρώς μετά τα 25 η μέγιστη πλειονοψηφία θα βάλει στη ζυγαριά τι μπορεί να αποσπάσει από τον άντρα. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. Δοάβασε το Νόμο του Μπρίφολτ, εκεί έχει την ανάλογη τεκμηρίωση

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι (χωρίς να θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση )  Ο λόγος που το λες αυτό είναι επειδή όσες γυναίκες γνώρισες σε είδαν σαν πορτοφόλι και μόνο ? Δεν σε ρωτάω για να τσακωθούμε απλά είναι μια απορία που πραγματικά την έχω . Έχω ακούσει διάφορες μπαρούφες ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα η οτι δεν ερωτεύονται . Το μόνο που έχω να πω είναι ότι προφανώς κάποιοι έχετε μπερδέψει τον αγοραίο ερωτα με τον έξω κόσμο . Κανείς δεν διαφωνεί ότι υπάρχουν διάφορες καπάτσες οι οποίες κοιτάνε το πορτοφόλι του καθενός . Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν γυναίκες αρπακτικά που κοιτάνε να βρουν ένα κουτορνίθι για να κάνουν την τύχη τους . Όμως δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι σε αυτόν τον κόσμο . Από εκεί και πέρα το τι ατυχία είχε ο καθένας στην ζωή του με τις γυναίκες ( διότι άτυχος έχει υπάρξει για τον οποιοδήποτε λόγο οποίος θεωρεί ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανες ) δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω

Στην αρχη με ρωτας και στο τελος δεν θελεις να μαθεις...
Τελικα ρωτας κατι η οχι?
Και τι ακριβως ρωτας?

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
έγραψα ένα απόλυτα κραυγαλέο παράδειγμα για τις γυναίκες που κερδίζεις με το σπαθί σου. Ναι, κάποιοες θα σε ερωτευτούν, όταν είσαι νέος και δεν έχεις δα και πολλά, εκτός αν είσαι γόνος. Στη συνέχεια και κυρώς μετά τα 25 η μέγιστη πλειονοψηφία θα βάλει στη ζυγαριά τι μπορεί να αποσπάσει από τον άντρα. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. Δοάβασε το Νόμο του Μπρίφολτ, εκεί έχει την ανάλογη τεκμηρίωση

#Bigshak
Η απαντηση σου φιλε...
Πρωσυπογραφω και τις τελειες...

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα , οποίος δεν καταλαβενει ότι μια επαγγελματίας είναι για χόμπι και για συλλογή εμπειριών αλλά αντίθετα στηρίζει την ζωή του πάνε σε αυτές τις γυναίκες τότε οκ . Επίσης άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη . Άμα δεν έχεις ζήσει από μόνος κάποια πράγματα τότε δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα από ζωή . Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα , ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει και να πορεύεται όπως θέλει

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Στην αρχη με ρωτας και στο τελος δεν θελεις να μαθεις...
Τελικα ρωτας κατι η οχι?
Και τι ακριβως ρωτας?
Πολλή απλά σε εκμεταλευτηκε εσένα προσωπικά  ποτέ κάποια γυναίκα και τα λες αυτά ? Αυτό ρωτάω . Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι κάποιοι υποστηρίζουν το θα πάω μόνο με πουτανες . Οκ ας πιστέψουν ότι θέλουν δεν με νοιαζει , καθένας έχει την άποψη του . Όμως δεν δέχομαι αυτή την γενίκευση ότι όλες οι γυναίκες σε βλέπουν σαν πορτοφόλι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα , οποίος δεν καταλαβενει ότι μια επαγγελματίας είναι για χόμπι και για συλλογή εμπειριών αλλά αντίθετα στηρίζει την ζωή του πάνε σε αυτές τις γυναίκες τότε οκ . Επίσης άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη . Άμα δεν έχεις ζήσει από μόνος κάποια πράγματα τότε δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα από ζωή . Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα , ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει και να πορεύεται όπως θέλει

Γράφεις σε ένα άνθρωπο που κοντεύει τα 60 ....Άμα δεν έχεις ζήσει από μόνος κάποια πράγματα τότε δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα από ζωή.... Για φαντάσου ψευδαίσθηση μεγαλείου που σε δέρνει, να νομίσεις ότι θα μου κάνεις μάθημα. Όταν ήμουν νέος είχα αρκετές επιτυχίες, κακά τα ψέμματα βόηθαγε και η Χάρλευ στην Όμπρε, στο Κρέιζυ Χόρσ και στο Κεφαλάρι Ροκ Κλαμπ. Μετά παντρεύτηκα, χώρισα και προσπάθησα να μπω πάλι στην πιάτσα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι τουλάχιστον οι δέκα στις οκτώ γούσταραν χορηγό. Η επιλογή ήταν απλή. Γιατί να πληρώνω γυναίκες στα 45 με χαλάρωση και μαύρη άγνοια στο γαμήσι, κι όχι σεξεργάτριες πολύ νεότερες; Εσύ βέβαια έχεις τις απόψεις σου, και δικαίωμά σου. Εγά κατέληξα στην άποψη ότι είναι αγέλη Λύκων που κυνηγάει τα πορτοφόλια μας, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ στη σημερινή Κοινωνία  

Bukkakiasmenos88

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2020
Like
15
Πόντοι
0
Αμα ειναι να κανεις σχεση και να γαμας και πορνες καλυτερα κανε σχεση με πορνη

• Χαχα
Αντιδράσεις: tepes

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Γράφεις σε ένα άνθρωπο που κοντεύει τα 60 ....Άμα δεν έχεις ζήσει από μόνος κάποια πράγματα τότε δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα από ζωή.... Για φαντάσου ψευδαίσθηση μεγαλείου που σε δέρνει, να νομίσεις ότι θα μου κάνεις μάθημα. Όταν ήμουν νέος είχα αρκετές επιτυχίες, κακά τα ψέμματα βόηθαγε και η Χάρλευ στην Όμπρε, στο Κρέιζυ Χόρσ και στο Κεφαλάρι Ροκ Κλαμπ. Μετά παντρεύτηκα, χώρισα και προσπάθησα να μπω πάλι στην πιάτσα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι τουλάχιστον οι δέκα στις οκτώ γούσταραν χορηγό. Η επιλογή ήταν απλή. Γιατί να πληρώνω γυναίκες στα 45 με χαλάρωση και μαύρη άγνοια στο γαμήσι, κι όχι σεξεργάτριες πολύ νεότερες; Εσύ βέβαια έχεις τις απόψεις σου, και δικαίωμά σου. Εγά κατέληξα στην άποψη ότι είναι αγέλη Λύκων που κυνηγάει τα πορτοφόλια μας, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ στη σημερινή Κοινωνία 
Κοιτά δεν ξέρω ποσό είσαι ούτε τι  ανθρωπος είσαι , ούτε θέλω να μάθω την οικογενειακή σου -προσωπική σου κατάσταση . Αν είσαι όντως 60 όπως λες τότε διάβασε τι λέω σε προηγούμενα ποστ : ότι δηλαδή είναι ανόητο ένας νέος να υποστηρίζει το μόνο πουτανα και ότι καταλαβαίνω όσους είναι λίγο μεγαλύτεροι . Οκ?

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
φίλε προσπαθείς να μιλήσεις τη φωνή της λογικής και της πραγματικής ζωής στο μπου...
έχεις την ειλικρινή μου συμπαθεια αλλά είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις.
θα μάθεις σιγά σιγά, τα πρώτα 3 χρόνια είναι δύσκολα.
κυνήγησε ανεμόμυλους κι εσύ, έχει φάση στην αρχή. μετά θυμώνεις. μετά κουράζεσαι. και μετά απλά γελάς και τα παρατάς.
εξάλλου έχει τόσο όμορφα νηματάκια εδώ μέσα.
σου εχω προτάσεις
α. νήματα ανατολικού μπλοκ με εμπλοκή κμαν, δημητράκη, ουκά κλπ κλπ. δεν θα σου μείνει τρία στην κεφαλή...
β. γυμνές φώτο από γυναίκες μας κλπ κλπ. όλο το διαδίκτυο στην οθόνη σου. νυχτερίδες κι αραχνες μωρό μου...
γ. τα πουστριλίκια του ποδόλαγνος. καλτ εμπειρία ζωής
δ. υπόθεση κμαν ή υπόθεση λευκό σώβρακο. για μυημένους στο ανατολικό μπλοκ...
κλπ
κλπ
κλπ
ξεκίνα μ'αυτά κι όταν εντρυφήσεις σου έχω κι άλλα
John δεν θυμώνω ούτε νευριάζω , θα ήμουν ηλίθιος αν έπαιρνα στα σοβαρά το τι λέει ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω και δεν θα τον δω ποτέ στη ζωή μου  . Άλλωστε αν έχεις παρατηρήσει όταν δω ότι κάποιος είναι τόσο κολλημένος το κόβω και λέω οκ η καλή συνέχεια . Αλλά καλώς η κακώς όταν διαβάζεις  τα  ποιο άκυρα πράγματα που υπάρχουν .. ε τότε θα την πεις την γνώμη σου ( χωρίς βέβαια να βγάλεις άκρη απλά επειδή θες να την πεις την γνώμη σου )

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Πολλή απλά σε εκμεταλευτηκε εσένα προσωπικά  ποτέ κάποια γυναίκα και τα λες αυτά ? Αυτό ρωτάω . Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι κάποιοι υποστηρίζουν το θα πάω μόνο με πουτανες . Οκ ας πιστέψουν ότι θέλουν δεν με νοιαζει , καθένας έχει την άποψη του . Όμως δεν δέχομαι αυτή την γενίκευση ότι όλες οι γυναίκες σε βλέπουν σαν πορτοφόλι

Κοιτα, ειμαι παντρεμενος απο μικρος και ηδη αρκετα χρονια.
Οποτε προλαβε η κυρια μου. Με την οποια δεν εχουμε βεβαια κανενα ιδιαιτερο προβλημα περα απο τα κιλακια που εχει παρει και δεν με καβλωνει πια τοσο πολυ.
Αλλα η συγκεκριμενη γυναικα δεν θα εκανε σοβαρη σχεση μαζι μου ουτε θα με παντρευοταν εαν δεν ειχα ηδη ξεκινησει καριερα στο εμπορικο ναυτικο.
Επισης εξω στην πιατσα ειναι σαφες ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ απο τα μηνυματα που εγω λαμβανω, στα γραφεια, στις ναυτιλιακες και οπου αλλου κινουμαι οτι οι περισσοτερες λαμβανουν πολυ μα πολυ σοβαρα υποψιν τι προοπτικες υπαρχουν μαζι σου. Πανω απο ολα οικονομικες-επαγγελματικες κτλ.
Αλλο πραγμα μια σχεσουλα της πλακας για πηδημα και να παιρναμε καλα. Ναι εκει ισως ειναι πιο χαλαρες. Αλλα για σοβαρες καταστασεις πεφτει κοστολογηση κανονικη απο τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Οσον αφορα το ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Οχι διαφωνω, θελω και εγω μια φαση GFE κανονικη.
Βεβαια με τους περιορισμους του παντρεμενου, αλλα θα την ηθελα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αυτή τη στιγμη ενας αντρας για να ασχοληθεί με μια γκομενα πρεπει να σπαταλησει
1.χρημα
2.χρονο
3.ενεργεια
αυτό το τριπτυχο ουσιαστικα αποδυναμωνει τον κάθε αντρα από ολες τις αποψεις.
χρημα θα δαπανησει αρχιζοντας τα κερασματα δωρακια κλπ μαλακιες,χρονο όταν θα ασχολειται με τη γκομενα μεχρι να του κατσει από μια εβδομαδα εως μηνα κλπ.
ενεργεια ότι ο στοχος που θα βαλει για να ρηξει τη συγκεκριμενη θα του ψιλογαμησουν τη ψυχολογια και γενικα θα αλλαξει και θα αναιρεσει πραγματα της καθημερινότητας του.
εφόσον το μουνι στην αγορα πουλιεται με 10 20 50 ευρω είναι προτιμοτερο ο αντρας να ασχοληθεί με τον αγοραιο ερωτα,εκει θα δαπανησει μονο λιγο χρημα για να πηδησει ενώ χρονο και ενεργεια δεν θα σπαταλησει καν.
επισης θα εχει απλετη επιλογή γυναικων μεσα σε μια ευρεια γκαμα και θα επιλεγει αυτος ποια θα πηδησει,ενω με τις γκομενες εξω θα τον επιλεξουν οι γκομενες αν θα τις πηδησει.
με λιγα λογια απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες και ασχολιομαστε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
αυτή τη στιγμη ενας αντρας για να ασχοληθεί με μια γκομενα πρεπει να σπαταλησει
1.χρημα
2.χρονο
3.ενεργεια
αυτό το τριπτυχο ουσιαστικα αποδυναμωνει τον κάθε αντρα από ολες τις αποψεις.
χρημα θα δαπανησει αρχιζοντας τα κερασματα δωρακια κλπ μαλακιες,χρονο όταν θα ασχολειται με τη γκομενα μεχρι να του κατσει από μια εβδομαδα εως μηνα κλπ.
ενεργεια ότι ο στοχος που θα βαλει για να ρηξει τη συγκεκριμενη θα του ψιλογαμησουν τη ψυχολογια και γενικα θα αλλαξει και θα αναιρεσει πραγματα της καθημερινότητας του.
εφόσον το μουνι στην αγορα πουλιεται με 10 20 50 ευρω είναι προτιμοτερο ο αντρας να ασχοληθεί με τον αγοραιο ερωτα,εκει θα δαπανησει μονο λιγο χρημα για να πηδησει ενώ χρονο και ενεργεια δεν θα σπαταλησει καν.
επισης θα εχει απλετη επιλογή γυναικων μεσα σε μια ευρεια γκαμα και θα επιλεγει αυτος ποια θα πηδησει,ενω με τις γκομενες εξω θα τον επιλεξουν οι γκομενες αν θα τις πηδησει.
με λιγα λογια απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες και ασχολιομαστε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με αυτά τα 3 σημεία που λες ( εκτός και αν κάποιος είναι τόσο αψεγάδιαστος που γεννήθηκε για να μαγνητίζει με ένα του βλέμμα ) Από εκεί και πέρα σχετικά με τον χρόνο και την ψυχολογία πίστεψε με η προσπάθεια πρέπει να γίνεται άσχετα αν πετύχεις η όχι διότι αν τα καταφέρεις τότε θα έχεις να λες με καμάρι ότι τα κατάφερες. Αν πάλι αποτύχεις τότε θα λες προσπάθησα -δεν πειράζεις -πάω παρακάτω . Όσον αφορά αυτό το τελευταίο που λες ότι απαξιώνουμε τις έξω γκόμενες και ασχολιόμαστε  αποκλειστικά μόνο με τον αγοραίο ερωτα ... οκ καλά κανείς και εκφράζεις  την άποψη σου όμως ακούγεται κάπως περίεργο αυτό

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μη λέτε μαλακίες ρε !

Ο άνδρας όταν αποκτήσει στυλ , άποψη και πουλάει ιστορία ....

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ !!!!!!!!

Εννοείται γαμάει πουτάνες όποτε γουστάρει !!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΕΝΤΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ !!!!!!!
ΤΙ ΣΕΝΤΣ ;;;;;;; ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ !!!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν αυτές !!!!!

Να σαλιαρίζουν με τους γαμιάδες τους !!!!!!!

Εννοείται κάτι ... followers πρέπει να αυτοκτονήσουν όλοι, την πρωτοχρονιά του 2011.
Δεν αξίζει να ζουν .

Αλλά ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.... ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΣΕΣ ΣΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙΣ.

Τους γαμάς ό,τι έχουν και δεν έχουν !
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ , ΚΟΛΛΆΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ.

ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.

ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

Εννοείται γκόμενα που σου αρέσει ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΟ , ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ OVERDOSE.
Την κάνεις να μη μπορεί να κάτσει για 3 μέρες.

ΑΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΣ.

ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ.
ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΑ.
ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
ΚΑΤΙΜΑΣ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Μη λέτε μαλακίες ρε !

Ο άνδρας όταν αποκτήσει στυλ , άποψη και πουλάει ιστορία ....

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ !!!!!!!!

Εννοείται γαμάει πουτάνες όποτε γουστάρει !!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΕΝΤΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ !!!!!!!
ΤΙ ΣΕΝΤΣ ;;;;;;; ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ !!!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν αυτές !!!!!

Να σαλιαρίζουν με τους γαμιάδες τους !!!!!!!

Εννοείται κάτι ... followers πρέπει να αυτοκτονήσουν όλοι, την πρωτοχρονιά του 2011.
Δεν αξίζει να ζουν .

Αλλά ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.... ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΣΕΣ ΣΕ ΚΑΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙΣ.

Τους γαμάς ό,τι έχουν και δεν έχουν !
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ , ΚΟΛΛΆΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ.

ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.

ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

Εννοείται γκόμενα που σου αρέσει ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΟ , ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ OVERDOSE.
Την κάνεις να μη μπορεί να κάτσει για 3 μέρες.

ΑΝ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΣ.

ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ.
ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΑ.
ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
ΚΑΤΙΜΑΣ.

Όπου ακούς πολλά κεράσια.....

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

1. Ηλικιακά, 45 ετών είσαι μία χαρά και εάν προσέχεις τον εαυτό σου, μια χαρά γαμάς γκόμενιτσες που σε γουστάρουν.

2. Τι πάει να πει κυνηγάνε τα πορτοφόλια μας; έτσι είναι φτιαγμένες οι γυναίκες, αλλιώς πάμε στο φεμινιστικό κομμάτι της ανεξαρτησίας (Sex and the City παπαριές δηλαδή). Προτιμώ μία γυναίκα εξαρτημένη από την πούτσα και πορτοφόλι μου, παρά μία "ανεξάρτητη".

3. Στα 45, εάν δεν έχεις παιδιά, κινείσαι με γνώμονα την τεκνοποίηση και οι γκόμενες το ίδιο. Γιατί ένα θηλυκό να μπλέξει μαζί σου στα 45, εκτός και εάν θέλει σχέση εν δυνάμει σοβαρή? Ναι, το σεξ θα της αρέσει πιο πολύ απ'οτι με έναν τριαντάρη, αλλά ως εκεί.

Άρα, πρέπει να έχει κάποια standards η γυναίκα, και καλά κάνει. Στην τελική, εφ'οσον υπάρχουν και οι σεξεργάτριες, άμα είναι ξύπνια, θα πιάσει το νόημα και μπορεί με εξαίσιο γαμίσι και σεβασμό στο αρσενικό, να έχει μία πολύ καλή σχέση, που μία ιερόδουλη δεν μπορεί να σου προσφέρει (εκτός και εάν τα σκάς αδρά).

4. Η επιλογή είναι όντως απλή. Αρκεί να μην στηρίζεται αυτή η επιλογή στο πώς δρουν οι γυναίκες, αλλά τι θες εσύ στα ώριμα χρόνια σου 50+. Προσωπικά, βρίσκω τις γυναίκες πολύ ενδιαφέροντα πλάσματα με αδυναμίες και ανασφάλειες, παραπλήσιες των αντρών αλλά με άλλον τρόπο σκέψης.

Π

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε ζαν...
ρε ζαν...!!
αφού κατά βάθος είσαι ρομαντική ψυχή
αφού στην πραγματικότητα ψάχνεις το άλλο σου μισό
αφού γνωρίζεις ότι πληρώνοντας έχεις μόνο ένα κορμί και τίποτα άλλο και αυτό δεν σου αρέσει
μίλα με τον εαυτό σου στον καθρέφτη. βρες τα, μπορείς
ρομαντικη ψυχη?χαχαχαχα τι λες ρε τζον με μπερδευεις με κανενα αλλον.
εγω εχω δηλωσει εδώ μεσα πολλες φορες πως εμεις πρεπει να απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες.
αγαπουλιασεις κερασματα καληνυχτακιδες δωρακια κλπ απαγορεύονται.
δεν πρεπει να σπαταλάμε χρονο χρημα ενεργεια για οποιαδήποτε γκομενα,καλοδεχουμενη η γκομενα που θα μας κατσει αυθημερόν αλλιως delete.
αν ολοι απαξιώναμε τις γκομενες αυτές θα ερχονταν μετα παρακαλετες για να τις πηδήξουμε.
αυτή τη στιγμη η κάθε μεση γκομενα εχει ευρεια προσφορα από το αντρικο φυλο και βρίσκετε σε μια φαση επιλογης του καλυτερου.
ο μεσος αντρας περιμενει αν θα τον επιλεξει η μεση γκομενα.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Μια γκομενα που ειχα μου γαμιωτανε σαν πουτανα και καλητερα το ειχε,γαμιωμαστε σε ξενοδοχεια τουαλετες στο σπιτι της...τα εκανε ολα ακομα και λεσβιακα ,μου φιλιωτανε με φιλη της μπροσταμου μες στο στομα ,για να με εξιταρει...Τις πουτανες τις λατρευω γιατι ξερεις μεχρι που μπορει να παει η φαση.Αρκη μονο η πουτανα να γουσταρει αυτο που κανει,να λατρευει την αντρικη ψωλη ,και να δινεται χωρις δευτερες σκεψεις,στο εφηβο στο μεσηλικα,στο γερο,στον κυριο με τα λιγα μαλια και τη χαλαρη κυλιτσα...Η γκομενα απο ενα σημειο και μετα μπορει να σου πριξει τα αρχιδια..Διαλεγουμε...Χαλας λεφτα και στις δυο περιπτωσεις..Δεν τηθεται θεμα...

niko3540

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
59
Πόντοι
1
Αυτο το ή καποιοι το κανουν και. Κακως. Γιατι αν η γκομενα ειναι πουτανα θα παει συννεφο το κερατο. Κι αν πιασεις την πουτανα γκομενα δεν θα το σχολιασω καν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom