athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.609
- Πόντοι
- 12.756
Νομιζω ο Κλωντ ειναι πικεριστης πλεον
ρομαντικη ψυχη?χαχαχαχα τι λες ρε τζον με μπερδευεις με κανενα αλλον.
εγω εχω δηλωσει εδώ μεσα πολλες φορες πως εμεις πρεπει να απαξιώνουμε ολες τις εξω γκομενες.
αγαπουλιασεις κερασματα καληνυχτακιδες δωρακια κλπ απαγορεύονται.
δεν πρεπει να σπαταλάμε χρονο χρημα ενεργεια για οποιαδήποτε γκομενα,καλοδεχουμενη η γκομενα που θα μας κατσει αυθημερόν αλλιως delete.
αν ολοι απαξιώναμε τις γκομενες αυτές θα ερχονταν μετα παρακαλετες για να τις πηδήξουμε.
αυτή τη στιγμη η κάθε μεση γκομενα εχει ευρεια προσφορα από το αντρικο φυλο και βρίσκετε σε μια φαση επιλογης του καλυτερου.
ο μεσος αντρας περιμενει αν θα τον επιλεξει η μεση γκομενα.
Εγώ προτιμώ Αγιο όρος
Πολύ δύσκολα αυτό γίνεται αλλά μια στα 100Για παντρεμενους η καλυτερη λυση ειναι μια καβλιαρα παντρεμενη,με περιορισμενη ελευθερια κινησεων.Ουτε τηλεφωνα,ουτε βολτες,ουτε καφεδες,ουτε εξοδους.Ραντεβου για σκισιμο στο ξενοδοχειο και απολυτη διακριτικοτητα
Παισιε εσυ;Εγώ προτιμώ Αγιο όρος
Εκει όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνεις η πουτάνα κάποιου μουσάτου αναχωρητήΕγώ προτιμώ Αγιο όρος
Σκυλί φίλε ...εάν είναι μόνο για να γαμισω...είναι εκφυλες ντυμένες εκφυλα φουλ βαμενες και καυλιάρες ...τώρα το πρωί που θα βρεθούμε ην δεις δεν ξέρω εάν την γνωρίσειςμανεκέν που ανοίγει απλά τα πόδια ή σκυλού που τα κάνει όλα ??
Ναι τέκνο μου, ο Θεός να φωτίζει τον δρόμο σουΠαισιε εσυ;
Δεν περίμενα οτι θα πίστευε κάποιος στο κάρμα σε αυτό το σαη, πολύ σωστός μύστηΜέχρι να σε βρει ο άντρας της και να σε κάνει καλοκαιρινό. Φίλε το κάρμα υπάρχει. Μη κάνεις ότι θες να μη σου κάνουν.
Τόσες ασωτίες πάσης φύσεως έχω κάνει στη ζωή μου, δεν έχω σωτηρία...θα με βλέπει ο αγιος πέτρος και μάλλον θα με ζηλεύειΕκει όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνεις η πουτάνα κάποιου μουσάτου αναχωρητή
Σοβαρά τώρα, θέλεις να εξιλεωθείς από το αμαρτωλό παρελθόν?.. τι σε έκανε να σκεφτείς το Αγιο Ορος?