Ευχαριστούμε θα περάσω καμια βόλτατην Νανσυ θα την βρεις βραδυνη βαρδια στο υπογειο της Βεργας(εκει που δουλευει η Μπαρμπαρα)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκιλφ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimitriskalama
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Σωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η Μαργαρίτα και στο στύλ gilf φάση που γουστάρω και στο 10ευρο !!Καλό γκρανάκι τωρα πρέπει να είναι καμια 65 αρα με κωλαρα, φατσαρα, ματαρες εχω να την παρω καποια χρονια τωρα, μου θυμίζει αρκετα την πεθερα μου που με καβλωνει επισης ηταν η Μαργαριτα την επερνα στο Αχαρνων 85 αργότερα στο μεταξουργειο στο Ιασώνος 2Β
Είχα κάνει καλά γαμήσια μαζί της
Δεν ξέρω που βρίσκεται
Και μια Αννα τωρα λεγεται Νανσυ μια βουλγαρα με κοντο μαλλι με κωλαρα με πιασιματα και εβγαζε μια προστυχια αυτη δουλευε στο Αλκαμενους στο 117 ποιο παλια και απεναντι στο περγαμου στο 27
Πρεπει να δουλευει στην Κωνσταντινουπολεως επισης καλα γαμησια μαζι της
Γενικα οι ανω των 50 με καμπυλες με καβλωνουν πολυ
Αμα αξιζει καμια αλλη στειλτε
Ωραιο θεμα ανοιξατε παντως μπραβο
Ξέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείςΣωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η Μαργαρίτα και στο στύλ gilf φάση που γουστάρω και στο 10ευρο !!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Πριν δύο εβδομάδες περίπου την πέτυχα (και δεν άφησα την ευκαιρία) στο Ιάσονως 2ΒΞέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείς
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Που θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστηΣωστός συναγωνιστη !!! Είναι καύλα η Μαργαρίτα και στο στύλ gilf φάση που γουστάρω και στο 10ευρο !!
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Ξερεις αν δουλεύει αυριο το πωλινακι, πρωινή βαρδια φιλε?Και το Πωλινάκι στην Καλύμνου αλλά στο πιό αδύνατο με 20ευρο αλλά και φούλ !!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Εγω την βρίσκω στο Ιασονως 2Β τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει οικοΠου θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι δεν το ξέρω συναγωνιστή.Ξερεις αν δουλεύει αυριο το πωλινακι, πρωινή βαρδια φιλε?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Σήμερα ήταν Ιασονως 2Β όπου ετιμηθη στο δεκαευρω πρωινή βάρδια συναγωνιστή.Που θα τη βρω τη μαργαρίτα συναγωνιστη
gamaomilfares
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 182
- Πόντοι
- 280
Iάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψειΞέρεις μήπως που βρίσκεται τώρα ή άμα ξέρει κανείς
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Βάλε ερωτηματικό στην τελευταια πρόταση.Ειναι εμπόλεμη χώρα ,ποτέ δεν ξέρεις....Iάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψει
gamaomilfares
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 182
- Πόντοι
- 280
Να ναι καλά το κορίτσι μας να επιστρέψει αλώβητο, γιατί βλέπω ότι έχει φανατικούς πελάτεςΒάλε ερωτηματικό στην τελευταια πρόταση.Ειναι εμπόλεμη χώρα ,ποτέ δεν ξέρεις....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Μακάρι....Να ναι καλά το κορίτσι μας να επιστρέψει αλώβητο, γιατί βλέπω ότι έχει φανατικούς πελάτες
Δυστυχώς ο πόλεμος θα κρατήσει πααααρα πολύ ακόμα....
Kαλήσπερα κάνα καινούργιο νέο από Μαργαρίτα 'έχουμεIάσωνος 2Β δουλεύει αλλά έφυγε για Ουκρανία. Σε κάνα 2μηνο θα επιστρέψει
marios_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2020
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Κολωνού 47 (δίπλα από 45 δεν είχε νούμερο) χθες απόγευμα 19:45 είχε 2 μεγάλες κιριουλες (τζιλφακια) μια στον όροφο και μια στο ισόγειο αλλά ήταν πολύ πεσμένες για τα γούστα μου.
Δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα.
Δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα.
Johnblackmamouth
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Γεια σασ μαγκεσ. Προινεσ ωρεσ πεζει τιποτα καλο;μιλαω κατα τισ 9 με 10 το πρωι
Υπάρχει κάπου η κυρία;η μήπως είναι random φωτό?Πρότυπο gilf γυναίκας.
Απλά υπέροχη!!
Καλημέρα σε όλους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις