Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Μαγκες ως λάτρεις των γκιλφ δηλαδη 55 και άνω, έχετε καμια καλη πρόταση???
Πας πλ. Λαυριου, καθημερινα πιατσαρουν πολλα Σοβιετικα gilf με καλη αποδοση κ οικονομικαΜαγκες ως λάτρεις των γκιλφ δηλαδη 55 και άνω, έχετε καμια καλη πρόταση???
Προσοχή!!! Έχει ακουστεί για ακάποτα!!!Πας πλ. Λαυριου, καθημερινα πιατσαρουν πολλα Σοβιετικα gilf με καλη αποδοση κ οικονομικα
Θεματάκι του '14 με απαντήσεις του Απόλυτου!!!!η προταση μου ειναι να μαθεις να χρησιμοποιεις το search
Gilf- Granny Γκιλφάδικα στην Αθήνα - bourdela.com forum
Υπάρχουν σταθερά γκιλφάδικα στην Αθήνα;;; Και αν ΝΑΙ πού και ποια είναι;;;www.bourdela.comΜπαράκια με gilf στην Αθήνα! - bourdela.com forum
Μήπως εχουμε κανένα μπαράκι με γριες? 46 και άνω να γαμησουμε, εχει παίξει αφραγκιαwww.bourdela.comΕνδιαφέρομαι για GILF call-girl - bourdela.com forum
Καλησπέρα... Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, έψαξα και δεν βρήκα. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Είτε με απάντηση εδώ είτε με pm. Ευχαριστώ! :)www.bourdela.comΙερόδουλες milf/gilf - bourdela.com forum
Μέχρι τι ηλικίες πουτάνες έχετε δει σε μπουρδέλο και σε ποιο?Ακούω τις εμπειρίες σας... :helpplea:www.bourdela.comΗμερήσια Ενημέρωση για Μιλφο-Γκιλφ Αθήνας
Όπως και εγώ είναι μερικοί που γουστάρουν τις μιλφογκιλφ και καλές υπηρεσίες από αυτές γι'αυτό και ακριβός τον λόγο ανοίγω αυτό το θρεντ δε ξέρω εάν υπάρχει άλλο τέτοιο Το οποίο ο καθένας μας θα αναλύει προγράμματα εμπειρίες και βάρδιες από τις μιλφογκιλφουδεςwww.bourdela.comΕλληνίδες γκράνυ γκίλφ-μίλφ σε μπουρδέλα.
Παιδιά καλησπέρα Τα συγχαρητήρια μου σε όσους συμμετέχουν ενεργά στο σαιτ και μας βοηθούν και κατατοπίζουν απόλυτα με τις ενημερώσεις τους.Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα ρωτώντας αποκλειστικά για ελληνίδες γκίλφ η προγκίλφ στους οίκους ανοχής των αθηνών. Σας ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες...www.bourdela.commilf/gilf στη Θεσσαλονίκη - bourdela.com forum
εχει κανενας να προτείνει καλη καλη ελληνιδα milf/gilf ηλικίας απο 40-60 κατα προτίμηση με πισωκινηση στην περιοχη της Θεσσαλονικης?www.bourdela.com
τιμες;Πας πλ. Λαυριου, καθημερινα πιατσαρουν πολλα Σοβιετικα gilf με καλη αποδοση κ οικονομικα
20+5 ξενοδοχειο η νορμαλ ταριφατιμες;
την Νανσυ θα την βρεις βραδυνη βαρδια στο υπογειο της Βεργας(εκει που δουλευει η Μπαρμπαρα)Καλό γκρανάκι τωρα πρέπει να είναι καμια 65 αρα με κωλαρα, φατσαρα, ματαρες εχω να την παρω καποια χρονια τωρα, μου θυμίζει αρκετα την πεθερα μου που με καβλωνει επισης ηταν η Μαργαριτα την επερνα στο Αχαρνων 85 αργότερα στο μεταξουργειο στο Ιασώνος 2Β
Είχα κάνει καλά γαμήσια μαζί της
Δεν ξέρω που βρίσκεται
Και μια Αννα τωρα λεγεται Νανσυ μια βουλγαρα με κοντο μαλλι με κωλαρα με πιασιματα και εβγαζε μια προστυχια αυτη δουλευε στο Αλκαμενους στο 117 ποιο παλια και απεναντι στο περγαμου στο 27
Πρεπει να δουλευει στην Κωνσταντινουπολεως επισης καλα γαμησια μαζι της
Γενικα οι ανω των 50 με καμπυλες με καβλωνουν πολυ
Αμα αξιζει καμια αλλη στειλτε
Ωραιο θεμα ανοιξατε παντως μπραβο
Ναι, μετα τις 9.30...Σε ευχαριστω πολυ. Να υποθεσω οτι τις βρισκω και πρωινες ωρες ετσι;
Καλό αυτό που του παράθεσες αλλά δεν είναι ενημερωμένο πλην της Αλιόναη προταση μου ειναι να μαθεις να χρησιμοποιεις το search
Gilf- Granny Γκιλφάδικα στην Αθήνα - bourdela.com forum
Υπάρχουν σταθερά γκιλφάδικα στην Αθήνα;;; Και αν ΝΑΙ πού και ποια είναι;;;www.bourdela.comΜπαράκια με gilf στην Αθήνα! - bourdela.com forum
Μήπως εχουμε κανένα μπαράκι με γριες? 46 και άνω να γαμησουμε, εχει παίξει αφραγκιαwww.bourdela.comΕνδιαφέρομαι για GILF call-girl - bourdela.com forum
Καλησπέρα... Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, έψαξα και δεν βρήκα. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Είτε με απάντηση εδώ είτε με pm. Ευχαριστώ! :)www.bourdela.comΙερόδουλες milf/gilf - bourdela.com forum
Μέχρι τι ηλικίες πουτάνες έχετε δει σε μπουρδέλο και σε ποιο?Ακούω τις εμπειρίες σας... :helpplea:www.bourdela.comΗμερήσια Ενημέρωση για Μιλφο-Γκιλφ Αθήνας
Όπως και εγώ είναι μερικοί που γουστάρουν τις μιλφογκιλφ και καλές υπηρεσίες από αυτές γι'αυτό και ακριβός τον λόγο ανοίγω αυτό το θρεντ δε ξέρω εάν υπάρχει άλλο τέτοιο Το οποίο ο καθένας μας θα αναλύει προγράμματα εμπειρίες και βάρδιες από τις μιλφογκιλφουδεςwww.bourdela.comΕλληνίδες γκράνυ γκίλφ-μίλφ σε μπουρδέλα.
Παιδιά καλησπέρα Τα συγχαρητήρια μου σε όσους συμμετέχουν ενεργά στο σαιτ και μας βοηθούν και κατατοπίζουν απόλυτα με τις ενημερώσεις τους.Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα ρωτώντας αποκλειστικά για ελληνίδες γκίλφ η προγκίλφ στους οίκους ανοχής των αθηνών. Σας ευχαριστώ προαιρετικά για τις όποιες...www.bourdela.commilf/gilf στη Θεσσαλονίκη - bourdela.com forum
εχει κανενας να προτείνει καλη καλη ελληνιδα milf/gilf ηλικίας απο 40-60 κατα προτίμηση με πισωκινηση στην περιοχη της Θεσσαλονικης?www.bourdela.com
Στη Χαλκοκονδύλη από το πρωί αλλά ρε φίλε... Όλες πάνω από 70!!!Εχετε να προτείνεται κάτι καλό απο την πλατεία;
Εχτές δυστυχώς έτσι ήταν!!!Ε οχι και ετσι
Αν δε βρεις τίποτα, φάε δύο σουβλάκια απ'τον Λευτέρη κι όλα εντάξει!!!Τέλος πάντων θα κάνω μια βόλτα και θα σας πω