Να καταθέσω κάτι, απευθυνόμενος προς όλες και όλους σας.
Το αν είμαι ομοφυλόφιλος ή δεν είμαι, είναι δικό μου θέμα.
Αν είμαι δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ταμπού τέτοια μακριά από μένα
Αν δεν είμαι, πάλι δεν έχω πρόβλημα να το πω. Αντιπαθώ όμως τα κάθε είδους κλισέ και ειδικά κάτι αντριλίκια του τύπου «εμένα με λένε Βάγγο…».
Ακτιβιστής των δικαιωμάτων κάθε ιδιαιτερότητας είμαι γι αυτό και θεωρώ πως οι δυσμενείς διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού αποτελούν αναμφίβολα μία από τις πιο αποκρουστικές μορφές ρατσισμού στη σύγχρονη Ελλάδα..
Δεν είναι τυχαίο ότι σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης οι ομοφυλόφιλοι δεν χλευάζονται τόσο πολύ και δεν λοιδωρούνται με τόση δριμύτητα.
Και αυτό μου τι δίνει αφάνταστα.
Θαυμάζω το σαίτ, συγχαίρω τους δημιουργούς του και τη βρίσκω με όλους και με όλες σας.
Είτε είστε έτσι, είτε είστε αλλιώς.
Τη βρίσκω μέσα εδώ, ξεκουράζεται το μυαλό μου και περνάω ευχάριστα.
Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια κι εγώ με τον δικό μου.
Αν θυμάμαι καλά, το βασικό περιεχόμενο του σαίτ, είναι σεξ και μπουρδελοκαταστάσεις,
Ε λοιπόν αγόρια μου, στον κόσμο των γκέι, υπάρχει τόσο σεξ και τόσο μπουρδελοκατάσταση, που ελάχιστοι στρέιτ μπορούν να ζήσουν στη ζωή τους.
Αξίζει λοιπόν μερίδιο και ο κόσμος αυτός, μέσα στο σαίτ μας.
Το αν αρέσει σε κάποιους ή δεν αρέσει, πρόβλημά τους.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Το αν είμαι ομοφυλόφιλος ή δεν είμαι, είναι δικό μου θέμα.
Αν είμαι δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ταμπού τέτοια μακριά από μένα
Αν δεν είμαι, πάλι δεν έχω πρόβλημα να το πω. Αντιπαθώ όμως τα κάθε είδους κλισέ και ειδικά κάτι αντριλίκια του τύπου «εμένα με λένε Βάγγο…».
Ακτιβιστής των δικαιωμάτων κάθε ιδιαιτερότητας είμαι γι αυτό και θεωρώ πως οι δυσμενείς διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού αποτελούν αναμφίβολα μία από τις πιο αποκρουστικές μορφές ρατσισμού στη σύγχρονη Ελλάδα..
Δεν είναι τυχαίο ότι σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης οι ομοφυλόφιλοι δεν χλευάζονται τόσο πολύ και δεν λοιδωρούνται με τόση δριμύτητα.
Και αυτό μου τι δίνει αφάνταστα.
Θαυμάζω το σαίτ, συγχαίρω τους δημιουργούς του και τη βρίσκω με όλους και με όλες σας.
Είτε είστε έτσι, είτε είστε αλλιώς.
Τη βρίσκω μέσα εδώ, ξεκουράζεται το μυαλό μου και περνάω ευχάριστα.
Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια κι εγώ με τον δικό μου.
Αν θυμάμαι καλά, το βασικό περιεχόμενο του σαίτ, είναι σεξ και μπουρδελοκαταστάσεις,
Ε λοιπόν αγόρια μου, στον κόσμο των γκέι, υπάρχει τόσο σεξ και τόσο μπουρδελοκατάσταση, που ελάχιστοι στρέιτ μπορούν να ζήσουν στη ζωή τους.
Αξίζει λοιπόν μερίδιο και ο κόσμος αυτός, μέσα στο σαίτ μας.
Το αν αρέσει σε κάποιους ή δεν αρέσει, πρόβλημά τους.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.