Επισκέπτης
σε καμιά ώρα φίλε σπίνο λέω και εγώ να την κάνω έχει πολύ όμορφο καιρό και το κέντρο έχει γεμίσει πρασινομάτες πρώην κομσομόλες.
ρε σπινο τι πινεις και δε μας δινεις ρε φιλε μου λες?
σε καμιά ώρα φίλε σπίνο λέω και εγώ να την κάνω έχει πολύ όμορφο καιρό και το κέντρο έχει γεμίσει πρασινομάτες πρώην κομσομόλες.
Από ανέκαθεν οι ελεεινίδες γούσταραν να βάζουν τους μουνόδουλους να τσακώνονται για πάρτη τους. Καλοί κι αυτοί, την έβρισκαν έτσι για να θολώσουν τα νερά που γούσταραν κι αλλιώς.
Επίσης η Ινδή στο αβαταρ είναι τόσο αισθησιακή που μόνο που τη βλέπεις εισέρχεσαι σε έναν άλλο κόσμο.
Μένεις στα Εξαθλεια?
καλη ειναι αλλα σαν την anjali καμιαααααααααααα..Η εξωτικά αισθησιακή Aishwarya Rai...XXX
Άλλο πράμα φίλε...
εγω παντως μιλαω για την γνωστη σε ολους τους παρεπιδημουντες το ηνωμενο βασιλειο γνωστη πορνοσταρΓάμα τα ρε φίλε...
Μη μας πατάς εκεί που πονάμε...
αμα κληρωθουμε με καμμια εγγλεζα πουτανοομαδα στο τσουλου,θα περασω απο λονδινο να τα σπασουμε παρεα μωρη ΑΛΗΤΡΑ..Γνωρίζω σύντροφε.
Γνωρίζω...
Συνάδελφε Σπίνο , ποια είναι η ψωλού στο αβαταρ σου ? Σαν να την έχω δει σε τσόντα μου φαίνεται ...
αμα κληρωθουμε με καμμια εγγλεζα πουτανοομαδα στο τσουλου,θα περασω απο λονδινο να τα σπασουμε παρεα μωρη ΑΛΗΤΡΑ..
α χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..δηλαδη εκτος ολων των παραπανω τιτλων,δεν ειναι & ψωλου???Οχι ρε...
Η Aishwarya Rai είναι, Ινδή μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρώην μις Κόσμος.
Παντρεμένη και σοβαρή.
Αλλά ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εκτονώθηκα πάλι ο...πούστης !!!
ρεεεεεεεεεεεεεεε..συμαζεψου λεμε..να τα σπασουμε ειπα..οχι να "παρθουμε"..παλι αρχισες τα λουγκραμολιστικα σου???Ελα φίλε και θα δεις...πως γίνονται τα κορμιά πυροτεχνήματα !!!
Οχι ρε...
Η Aishwarya Rai είναι, Ινδή μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρώην μις Κόσμος.