PS: Το βραδάκι όμως . Όχι τώρα. Θέλω και λίγο χρόνο μέχρι να την σκεφτώ. Εν ανάγκη θα τηλεφωνήσω και τον φίλο μου τον Steven να με βοηθήσει λίγο. (τον Spielberg εννοώ...)
παρε καλυτερα τον Steven King για να εχει και λιγο τρομο και αγωνία η ιστορία.
Τωρα μου ηρθε και μένα μια ιστορια!!
Που λετε μπορει να ημουν μεγαλοδιευθυντης πολυεθνικης αλλα ειχα οραμα και τα παρατησα για να ανοιξω μαγαζι.
Μια μερα που δεν παταγε ανθρωπος μπαινει μεσα μια 20αρα κοντουλα μελαχροινη με 2-3 κιλακια παραπάνω
(αφου οι υπολοιποι πηδανε ξανθιες διμετρες εμας μας περισσεψαν τα 1,60 μελαχροινα). και λέει
"Σας βλέπω καθε μερα που περναω απο το μαγαζι και θα ηθελα να σας πάρω μια ΠΙΠΑ. Μπορώ??"
Εγω "Και πως δεν μπορειτε. Προβειτε προβειτε". Ερχεται πίσω απο τον πάγκο και με ξεκουμπωνει. Εκεινη τη στιγμη δεν μου σηλωνονταν γιατι το λεωφορειο της ΑΕΚ κορναρε επειδη δεν χωραγε να πάρει τη στροφη (εδω βαζω και λίγη μπαλλα που πουλάει).
Επιτελους ξεφρακάρει το λεωφορειο και εγω καθιστος και η νεαρα στο εργο της να μην φαινεται πισω απο τον πάγκο!!!
Την ιδια στιγμη εξω η αστυνομια
(εδω γινεται αστυνομικό θριλερ) κυνηγαει ενα μεγαλοδολοφονο!
Ελα που ο μαλακας ειχα ξεχασει να κλειδωσω την πορτα τσουπ εμφανιζεται ο κακοποιος κοντοστεκεται στην πορτα βαγαζει το περιστροφο με σημαδευει (η κοντη ακομα στην πιπα) και φωναζει "ΠΙΣΩ ΜΠΑΤΣΕ ΑΛΙΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ" (Το ΜΑΛΑΚΑ ειπε αλλα το άλλαξα). Οι τσοιμπα κανουν πίσω
(εδω αρχιζει η αγωνία). Στα δευτερολεπτα γεματα εντασης και εκστασης΄λόγω πιπας τσουπ εμφανίζεται η
ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ
(
καπου εδω αρχιζει ο ΤΡΟΜΟΣ)
Βλεποντας την κοντη , τους μπατσους, τον κακοποιο και φυσικα την ΠΕΘΕΡΑ μου λεω
[size=12pt]
ΜΕΓΑΛΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ[/size]
ΤΕΛΟΣ