Νέα

Το κέρδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gigolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όσον αφορα εμένα οσο και να καβλώνω παντα ειμαι κυριος στη δουλειά μου.Αμα γουσταρα να την ψησω δε χρειαζόμουν ουτε την καταλληλη στιγμη ουτε το γραφείο μου για να την ψησω.Απλα θα την εκανα να δει ολα τα αντρικά χαρακτηριστικά που καβλώνουν μια γυναίκα θα επερνα τον έλεγχο της φάσης στα χερια μου και απο κει και επειτα αμα μου εκανε τη γαμαγα.

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όσο για την BiteMeIaMfresH  εχω να πω το εξής όπως εσείς εχετε δεί πολλά βασει των εμπειριών σας ετσι και εγώ που ολοι μου οι φίλοι και γνωστοι ειναι γαμικουλες και πολύ μπροστα απο την ηλικια τους σε ολα τα θέματα βλέποντας αρκετους ανθρώπους να την παθαίνουν ετσι (ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ) παραξενευομαι που μια γυναικα σαν εσας αποκαλει αυτο το πραγμα "ιστοριαντζα", φανταζομαι οτι καποια γυναικες σαν και σας που εχουν ξεχωρίσει τον πουτσο απο τη σχέση για οποιουσδηποτε λόγους θα επρεπε τα ματακια σας να εχουν δει παρα πολλα τετοια φαινόμενα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τετοια σκηνικα εχουν παιχτει σιγουρα.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δεν εγινε ποτε.

Γιατι πολυ απλα το προδιδει ο τροπος γραφης.

Ποιος εισαι ρε μεγαλε ο Σουγκλακος που της ειπε τετοια ατακα στο τελος? Η ο γιαννακης ο ραμπο?

Ελεος, μετα λεμε καμια φορα γιατι μας λενε μαλακες.

Κουβεντα να γινεται ειναι αυτη η ιστορια, μεχρι εκει. ( και μια χαρα κιολας, δεν χαλασε κανεναν )

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ρε μαγκες, ο Duracell ειναι διευθυντης marketing?  :2funny:

Το αστειο σου ηταν πραγματικα πολύ καλο και ας μου πήρε κανα 3ωρο να το καταλάβω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ειχε και εσωτερικο μπανιο θα ηταν συναδελφοι αλλα προισταμενοι σε αλλα τμήματα!!!

Αντε και διευθυντης δημιουργικου σε διαφημιστική!!!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τετοια σκηνικα εχουν παιχτει σιγουρα.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δεν εγινε ποτε.

Γιατι πολυ απλα το προδιδει ο τροπος γραφης.

Ποιος εισαι ρε μεγαλε ο Σουγκλακος που της ειπε τετοια ατακα στο τελος? Η ο γιαννακης ο ραμπο?

Ελεος, μετα λεμε καμια φορα γιατι μας λενε μαλακες.

Κουβεντα να γινεται ειναι αυτη η ιστορια, μεχρι εκει. ( και μια χαρα κιολας, δεν χαλασε κανεναν )
+1.000.000

Θα σας γράψω και εγώ μια ιστορία το βραδάκι, που θα την διαβάζετε και θα τον παίζετε μέχρι το πρωί ! Θα παρακαλάτε να ήσασταν όλοι στη θέση μου...

PS: Το βραδάκι όμως . Όχι τώρα. Θέλω και λίγο χρόνο μέχρι να την σκεφτώ. Εν ανάγκη θα τηλεφωνήσω και τον φίλο μου τον Steven να με βοηθήσει λίγο. (τον Spielberg εννοώ...)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Όσο για την BiteMeIaMfresH  εχω να πω το εξής όπως εσείς εχετε δεί πολλά βασει των εμπειριών σας ετσι και εγώ που ολοι μου οι φίλοι και γνωστοι ειναι γαμικουλες και πολύ μπροστα απο την ηλικια τους σε ολα τα θέματα βλέποντας αρκετους ανθρώπους να την παθαίνουν ετσι (ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ) παραξενευομαι που μια γυναικα σαν εσας αποκαλει αυτο το πραγμα "ιστοριαντζα", φανταζομαι οτι καποια γυναικες σαν και σας που εχουν ξεχωρίσει τον πουτσο απο τη σχέση για οποιουσδηποτε λόγους θα επρεπε τα ματακια σας να εχουν δει παρα πολλα τετοια φαινόμενα.
μια γυναικα σαν κ μενα? γουοτ ντου γιου μιν?  :think:

τα ματακια μου δεν εχουν δει τετοια φαινομενα παντως... ενταξει τ αυτακια μου εχουν ακουσει ορισμενες περιπτωσεις αλλα τις θεωρω μαλλον ακραιες κ εξαιρεσεις κ οχι τον κανονα
οπως κ να εχει τη συγκεκριμενη ιστορια την θεωρω μουφα κ φαινεται... βλ ποστ αναλ..

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Δράκος, πότε βγαίνει να πηδήξει και αυτός τη Σοφία ?????  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
PS: Το βραδάκι όμως . Όχι τώρα. Θέλω και λίγο χρόνο μέχρι να την σκεφτώ. Εν ανάγκη θα τηλεφωνήσω και τον φίλο μου τον Steven να με βοηθήσει λίγο. (τον Spielberg εννοώ...)

παρε καλυτερα τον Steven King για να εχει και λιγο τρομο και αγωνία  η ιστορία.

Τωρα μου ηρθε και μένα μια ιστορια!!

Που λετε μπορει να ημουν μεγαλοδιευθυντης πολυεθνικης αλλα ειχα οραμα και τα παρατησα για να ανοιξω μαγαζι.

Μια μερα που δεν παταγε ανθρωπος μπαινει μεσα μια 20αρα κοντουλα μελαχροινη με 2-3 κιλακια παραπάνω (αφου οι υπολοιποι πηδανε ξανθιες διμετρες εμας μας περισσεψαν τα 1,60 μελαχροινα). και λέει

"Σας βλέπω καθε μερα που περναω απο το μαγαζι και θα ηθελα να σας πάρω μια ΠΙΠΑ. Μπορώ??"

Εγω "Και πως δεν μπορειτε. Προβειτε προβειτε". Ερχεται πίσω απο τον πάγκο και με ξεκουμπωνει. Εκεινη τη στιγμη δεν μου σηλωνονταν  γιατι το λεωφορειο της ΑΕΚ κορναρε επειδη δεν χωραγε να πάρει τη στροφη (εδω βαζω και λίγη μπαλλα που πουλάει).

Επιτελους ξεφρακάρει το λεωφορειο και εγω καθιστος και η νεαρα στο εργο της να μην φαινεται πισω απο τον πάγκο!!!

Την ιδια στιγμη εξω η αστυνομια (εδω γινεται αστυνομικό θριλερ) κυνηγαει ενα μεγαλοδολοφονο!

Ελα που ο μαλακας ειχα ξεχασει να κλειδωσω την πορτα τσουπ εμφανιζεται ο κακοποιος κοντοστεκεται στην πορτα βαγαζει το περιστροφο με σημαδευει (η κοντη ακομα στην πιπα) και φωναζει "ΠΙΣΩ ΜΠΑΤΣΕ ΑΛΙΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ" (Το ΜΑΛΑΚΑ ειπε αλλα το άλλαξα). Οι τσοιμπα κανουν πίσω (εδω αρχιζει η αγωνία). Στα δευτερολεπτα γεματα εντασης και εκστασης΄λόγω πιπας τσουπ εμφανίζεται η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

(καπου εδω αρχιζει ο ΤΡΟΜΟΣ)

Βλεποντας την κοντη , τους μπατσους,  τον κακοποιο και φυσικα την ΠΕΘΕΡΑ μου λεω

[size=12pt]ΜΕΓΑΛΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ[/size]

ΤΕΛΟΣ

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη μπερδευτικα , ο Duracell που κολλαει με την ιστορια...?

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα, εμένα πάντως μου θυμίζει άρλεκιν η φάση!!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη μπερδευτικα , ο Duracell που κολλαει με την ιστορια...?

Πουθενά.
Επειδή είναι αρκετά περιγραφική και ευφάνταστη, εως υπερβολική, σε σημείο που να αμφισβητείται η αλήθεια των γραφομένων, κάποιοι υπέθεσαν ότι συγγραφέας είναι ο Duracel.....
Αν είχαν ψάξει όμως πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως την έχει γράψει ο tefktros.
Ο οποίος (για την ώρα) , δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε ολα βγαλεμενα απο τη ζωη ειναι τι κοροιδευετε? :P :P

Να σας πω εγω ιστοριες να σας σηκωθει η φαβοριτα........αχαχαχαχα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω το μονο που ξερω για το κερδος ειναι αυτο που λεμε στις γυναικες
Κρεας μπαινει, κρεας βγαινει, το ζουμι ΚΕΡΔΟΣ. Ρουφα τα λοιπον.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ηξερα μονο τα πρωτα δυο.........αυτα περι ζουμιου πρωτη φορα το ακουσα!!!! κοιτα να δεις.....επιστημονικη μορφωση θα αποκτησω εδω μεσα :2funny:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εγω το μονο που ξερω για το κερδος ειναι αυτο που λεμε στις γυναικες
Κρεας μπαινει, κρεας βγαινει, το ζουμι ΚΕΡΔΟΣ. Ρουφα τα λοιπον.
ΑΑΑΑΑΑΑΑα Χχαχαχαχαχαχααχ!!!! Αφιέρωσες πάλι !!!!

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπουχα χα χα. Καλέ συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όλα τα ξέκωλα που κυκλοφορούν στις πολυεθνικές μόνο μπιμπερό έχουν ρουφήξει στην ζωή τους. Κι αυτό κρεμούλα βγάζει.......

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10
Μια ερώτηση και αυτό κυρίως λόγω της ειδικότητας και της εμπειρίας σε τέτοια εργασιακά περιβάλλοντα. Ολόκληρη πολυεθνική δεν είχε κάμερες στα γραφεία της ? Φυσικά δεν είναι απαραίτητο αλλά πλέον είναι κανόνας πιστέψτε με...δυστυχώς... 

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
"Σας βλέπω καθε μερα που περναω απο το μαγαζι και θα ηθελα να σας πάρω μια ΠΙΠΑ. Μπορώ??"

Εγω "Και πως δεν μπορειτε. Προβειτε προβειτε".
.............................................................................. 
  Ελα που ο μαλακας ειχα ξεχασει να κλειδωσω την πορτα τσουπ εμφανιζεται ο κακοποιος κοντοστεκεται στην πορτα βαγαζει το περιστροφο με σημαδευει (η κοντη ακομα στην πιπα) και φωναζει "ΠΙΣΩ ΜΠΑΤΣΕ ΑΛΙΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ" (Το ΜΑΛΑΚΑ ειπε αλλα το άλλαξα).
 .................................................................................
  Βλεποντας την κοντη , τους μπατσους,  τον κακοποιο και φυσικα την ΠΕΘΕΡΑ μου λεω

[size=12pt]ΜΕΓΑΛΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ[/size]

ΤΕΛΟΣ
Τrueno έγραψες! :2funny:

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου στις πολυεθνικές οι κάμερες χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν την πρόσβαση στο κτήριο και την κίνηση στην υποδοχή. Στους καθαρά εργασιακούς χώρους απαγορεύεται η χρήση τους (ακόμα) στην Ελλάδα. Μόνο στις τράπεζες επιτρέπεται και μόνο στα ταμεία για ευνόητους λόγους. Βέβαια ίσως κάποιοι παρανομούν αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να πάρεις χαμπάρι ένα CCTV. Προς το παρόν τα μόνα που καταγράφονται είναι οι συνδιαλέξεις και τα e-mail.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom