karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
γαμα την σαν κομαντο, αποτελεσματικα και αθοριβα.και εξαφανισου χωρις να αφισεις ιχνη.
Ο κανονας ειναι: Δεν παντρευεσαι ΠΟΤΕ, δεν μενεις με μια γυναικα πανω απο 4-5 μηνες ΠΟΤΕ.Ο κανονας ειναι: Παντρευεσαι ΜΙΑ. Αυτη που γουσταρεις και αγαπας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΗθες να ακουσεις καλα λογακια? οκ, κι απο αυτα εχουμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΔΩΣ ΤΗΣ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!
ΓΑΜΑ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!
πάρε κι ενα τιπ για το που θα βρεις φτηνη γκαρσονιερα
καλη η ενίσχυση ή θες κι άλλη?
ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ... :-Άσε τις μαλακίες.
Τι το θες το σπίτι, να κλείνεσαι μέσα με τη μικρή? Ας κλείνεσαι σε ξενοδοχείο. Βρωμάει ο τόπος στην Κρήτη. 60km κάνεις, και φτάνεις Ρέθυμνο. 75 και φτάνεις στον Άη. Χώρια όλη την παραλία δεξιά (Χερσόνησος, μάλια, κλπ) που είναι ένα ξενοδοχείο κάθε 20m.
Θα μπλέξεις με το σπίτι, άσε λοιπόν τις παληκαριές.
Εγώ είχα γυναίκα και παιδιά στο Δαμνόνι και παραθέριζαν, και τη γκόμενα στο Kalypso Cretan Village Hotel (ψάξε να δεις που είναι αν δε ξέρεις).
Με τα πόδια πήγαινα.
Τι να την κάνεις τη γκαρσονιέρα?
ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑΣου εχω το απολυτο tip:
Δωσε μου το τηλ της μικρης. Το καλοκαιρι που θα ειμαι στα νησια με το σκαφος θα την φροντισω εγω και θα βγεις απο τον πειρασμο αμεσως.
Ο κανονας ειναι: Δεν παντρευεσαι ΠΟΤΕ, δεν μενεις με μια γυναικα πανω απο 4-5 μηνες ΠΟΤΕ.
ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΩ,ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κατεβαίνω Ηράκλειο μαθαίνω ποιός πηδάει ποιά, τι είπε στην γυναίκα του οταν τον υποψιάστηκε, ποιος γουστάρει και την φίλη της γκόμενας(της παράνομης πάντα) κλπ κλπ..
Το σπίτι που θα νοικιάσεις θα γίνει με συμβόλαιο, που πάει στην εφορία..
αν χρειάζεσαι και το τηλέφωνο του συνδέσμου διαζευγμένων Νομού Ηρακλείου-υπάρχει και τέτοιος- να σου το βρούμε, σε βλέπω για το ΔΣ..
Yπάρχει και μια άλλη παράμετρος να λάβεις υπ 'οψιν σου. Αν το στεφάνι σου είναι γάτα θα τόχει καταλάβει ότι μπερμπαντεύεις
πριν καλά καλά το
τσάκο κ ένα τοιχο να τον έχεις πρόχειρο, αχρείαστος νάναι.
υ.γ. να φανταστώ ότι θα συγχωρούσες ένα <παρόμοιο >> λαθάκι και στην σύζυγο βεβαίως βεβαίως
λίγο ανγχωμένη σε βρίσκω, πάντως δεν ερώτησα κάτι ,αλλά αφού θελησες να μου απαντήσης σε ερώτηση που δεν έκανα να την ακούσω ευχαρίστωςΗ γυναικα του και βουρλο να ναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλάβει. Απο κει και περα το τι θα κάνει ειναι άλλο θεμα:
1. προτιμάει να ειναι παντρεμένη και να απολαμβάνει σιγουρια και ενδεχομένως υλικα αγαθά.
2. κερατωνει ήδη το σύζυγο και τωρα που βρηκε αυτος γκόμενα εχει την ευκαιρία της ζωής της να ξεσκιστεί στο πηδημα (κατα κανόνα ο συζυγος που κερατωνει νομιζειοτι ειναι ο μονος εξυπνος και χαιρεται τοσο πολυ οταν λειπει "ταξιδι για δουλειες" που δεν του περναει απ το μυαλο οτι η γυναικα του κάνει ακριβως το ιδιο)
3. θα τον αφησει να εκτεθει και θα μαζεψει αρκετες πληροφορίες ωστε να βγαλει ενα υπεροχο διαζύγιο υπερ της.
Σε καθε περίπτωση, ο γαμηκουλας ας αναλογιστει πριν κανει μονιμη σχεση τι διακυβευει και να παρει τις αποφασεις του. Καλα τα γαμήσια και μπραβο του, αλλα όταν φευγει η συζυγος με τα παιδια δεν ξερω αν η πιτσιρικα μπορει να απαλύνει τον πόνο του. Πολλοι θα πουν "χεστηκα, ας πάρει τα κωλόπαιδα κι ας πάει στη μαμα", άλλοι θα πικραθουν πολυ.
Η προηγουμενη ήταν η απάντηση στο λουτσο. Γιατι στο θεματοθέτη συνεχίζω να λέω: ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!! ΣΚΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
λίγο ανγχωμένη σε βρίσκω, πάντως δεν ερώτησα κάτι ,αλλά αφού θελησες να μου απαντήσης σε ερώτηση που δεν έκανα να την ακούσω ευχαρίστως
Αν το στεφάνι σου είναι γάτα θα τόχει καταλάβει ότι μπερμπαντεύεις
Αφου διασφαλισετε το ανωτερω cost center, εφορματε σε πληρωμενες - με την ωρα/μερα/μηνα η σχετιζεστε με γυναικες παρομοιων αναγκων. ΠΡΟΣΟΧH: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ αν σας πιασουν.
Δικε γαμα σαν να μην υπαρχει αυριο.....γλεντησετο το πιτσιρικι...και μην ακους τους καλους σαμαρειτες του μπου....κανε το κεφι σου....Θα σε βγαλει οφ το πιτσιρικι.... μαζι σουΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Βρες μωρη μαλακο κανεναν να σου ξαραχνιασει το μουνι και ασε τις συμβουλες....ε, ναι. 3 καφεδες απ το πρωι. Σχολιασμός ηταν.
Βρες μωρη μαλακο κανεναν να σου ξαραχνιασει το μουνι και ασε τις συμβουλες....
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :S :S :S
ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ