Νέα

γκαρσονιερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bolivar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
γαμα την σαν κομαντο, αποτελεσματικα και αθοριβα.και εξαφανισου χωρις να αφισεις ιχνη.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σου εχω το απολυτο tip:

Δωσε μου το τηλ της μικρης. Το καλοκαιρι που θα ειμαι στα νησια με το σκαφος θα την φροντισω εγω και θα βγεις απο τον πειρασμο αμεσως. :sunglasses:

Ο κανονας ειναι: Παντρευεσαι ΜΙΑ. Αυτη που γουσταρεις και αγαπας.
Ο κανονας ειναι: Δεν παντρευεσαι ΠΟΤΕ, δεν μενεις με μια γυναικα πανω απο 4-5 μηνες ΠΟΤΕ.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μην το βλέπεις έτσι. εχει και την θετική του πλευρά. Καλύτερα να μαζευτείς τωρα πριν είναι αργά.

:S ;) Σόρρυ

OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΩ,ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ :idiot:ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
θες να ακουσεις καλα λογακια? οκ, κι απο αυτα εχουμε.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΔΩΣ ΤΗΣ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!
ΓΑΜΑ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!

πάρε κι ενα τιπ για το που θα βρεις φτηνη γκαρσονιερα

καλη η ενίσχυση ή θες κι άλλη?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΗ :grin: :grin: :grin:
ΤΟ ΤΙΠ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΛΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
Άσε τις μαλακίες.
Τι το θες το σπίτι, να κλείνεσαι μέσα με τη μικρή? Ας κλείνεσαι σε ξενοδοχείο. Βρωμάει ο τόπος στην Κρήτη. 60km κάνεις, και φτάνεις Ρέθυμνο. 75 και φτάνεις στον Άη. Χώρια όλη την παραλία δεξιά (Χερσόνησος, μάλια, κλπ) που είναι ένα ξενοδοχείο κάθε 20m.
Θα μπλέξεις με το σπίτι, άσε λοιπόν τις παληκαριές.

Εγώ είχα γυναίκα και παιδιά στο Δαμνόνι και παραθέριζαν, και τη γκόμενα στο Kalypso Cretan Village Hotel (ψάξε να δεις που είναι αν δε ξέρεις).

Με τα πόδια πήγαινα.

Τι να την κάνεις τη γκαρσονιέρα?
ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ... :-

OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
Σου εχω το απολυτο tip:

Δωσε μου το τηλ της μικρης. Το καλοκαιρι που θα ειμαι στα νησια με το σκαφος θα την φροντισω εγω και θα βγεις απο τον πειρασμο αμεσως. :sunglasses:

Ο κανονας ειναι: Δεν παντρευεσαι ΠΟΤΕ, δεν μενεις με μια γυναικα πανω απο 4-5 μηνες ΠΟΤΕ.
ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΩ,ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ :idiot:ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Yπάρχει και μια άλλη παράμετρος να λάβεις υπ 'οψιν σου. Αν το στεφάνι σου είναι γάτα θα τόχει καταλάβει ότι μπερμπαντεύεις
πριν καλά καλά το  :2on1:

τσάκο κ ένα τοιχο να τον έχεις πρόχειρο, αχρείαστος νάναι. :headbang: :headbang: :headbang:

υ.γ. να φανταστώ ότι θα συγχωρούσες ένα <παρόμοιο >> λαθάκι  και στην σύζυγο βεβαίως βεβαίως :rolleyes:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κατεβαίνω Ηράκλειο μαθαίνω ποιός πηδάει ποιά, τι είπε στην γυναίκα του οταν τον υποψιάστηκε, ποιος γουστάρει και την φίλη της γκόμενας(της παράνομης πάντα) κλπ κλπ..

Το σπίτι που θα νοικιάσεις θα γίνει με συμβόλαιο, που πάει στην εφορία..

αν χρειάζεσαι και το τηλέφωνο του συνδέσμου διαζευγμένων Νομού Ηρακλείου-υπάρχει και τέτοιος- να σου το βρούμε, σε βλέπω για το ΔΣ..

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κατεβαίνω Ηράκλειο μαθαίνω ποιός πηδάει ποιά, τι είπε στην γυναίκα του οταν τον υποψιάστηκε, ποιος γουστάρει και την φίλη της γκόμενας(της παράνομης πάντα) κλπ κλπ..

Το σπίτι που θα νοικιάσεις θα γίνει με συμβόλαιο, που πάει στην εφορία..

αν χρειάζεσαι και το τηλέφωνο του συνδέσμου διαζευγμένων Νομού Ηρακλείου-υπάρχει και τέτοιος- να σου το βρούμε, σε βλέπω για το ΔΣ..

Διοικητικό συμβούλιο? :think: :think: :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Yπάρχει και μια άλλη παράμετρος να λάβεις υπ 'οψιν σου. Αν το στεφάνι σου είναι γάτα θα τόχει καταλάβει ότι μπερμπαντεύεις
πριν καλά καλά το  :2on1:

τσάκο κ ένα τοιχο να τον έχεις πρόχειρο, αχρείαστος νάναι. :headbang: :headbang: :headbang:

υ.γ. να φανταστώ ότι θα συγχωρούσες ένα <παρόμοιο >> λαθάκι  και στην σύζυγο βεβαίως βεβαίως :rolleyes:

Η γυναικα του και βουρλο να ναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλάβει. Απο κει και περα το τι θα κάνει ειναι άλλο θεμα:
1. προτιμάει να ειναι παντρεμένη και να απολαμβάνει σιγουρια και ενδεχομένως υλικα αγαθά.
2. κερατωνει ήδη το σύζυγο και τωρα που βρηκε αυτος γκόμενα εχει την ευκαιρία της ζωής της να ξεσκιστεί στο πηδημα (κατα κανόνα ο συζυγος που κερατωνει νομιζειοτι ειναι ο μονος εξυπνος και χαιρεται τοσο πολυ οταν λειπει "ταξιδι για δουλειες" που δεν του περναει απ το μυαλο οτι η γυναικα του κάνει ακριβως το ιδιο)
3. θα τον αφησει να εκτεθει και θα μαζεψει αρκετες πληροφορίες ωστε να βγαλει ενα υπεροχο διαζύγιο υπερ της.

Σε καθε περίπτωση, ο γαμηκουλας ας αναλογιστει πριν κανει μονιμη σχεση τι διακυβευει και να παρει τις αποφασεις του. Καλα τα γαμήσια και μπραβο του, αλλα όταν φευγει η συζυγος με τα παιδια δεν ξερω αν η πιτσιρικα μπορει να απαλύνει τον πόνο του. Πολλοι θα πουν "χεστηκα, ας πάρει τα κωλόπαιδα κι ας πάει στη μαμα", άλλοι θα πικραθουν πολυ.

Η προηγουμενη ήταν η απάντηση στο λουτσο. Γιατι στο θεματοθέτη συνεχίζω να λέω: ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!! ΣΚΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Η γυναικα του και βουρλο να ναι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταλάβει. Απο κει και περα το τι θα κάνει ειναι άλλο θεμα:
1. προτιμάει να ειναι παντρεμένη και να απολαμβάνει σιγουρια και ενδεχομένως υλικα αγαθά.
2. κερατωνει ήδη το σύζυγο και τωρα που βρηκε αυτος γκόμενα εχει την ευκαιρία της ζωής της να ξεσκιστεί στο πηδημα (κατα κανόνα ο συζυγος που κερατωνει νομιζειοτι ειναι ο μονος εξυπνος και χαιρεται τοσο πολυ οταν λειπει "ταξιδι για δουλειες" που δεν του περναει απ το μυαλο οτι η γυναικα του κάνει ακριβως το ιδιο)
3. θα τον αφησει να εκτεθει και θα μαζεψει αρκετες πληροφορίες ωστε να βγαλει ενα υπεροχο διαζύγιο υπερ της.

Σε καθε περίπτωση, ο γαμηκουλας ας αναλογιστει πριν κανει μονιμη σχεση τι διακυβευει και να παρει τις αποφασεις του. Καλα τα γαμήσια και μπραβο του, αλλα όταν φευγει η συζυγος με τα παιδια δεν ξερω αν η πιτσιρικα μπορει να απαλύνει τον πόνο του. Πολλοι θα πουν "χεστηκα, ας πάρει τα κωλόπαιδα κι ας πάει στη μαμα", άλλοι θα πικραθουν πολυ.

Η προηγουμενη ήταν η απάντηση στο λουτσο. Γιατι στο θεματοθέτη συνεχίζω να λέω: ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!! ΣΚΙΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
λίγο ανγχωμένη σε βρίσκω, πάντως δεν ερώτησα κάτι ,αλλά αφού θελησες να μου απαντήσης σε ερώτηση που δεν έκανα να την ακούσω ευχαρίστως :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
λίγο ανγχωμένη σε βρίσκω, πάντως δεν ερώτησα κάτι ,αλλά αφού θελησες να μου απαντήσης σε ερώτηση που δεν έκανα να την ακούσω ευχαρίστως :2funny: :2funny:

ε, ναι. 3 καφεδες απ το πρωι. Σχολιασμός ηταν.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν το στεφάνι σου είναι γάτα θα τόχει καταλάβει ότι μπερμπαντεύεις

Οι γυναικες μπορει να ειναι εν γενει ηλιθιες, αλλα σε αυτο το θεμα ειναι ΓΑΤΕΣ.
Ειδικα την εποχη του κινητου και του ιντερνετ. Δεν ξεφευγεις με τιποτα.

Επισκέπτης
Αφου διασφαλισετε το ανωτερω cost center, εφορματε σε πληρωμενες - με την ωρα/μερα/μηνα η σχετιζεστε με γυναικες παρομοιων αναγκων. ΠΡΟΣΟΧH: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ αν σας πιασουν.

+10000
Ακόμη καλύτερα,
γκόμενα παντρεμένη ,
με κάποιον με πολύ περισσότερα από εσάς.
Αποκλείεται να θελήσει ποτέ να τον χωρίσει.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δικε γαμα σαν να μην υπαρχει αυριο.....γλεντησετο το πιτσιρικι...και μην ακους τους καλους σαμαρειτες του μπου....κανε το κεφι σου....Θα σε βγαλει οφ το πιτσιρικι.... μαζι σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
117
Πόντοι
1
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :S :S :S
ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ  :s&m_3: :s&m_3:

Φιλε μου, απο οτι φαινεται την εχεις παρει την αποφαση, να κολυμπησεις σε βαθεια νερα. Καλη τυχη και προσοχη στους καρχαριες.
Πρακτικα τωρα, κοιτα να βρεις σπιτακι σε πολυκατοικια με παρα πολλα διαμερισματα, που δεν ξερεις ποιος μενει στο διπλανο. Εναλλακτικα, μονοκατοικια, εστω και παλια, με δικια της εισοδο, για ευνοητους λογους. Εννοειται οτι πρεπει να ειναι σε περιοχη που πηγαινεις συχνα, γιατι ειναι βεβαιο οτι καποιο ματι θα σε πετυχει στους γυρω δρομους, αρα πρεπει να εχεις το αλλοθι ετοιμο.
Οσο για το επιπλωμενο, παρε καλυτερα δικα σου πραγματα, να ξερεις που απλωνεις το κορμι σου...
Αντε και καλο βολι και η παναγια μαζι σου, γιατι οπως προειπα, ξεκινας δυσκολο δρομο με αγκαθια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom