Νέα

γκαρσονιερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bolivar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
117
Πόντοι
1
Παιδια απο Ηρακλειο γραφω,μικρη η πολη,ειμαι παντρεμενος,εχω χασει τα μυαλα με φοιτητρια,λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα,αλλα οπως ειπα μικρη η πολη,κανενα τιπ;;;;;;;;;;;

Φιλε μου, εφ' οσον ειναι φοιτητρια, πρεπει να εχει ενα δικο της σπιτι που νοικιαζει. Αρα, το να ψαξεις εσυ για γκαρσονιερα ειναι υπερβολη. Εχει τα πλεονεκτηματα του να εχεις "σπιτωμενη" γκομενα, αλλα εχει και προβληματα που ουτε τα εχεις φανταστει ακομα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.432
Πόντοι
2.606
Παιδια απο Ηρακλειο γραφω,μικρη η πολη,ειμαι παντρεμενος,εχω χασει τα μυαλα με φοιτητρια,λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα,αλλα οπως ειπα μικρη η πολη,κανενα τιπ;;;;;;;;;;;
Λοιπον μπολιβαρ ακου.Στο σαιτ εχει διαφημιση ενας δικηγορος,κρατα το τηλεφωνο γιατι θα σου χρειαστει σιγουρα.Επισης βρες και καναν καλο ορθοπεδικο για μετα τις φαπες...μετα απο αυτα ξεκινα για γκαρσονιερα...καλο βολι.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Καλα κανεις τυπε μου ...

Γραψτα ολα στα καραμπαλικια σου και την γυναικα και τα παιδια και τις στιγμες και την οικογενεια σου γενικοτερα για 15 λεπτα απολαυση !!!!!!

ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!!!!!
ρε τι του σερνετε του ανθρωπου...λες και αν τυχει στον καθενα μας θα κατσει να κανει ψυχαναλυση και κοινωνικη ανασκοπηση :2funny:ρε μπας και πιανει μερικους η ζηλια? η μπηκε στο σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος? :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Λοιπον μπολιβαρ ακου.Στο σαιτ εχει διαφημιση ενας δικηγορος,κρατα το τηλεφωνο γιατι θα σου χρειαστει σιγουρα.Επισης βρες και καναν καλο ορθοπεδικο για μετα τις φαπες...μετα απο αυτα ξεκινα για γκαρσονιερα...καλο βολι.

ασε το καθε παπαρα αγαμητο/αυνανια να λεει τη μαλακια του. ΠΗΔΑ τη γκομενα. Αφου, οπως προειπα, το κανεις με τροπο που να μην θιγει τη συζηγο και με το δυνατον μικρωτερο ρισκο.

Ο Καζατζακης, πατριδα σου, υπενθυμιζω οτι περιεγραψε ως αμαρτημα το να μη γαμησεις γυναικα που σε θελει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.432
Πόντοι
2.606
ασε το καθε παπαρα αγαμητο/αυνανια να λεει τη μαλακια του. ΠΗΔΑ τη γκομενα. Αφου, οπως προειπα, το κανεις με τροπο που να μην θιγει τη συζηγο και με το δυνατον μικρωτερο ρισκο.

Ο Καζατζακης, πατριδα σου, υπενθυμιζω οτι περιεγραψε ως αμαρτημα το να μη γαμησεις γυναικα που σε θελει.
ωραιος ρε μαγκα...αυνανας και αγαμητος αυτος που του λεει να γαμησει κομμαντο και να φυγει.ΑΥΤΟς που του λεει το ρισκο της γκαρσονιερας και της σχεσης που προφανως συνεπαγεται η ενοικιαση της...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ...το ηρακλειο ειναι μια πηδουλια τοπος...ΠΗΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ...η μανα του φευγατου δεν εκλαψε ποτε....

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1

οι περισσοτερες το παιζουν οτι θελουν κ μετα κανουν τις κινεζες  :s&m_3:
οποτε καλο ειναι να εχει κ αυτο στο μυαλο του μην παρει το ρισκο κ τελικα μεινει με την τσουτσου στο χερι ο τυπος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1.εφοσον ειναι φοιτητρια δεν εχει δικο της σπιτι;;;
2.μη νοικιασεις κατι μονιμο!!θα παρει αερα η μικρη και σε ενδεχομενο σουταρισμα θα στα κανει ολα μπουρδελο!!
σε γαμωχοτελ εκτος πολης αν δεν εχει δικο της σπιτι.

γενικα εισαι πολυ εκτεθειμενος...καλη τυχη!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
ρε τι του σερνετε του ανθρωπου...λες και αν τυχει στον καθενα μας θα κατσει να κανει ψυχαναλυση και κοινωνικη ανασκοπηση :2funny:ρε μπας και πιανει μερικους η ζηλια? η μπηκε στο σαιτ της εκκλησιας της ελλαδος? :2funny:
:rolleyes:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα

Άσε τις μαλακίες.
Τι το θες το σπίτι, να κλείνεσαι μέσα με τη μικρή? Ας κλείνεσαι σε ξενοδοχείο. Βρωμάει ο τόπος στην Κρήτη. 60km κάνεις, και φτάνεις Ρέθυμνο. 75 και φτάνεις στον Άη. Χώρια όλη την παραλία δεξιά (Χερσόνησος, μάλια, κλπ) που είναι ένα ξενοδοχείο κάθε 20m.
Θα μπλέξεις με το σπίτι, άσε λοιπόν τις παληκαριές.

Εγώ είχα γυναίκα και παιδιά στο Δαμνόνι και παραθέριζαν, και τη γκόμενα στο Kalypso Cretan Village Hotel (ψάξε να δεις που είναι αν δε ξέρεις).

Με τα πόδια πήγαινα.

Τι να την κάνεις τη γκαρσονιέρα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

τι ειπες τωρα ρε τυπε.πως γινεται να το κανει χωρις να θιξει την συζηγο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τι ειπες τωρα ρε τυπε.πως γινεται να το κανει χωρις να θιξει την συζηγο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα δε το μαθει κανεις  :rolleyes: και αν της συμπεριφερεται καλα  :rolleyes: και αν ειναι ενταξει στς υποχρεωσεις του  :rolleyes: !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αμα δε το μαθει κανεις  :rolleyes: και αν της συμπεριφερεται καλα  :rolleyes: και αν ειναι ενταξει στς υποχρεωσεις του  :rolleyes: !
και κανεις να μην το μαθει,ε δεν θα το ξερει αυτος και η μικρη; :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.762
Πόντοι
6.035
και κανεις να μην το μαθει,ε δεν θα το ξερει αυτος και η μικρη; :grin:
και οι φιλοι αυτουνου και οι φιλοι των φιλων αυτουνου
συν τις φιλες της μικρης και παει λεγοντας :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :S :S :S
ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ  :s&m_3: :s&m_3:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :S :S :S
ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ  :s&m_3: :s&m_3:

θες να ακουσεις καλα λογακια? οκ, κι απο αυτα εχουμε.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΔΩΣ ΤΗΣ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!
ΓΑΜΑ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!

πάρε κι ενα τιπ για το που θα βρεις φτηνη γκαρσονιερα

καλη η ενίσχυση ή θες κι άλλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom