Νέα

γκαρσονιερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bolivar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
Παιδια απο Ηρακλειο γραφω,μικρη η πολη,ειμαι παντρεμενος,εχω χασει τα μυαλα με φοιτητρια,λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα,αλλα οπως ειπα μικρη η πολη,κανενα τιπ;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Το μαντρεμένος είναι συνθετικό του παντρεμένος + μαντρωμένος ;

Παιδια απο Ηρακλειο γραφω,μικρη η πολη,ειμαι μαντρεμενος,εχω χασει τα μυαλα με φοιτητρια,λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα,αλλα οπως ειπα μικρη η πολη,κανενα τιπ;;;;;;;;;;;

OP
OP
B

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
81
χαχαχαχα

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
που την γνωρισες φιλε?συχναζεις εξω απο αμφιθεατρα κ το παιζεις αιωνιος φοιτητης?  :P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Παιδια απο Ηρακλειο γραφω,μικρη η πολη,ειμαι παντρεμενος,εχω χασει τα μυαλα με φοιτητρια,λεω να νοικιασω μια επιπλωμενη γκαρσονιερα,αλλα οπως ειπα μικρη η πολη,κανενα τιπ;;;;;;;;;;;

βεβαιως.

Budgetαρε ενα 2000-3000αρακι διατροφη στη συζυγο/παιδια, ενα ακομα 3.000-4000αρακι για να περνας με την μικρη στο νεο σπιτι που θα πατε και προχωρα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οικογένεια & γκομενίτσες σε μικρή κοινωνία μάλλον πάιζεις με την φωτιά :headbang: :rockon:
πάρε την γυναίκα σου και πηγαινε κανά ταξιδάκι πρίν κάνεις καμμιά πατάτα :sunglasses:

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μάλλον πρέπει να δουλέψει αυτοκίνητο στην ερημιά τύπε, εφόσον ξέρει η μικρή οτι είσαι νυμφευμένος...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Καλα κανεις τυπε μου ...

Γραψτα ολα στα καραμπαλικια σου και την γυναικα και τα παιδια και τις στιγμες και την οικογενεια σου γενικοτερα για 15 λεπτα απολαυση !!!!!!

ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οικογένεια & γκομενίτσες σε μικρή κοινωνία μάλλον πάιζεις με την φωτιά :headbang: :rockon:
πάρε την γυναίκα σου και πηγαινε κανά ταξιδάκι πρίν κάνεις καμμιά πατάτα :sunglasses:

και τι να κανουν στο ταξιδι? να βριζονται? η να τη γαμαει με το ζορι?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλα κανεις τυπε μου ...

Γραψτα ολα στα καραμπαλικια σου και την γυναικα και τα παιδια και τις στιγμες και την οικογενεια σου γενικοτερα για 15 λεπτα απολαυση !!!!!!

:2funny:

και τι να κανουν στο ταξιδι? να βριζονται? η να τη γαμαει με το ζορι?

να παρει την αποφαση να χωρισει.

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αρκεί να μην την καψουρευτείς τυπε, σκίστη την μικρή, αλλα με προσοχή, σε καμμια ερημιά..μικρή είναι, δεν εχει ιδιαίτερες απαιτησεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
αρκεί να μην την καψουρευτείς τυπε, σκίστη την μικρή, αλλα με προσοχή, σε καμμια ερημιά..μικρή είναι, δεν εχει ιδιαίτερες απαιτησεις.
Την καψουρευτικε ρε σου λεει.....  :jerking:

Επισκέπτης

Φοιτητρια ε, τυχερακια. Αμα το "φυσας" το χρημα δικε μου κατι θα βρεις. Αλλιως ξενοδοχειο. Οπως και να χει παντως η μικρη θα σου τα φαει, αλλα χαλαλι αν ειναι καλο μουνι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μαγκες, τα πραγματα ειναι απλα. και σας μιλαει ενας 45αρης που εχει ξοδεψει τεραστιες περιουσιες σε γαμησια, διατροφες, ερωμενες και γενικα ολα τα αμαρτηματα που προερχονται απο την λαγνεια.

ΚΑΜΙΑ γυναικα σε long run φαση δεν διαφερει απο την προηγουμενη. Το ιδιο και τα προβληματα/τριβες/βαρεμαρα/κλπ.

Ο κανονας ειναι: Παντρευεσαι ΜΙΑ. Αυτη που γουσταρεις και αγαπας. Αφου παρελθει ο χρονος και αρχιζουν οι καυλες ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ και την εχεις ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ. Το κοστος αντικαταστασης μαζι με το διατροφης ειναι ΠΑΝΤΑ ψυλωτερο. Μην κανετε μαλακιες.

Αυφου διασφαλισετε το ανωτερω cost center, εφορματε σε πληρωμενες - με την ωρα/μερα/μηνα η σχετιζεστε με γυναικες παρομοιων αναγκων. ΠΡΟΣΟΧH: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ αν σας πιασουν.

Αυτα και καλα γαμησια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
όποιος καψουρεύεται  εύκολα δεν παντρέυεται ούτε κάνει παιδιά. τώρα να μείνει με τα παιδιά του :rockon: :s&m_3:
ούστ  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Φοιτητρια ε, τυχερακια. Αμα το "φυσας" το χρημα δικε μου κατι θα βρεις. Αλλιως ξενοδοχειο. Οπως και να χει παντως η μικρη θα σου τα φαει, αλλα χαλαλι αν ειναι καλο μουνι.

αμ δε! η μεγαλούλα θα του τα φάει!

μαγκες, τα πραγματα ειναι απλα. και σας μιλαει ενας 45αρης που εχει ξοδεψει τεραστιες περιουσιες σε γαμησια, διατροφες, ερωμενες και γενικα ολα τα αμαρτηματα που προερχονται απο την λαγνεια.

ΚΑΜΙΑ γυναικα σε long run φαση δεν διαφερει απο την προηγουμενη. Το ιδιο και τα προβληματα/τριβες/βαρεμαρα/κλπ.

Ο κανονας ειναι: Παντρευεσαι ΜΙΑ. Αυτη που γουσταρεις και αγαπας. Αφου παρελθει ο χρονος και αρχιζουν οι καυλες ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ και την εχεις ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ. Το κοστος αντικαταστασης μαζι με το διατροφης ειναι ΠΑΝΤΑ ψυλωτερο. Μην κανετε μαλακιες.

Αυφου διασφαλισετε το ανωτερω cost center, εφορματε σε πληρωμενες - με την ωρα/μερα/μηνα η σχετιζεστε με γυναικες παρομοιων αναγκων. ΠΡΟΣΟΧH: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ αν σας πιασουν.

Αυτα και καλα γαμησια.

έτσι!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσο για το 15λεπτο που γέλασες, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!

:2funny:

θυμηθηκα μια ταινια, τυπος που βγαινει απο φυλακη μετα απο δεκα χρονια και γαμαει τη γυναικα του μονο κωλο και τοιχο απο συνηθεια πλεον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν νοικιαζεις καλυτερα την φοιτητρια,να βγαλεις και κανα φραγκο;by the way,να σου πω τι πληρωνει τωρα ο ξαδελος στην πρωην γυναικα του που τον επιασε να την απαταει;ετσι για να σου φυγει καθε διαθεση για ξενοπηδημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom