Νέα

Γκαργκάνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

αν βλέπατε τον Γκαργκάνα στο δρόμο τι θα κάνατε?

• θα πιεάνατε τα αρχίδια σας?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • θα τον φτύνατε?

• θα τον βρίζατε?

• θα του ρίχνατε σφαλιάρες?

• θα του ρίχνατε κλωτσές

Ψήφοι: 1 100,0%
  • θα του λέγατε μπράβο?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
Το ίδιο φαινόμενο είναι.
Και ιδρύθηκαν την ίδια εποχή περίπου η 17Ν με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Αλλά η 17Ν έζησε περισσότερο και συνδέθηκε κυρίως με την εποχή της παρακμής του αντάρτικου των πόλεων.

Αν υπηρχε ακομα η 17Ν ειχε αρκετη δουλεια να κανει...

Επισκέπτης
Οταν λες σε κάτι ερείπια που δεν έχουν ευρώ στην τσέπη: "Ρε μπάρμπα μήπως θυμάσαι πως κρατήθηκε ακίνητος ο τιμάριθμος στις αρχές του 1974?"(είχε πέσει ο Παπαδόπουλος κι ο Μαρκεζίνης συμφώνησε στην ύπαρξη εκτάκτων δικαστηρίων που μάλιστα συνεδρίαζαν στις αίθουσες του Στρατοδικείου -για να σφίγγουν λίγο οι κώλοι-γιατί τα λαμόγια μέσα στην αναμπουμπούλα σηκώσανε κεφάλι να κονομήσουνε αλλά υπήρχε ένας Δημήτριος Ιωαννίδης που δεν μάσαγε από τέτοια),σου απαντάει "Δεν βαριέσαι παιδάκι μου τώρα έχουμε την ελευθερία μας", ε, βάλε στην κατσαρόλα ελευθερία γιαχνί για αύριο...
Από πού θα πάρουνε λεφτά οι πολιτικοί για τις εκλογές μωρέ? Απ τα καρτέλ θα πάρουνε και τα ανεξέλεγκτα υπερκέρδη. Και μην ακούω τρελίτσες εδώ μέσα να κάνουμε μποϋκοτάζ στα τρόφιμα για να πέσουν οι τιμές. Δηλ αν δεν ψωνίσουμε γάλα 3-4 μέρες θα κλείσουν οι γαλατάδες? Αν ήταν έτσι δεν θά έτρεχαν οι μετοχές τους με 1000 στο ταμπλώ, θα ήταν στα όρια πτωχεύσεως.
Τι πρέπει να γίνει? Αμεση διάλυση των λαϊκών αγορών και δημιουργία δημοτικών Βαρβάκειων αγορών στο Λεκανοπέδιο να δείτε για πότε θα πατώσουν οι τιμές.Δημιουργία κρατικού φορέα εισαγωγής και διάθεσης τροφίμων να πάθει την πλάκα της όλη η λαχαναγορά και τα μεγαλομπακάλικα. Αν γίνεται? Ανετα. Μα είναι συγκεντρωτισμός και θυμίζει Β. Κορέα αυτό το μοντέλο? Μπα, γιατί το σημερινο μοντέλο δεν θυμίζει μπουρδέλο?
φίλε μου υπάρχει ένας όρος που λέγεται (( αγροτικοί συνεταιρισμοί ))αν οι κυβερνήσεις τους άφηναν να δουλέψουν επάνω στην βάση στην οποία κάποτε ξεκίνησαν να δουλεύουν να δεις σε τι προσιτά επίπεδα θα ήταν οι τιμές στης λαϊκές αγορές.
αλλά φρόντισαν τους μισούς τους διάλυσε η ΝΔ και τους άλλους μισούς το ΠΑΣΟΚ.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Συμφωνω.μεγαλη υποθεση οι συνεταιρισμοι τα εχω ζησει απο κοντα γιατι τυγχανει ο πατερας μου να ειναι συνταξιουχος αγροτης.

Επισκέπτης
Συμφωνω.μεγαλη υποθεση οι συνεταιρισμοι τα εχω ζησει απο κοντα γιατι τυγχανει ο πατερας μου να ειναι συνταξιουχος αγροτης.
σου παραθέτω το λινκ από έναν συνεταιρισμό που γλύτωσε από την κομματική λαίλαπα του δικοματισμού ένας συνεταιρισμός  που αποδίδει στον αγρότη σε εκείνο το χωριό και κάνει και κοινωνικό έργο και πολλά άλλα.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Eνδιαφερων Αριων με τεραστια δυναμικη.μακαρι να υπηρχε ενας τετοιος σε καθε νομο.και οχι μονο για το ελαιολαδο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
σου παραθέτω το λινκ από έναν συνεταιρισμό που γλύτωσε από την κομματική λαίλαπα του δικοματισμού ένας συνεταιρισμός  που αποδίδει στον αγρότη σε εκείνο το χωριό και κάνει και κοινωνικό έργο και πολλά άλλα.

Αρίωνα,

Ποιός κάνει κουμάντο σ' αυτό το συνεταιρισμό?

Δείχνεις να τα ξέρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom