Νέα

Γκαργκάνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αν βλέπατε τον Γκαργκάνα στο δρόμο τι θα κάνατε?

• θα πιεάνατε τα αρχίδια σας?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • θα τον φτύνατε?

• θα τον βρίζατε?

• θα του ρίχνατε σφαλιάρες?

• θα του ρίχνατε κλωτσές

Ψήφοι: 1 100,0%
  • θα του λέγατε μπράβο?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
λοιπόν παράδειγμα ζωντανό. Λονδίνο κέντρο σούπερ μάρκετ αλυσίδας που υπάρχει και εδώ. Κονσέρβα τόνου ίδια 74 λεπτά του ευρώ Λονδίνο μετά τρεις μέρες Αθήνα 1.35 ευρώ. Γάλα φρέσκο 1,1 λίτρα 84 λεπτά του ευρώ Λονδίνο, 1,40 εδώ. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
κριμα που πιασανε την 17Ν, θα μπορουσε να φυτεψει  μια σφαιρα στο κεφαλη του ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΚΑΙ αλλων λαμογιων (ΘΕΜΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ κλπ κλπ)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
λοιπόν παράδειγμα ζωντανό. Λονδίνο κέντρο σούπερ μάρκετ αλυσίδας που υπάρχει και εδώ. Κονσέρβα τόνου ίδια 74 λεπτά του ευρώ Λονδίνο μετά τρεις μέρες Αθήνα 1.35 ευρώ. Γάλα φρέσκο 1,1 λίτρα 84 λεπτά του ευρώ Λονδίνο, 1,40 εδώ. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
Κάναμε τίποτα εμείς οι καταναλωτές γι΄αυτό.
ΤΙΠΟΤΑ.
Έριξε λίγο χίονι και τρέξανε όλοι στα σουπερ μαρκετ να πάρουν προμήθεις.
Ακρίβηνε η βενζίνη πενήντα δραχμές το 92 επι Μάνου  και τρέχανε όλοι να βάλουν και να φουλάρουν βενζίνη  φθηνη.
Μόνο με μαζική διαμαρτυρία μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Να μην πάρει κανένας γάλα για μια βδομάδα να δεις πως κατεβάνει η τιμή του. και γενικά σε όποιο προίον αυξάνεται αδικαιολόγητα. Αλλά όταν θέλουμε να φάμε ντομάτα Χριστουγεννιάτικα τι να πω;
Είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές αμόρφωτοι εντελώς.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το μουνοπανο ο Γκαργκανας δεν προτεινει μειωση των μισθων ρε παιδια ???? / τι να πω ??? / αν το προβλημα της χωρας μας ειναι η γενια των 700 Ευρω τοτε ναι να μειωθουν οι μισθοι / να εχουμε τη γενια των δουλευω τσαμπα / ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΩΝ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κριμα που πιασανε την 17Ν, θα μπορουσε να φυτεψει  μια σφαιρα στο κεφαλη του ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΚΑΙ αλλων λαμογιων (ΘΕΜΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ κλπ κλπ)
ουυυυυυ. Φίλε μου τέτοιες οργανώσεις που κάνουν πραγματικά πολιτικό αγώνα τους δίνουν χάρη. Δες ερυθρές ταξιαρχίες πχ. Από την άλλη για να μη βγαίνουμε εκτός συνόρων δες όσους λένε ή ήταν πραγματικά σε οργανώσεις κατά της χούντας. Αυτοί γιατί δεν διώχθικαν; Γιατί έκαναν πολιτικό αγώνα. Η 17Ν παπάρια μέντολες ήταν. Πολιτικό υποχείριο και σίγουρα δεν ήταν τα παπαδοπαίδια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ουυυυυυ. Φίλε μου τέτοιες οργανώσεις που κάνουν πραγματικά πολιτικό αγώνα τους δίνουν χάρη. Δες ερυθρές ταξιαρχίες πχ. Από την άλλη για να μη βγαίνουμε εκτός συνόρων δες όσους λένε ή ήταν πραγματικά σε οργανώσεις κατά της χούντας. Αυτοί γιατί δεν διώχθικαν; Γιατί έκαναν πολιτικό αγώνα. Η 17Ν παπάρια μέντολες ήταν. Πολιτικό υποχείριο και σίγουρα δεν ήταν τα παπαδοπαίδια.
Δεν δώσανε χάρη στις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Οι περισσότεροι έκατσαν μέσα, περισσότερο καιρό μάλιστα απ ότι οι δικοί μας της χούντας, εικοσαετία και βάλε. Και τώρα είναι έξω τη μέρα, αλλά διανυκτερεύουν στην ψειρού.
Είναι ακόμα κάποιοι των Ταξιαρχιών στη φυλακή (Μορέτι κ.α).

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κάναμε τίποτα εμείς οι καταναλωτές γι΄αυτό.
ΤΙΠΟΤΑ.
Έριξε λίγο χίονι και τρέξανε όλοι στα σουπερ μαρκετ να πάρουν προμήθεις.
Ακρίβηνε η βενζίνη πενήντα δραχμές το 92 επι Μάνου  και τρέχανε όλοι να βάλουν και να φουλάρουν βενζίνη  φθηνη.
Μόνο με μαζική διαμαρτυρία μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Να μην πάρει κανένας γάλα για μια βδομάδα να δεις πως κατεβάνει η τιμή του. και γενικά σε όποιο προίον αυξάνεται αδικαιολόγητα. Αλλά όταν θέλουμε να φάμε ντομάτα Χριστουγεννιάτικα τι να πω;
Είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές αμόρφωτοι εντελώς.
Εγώ πάντως που πήγα να κάνω καταγγελία βρήκα ένα κάρο εμπόδια από το κράτος. Κανένας δεν αναλάμβανε ως υπέυθυνος. Αστυνομία αναρμόδια, η παλιά αγορανομία καταργήθηκε. Εάν για 3 ευρώ είναι να δώσω 100 ε δεν πάει να γαμηθεί. Και να θες να κάνεις κάτι έχουν φτιάξει το σύστημα να μην αξίζει.
Το μουνοπανο ο Γκαργκανας δεν προτεινει μειωση των μισθων ρε παιδια ???? / τι να πω ??? / αν το προβλημα της χωρας μας ειναι η γενια των 700 Ευρω τοτε ναι να μειωθουν οι μισθοι / να εχουμε τη γενια των δουλευω τσαμπα / ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΩΝ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ
Εγώ είμαι 3 χρόνια άνεργος γιατί δε θέλω να δουλεύω για 700 ευρώ. Δουλευω σπάνια με δελτίο παροχής. Ξέρεις πόσο έχω γαμηθεί μέχρι σήμερα; Μέχρι και μετανάστης έφυγα και ετοιμάζομαι πάλι. Αλλά είμαι τυχερός γιατί δεν έχω οικογένεια και δάνεια να με κυνηγάνε. Δυστυχώς ο πολύς ο κόσμος από μαλακία του θες ή γιατί έτσι τον οδήγησαν έφτασε να χρωστάει για να μην έχει την "πολυτέλεια" να κυνηγάει ένα καλυτερο μισθό....Οργανωμένο σχέδιο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν δώσανε χάρη στις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Οι περισσότεροι έκατσαν μέσα, περισσότερο καιρό μάλιστα απ ότι οι δικοί μας της χούντας, εικοσαετία και βάλε. Και τώρα είναι έξω τη μέρα, αλλά διανυκτερεύουν στην ψειρού.
Είναι ακόμα κάποιοι των Ταξιαρχιών στη φυλακή (Μορέτι κ.α).
Δε σου λέω όλοι. Απλά είχα δει ντοκυμαντέρ και μάλιστα ήταν μία γυναίκα αυτή που αποφυλάκισαν. Μίλαγε και για άλλους που είχαν αφήσει ελεύθερους.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μέχρι και μετανάστης έφυγα και ετοιμάζομαι πάλι

Ετσι ειναι φιλε μου / και μου θελουν οι πουτανας γιοι πολιτικοι να μου λυσουν και το δημογραφικο προβλημα της Ελλαδας - γιατι δεν γενναει η Ελληνιδα / γιατι ρε πουτανας γιε ο βασικος μισθος ειναι 700 Ευρω και τον μειωνετε και απο πανω / σας γαμω τη μανα που σας γεννησε ....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ετσι ειναι φιλε μου / και μου θελουν οι πουτανας γιοι πολιτικοι να μου λυσουν και το δημογραφικο προβλημα της Ελλαδας - γιατι δεν γενναει η Ελληνιδα / γιατι ρε πουτανας γιε ο βασικος μισθος ειναι 700 Ευρω και τον μειωνετε και απο πανω / σας γαμω τη μανα που σας γεννησε ....
Άσε φίλε και άμα σου πω που και πως έμενα σε ευρωπαϊκή χώρα νόμιμος μάλιστα θα πεις καλύτερα οι Πακιστανοί στα γκέτο. Και δε το λέω για τις εντυπώσεις αλλά είναι η πικρή αλήθεια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε σου λέω όλοι. Απλά είχα δει ντοκυμαντέρ και μάλιστα ήταν μία γυναίκα αυτή που αποφυλάκισαν. Μίλαγε και για άλλους που είχαν αφήσει ελεύθερους.
Το έχω δει κι εγώ.
Και έχω διαβάσει και το βιβλίο της.
Μια Λάουρα ..τάδε δεν λες; Δεν θυμάμαι επώνυμο.
Πάντως, αυτοί που αποφυλακίστηκαν, το βράδυ επιστρέφουν μέσα για διανυκτέρευση.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το έχω δει κι εγώ.
Και έχω διαβάσει και το βιβλίο της.
Μια Λάουρα ..τάδε δεν λες; Δεν θυμάμαι επώνυμο.
Πάντως, αυτοί που αποφυλακίστηκαν, το βράδυ επιστρέφουν μέσα για διανυκτέρευση.
Έστω. Ακόμα και αυτό δείχνει την ποιοτική διαφορά και τα κίνητρα μιας οργάνωσης με @@ σε σχέση με τις δικές μας που είναι σκέτα @@.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Αρίωνα μετά τον Φώλια που είπε πως για την ακρίβεια φταίει ο καταναλωτής που ενώ πχ το ψωμί ακριβαίνει πάει και ψωνίζει και δεν κάνει μπουκοτάζ(μα τι μαλακίες μας λένε), βγαίνει και ο Γκαργκάνας να πει ότι παπαριά θέλει για να δικαιολογήσει το μεροκαματάκι του, της "πείνας". Ως γνωστό τα @@ πάνε 2-2.

Για την ακριβεια που γαμαει αυτη τη χωρα ευθυνονται οι εξής παραγοντες¨

1) Η μεγαλη δυσανολογια μεταξυ προσφορας και ζητησης εργατικου δυναμικου, που ριχνει τους μισθους στον πατο
  του βαρελιου (πλεοναζουσα προσφορα εργασιας, ανεργια δηλαδη)

2) Η παντελής έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών στη χώρα, ή οπου και οποτε υπαρχουν,ειναι υποτυπώδη ή λαδώνονται, και
  κατ'επεταση η οργιαζουσα ατελειωτη αισχροκέρδεια που αυτο προκαλει.

3) Η κατάργηση της ελευθερης αγοράς και η δημιουργια συνεννοημένων ολιγοπωλιων (σουπερμαρκετάδες,  
   πετρελεάδες,τραπεζιτες,γαλατάδες) που γαμανε τους καταναλωτες (αυτο ειναι απορροια του 2)

4)Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. Ο ελληνας ειναι τοσο μαλακας,που δεχεται να πληρώνει οσο
 να ναι, καφεδες, κινητα, αυτοκινητα και σκυλαδικα. Μα την Παναγια, και η πεινα να τον θεριζει στην κυριολεξια,
 γι αυτή την ομαδα αγαθών θα πληρωνει παντα, οσο οσο.

Για βαλε στο γερμανο 4-5 ευρω το καφε, οχι στον κωλο θα στον βαλει, στη γκιλοτινα θα σε βαλει
Μαλακες ελληνες

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Για την ακριβεια που γαμαει αυτη τη χωρα ευθυνονται οι εξής παραγοντες¨

1) Η μεγαλη δυσανολογια μεταξυ προσφορας και ζητησης εργατικου δυναμικου, που ριχνει τους μισθους στον πατο
  του βαρελιου (πλεοναζουσα προσφορα εργασιας, ανεργια δηλαδη)

2) Η παντελής έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών στη χώρα, ή οπου και οποτε υπαρχουν,ειναι υποτυπώδη ή λαδώνονται, και
  κατ'επεταση η οργιαζουσα ατελειωτη αισχροκέρδεια που αυτο προκαλει.

3) Η κατάργηση της ελευθερης αγοράς και η δημιουργια συνεννοημένων ολιγοπωλιων (σουπερμαρκετάδες, 
    πετρελεάδες,τραπεζιτες,γαλατάδες) που γαμανε τους καταναλωτες (αυτο ειναι απορροια του 2)

4)Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. Ο ελληνας ειναι τοσο μαλακας,που δεχεται να πληρώνει οσο
  να ναι, καφεδες, κινητα, αυτοκινητα και σκυλαδικα. Μα την Παναγια, και η πεινα να τον θεριζει στην κυριολεξια,
  γι αυτή την ομαδα αγαθών θα πληρωνει παντα, οσο οσο.

Για βαλε στο γερμανο 4-5 ευρω το καφε, οχι στον κωλο θα στον βαλει, στη γκιλοτινα θα σε βαλει
Μαλακες ελληνες
Εγώ φίλε συμφωνώ ότι φταίει ο καταναλωτής σε ένα βαθμό. Αλλά εγώ που δε συμβιβάζομαι έχω κάπου να πάω να διαμαρτυρηθώ; Αυτό λέμε. Παλιά έπαιρνες την αγορανομία και περίμενες εκεί που ήσουν ερχόντουσαν και το θέμα έπαιρνε το δρόμο του. Σήμερα παπάρια. Σα να δίνεις κίνητρα να χρησιμοποιεί ο κόσμος μηχανάκια ας πούμε στο κέντρο και να μην κάνεις παρκινγκ και να βγάζεις την αστυνομία να τα γράφει. Αποδίδεις ευθύνες εάν έχεις εξασφαλίσει τις λύσεις και ο κόσμος δεν τις ακολουθεί.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Έστω. Ακόμα και αυτό δείχνει την ποιοτική διαφορά και τα κίνητρα μιας οργάνωσης με @@ σε σχέση με τις δικές μας που είναι σκέτα @@.
Το ίδιο φαινόμενο είναι.
Και ιδρύθηκαν την ίδια εποχή περίπου η 17Ν με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Αλλά η 17Ν έζησε περισσότερο και συνδέθηκε κυρίως με την εποχή της παρακμής του αντάρτικου των πόλεων.
Άσε που η Ιταλία είχε και μεγαλύτερο εργατικό κίνημα στις μεγαλοβιομηχανίες τύπου ΦΙΑΤ, άρα και περισσότερη ανοχή στις ενέργειές της.
Αν διαβάσεις το βιβλίο αυτής της Λάουρα, θα δεις οτι μιλάει μέχρι και για επαφές που είχαν οι δύο παράνομες οργανώσεις.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το ίδιο φαινόμενο είναι.
Και ιδρύθηκαν την ίδια εποχή περίπου η 17Ν με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Αλλά η 17Ν έζησε περισσότερο και συνδέθηκε κυρίως με την εποχή της παρακμής του αντάρτικου των πόλεων.
Άσε που η Ιταλία είχε και μεγαλύτερο εργατικό κίνημα στις μεγαλοβιομηχανίες τύπου ΦΙΑΤ, άρα και περισσότερη ανοχή στις ενέργειές της.
Αν διαβάσεις το βιβλίο αυτής της Λάουρα, θα δεις οτι μιλάει μέχρι και για επαφές που είχαν οι δύο παράνομες οργανώσεις.
Πάντως όχι με τα παπαδοπαίδια :dancing:. Άντε καληνύχτα.

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Οταν λες σε κάτι ερείπια που δεν έχουν ευρώ στην τσέπη: "Ρε μπάρμπα μήπως θυμάσαι πως κρατήθηκε ακίνητος ο τιμάριθμος στις αρχές του 1974?"(είχε πέσει ο Παπαδόπουλος κι ο Μαρκεζίνης συμφώνησε στην ύπαρξη εκτάκτων δικαστηρίων που μάλιστα συνεδρίαζαν στις αίθουσες του Στρατοδικείου -για να σφίγγουν λίγο οι κώλοι-γιατί τα λαμόγια μέσα στην αναμπουμπούλα σηκώσανε κεφάλι να κονομήσουνε αλλά υπήρχε ένας Δημήτριος Ιωαννίδης που δεν μάσαγε από τέτοια),σου απαντάει "Δεν βαριέσαι παιδάκι μου τώρα έχουμε την ελευθερία μας", ε, βάλε στην κατσαρόλα ελευθερία γιαχνί για αύριο...
Από πού θα πάρουνε λεφτά οι πολιτικοί για τις εκλογές μωρέ? Απ τα καρτέλ θα πάρουνε και τα ανεξέλεγκτα υπερκέρδη. Και μην ακούω τρελίτσες εδώ μέσα να κάνουμε μποϋκοτάζ στα τρόφιμα για να πέσουν οι τιμές. Δηλ αν δεν ψωνίσουμε γάλα 3-4 μέρες θα κλείσουν οι γαλατάδες? Αν ήταν έτσι δεν θά έτρεχαν οι μετοχές τους με 1000 στο ταμπλώ, θα ήταν στα όρια πτωχεύσεως.
Τι πρέπει να γίνει? Αμεση διάλυση των λαϊκών αγορών και δημιουργία δημοτικών Βαρβάκειων αγορών στο Λεκανοπέδιο να δείτε για πότε θα πατώσουν οι τιμές.Δημιουργία κρατικού φορέα εισαγωγής και διάθεσης τροφίμων να πάθει την πλάκα της όλη η λαχαναγορά και τα μεγαλομπακάλικα. Αν γίνεται? Ανετα. Μα είναι συγκεντρωτισμός και θυμίζει Β. Κορέα αυτό το μοντέλο? Μπα, γιατί το σημερινο μοντέλο δεν θυμίζει μπουρδέλο?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οταν λες σε κάτι ερείπια που δεν έχουν ευρώ στην τσέπη: "Ρε μπάρμπα μήπως θυμάσαι πως κρατήθηκε ακίνητος ο τιμάριθμος στις αρχές του 1974?"(είχε πέσει ο Παπαδόπουλος κι ο Μαρκεζίνης συμφώνησε στην ύπαρξη εκτάκτων δικαστηρίων που μάλιστα συνεδρίαζαν στις αίθουσες του Στρατοδικείου -για να σφίγγουν λίγο οι κώλοι-γιατί τα λαμόγια μέσα στην αναμπουμπούλα σηκώσανε κεφάλι να κονομήσουνε αλλά υπήρχε ένας Δημήτριος Ιωαννίδης που δεν μάσαγε από τέτοια),σου απαντάει "Δεν βαριέσαι παιδάκι μου τώρα έχουμε την ελευθερία μας", ε, βάλε στην κατσαρόλα ελευθερία γιαχνί για αύριο...
Από πού θα πάρουνε λεφτά οι πολιτικοί για τις εκλογές μωρέ? Απ τα καρτέλ θα πάρουνε και τα ανεξέλεγκτα υπερκέρδη. Και μην ακούω τρελίτσες εδώ μέσα να κάνουμε μποϋκοτάζ στα τρόφιμα για να πέσουν οι τιμές. Δηλ αν δεν ψωνίσουμε γάλα 3-4 μέρες θα κλείσουν οι γαλατάδες? Αν ήταν έτσι δεν θά έτρεχαν οι μετοχές τους με 1000 στο ταμπλώ, θα ήταν στα όρια πτωχεύσεως.
Τι πρέπει να γίνει? Αμεση διάλυση των λαϊκών αγορών και δημιουργία δημοτικών Βαρβάκειων αγορών στο Λεκανοπέδιο να δείτε για πότε θα πατώσουν οι τιμές.Δημιουργία κρατικού φορέα εισαγωγής και διάθεσης τροφίμων να πάθει την πλάκα της όλη η λαχαναγορά και τα μεγαλομπακάλικα. Αν γίνεται? Ανετα. Μα είναι συγκεντρωτισμός και θυμίζει Β. Κορέα αυτό το μοντέλο? Μπα, γιατί το σημερινο μοντέλο δεν θυμίζει μπουρδέλο?
Αυτός ο Δημήτριος Ιωαννίδης που "δεν μάσαγε απο τέτοια", μήπως είναι καταδικασμένος ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και -ελλείψει θανατικής ποινής- είναι απο το 1974 τρόφιμος Κορυδαλλού;
Λέω, μήπως.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Πιστεψε με δεν θελεις να γινουμε Β.Κορεα.να σου θυμισω μονο οτι αν δεν υπηρχε ο ερυθρος σταυρος να δινει τροφιμα θα μιλουσαμε για την μεγαλυτερη ανθρωπιστικη καταστροφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom