Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tι κάνει αυτή η ψυχή;;;;

Ζεί ή πέθανε;;;

Τον ξεχάσαμε όλοι μας τον επίσημο "διασκεδαστή- γελοτοπιό" της αυλής του Αντρέα, που έγινε υπουργός χάρης στα αστεία του.
Αρε όμορφα χρόνια, μας γάμουσανε και γελάγαμε.

Τί λές ρε φίλε???Εδώ έγινε ολόκληρο Εθνικό Θέμα...και ασχολούμαστε με εκλογές??? :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι...πλανητάρχες!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου μιλάμε επί συγκεκριμένων προσώπων. Ο ένας ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ πρωθυπουργός. Ο άλλος δεν έχει γίνει ακόμη. Τον ένα τον έχουμε δει ως πρωθυπουργό. Το να εξισώνεις δύο ανθρώπους, έναν που ήδη κυβερνά με το τι ΘΑ κάνει κάποιος που δεν έχεις δει ακόμη, είναι ελαφρώς οξύμωρο...................

Α ρε φίλε...εδώ οι ίδιοι οι Πασόκοι τον κοροϊδευουν...δεν τα βλέπεις???Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν απο τους 2....και ούτε θα ψηφίσω κανέναν απο τους...5!!!!Αλλά αν έπρεπε,με κάποιον τρόπο, να διαλέξω 1...σίγουρα αυτός ΔΕΝ θα ήταν ο θλιβερός...πώς να το κάνουμε τώρα...δεν κάνει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ--->Και εγώ ξέρω απο ποδόσφαιρο...έχω παίξει μπάλα μέχρι και Γ' Εθνική...το ονειρό μου είναι να γίνω προπονητής στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή...δεν έχω δοκιμαστεί...άρα μπορεί να είμαι και καλύτερος του...Βαλβέρδε!!!!Οξύμωρο και αυτό???

Βγάλτε τα πρασινόγαλάζοκόκκινα γυαλιά...και δείτε την αλήθεια κατάματα....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τί λές ρε φίλε???Εδώ έγινε ολόκληρο Εθνικό Θέμα...και ασχολούμαστε με εκλογές??? :headbang: :headbang: :headbang:

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι...πλανητάρχες!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σοκαρίστικα τωρα που το διάβασα, μου έπεσε ο καφες από το χέρι,
Μιλάς σοβαράααα, κάνανε τέτοια γυφτιά;;;;

Ο Κατσηφάρας τοποθετήθηκε στο γεγονός αυτό;;; Ο Γεωργάκης, μήπος;;;;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σοκαρίστικα τωρα που το διάβασα, μου έπεσε ο καφες από το χέρι,
Μιλάς σοβαράααα, κάνανε τέτοια γυφτιά;;;;

Ο Κατσηφάρας τοποθετήθηκε στο γεγονός αυτό;;; Ο Γεωργάκης, μήπος;;;;

Σοβαρά!!!!!!!!!!!!!!!
Α ρε κλωτσιές που θέλουν κάποιοι σε αυτή την χώρα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Κάποιοι που απο εκεί που...παρακάλαγαν...τώρα το παίζουν...πρωθυπουργοί...ή εν δυνάμη (Θεός φυλάξη)...πρωθυπουργοί!!! :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Α ρε φίλε...εδώ οι ίδιοι οι Πασόκοι τον κοροϊδευουν...δεν τα βλέπεις???Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν απο τους 2....και ούτε θα ψηφίσω κανέναν απο τους...5!!!!Αλλά αν έπρεπε,με κάποιον τρόπο, να διαλέξω 1...σίγουρα αυτός ΔΕΝ θα ήταν ο θλιβερός...πώς να το κάνουμε τώρα...δεν κάνει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΥΓ--->Και εγώ ξέρω απο ποδόσφαιρο...έχω παίξει μπάλα μέχρι και Γ' Εθνική...το ονειρό μου είναι να γίνω προπονητής στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή...δεν έχω δοκιμαστεί...άρα μπορεί να είμαι και καλύτερος του...Βαλβέρδε!!!!Οξύμωρο και αυτό???

Φίλε μου ατυχές το παράδειγμα με τον Βαλβέρδε. Ο κ.Καραμανλής προτού γίνει πρωθυπουργός ούτε υφυπουργός δεν είχε διατελέσει. Και δε νομίζω ότι οι οπαδοί του τον είχαν και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση όταν πρωτοανέλαβε. Γέλαγαν μαζί του, και η έντονη προπαγάνδα τον έκανε ''μεγάλο εθνικό ηγέτη'', ''πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο'' και παρόμοια μπαρμπούτσαλα. Και λέω κάτι απολύτως λογικό:έχεις έναν πρωθυπουργό που ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Πώς μπορείς να εξισώνεις τον ήδη αποτυχημένο με κάποιον που ως πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει κριθεί; εκτός εάν εδώ μέσα κάποιοι μιλάνε απευθείας με το υπερπέραν και μαθαίνουν τα μελλούμενα.......... Είναι άλλο να μου πεις δεν μου αρέσει ο τάδε, και άλλο να προεξοφλείς ότι θα αποτύχει το τάδε και να το έχεις δεδομένο.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Tι κάνει αυτή η ψυχή;;;;

Ζεί ή πέθανε;;;

Τον ξεχάσαμε όλοι μας τον επίσημο "διασκεδαστή- γελοτοπιό" της αυλής του Αντρέα, που έγινε υπουργός χάρης στα αστεία του.
Αρε όμορφα χρόνια, μας γάμουσανε και γελάγαμε.
Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Μας γαμάνε και δε γελάμε τουλάχιστον. Αντιμετωπίζουμε το γαμήσι με απόλυτη σοβαρότητα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κυριακού ΜΑΛΛΟΝ θα αρχίσει να πολεμά την κυβέρνηση, μετά την μη επανεκλογή του.

Γιατί, πότε την υποστήριξε για να αρχίσει να την πολεμά;
Ο Μίνως έχει και κάτι εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, το ίδιο και ο κοντομηνούλης αλλά αυτοί οι δύο έχουν γίνει κυνηγοί σκανδάλων και τιμητές των πάντων εδώ και χρόνια...

Όπως και ο Καρχιδάκης ο οποίος ξεσπαθώνει για το βατοπέδι αλλά για τη μονή τοπλού που εμπλέκεται προσωπικά, τουμπεκί...
Και χθές στο Σκάι άκουγα για κάτι περιέργους αποχαρακτηρισμούς στην ελαφόνησο, πριν το 2004...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ο Μίνως έχει και κάτι εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, το ίδιο και ο κοντομηνούλης αλλά αυτοί οι δύο έχουν γίνει κυνηγοί σκανδάλων και τιμητές των πάντων εδώ και χρόνια...

Όπως και ο Καρχιδάκης ο οποίος ξεσπαθώνει για το βατοπέδι αλλά για τη μονή τοπλού που εμπλέκεται προσωπικά, τουμπεκί...
Και χθές στο Σκάι άκουγα για κάτι περιέργους αποχαρακτηρισμούς στην ελαφόνησο, πριν το 2004...
Με τις πυρκαγιές δε νομίζω ότι δεν έκανε και κάποιες πλάτες στην κυβέρνηση......... ''Η Ελλάδα σε κίνδυνο'' τιτλοφορούσε τα θέματά του........ Και άφηνε και κάποια υπονοούμενα για σκοτεινές δυνάμεις.........

Επισκέπτης

αυτο που ειναι ονειρο σου το εκανε ο καραμανλης μονο που αυτος δεν ειχε παιξει ουτε καν μπαλα μια φορα προσπαθησε και εφαγε τα μουτρα του :2funny: :2funny: οσο για το γιωργακη ας τον δουμε και ας τον κρινουμε. το κωστακη τον ειδαμε και βλεπουμε τη εχει καταφερει :grin: οσο για σενα ας το καλυτερα δεν κανεις για προπονητης ειδες τη επαθε ο κωστακης αν και εσυ ρε μπαγασα εχεια καλο προεδρο και εχεις περισοτερη τυχη απο το χοντρο :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

γιαυτο φροντισε και η ντορα να βαλει το πιονιστη θεση του προεδρου της ΕΟΑ για να κανει κουμαντο ο ισιδωιος :2funny: :2funny: σεμνα και ταπεινα και εδω :2funny:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θλιβερός δεν είναι ο γιωργάκης,αλλά ο ελληνικός λαός που τον ψηφίζει,όπως και ο κωστάκης.Αν ψηφίσουμε εμείς οι νεολάιοι μικρά κόμματα θα καραγουστάρω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με τις πυρκαγιές δε νομίζω ότι δεν έκανε και κάποιες πλάτες στην κυβέρνηση......... ''Η Ελλάδα σε κίνδυνο'' τιτλοφορούσε τα θέματά του........ Και άφηνε και κάποια υπονοούμενα για σκοτεινές δυνάμεις.........

Μιλάμε για τρελή υποστήριξη δηλαδή...

Υ/γραφο: Η καλιφόρνια έχει κατακαεί...Η αυστραλία το αυτό...Και δεν παραιτήθηκε κανείς...Μόνο στην ελλάδα έφταιγε ο πολύδωρας...

γιαυτο φροντισε και η ντορα να βαλει το πιονιστη θεση του προεδρου της ΕΟΑ για να κανει κουμαντο ο ισιδωιος :2funny: :2funny: σεμνα και ταπεινα και εδω :2funny:

Ο πιονιστής είναι και πρόεδρος του ΧΑΑ και δεν το λες και τελείως μαριονέττα...
Αλλά πόσο τραγικοί είναι οι πασόκοι (και αρκετοί υπουργοί της νδουλας βεβαίως- βεβαίως- οι θέσεις στα πάνελ του εισαγγελάτου είναι πολύτιμες γαρ) που έγιναν defenders του υπόδικου καναλάρχη και τώρα λένε κουβεντούλες για τον ισίδωρο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αρχικά δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία η προϋπηρεσία για το πόστο του πρωθυπουργού.
Ούτε χρειάζεται να κολλήσεις ένσημα.
Μάλιστα δεν λέει και κάτι, μιας και πολλοί υπουργοί έχουν να επιδείξουν ελάχιστο έργο (ανεξαρτήτως κομμάτων).

Συμφωνώ ότι ο κωστάκης σαν επιλογή έμοιαζε κωμική πίσω στο 1997.
Θυμάμαι ακόμα την φάση που πάτησε την μπάλα του ποδοσφαίρου και έπαθε διάστρεμμα.
Κορυφαία σκηνή: κωστάκης με φόρμα να κάνει κάτι σαν ντρίπλα και επόμενο πλάνο, κωστάκης με νάθρηκα.

Πάντως δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με τον γιωργάκη.
Η φάση που χαιρετά τα άδεια αμάξια έχει περάσει πλέον στην ιστορία...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Υ/γραφο: Η καλιφόρνια έχει κατακαεί...Η αυστραλία το αυτό...Και δεν παραιτήθηκε κανείς...Μόνο στην ελλάδα έφταιγε ο πολύδωρας...
Για πες μου εσύ πότε τον πολέμησε δλδ τον καταλληλότερο ο Αντέννα; και εγώ δε μίλησα για παραιτήσεις, απλά θεωρώ ότι είναι αν μη τι άλλο γελοίο για την ανικανότητα των κυβερνώντων να καταφεύγουμε σε ''σκοτεινές'' δυνάμεις και ''ξένα'' κέντρα που ετομάζουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, όταν αυτό μπορεί να το κάνει καλύτερα από τον καθένα η ίδια!!!!!

Επισκέπτης

Ο πιονιστής είναι και πρόεδρος του ΧΑΑ και δεν το λες και τελείως μαριονέττα...
Αλλά πόσο τραγικοί είναι οι πασόκοι (και αρκετοί υπουργοί της νδουλας βεβαίως- βεβαίως- οι θέσεις στα πάνελ του εισαγγελάτου είναι πολύτιμες γαρ) που έγιναν defenders του υπόδικου καναλάρχη και τώρα λένε κουβεντούλες για τον ισίδωρο...
καλα πρεπεινα εισαι πολυ πορωμενος ποιος τον διορισε στο χρηματηστηριο :uglystupid: γιατι ο κουβελος ξαφνικα αποσυρθηκε :uglystupid: ποιος ειναι ο γαμπρος της ντορας που θα παρει τα εργα για τους μεσογεικους :uglystupid:. αυτα τα ξεχνας :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αρχικά δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία η προϋπηρεσία για το πόστο του πρωθυπουργού.
Ούτε χρειάζεται να κολλήσεις ένσημα.
Μάλιστα δεν λέει και κάτι, μιας και πολλοί υπουργοί έχουν να επιδείξουν ελάχιστο έργο (ανεξαρτήτως κομμάτων).

Συμφωνώ ότι ο κωστάκης σαν επιλογή έμοιαζε κωμική πίσω στο 1997.
Θυμάμαι ακόμα την φάση που πάτησε την μπάλα του ποδοσφαίρου και έπαθε διάστρεμμα.
Κορυφαία σκηνή: κωστάκης με φόρμα να κάνει κάτι σαν ντρίπλα και επόμενο πλάνο, κωστάκης με νάθρηκα.

Πάντως δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με τον γιωργάκη.
Η φάση που χαιρετά τα άδεια αμάξια έχει περάσει πλέον στην ιστορία...
Ακριβώς, ο κ. Καραμανλής είναι ασύγκριτος με τους πάντες!!!!!!!!!!!!!!!Κατάφερε και έκανε την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να φαντάζει μεγάλη και τρανή ενώ μέχρι να κυβερνήσει ο κ. Καραμανλής θεωρούνταν ό,τι χειρότερο και για την ίδια τη ΝΔ!!!!Μιλάμε για ΤΟ κατόρθωμα!!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Επειδή σας βλέπω και κόπτεσθε όλοι για τον κ. αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από χθες εγκαινίασα παράθεση των ''βαρυσήμαντων'' λόγων του κ. πρωθυπουργού στο thread Γελαστός Κωστάκης. Δε βλέπω κανέναν από τους ''αντικειμενικούς'' σχολιαστές εδώ μέσα να πήραν κάποια θέση για τα όσα ''βαρυσήμαντα'' δήλωσε χθες ο κ. πρωθυπουργός στη Λαμία. Και καλά κάνουν βέβαια, διότι μας φταίει ο Γιωργάκης και όχι τα χάλια των κυβερνώντων που βαρέθηκα να ακούω τις μπουρδολογίες τους.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου ατυχές το παράδειγμα με τον Βαλβέρδε. Ο κ.Καραμανλής προτού γίνει πρωθυπουργός ούτε υφυπουργός δεν είχε διατελέσει. Και δε νομίζω ότι οι οπαδοί του τον είχαν και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση όταν πρωτοανέλαβε. Γέλαγαν μαζί του, και η έντονη προπαγάνδα τον έκανε ''μεγάλο εθνικό ηγέτη'', ''πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο'' και παρόμοια μπαρμπούτσαλα. Και λέω κάτι απολύτως λογικό:έχεις έναν πρωθυπουργό που ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Πώς μπορείς να εξισώνεις τον ήδη αποτυχημένο με κάποιον που ως πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει κριθεί; εκτός εάν εδώ μέσα κάποιοι μιλάνε απευθείας με το υπερπέραν και μαθαίνουν τα μελλούμενα.......... Είναι άλλο να μου πεις δεν μου αρέσει ο τάδε, και άλλο να προεξοφλείς ότι θα αποτύχει το τάδε και να το έχεις δεδομένο.

Η γνώμη του καθενός εεώ μέσα είναι σεβαστή...πραγματικά...αλλά...δεν θα γούσταρα να δώ τον...θλιβερό...πρωθυπουργό...όπως δεν γουστάρω να βλέπω και τον γελαστό...αλλά μεταξύ των 2...προτιμώ τον..κανέναν και σίγουρα όχι τον θλιβερό...όσο για το ότι δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός...δλδ...πρέπει στου λαού την πλάτη να μάθει???Άφηστε ρε παιδιά... :S :S :S :S

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
3)Το πώς γίνεται να καταδικαστεί κάποιος αγαπητέ μου το γνωρίζω πολύ καλά. Όπως γνωρίζω και τη διαφορά ΠΚ και ΚΠΔ. ΠΟλύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.Μάλλον θα πρέπει να κάνω μερικά μαθήματα εδώ μέσα γιατί κάποιοι τα έχουν μπερδεμένα, και δεν αναφέρομαι κατ' ανάγκην προσωπικά σε εσένα.

Δώσε όσα θες...Και αν θες μπορείς και να αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα...Ουδόλως με ενδιαφέρει...
Αλλά και πάλι δεν απαντάς...Πως στον πούτσο θα έχουμε ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ χωρίς ΔΙΚΕΣ ;
Και ΔΙΚΕΣ χωρίς ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑ;
Αν τώρα εσύ θεωρείς την προδικασία "συγκάλυψη" πες μας ευθέως ότι όταν ο κάθε καρχιμάκης, ο κάθε κοντομηνούλης και ο κάθε μίνωας καταγγέλουν "σκλανδαλο" η εκάστοτε κυβέρνηση πρέπει να αυτομαστιγώνεται δημοσίως...

Τώρα εσύ θα αρχίσεις να ρωτάς γιατί δεν έγινε προανακριτική και έγινε εξεταστική κ.τ.λ....
Αν μου πεις σε τί πραγματικά διαφέρουν αυτές οι δύο επιτροπές ίσως απαντήσω...

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί να έχουμε τόσο άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών και σε αυτό νομίζω θα συμφωνήσεις...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αυτο που ειναι ονειρο σου το εκανε ο καραμανλης μονο που αυτος δεν ειχε παιξει ουτε καν μπαλα μια φορα προσπαθησε και εφαγε τα μουτρα του :2funny: :2funny: οσο για το γιωργακη ας τον δουμε και ας τον κρινουμε. το κωστακη τον ειδαμε και βλεπουμε τη εχει καταφερει :grin: οσο για σενα ας το καλυτερα δεν κανεις για προπονητης ειδες τη επαθε ο κωστακης αν και εσυ ρε μπαγασα εχεια καλο προεδρο και εχεις περισοτερη τυχη απο το χοντρο :2funny: :2funny:

Ρεεεεε...τον σφάξατε τον Εργοτέλη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τί να κρίνουμε ρε??? :think: :think: :think:...τον Γιωργάκη??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή σας βλέπω και κόπτεσθε όλοι για τον κ. αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από χθες εγκαινίασα παράθεση των ''βαρυσήμαντων'' λόγων του κ. πρωθυπουργού στο thread Γελαστός Κωστάκης. Δε βλέπω κανέναν από τους ''αντικειμενικούς'' σχολιαστές εδώ μέσα να πήραν κάποια θέση για τα όσα ''βαρυσήμαντα'' δήλωσε χθες ο κ. πρωθυπουργός στη Λαμία. Και καλά κάνουν βέβαια, διότι μας φταίει ο Γιωργάκης και όχι τα χάλια των κυβερνώντων που βαρέθηκα να ακούω τις μπουρδολογίες τους.

Ελπίζω να μην λές για μένα...χεσμένους τους έχω και μόνο απο τύχη θα δώ κάτι που θα δηλώσουν...για να γελάσω!!! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom