Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
καταρχην θελω να απαντησω στα παιδια της παρεας μας εδω ,και το λεω εντιμα αυτο ,οτι δεν ειμαι κομματοσκυλο ουτε καν ΝΔ ,απλα ενας Ελληνας που προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναι πιο καταλληλος να κυβερνησει αυτη τη ριμαδοχωρα.Λεω λοιπον ,εντελως λακωνικα οτι η ισχνη αντιπολιτευση αποδυναμωνει τη διακυβερνηση. Σας ρωταω ευθεως λοιπον ,ποιος θα ασκησει κριτικη και πιεση σ'αυτην την κωλο- κυβερνηση? ,ποιος ειναι εντεταλμενος απο τον ελληνικο λαο να εκφρασει τη δυσαρεσκεια του και να αντιπροτεινει ενα αλλο συγκροτημενο σχεδιο διακυβερνησης απο το ισχυον ?
Ολοι ξερουμε δυστυχως την απαντηση...

Ελπιζω να ξεκαθαρισα την αποψη μου.

Με σεβασμο,
Δυστυχώς κανένας
όλοι είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sportsaddict

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο τη στιγμή που η Δημοκρατία που καταφεραμε έχει αναδείξει αυτούς που έχουμε και χαιρόμαστε σαν πιθανούς υποψήφιους, κάποιο πρόβλημα υπάρχει - δικό μας προφανώς... Αυτοί καλά παίζουν με τα παιχνιδάκια τους...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σα να πήρε το αυτί μου για κάτι στο βόλο αντίστοιχο του βατοπεδίου.

Εμπλέκεται και ο άντρας της πρωην δημάρχου - αυτουνού με το όψιμο ενδιαφέρον για τους ολυμπιακούς. Που κοντραρίστικε με τον Αντ1...

αν αυτό ΔΕΝ κουκουλωθεί, θα γινει χαμός

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σιγά μην χρειάζεται να λές τον καφέ...για να καταλάβεις το πόσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι και οι μπλέ και οι πράσινοι για να κυβερνήσουν...δοκιμασμένα πράγματα φίλε μου...δεν κάνουν ούτε για πρόεδροι χωριού....και οι 2...καλά με τα άλλα κόμματα δεν ασχολούμε κάν...βέβαια θα μου πείς...και τί προτείνεις???Έλα ντε.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Φίλε μου μιλάμε επί συγκεκριμένων προσώπων. Ο ένας ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ πρωθυπουργός. Ο άλλος δεν έχει γίνει ακόμη. Τον ένα τον έχουμε δει ως πρωθυπουργό. Το να εξισώνεις δύο ανθρώπους, έναν που ήδη κυβερνά με το τι ΘΑ κάνει κάποιος που δεν έχεις δει ακόμη, είναι ελαφρώς οξύμωρο...................

sportsaddict

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου μιλάμε επί συγκεκριμένων προσώπων. Ο ένας ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ πρωθυπουργός. Ο άλλος δεν έχει γίνει ακόμη. Τον ένα τον έχουμε δει ως πρωθυπουργό. Το να εξισώνεις δύο ανθρώπους, έναν που ήδη κυβερνά με το τι ΘΑ κάνει κάποιος που δεν έχεις δει ακόμη, είναι ελαφρώς οξύμωρο...................

Αστο γιατι μιλάμε για άτομα που δεν ήρθανε χτες από το υπερπέραν... Αν αύριο δεις πρωθυπουργό τον Γιωργάκη, τη Ντόρα η τον (απίστευτο) Αβραμόπουλο, ε μη μου πεις... Εχεις σχηματίσει μια γνώμη για τη μέχρι τώρα λαμπρη σταδιοδρομία τους στα (σημαντικά) πόστα που έχουν δώσει δείγματα των ικανοτήτων τους...

Δυστυχώς έχω πειστεί πλέον ότι η πολιτική έχει καταφέρει να ξεσκαρτάρει τους άξιους πολύ πριν τους δούμε σε υψηλές θέσεις...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Αστο γιατι μιλάμε για άτομα που δεν ήρθανε χτες από το υπερπέραν... Αν αύριο δεις πρωθυπουργό τον Γιωργάκη, τη Ντόρα η τον (απίστευτο) Αβραμόπουλο, ε μη μου πεις... Εχεις σχηματίσει μια γνώμη για τη μέχρι τώρα λαμπρη σταδιοδρομία τους στα (σημαντικά) πόστα που έχουν δώσει δείγματα των ικανοτήτων τους...

Δυστυχώς έχω πειστεί πλέον ότι η πολιτική έχει καταφέρει να ξεσκαρτάρει τους άξιους πολύ πριν τους δούμε σε υψηλές θέσεις...
Αγαπητέ μου είναι άλλο πράγμα να έχεις μία άποψη, και άλλο πράγμα να θεωρείς κάτι προκαταβολικά ως δεδομένο και σίγουρο. Και αυτό κάνεις λέγοντας ότι τα ίδια ΘΑ είναι και ο άλλος με αυτόν. Καταρχήν αδικείς τον μέλλοντα υπέρ του παρόντος, και αυτό θέλουν και οι νυν κυβερνώντες, το γενικό χάος που όλοι να φταίνε γενικά και όχι οι ίδοι με το χάλι τους.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Last Year.

Ήταν υπόθεση που έβγαλε ο Μίνως προκειμένου να χτυπήσει τον Ισίδωρο στην κόντρα τους για την προεδρία τηε ΕΟΕ. Είχε σχέση με συγγενή του τελευταίου που αγόρασε κάτι οικόπεδα και υποτίθεται πως θα οφελείτο από του Μεσογειακούς που θα γίνουν στο Βόλο.
Τελικά όμως απ'ότι φαίνεται το παραμύθι δεν είχε δράκο.

Και όμως..κάτι παράξενο γίνεται αφού

1. τη θέση την πήρε ο καπράλος που ελέγχεται πλήρως απο την πρωην δήμαρχο
2. το θέμα το φέρνουν στην επικαιρότητα 2 εφημερίδες (και ακόμα δεν έχω διαβάσει τις αυριανές)

Εχω την αίσθηση οτι οι μαφιόζοι παίρνουν θέσεις διαλέγοντας στρατόπεδα, λίγο πριν ξεκινήσει ο εμφύλιος

Πολύ θα γούσταρα μια τέτοια υπόθεση - οχι για μενα. Για την κακομοίρα τη χώρα μου

sportsaddict

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ μου είναι άλλο πράγμα να έχεις μία άποψη, και άλλο πράγμα να θεωρείς κάτι προκαταβολικά ως δεδομένο και σίγουρο. Και αυτό κάνεις λέγοντας ότι τα ίδια ΘΑ είναι και ο άλλος με αυτόν. Καταρχήν αδικείς τον μέλλοντα υπέρ του παρόντος, και αυτό θέλουν και οι νυν κυβερνώντες, το γενικό χάος που όλοι να φταίνε γενικά και όχι οι ίδοι με το χάλι τους.

Οχι, οχι προς Θεού μπορεί να έχεις και δίκιο. Εγώ μιλάω με αυτά που βλέπω τα τελευταία (πολλά) χρόνια. Και πάντα μιλάω για δικές μου απόψεις. Εύχομαι κάποιος πιο αιιόδοξος από εμένα να αποδειχτεί ότι έχει δίκιο... Οσο γι τον παρόντα, στο ίδιο καζάνι με τους άλλους τον έχω ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Και όμως..κάτι παράξενο γίνεται αφού

1. τη θέση την πήρε ο καπράλος που ελέγχεται πλήρως απο την πρωην δήμαρχο
2. το θέμα το φέρνουν στην επικαιρότητα 2 εφημερίδες (και ακόμα δεν έχω διαβάσει τις αυριανές)

Πολύ θα γούσταρα μια τέτοια υπόθεση - οχι για μενα. Για την κακομοίρα τη χώρα μου
:2funny: :2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κυριακού ΜΑΛΛΟΝ θα αρχίσει να πολεμά την κυβέρνηση, μετά την μη επανεκλογή του.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κυριακού ΜΑΛΛΟΝ θα αρχίσει να πολεμά την κυβέρνηση, μετά την μη επανεκλογή του.

ΜΑΛΛΟΝ έτσι θα γίνει

Και αυτό δεν ειναι καλό σενάριο για τη ΝΔ. Αν ήταν, δε θα πήγαιναν τόσα υπουργακια την κοπή πιτας. 

Αλλα μια ερώτηση (κυρίως προς px75) - η ιστορία αυτή έχει βάση;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σημερα ειδα ειδησεις στον αντ1,και εχει ξεκινηση το παρτυ.μαλλον θα γινει δευτερο βατοπαιδι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο Κύρτσος αγαπητέ px75 έχει 3 σελίδες σήμερα. Σε ποια πρωινάδικα εμφανίζεται ο κύρτσος, έχει προσέξει κανένας; ο εκδότης του καρφιου σε ποιο κανάλι κάνει σχολιασμό;

Στο μέλλον θα ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν έχεις κάνα γνωστό να σε βάλει στη Γραματεία Τύπου (ή όπως αλλιώς στο διάολο λέγεται) έκανες την τύχη σου.

Θε πρέπει βέβαια να βλέπεις κάθε μέρα τη φάτσα του Αντώναρου, αλλά...

Μπα, άλλος ειναι ο στόχος μου. Αρκετοί μεγαλοδημοσιογράφοι - εκβιαστές έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Ας κάνουν πέρα για να περάσει η νέα γενια

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο Κυριακού είχε ήδη έρθει σε ρίξη με την κυβέρνηση μιας και υποστηριζόταν ανοιχτά από το ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα ο Παταβούκας είχε διοργανώσει υπέρ του συγκέντρωση, λίγο πριν τις εκλογές.
Και οι ψήφοι που πήρε, σύμφωνα με το ΠΑΡΟΝ, προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ: Βασιλακόπουλος (μπάσκετ), Γερόλυμπος (τρίαθλο), Κολυμπάδης (πινγκ πονγκ), Σγουρός (άρση βαρών), Νικολάου (ΔΟΕ), Κυριακού (τοξοβολία), Αγγελούδης (χάντμπολ), Διαθεσόπουλος (κολύμβηση), Φυσετζίδης (τάε κβον ντο).

Χωρίς να γνωρίζω το λόγο της πρόσκλησης των υπουργών στην πίτα (δεν έχω κάν υπόψη μου το γεγονός, αλλά το θεωρώ αληθές), υποψιάζομαι ότι ήταν μια προσπάθεια να ρίξει γέφυρες προς το κόμμα της ΝΔ και τους προέδρους των ομοσπονδιών που ελέγχονται από αυτό.

ΥΓ. Δύο νέα που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο Βήμα.
1. Ο Πανίκας καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος.
2. Ο Λαλιώτης επιστρέφει στις εκλογικές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Παρατήρηση: δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά επανένταξη.

Περιμένω ξανά, σκηνικά εκλογικών στρατηγείων με περίπτερα με κρεμασμένες εφημερίδες και στοιχήματα για τον τελικό νικητή. Εκλογές χωρίς Λαλιώτη δεν είναι εκλογές.

Άσε που το παιδί έμεινε στον άσσο. Ούτε το σπίτι του πατέρα του, που του έβγαλε ο γκαντέμης στον πληστειριασμό δεν μπορούσε να πληρώσει.
(Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
2)Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για το πισωγύρισμα του αιώνα. Κάτι στελέχη τύπου Λαλιώτης, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Κουλούρης, θα πρεπε να τα βάλουν στο φέρετρο του μακαρίτη του Αντρέα, και να τους θάψουν μαζί του (όπως έκαναν στους Φαραώ με τις συζύγους τους).

Εγώ θέλω τον Κατσιφάρα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Τι λες τωρα :headbang: τον Λαλιώτη που γαμει το Μητσοτακέκεικο, αυτόν χρειάζεται τώρα που έρχεται η ντορα στην αρχηγεία της νδ

Ναι, γιαυτό θα του πληρώσει 80.000 ευρώ αποζημίωση...

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
δωσε λιγα στρεμματα στο βατοπαιδι ... δωσε λιγες γκομενες απο αναγκη στο ζαχοπουλο ...ευτυχως ο καραμανλης τη συνταξη τη βγαζει σε δυο μηνες ... και να η νεοι φοροι ,,, ο γιωργακης μας φταιει   

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ θέλω τον Κατσιφάρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Tι κάνει αυτή η ψυχή;;;;

Ζεί ή πέθανε;;;

Τον ξεχάσαμε όλοι μας τον επίσημο "διασκεδαστή- γελοτοπιό" της αυλής του Αντρέα, που έγινε υπουργός χάρης στα αστεία του.
Αρε όμορφα χρόνια, μας γάμουσανε και γελάγαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom