Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Η γνώμη του καθενός εεώ μέσα είναι σεβαστή...πραγματικά...αλλά...δεν θα γούσταρα να δώ τον...θλιβερό...πρωθυπουργό...όπως δεν γουστάρω να βλέπω και τον γελαστό...αλλά μεταξύ των 2...προτιμώ τον..κανέναν και σίγουρα όχι τον θλιβερό...όσο για το ότι δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός...δλδ...πρέπει στου λαού την πλάτη να μάθει???Άφηστε ρε παιδιά... :S :S :S :S
Φίλε μου σέβομαι και εγώ τη γνώμη καθενός. Και ας προτιμάς τον κανένα, δικαίωμά σου. Απλά, κάνω χάζι με τις απόψεις που ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ μία αποτυχία, ενώ γουστάρουν να βλέπουν την παρούσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποτυχία. Κατά τα λοιπά, το να μην γουστάρεις τον κ. Παπανδρέου είναι επιλογή σου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δώσε όσα θες...Και αν θες μπορείς και να αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα...Ουδόλως με ενδιαφέρει...
Αλλά και πάλι δεν απαντάς...Πως στον πούτσο θα έχουμε ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ χωρίς ΔΙΚΕΣ ;
Και ΔΙΚΕΣ χωρίς ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑ;
Αν τώρα εσύ θεωρείς την προδικασία "συγκάλυψη" πες μας ευθέως ότι όταν ο κάθε καρχιμάκης, ο κάθε κοντομηνούλης και ο κάθε μίνωας καταγγέλουν "σκλανδαλο" η εκάστοτε κυβέρνηση πρέπει να αυτομαστιγώνεται δημοσίως...

Τώρα εσύ θα αρχίσεις να ρωτάς γιατί δεν έγινε προανακριτική και έγινε εξεταστική κ.τ.λ....
Αν μου πεις σε τί πραγματικά διαφέρουν αυτές οι δύο επιτροπές ίσως απαντήσω...

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί να έχουμε τόσο άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών και σε αυτό νομίζω θα συμφωνήσεις...
Κανένας νόμος δεν είναι κατ' ανάγκην άθλιος, άθλια είναι η εφαρμογή των νόμων στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, η προδικασία είναι και η ουσία όλης της υπόθεσης. Και εάν κατευθυνθεί προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση, αντιστοίχως κατευθύνεται και η όποια δίκη. Και το για ποια αδικήματα θα ασκηθούν ποινικές διώξεις είναι μείζον για τη δίκη. Και μην ξεχνάς ότι ''πατέρας'' της σκανδαλολογίας υπήρξε ο κ. Καραμανλής, που αντιπολιτεύτηκε ως μέγας ιεροεξεταστής, ιεροκήρυκας και μαθητευόμενος Εισαγγελέας.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου σέβομαι και εγώ τη γνώμη καθενός. Και ας προτιμάς τον κανένα, δικαίωμά σου. Απλά, κάνω χάζι με τις απόψεις που ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ μία αποτυχία, ενώ γουστάρουν να βλέπουν την παρούσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αποτυχία. Κατά τα λοιπά, το να μην γουστάρεις τον κ. Παπανδρέου είναι επιλογή σου.

Κοίτα...σαν άνθρωπος είναι αξιόλογος...σαν πολιτικός...ανύπαρκτος...όπως και ο Κωστάκης...και θα σου πώ κάτι χωρίς να έχω σκοπό να σε μειώσω:αν κάποια στιγμή το ΠΑΣΟΚ βόλεψε εσένα ή κάποιον απο την οικογενειά σου...κάνεις πολύ καλά που το υποστηρίζεις...εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς...μέχρι τώρα δεν είδα τέτοιο καλό απο κανέναν...αν με είχέ βολέψει κάποιος απο τους 2...φυσικά και θα τους υποστήριζα...και δεν το βρίσκω κακό αν έχει γίνει με σένα..σε αυτή την χώρα το μόνο που λειτουργεί...είναι το ρουσφέτι....
Και επειδή θα με ρωτήσεις:ΠΟΤΕ δεν ζήτησα τίποτε απο κανέναν....

Επισκέπτης
Επειδή σας βλέπω και κόπτεσθε όλοι για τον κ. αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από χθες εγκαινίασα παράθεση των ''βαρυσήμαντων'' λόγων του κ. πρωθυπουργού στο thread Γελαστός Κωστάκης. Δε βλέπω κανέναν από τους ''αντικειμενικούς'' σχολιαστές εδώ μέσα να πήραν κάποια θέση για τα όσα ''βαρυσήμαντα'' δήλωσε χθες ο κ. πρωθυπουργός στη Λαμία. Και καλά κάνουν βέβαια, διότι μας φταίει ο Γιωργάκης και όχι τα χάλια των κυβερνώντων που βαρέθηκα να ακούω τις μπουρδολογίες τους.
φαινεται καποιοι εδω μεσα τους αρεσει η διακυβερνηση της τελευταις πενταετιας και δεν θελουν να φυγει ο φανταστικος πρωθυπουργος!! καθονται και εικαζουν το τη θα γινει εικονικη πραγματικοτητα !!!!!!το τη σκατα γινεται δεν το βλεπουν η λενε οτι και γιαυτο φταιει ο γιωργακης  και το πασοκ :jerking: τη περιμενεις να ακουσεις οταν αυτοι που σχολιαζουν το κωστακη τον εχουν στο απυροβλητο δεν φταιει οτι η χωρα δεν κυβερναται δεν φταιει που εκανε το ακατορθωτο να αλλαξει το προυπολογισμο σε ενα μηνα δε φταιει που δεν ηξερε τη γινοταν απο τους στενους υπουργους του[ρουσοπουλο-βουλγαρακη] :jerking: τιποτα δεν ηξερε ασε που και γιαυτα μπορει να φταιει το πασοκ :jerking:

Επισκέπτης
Κοίτα...σαν άνθρωπος είναι αξιόλογος...σαν πολιτικός...ανύπαρκτος...όπως και ο Κωστάκης...και θα σου πώ κάτι χωρίς να έχω σκοπό να σε μειώσω:αν κάποια στιγμή το ΠΑΣΟΚ βόλεψε εσένα ή κάποιον απο την οικογενειά σου...κάνεις πολύ καλά που το υποστηρίζεις...εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς...μέχρι τώρα δεν είδα τέτοιο καλό απο κανέναν...αν με είχέ βολέψει κάποιος απο τους 2...φυσικά και θα τους υποστήριζα...και δεν το βρίσκω κακό αν έχει γίνει με σένα..σε αυτή την χώρα το μόνο που λειτουργεί...είναι το ρουσφέτι....
Και επειδή θα με ρωτήσεις:ΠΟΤΕ δεν ζήτησα τίποτε απο κανέναν....
φιλε μου συμφωνω στα περισοτερα απλα εδω μεσα καποιοι κανουν το ασπρο μαυρο!!! κριννεις καποιον πριν καν δοκομαστει και τον αλλον που ειναι πεντε χρονια πρωθυπουργος δεν μιλαει κανενας και καποιοι τα βλεπουν ολα οτι βαινουν καλως και αυτο που φοβουνται ειναι μην γινει πρωθυπουργος ο γιωργος μια που τωρα περναμε καλα!!! μιλαμε για πραγματα απιστευτα αλλο γαμαει αλλος πληρωνει......  :rockon: χθες το δωσαμε ρε!!!!!! :grin:

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου συμφωνω στα περισοτερα απλα εδω μεσα καποιοι κανουν το ασπρο μαυρο!!! κριννεις καποιον πριν καν δοκομαστει και τον αλλον που ειναι πεντε χρονια πρωθυπουργος δεν μιλαει κανενας και καποιοι τα βλεπουν ύολα οτι βαινουν καλως και αυτο που φοβουνται ειναι μην γινει πρωθυπουργος ο γιωργος μια που τωρα περναμε καλα!!! μιλαμε για πραγματα απιστευτα αλλο γαμαει αλλος πληρωνει......  :rockon: χθες το δωσαμε ρε!!!!!! :grin:

Του γελαστού Κωστάκη ήταν μία οικτρή αποτυχία και του θλιβερού Γιωργάκη και πρώην υπεξ, αναμένεται θλιβερή.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε μου συμφωνω στα περισοτερα απλα εδω μεσα καποιοι κανουν το ασπρο μαυρο!!! κριννεις καποιον πριν καν δοκομαστει και τον αλλον που ειναι πεντε χρονια πρωθυπουργος δεν μιλαει κανενας και καποιοι τα βλεπουν ολα οτι βαινουν καλως και αυτο που φοβουνται ειναι μην γινει πρωθυπουργος ο γιωργος μια που τωρα περναμε καλα!!! μιλαμε για πραγματα απιστευτα αλλο γαμαει αλλος πληρωνει......  :rockon: χθες το δωσαμε ρε!!!!!! :grin:
Σαν πολιτικό τον κρίνω...όχι σαν πρωθυπουργό...γιατί και σαν υπεξ ή Παιδείας...δεν θυμάμαι κανένα έργο...τεσπα...δεν θα μπώ στην διαδικασία να ψάξω...καθώς δεν με ενδιαφέρει...άνθρωπος που εν μέσω κρίσης...ζητάει εκλογές (300 εκατ. €) το λιγότερο...συν άλλα τόσα ο επαναληπτικός...αφού δεν θα έχουμε αυτοδυναμία...δεν είναι σοβαρός...και τί παραπάνω θα κάνει δλδ???Σε 1 κράτος και 1 ευρώπη διαλυμένη...γαμώ τις εκλογές μου μέσα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Σαν πολιτικό τον κρίνω...όχι σαν πρωθυπουργό...γιατί και σαν υπεξ ή Παιδείας...δεν θυμάμαι κανένα έργο...τεσπα...δεν θα μπώ στην διαδικασία να ψάξω...καθώς δεν με ενδιαφέρει...άνθρωπος που εν μέσω κρίσης...ζητάει εκλογές (300 εκατ. €) το λιγότερο...συν άλλα τόσα ο επαναληπτικός...αφού δεν θα έχουμε αυτοδυναμία...δεν είναι σοβαρός...και τί παραπάνω θα κάνει δλδ???Σε 1 κράτος και 1 ευρώπη διαλυμένη...γαμώ τις εκλογές μου μέσα.... :headbang: :headbang: :headbang:
ναι αλλα με αυτη τη λογικη ας παραμεινει ο κωστακης που πλεον και ο πιο δυσπιστος βλεπει οτι δεν κανει και ας μη γινουν εκλογες!! αλλωστε βτη θα αλλαξει με αυτη τη λογικη ας τον να κυβερναει αλλες δυο τετραετιες να αποτελειωσει το μεταρυθμμιστικο του εργο και να διωξει τους νταβατζηδες!!!! αυτο ξερεις τη μου θυμιζει το πατερα που ανελαβε το βαζελο και να καθαρισει την παραγκα αλλα παλι δευτερος ειναι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ναι αλλα με αυτη τη λογικη ας παραμεινει ο κωστακης που πλεον και ο πιο δυσπιστος βλεπει οτι δεν κανει και ας μη γινουν εκλογες!! αλλωστε βτη θα αλλαξει με αυτη τη λογικη ας τον να κυβερναει αλλες δυο τετραετιες να αποτελειωσει το μεταρυθμμιστικο του εργο και να διωξει τους νταβατζηδες!!!! αυτο ξερεις τη μου θυμιζει το πατερα που ανελαβε το βαζελο και να καθαρισει την παραγκα αλλα παλι δευτερος ειναι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
....και με αυτή τη λογική, όταν βγει ο Θλιβερός Γιωργάκης θα πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές μετά από 2-3 μήνες. Δηλαδή με τις εκλογές θα λυθούν τα προβλήματά μας  :think: :think:

Επισκέπτης
....και με αυτή τη λογική, όταν βγει ο Θλιβερός Γιωργάκης θα πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές μετά από 2-3 μήνες. Δηλαδή με τις εκλογές θα λυθούν τα προβλήματά μας  :think: :think:
οχι φιλε μου απλα εδω εχεις ενα δεδομενο ο κωστακης δεν κανει δεν τον κρινω σε δυυο μηνες ουτε σε δυο χρονια πεντε χρονια κυβερναει. οσο για το γιωργο δεν λεω οτι θα σωσει το τοπο απλα αφου δεν εχει δοκιμαστει δεν μπορεις να τον κρινεις απλα. αν κανει τα ιδια να εισαι σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω. ομως δεν μπορεις να κρινεις καποιον πριν καν τον δεις.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
bodos από την 16.9.2007 που η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές πέρασε 1,5 χρόνος, εκλογές σημαίνουν τεράστιο κόστος για την οικονομία μας δλδ για εμάς.

Υπομονή άλλα 2,5 χρόνια  για να δούμε τον Θλιβερό Γιωργάκη πρωθυπουργό, γιατί ως υπουργό τον έχουμε δεί.

Επισκέπτης
bodos από την 16.9.2007 που η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές πέρασε 1,5 χρόνος, εκλογές σημαίνουν τεράστιο κόστος για την οικονομία μας δλδ για εμάς.

Υπομονή άλλα 2,5 χρόνια  για να δούμε τον Θλιβερό Γιωργάκη πρωθυπουργό, γιατί ως υπουργό τον έχουμε δεί.
προσωπικα εμενα το ιδιο μου κανει μακαρι να μεινει μεχρι τελους να αποτελειωσει αυτο που αρχισε :idiot:.οσο για το γιωργο ας τον δουμε και μετα κρινουμε ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οχι φιλε μου απλα εδω εχεις ενα δεδομενο ο κωστακης δεν κανει δεν τον κρινω σε δυυο μηνες ουτε σε δυο χρονια πεντε χρονια κυβερναει. οσο για το γιωργο δεν λεω οτι θα σωσει το τοπο απλα αφου δεν εχει δοκιμαστει δεν μπορεις να τον κρινεις απλα. αν κανει τα ιδια να εισαι σιγουρος θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω. ομως δεν μπορεις να κρινεις καποιον πριν καν τον δεις.

Πρέπει να δοκιμαστεί και ο Γιώργος;
Δηλαδή ο μηχανισμός του οποίου ηγείται (!!!), καθώς και οι φάτσες που τον περιστοιχίζουν, δεν έχουν δοκιμαστεί;
Ρε παιδιά μην τα λέτε έτσι αυτά, ούτε σε άλλο πλανήτη να ζούσατε  :)

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δε νομίζω ότι από έναν άνθρωπο που σχετικά πρόσφατα έμαθε να μιλάει ελληνικά χωρίς πολλές παύσεις, μπορούμε να δούμε πολλά.

Επισκέπτης
Πρέπει να δοκιμαστεί και ο Γιώργος;
Δηλαδή ο μηχανισμός του οποίου ηγείται (!!!), καθώς και οι φάτσες που τον περιστοιχίζουν, δεν έχουν δοκιμαστεί;
Ρε παιδιά μην τα λέτε έτσι αυτά, ούτε σε άλλο πλανήτη να ζούσατε  :)
εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον κωστακη και το μηχανισμο που ειναι ο ιδιος με την περιοδο89-93 επι μητσοτακη γιατι δεν λες το ιδιο; φαινεται τα βλεπεις οτι ολα βαινουν καλως ;)

Επισκέπτης
Δε νομίζω ότι από έναν άνθρωπο που σχετικά πρόσφατα έμαθε να μιλάει ελληνικά χωρίς πολλές παύσεις, μπορούμε να δούμε πολλά.
φαινεται οτι παρακολουθεις και διαβαζεις πολυ την ενημερωση της ρηγηλης γιαυτο τα λες αυτα. αυτος που τα μιλαει τοσο καλα δεν μας εχεις πει κυβερναει καλα;

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς καλά τα ποστ γιατί ανέφερα την οικτρή αποτυχία του Κωστάκη.

Επισκέπτης
Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς καλά τα ποστ γιατί ανέφερα την οικτρή αποτυχία του Κωστάκη.
μια χαρα τα παρακολουθω απλα να σου θυμισω οτι ο κωστακης ειναι πρωθυπουργος και εσυ στα περισοτερα ποστ το γιωργο σχολιαζεις για το τη θα κανει αν γινει πρωθυπουργος. την τωρινη κατασταση σχολιασε και τις επιλογες του καταληλοτερου την τελευταια πενταετια. το γιωργο θα εχεις το χρονο να τον σχολιαζεις αργοτερα ;)

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα τα παρακολουθω απλα να σου θυμισω οτι ο κωστακης ειναι πρωθυπουργος και εσυ στα περισοτερα ποστ το γιωργο σχολιαζεις για το τη θα κανει αν γινει πρωθυπουργος. την τωρινη κατασταση σχολιασε και τις επιλογες του καταληλοτερου την τελευταια πενταετια. το γιωργο θα εχεις το χρονο να τον σχολιαζεις αργοτερα ;)

Ρε φίλε :2funny: τρία ποστ έχω..... Τα είδες όλα :cheesy: ; . Δε χρεάζεται να δούμε και μια ακόμη, θλιβερή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom