Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον κωστακη και το μηχανισμο που ειναι ο ιδιος με την περιοδο89-93 επι μητσοτακη γιατι δεν λες το ιδιο; φαινεται τα βλεπεις οτι ολα βαινουν καλως ;)

Με κανέναν δεν είμαι ευχαριστημένος...Δεν τρέφω όμως αυταπάτες ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα στην Ελλάδα, μπορεί να αλλάξει κάτι αν διώξουμε έναν και φέρουμε έναν άλλο, κατά σύμπτωση αυτόν που είχαμε διώξει ως αποτυχημένο...
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τα μόνα προβλήματα που λύνουν οι πολιτικοί είναι τα δικά τους και των παρατρεχάμανών τους;
Από απλή παρατήρηση προκύπτει, δεν είναι φιλοσοφία, ούτε κβαντομηχανική :)

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και στα τρια ο γιωργακης σου φταιει :2funny: ο κωστακης φαινεται σου κανει μια χαρα :2funny:

Πάρε το πρώτο από τα πολλά...3 :cheesy:

Του γελαστού Κωστάκη ήταν μία οικτρή αποτυχία και του θλιβερού Γιωργάκη και πρώην υπεξ, αναμένεται θλιβερή.

Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή σε λένε... Κατσιφάρα.

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι, εγώ υπήρξα ψηφοφόρος ΝΔ μέχρι και το 2007 (36 χρονών), απο κει και πέρα τέλος για μένα τα δύο μεγάλα κόμματα, εννοείται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν το ψηφίζω αλλά κα τα άκρα (Αριστερά και Ακροδεξιά) είναι τελείως αναξιοπίστα. Είναι ολοφάνερο ότι σε τέτοις δύσκολες εποχές , θα χρειατεί συναίνεση λαού και επιλογή των άξιων, των εξαίρετων , των ποιοτικά καλύτερων, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Σιχάθηκα τον εαυτό μου που υποστίριζα τους κουμπάρους και παραμυθιάστικα από τους Δαπίτες, που υποστήριζα καλοταισμένους αγρότες, που υποστήριζα κοπρόσκυλα του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ ( και η ΝΔουλα έχει πολλά), σεμνά και ταπεινά στα μούτρα σας ξεφτίλες. Θέλαμε αλλαγή πολιτικής και όχι ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ. Κρίμα, όχι για σας και τη δεξιά φάρα σας αλλά για τη χώρα, στερήσατε την ελπίδα από την Ελλάδα. ΟΥΣΤ.

Επισκέπτης
Με κανέναν δεν είμαι ευχαριστημένος...Δεν τρέφω όμως αυταπάτες ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα στην Ελλάδα, μπορεί να αλλάξει κάτι αν διώξουμε έναν και φέρουμε έναν άλλο, κατά σύμπτωση αυτόν που είχαμε διώξει ως αποτυχημένο...
δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τα μόνα προβληματα που λύνουν οι πολιτικοί είναι τα δικά τους και των παρατρεχάμανών τους;
Από απλή παρατήρηση προκύπτει, δεν είναι φιλοσοφία, ούτε κβαντομηχανική :)
το θεμα ειναι να περναν καλα αυτοι αλλα να δινουν και κατι στο λαο. και στις δυο διακυβερνησεις μητσοτακη-καραμανλη τα τρωγαν μονοι τους . με το πασοκ οχι οτι δεν τρωγανε αλλα κατι επερνες και εσυ. απλα ειναι και οπως λες και εσυ δεν χρειαζεται φιλοσοφια ουτε κβαντομηχανικη για να τα δεις γεγονοτα ειναι ;)

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σιχάθηκα τον εαυτό μου που υποστίριζα τους κουμπάρους και παραμυθιάστικα από τους Δαπίτες, που υποστήριζα καλοταισμένους αγρότες, που υποστήριζα κοπρόσκυλα του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ ( και η ΝΔουλα έχει πολλά), σεμνά και ταπεινά στα μούτρα σας ξεφτίλες. Θέλαμε αλλαγή πολιτικής και όχι ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ. Κρίμα, όχι για σας και τη δεξιά φάρα σας αλλά για τη χώρα, στερήσατε την ελπίδα από την Ελλάδα. ΟΥΣΤ.

Ακριβώς αυτά δεν περίμεναν όσοι τους βγάλαν.

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δε γίνεται να μιλάμε σoβαρά με κάποιον που δεν ξέρει να διαβάζει. Όπως και αυτός :2funny: που τυφλά υποστηρίζεις.

Επισκέπτης
Δε γίνεται να μιλάμε σόβαρα με κάποιον που δεν ξέρει να διαβάζει. Όπως και αυτός :2funny: που τυφλά υποστηρίζεις.
μαλλον εσυ δεν ξερεις τη λες και τη γραφεις οπως και αυτος που υποστηριζεις που αλλα λεει τη δευτερα και αλλα τη τριτη :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το θεμα ειναι να περναν καλα αυτοι αλλα να δινουν και κατι στο λαο. και στις δυο διακυβερνησεις μητσοτακη-καραμανλη τα τρωγαν μονοι τους . με το πασοκ οχι οτι δεν τρωγανε αλλα κατι επερνες και εσυ. απλα ειναι και οπως λες και εσυ δεν χρειαζεται φιλοσοφια ουτε κβαντομηχανικη για να τα δεις γεγονοτα ειναι ;)

Φίλε, προσωπικά, ό,τι επίπεδο ζωής εξασφάλισα είτε με μπλέ είτε με γαλάζιους, οφείλετε σε ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...και δεν εννοώ για βύσμα και μαλακίες, αλλά δε θεωρώ ότι βοηθήθηκα ούτε από πολιτικές...Αν δεν κινητοποιούσα δικές μου δυνατότητες, δε με βοηθούσε καμία εφαρμοζόμενη πολιτική και κανένα ψίχουλο που έπεφτε από τραπέζι τους...Έχω λοιπόν κατακτήσει το δικαίωμα να είμαι ανεξάρτητος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (κυρίως μέσα μου), να γράφω στ' αρχίδια μου ή και να φτύνω στα μούτρα όσους έρχονται να μου πουλήσουν παραμύθι...Κι έχω μάθει πως αν θέλω να ανέβω επίπεδο, πάλι στις δυνάμεις μου πρέπει να ποντάρω...
Τί να περιμένω από τον κάθε Γιωργάκη και τον κάθε Κωστάκη; :)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος.το θεμα ειναι ποιος θα κανει δουλεια.ο χοντρος εχει χασει τη μπαλα εντελως,και επειδη δεν υπαρχει αλλος,ειναι η σειρα του γιωργου,και ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος.βγαλτε απο το κεφαλι σας επιτελους τα κομματα,και τις μαλακιες,δεν βλεπετε οτι το πραγμα δεν παει καλα πλεον,οτι ειμαστε στριμοκωλα γενικα ολοι μας.

Επισκέπτης
Φίλε, προσωπικά, ό,τι επίπεδο ζωής εξασφάλισα είτε με μπλέ είτε με γαλάζιους, οφείλετε σε ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...και δεν εννοώ για βύσμα και μαλακίες, αλλά δε θεωρώ ότι βοηθήθηκα ούτε από πολιτικές...Αν δεν κινητοποιούσα δικές μου δυνατότητες, δε με βοηθούσε καμία εφαρμοζόμενη πολιτική και κανένα ψίχουλο που έπεφτε από τραπέζι τους...Έχω λοιπόν κατακτήσει το δικαίωμα να είμαι ανεξάρτητος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (κυρίως μέσα μου), να γράφω στ' αρχίδια μου ή και να φτύνω στα μούτρα όσους έρχονται να μου πουλήσουν παραμύθι...Κι έχω μάθει πως αν θέλω να ανέβω επίπεδο, πάλι στις δυνάμεις μου πρέπει να ποντάρω...
Τί να περιμένω από τον κάθε Γιωργάκη και τον κάθε Κωστάκη; :)
δεν διαφωνω σε αυτα που λες και ετσι πρεπει να σκεφτονται οσοι θελουν να πετυχουν κατι. το θεμα ειναι οτι περα απο της δυνατοτητες του καθενα και μιλαω πιο παλια βοηθουσαν και καποιες συγκιριες πολιτικες. τωρα ειναι πολυ δυσκολο καποιος να κανει κατι γιατι δεν ευνοουν οι συνθηκες. εκτος αν ειναι διαπλεκομενος η κουμπαρος ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε παιδια το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος.το θεμα ειναι ποιος θα κανει δουλεια.ο χοντρος εχει χασει τη μπαλα εντελως,και επειδη δεν υπαρχει αλλος,ειναι η σειρα του γιωργου,και ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος.βγαλτε απο το κεφαλι σας επιτελους τα κομματα,και τις μαλακιες,δεν βλεπετε οτι το πραγμα δεν παει καλα πλεον,οτι ειμαστε στριμοκωλα γενικα ολοι μας.

Τί δουλειά να βγάλει;
Μήπως μπορούν να χαράξουν ανεξάρτητη πολιτική;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει έτσι κι αλλιώς, στα πολύ σημαντικά...
Απορώ πώς ώριμα άτομα με προσωπικότητα δέχονται να τους αποδοθεί ο τίτλος "οπαδός" που ακούγεται γελοίος ακόμα κι όταν μιλάμε για 15χρονα...
Εκτός κι αν πρέπει να προσδιορίσουμε και τον όρο "προσωπικότητα"...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια οσο καλα να ειστε και οσο οικονομοιμενοι να ειστε να ξερετε οτι αν δεν εχουν οι αλλοι και εσεις δεν ειστε καλα.τι να κανουμε αλυσιδα ειναι αυτο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η δικιά μας η σειρά πότε είναι?Γι' αυτό θα μας έχουν γραμμένους μια ζωή στα @@ τους και θα κάνουν τις λαμογιές τους...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο ψηφιζουμε οτι ψηφιζε ο πατερας μας και ο παππους μας,δεν προκειτε να ερθουν νεα προσωπα.τουλαχιστον εγω μπορεσα και το ξεπερασα αυτο.κατι κομματοσκυλα που γαβγιζουν ολοι μερα επειδη τους πετανε κανενα κοκκαλο ειναι το προβλημα το μεγαλο στην ελλαδα.και κομματοσκυλα υπαρχουν απο την καφετερια που παμε για καφε,μεχρι και εδω μεσα στο σαιτ.αυτοι ειναι το προβλημα,το κομματοσκυλο το γαμανε και φωναζει γιαυτους,ελλεηνους εχει πολλους,και αυτο το ξερουν οι πολιτικοι και το εκμεταλευονται.

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς, το 80% του ελληνικού λαού είναι τόσο πορωμένο που θέλει ακόμη μια φορά αποτυχία πασόκ-νδ; Κάποιοι είναι βολεμένοι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οσο ψηφιζουμε οτι ψηφιζε ο πατερας μας και ο παππους μας,δεν προκειτε να ερθουν νεα προσωπα.τουλαχιστον εγω μπορεσα και το ξεπερασα αυτο.κατι κομματοσκυλα που γαβγιζουν ολοι μερα επειδη τους πετανε κανενα κοκκαλο ειναι το προβλημα το μεγαλο στην ελλαδα.και κομματοσκυλα υπαρχουν απο την καφετερια που παμε για καφε,μεχρι και εδω μεσα στο σαιτ.αυτοι ειναι το προβλημα,το κομματοσκυλο το γαμανε και φωναζει γιαυτους,ελλεηνους εχει πολλους,και αυτο το ξερουν οι πολιτικοι και το εκμεταλευονται.

Μάλιστα...και σε προηγούμενο ποστ  διάβασα ότι πρέπει λέει να αναλάβουν οι πιο ποιοτικοί άνθρωποι τα ηνία της χώρας, ή κάπως έτσι...
Και θα έρθουν οι ποιοτικοί να μπλεχτούνε με τα κομματόσκυλα; :idiot:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ποιοτικος δεν ασχολιτε με την πολιτικη.και ενας ποιοτικος οταν θα ασχοληθει με κατι θα το τελειωσεις αμεσως.3 φορες εκανε παρεμβαση ο βγενοπουλος και τους εβαλε ολους στην θεση τους και δεν μιλησε και κανενας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom