Επισκέπτης
και στα τρια ο γιωργακης σου φταιει ο κωστακης φαινεται σου κανει μια χαραΡε φίλε τρία ποστ έχω............ Δε χρεάζεται να δούμε και μια ακόμη, θλιβερή
και στα τρια ο γιωργακης σου φταιει ο κωστακης φαινεται σου κανει μια χαραΡε φίλε τρία ποστ έχω............ Δε χρεάζεται να δούμε και μια ακόμη, θλιβερή
εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον κωστακη και το μηχανισμο που ειναι ο ιδιος με την περιοδο89-93 επι μητσοτακη γιατι δεν λες το ιδιο; φαινεται τα βλεπεις οτι ολα βαινουν καλως ;)
και στα τρια ο γιωργακης σου φταιει ο κωστακης φαινεται σου κανει μια χαρα
Του γελαστού Κωστάκη ήταν μία οικτρή αποτυχία και του θλιβερού Γιωργάκη και πρώην υπεξ, αναμένεται θλιβερή.
το θεμα ειναι να περναν καλα αυτοι αλλα να δινουν και κατι στο λαο. και στις δυο διακυβερνησεις μητσοτακη-καραμανλη τα τρωγαν μονοι τους . με το πασοκ οχι οτι δεν τρωγανε αλλα κατι επερνες και εσυ. απλα ειναι και οπως λες και εσυ δεν χρειαζεται φιλοσοφια ουτε κβαντομηχανικη για να τα δεις γεγονοτα ειναι ;)Με κανέναν δεν είμαι ευχαριστημένος...Δεν τρέφω όμως αυταπάτες ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα στην Ελλάδα, μπορεί να αλλάξει κάτι αν διώξουμε έναν και φέρουμε έναν άλλο, κατά σύμπτωση αυτόν που είχαμε διώξει ως αποτυχημένο...
δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τα μόνα προβληματα που λύνουν οι πολιτικοί είναι τα δικά τους και των παρατρεχάμανών τους;
Από απλή παρατήρηση προκύπτει, δεν είναι φιλοσοφία, ούτε κβαντομηχανική
Σιχάθηκα τον εαυτό μου που υποστίριζα τους κουμπάρους και παραμυθιάστικα από τους Δαπίτες, που υποστήριζα καλοταισμένους αγρότες, που υποστήριζα κοπρόσκυλα του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ ( και η ΝΔουλα έχει πολλά), σεμνά και ταπεινά στα μούτρα σας ξεφτίλες. Θέλαμε αλλαγή πολιτικής και όχι ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ. Κρίμα, όχι για σας και τη δεξιά φάρα σας αλλά για τη χώρα, στερήσατε την ελπίδα από την Ελλάδα. ΟΥΣΤ.
φιλε φυλακας σο μαξιμου εισαιΔε νομίζω ότι από έναν άνθρωπο που σχετικά πρόσφατα έμαθε να μιλάει ελληνικά χωρίς πολλές παύσεις, μπορούμε να δούμε πολλά.
μαλλον εσυ δεν ξερεις τη λες και τη γραφεις οπως και αυτος που υποστηριζεις που αλλα λεει τη δευτερα και αλλα τη τριτηΔε γίνεται να μιλάμε σόβαρα με κάποιον που δεν ξέρει να διαβάζει. Όπως και αυτός που τυφλά υποστηρίζεις.
το θεμα ειναι να περναν καλα αυτοι αλλα να δινουν και κατι στο λαο. και στις δυο διακυβερνησεις μητσοτακη-καραμανλη τα τρωγαν μονοι τους . με το πασοκ οχι οτι δεν τρωγανε αλλα κατι επερνες και εσυ. απλα ειναι και οπως λες και εσυ δεν χρειαζεται φιλοσοφια ουτε κβαντομηχανικη για να τα δεις γεγονοτα ειναι ;)
δεν διαφωνω σε αυτα που λες και ετσι πρεπει να σκεφτονται οσοι θελουν να πετυχουν κατι. το θεμα ειναι οτι περα απο της δυνατοτητες του καθενα και μιλαω πιο παλια βοηθουσαν και καποιες συγκιριες πολιτικες. τωρα ειναι πολυ δυσκολο καποιος να κανει κατι γιατι δεν ευνοουν οι συνθηκες. εκτος αν ειναι διαπλεκομενος η κουμπαρος ;)Φίλε, προσωπικά, ό,τι επίπεδο ζωής εξασφάλισα είτε με μπλέ είτε με γαλάζιους, οφείλετε σε ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...και δεν εννοώ για βύσμα και μαλακίες, αλλά δε θεωρώ ότι βοηθήθηκα ούτε από πολιτικές...Αν δεν κινητοποιούσα δικές μου δυνατότητες, δε με βοηθούσε καμία εφαρμοζόμενη πολιτική και κανένα ψίχουλο που έπεφτε από τραπέζι τους...Έχω λοιπόν κατακτήσει το δικαίωμα να είμαι ανεξάρτητος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (κυρίως μέσα μου), να γράφω στ' αρχίδια μου ή και να φτύνω στα μούτρα όσους έρχονται να μου πουλήσουν παραμύθι...Κι έχω μάθει πως αν θέλω να ανέβω επίπεδο, πάλι στις δυνάμεις μου πρέπει να ποντάρω...
Τί να περιμένω από τον κάθε Γιωργάκη και τον κάθε Κωστάκη;
ρε παιδια το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος.το θεμα ειναι ποιος θα κανει δουλεια.ο χοντρος εχει χασει τη μπαλα εντελως,και επειδη δεν υπαρχει αλλος,ειναι η σειρα του γιωργου,και ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος.βγαλτε απο το κεφαλι σας επιτελους τα κομματα,και τις μαλακιες,δεν βλεπετε οτι το πραγμα δεν παει καλα πλεον,οτι ειμαστε στριμοκωλα γενικα ολοι μας.
Η δικιά μας η σειρά πότε είναι?Γι' αυτό θα μας έχουν γραμμένους μια ζωή στα @@ τους και θα κάνουν τις λαμογιές τους...ρε παιδια το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος.το θεμα ειναι ποιος θα κανει δουλεια.ο χοντρος εχει χασει τη μπαλα εντελως,και επειδη δεν υπαρχει αλλος,ειναι η σειρα του γιωργου,και ας ελπισουμε να ειναι καλυτερος.βγαλτε απο το κεφαλι σας επιτελους τα κομματα,και τις μαλακιες,δεν βλεπετε οτι το πραγμα δεν παει καλα πλεον,οτι ειμαστε στριμοκωλα γενικα ολοι μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει έτσι κι αλλιώς, στα πολύ σημαντικά...
οσο ψηφιζουμε οτι ψηφιζε ο πατερας μας και ο παππους μας,δεν προκειτε να ερθουν νεα προσωπα.τουλαχιστον εγω μπορεσα και το ξεπερασα αυτο.κατι κομματοσκυλα που γαβγιζουν ολοι μερα επειδη τους πετανε κανενα κοκκαλο ειναι το προβλημα το μεγαλο στην ελλαδα.και κομματοσκυλα υπαρχουν απο την καφετερια που παμε για καφε,μεχρι και εδω μεσα στο σαιτ.αυτοι ειναι το προβλημα,το κομματοσκυλο το γαμανε και φωναζει γιαυτους,ελλεηνους εχει πολλους,και αυτο το ξερουν οι πολιτικοι και το εκμεταλευονται.